SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Iloinen jälleen näkeminen
Laatija Harrastelija
Julkaistu 13.05.2002 13:12:00
Teksti
Olen noin 50 kymppinen mies, joka oli lähtenyt tuulettumaan Ruotsin risteilylle. Menin baariin istuskelemaan ja tilasin drinkkiä itselleni. Mietin syntyjä syviä, kun viereeni istahti noin 50 kymmenissä oleva mustatukkainen nainen. Hän tiputti käsilaukkunsa ja kääntyi minua kohti nostaakseen sen. Koin aikamoisen yllätyksen kun tajusin, kuka hän oli. Hän oli yläasteen aikainen ihastukseni, Minna. Hänet oli helppo tunnistaa, vaikka ikäkin oli jättänyt häneen jälkensä.

Minna oli ollut yläasteella kiinnostunut ns koviksista ja eikä hän ollut kiinnostunut minusta, koska olin taas liikkunut enemmänkin nynnyjen sakissa. Minnakin tunnisti minut, sillä en itsekään ollut muuttunut kovin paljoa. Eikös siinä ole Petteri, hän huudahti. Päivittelimme, että miten törmäsimme yhteen. Muistin kuinka monta olin tumputtanut käteeni unelmoidessani Minnasta.

Kerroin, että olin nykyään työjohtajana rakennusliikkeessä. Hän kertoi, että sen huomasi, sillä en ollut enää sellainen kukkakeppi. Itse hän kertoi olevansa nykyään musiikinopettajana. Olimme kummatkin eronneet. Minulla oli tytär ja Minnalla oli kaksi poikaa. Kun juttelimme, niin huomasin, että Minna oli edelleen vetävän näköinen. Hän oli pitänyt itsestään huolta. Tanssimme tanssilattialla pari kertaa ja Minna pyysi minua hyttiinsä yömyssylle.

Otimme drinkkejä hänen hytissään ja minä aloin olla jo hieman juovuksissa. Lipsautin sitten sivumennen, että olin ollut pihkassa Minnaa. Minna vain naurahti, että niinhän ne taisivat kaikki pojat olla. Aloin liikuttaa pikkuhiljaa suutani kohti hänen suutaan. Yllätyksekseni hän ei vastustellut, vaan vastasi suudelmaani.

Ajattelin, että pystyisinkö toteuttamaan unelmani 35 vuotta myöhemmin ja päästä maistamaan silloisen luokkamme kruunaamatonta kuningatarta. Hän alkoi napittaa paitaani auki ja minä aloin riisumaan hänen paitaansa. Seuraavaksi riisuin hänen rintaliivinsä, joiden alta paljastui kaksi todella kaunista rintaa. Munani oli jo täydessä mitassaan. Hän työnsi kätensä sinne sisään ja otti sen esiin. Pelkäsin, että Minna ei kokisi minua kiinnostavana. Mutta Minna sanoi, että älä yhtään häpeä, rypyt tekevät miehestä vain seksikkäämmän.

Huomasin kuinka hänen päänsä liikkui kohti munaani. Tajusin, että hän ottaisi suihin minulta. Minun piti alkaa keskittymään, jotta en laukeisia heti. Sillä nuoruusvuosien unelmieni toteuttaminen oli uskomaton kokemus. Tuossa yksi koulumme suosituimmeista tytöistä imi munaani. Ajattelin että hänen on pakko lopettaa munani imeminen, koska muuten laukeaisin. Otin hänen päänsä pois munastani ja riisuin hänen loput vaatteet pois.

Suukottelin hänen varpaitaan ja siirryin sääriä pitkin ylöspäin. Lopulta pääsin hänen pillunsa porteille. Sieltä valui jo nesteitä. Mutta en antanut sen häiritä, vaan aloin imeä hänen klitoristaan. Näin kuinka hän hymisi tyytyväisyydestä. Jatkoin nuolemista vielä pari minuuttia, mutta sitten ajattelin, että olisi aika päästä lopultakin panemaan häntä.Näin lopetin nuolemisen ja heitin pikkuhousuni lattialle.

Hän makasi siinä selällään ja viittoi minua luokseen. Minua ei tarvinnut toista kertaa käskeä vaan menin hänen päälleen. Munani meni voimakkain työnnöin hänen sisäänsä. Kiihkoani lisäsi, että olin vihdonkin päässyt entisen teiniprinsessan pöksyjen sisään. Käänsin hänet ympäri ja aloin panna takaapäin. Samalla voimakkaat käteni liikkuivat pitkien hänen ruumistaan. Hän kehui voimakkaita käsiäni. Jatkoin työntämistä, vaikka tunsin etten enää kestä kovin kauaa. Siirsin käteni hänen pyllyllensä ja aloin käsilläni työntämään voimakkaamin häntä itseeni. En ollut ikinä nainut näin nopealla tahdilla ja kun siihen lisätään vielä Minnan voihkinta, niin lopputulos oli selvä. Laukesin Minnan sisään niin voimakkaasti, että meinasin pyörtyä.

Rojahdin selälleni makaamaan voimattomana. Mutta Minna ei ollut vielä saanut orgasmia, joten hän alkoi imemään uudestaan spermaista kaluani. Ensin ei meinannut tapahtua mitään, mutta pikkuhiljaa Minnan voimakas imutus alkoi vaikuttaa. Munani oikeni ja Minna ohjasi penikseni omaan pilluunsa, jotta voisi aloittaa ratsastamaan päälläni. Olin niin poikki, etten jaksanut tehdä muuta kuin hyväillä voimakkailla käsilläni hänen kiinteitä rintojaan.

Mutta minun ei tarvinnut huolehtia, koska Minna hoiti koko hoidon. Hän keinutti itseään edestakaisin ja välillä nuoli omia rintojaan. Vähitellen sain jostain uusia voimia ja käsilläni ohjasin Minnan niin lähelle, että pystyin nuolemaan hänen rintojaan. Kukapa olisi uskonut 35 vuotta sitten, että tämä poika pääsee vielä nauttimaan Minnan kyydistä. Lopulta laukesimme molemmat tyytyväisinä. Minun yksi unelmani oli täyttynyt. Olin saanut tyhjentyä Minnan sisuksiin peräti kaksi kertaa.

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 16.1.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 16.1.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot