SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Iltapäivätee (EMTE 7)
Laatija Baloo
Julkaistu 20.06.2002 11:19:00
Teksti
Ei mikään tavallinen etelänloma 7: Iltapäivätee (Mf by Baloo (c) 2002)

Vapautettuani sinut sohvasta ja lähetettyäni sinut pesulle ryhdyn miettimään asuasi. Itse pukeudun klassiseen helleasuun, khakishortseihin ja -paitaan. Alan tutkailla varustekaapin sisältöä. Jotakin niukkaa, ei kuitenkaan liian irstasta näin ensimmäisenä päivänä.

Palaat pesulta. Käsken sinut polvillesi lattialle ja pyydän palvelijatartamme sovittamaan kaulaasi nahkapannan. Palvelijatar kiinnittää kaulapannan selvästi itse nauttien tehtävästään. Huomaan kuinka sävähdät, kun palvelijatar hivelee niskaasi ja kaulaasi, muka huomaamattomasti. Ojennan hänelle valitsemani asun ja käsken sinut seisomaan.

Valitsemani asu on samankaltainen palvelijattaren käyttämän korsetin kanssa. Suurimpana erona on materiaali, palvelijattaren korsetti on nahkainen, sinulle valitsemani perinteinen kankainen ja pitsinen luomus. Asusi kuuluvat myös sukat ja korkokengät. Palvelijatar auttaa sinua pukeutumaan jättämättä käyttämättä ainuttakaan mahdollisuutta kosketella kehoasi eri puolilta. Erityisesti esille jäävät rinnanpääsi saavat hänen huomionsa. Jotenkin palvelijatar onnistuu pitämään koskettelunsa kunnioittavana, osoittaa käytöksellään olevansa alapuolellasi, vaikka sinäkin olet palvelijattareni. Hän kiristää korsetin nyörit tiukalle, alat näyttää yhä enemmän perinteiseltä bondage-kuningattarelta ampiasvyötäröinesi.

Seuraan näytelmää sivusta. Huomaan kuinka kiihotut, toisaalta ympäristöstä ja asusta, toisaalta naisen kosketuksista.

”No niin, katsotaanpas! Näytähän mitä olette saaneet aikaiseksi!” Käännyt hitaasti ympäri edessäni. Kun olemme kasvokkain käsken sinua pysähtymään. Palvelijattaremme seuraa tapahtumia kiinnostuneena. Astun askeleen taaksepäin ja katson häpyäsi. Pienet häpyhuulesi ovat vielä edellisestä käsittelystä ja toisaalta alkavasta kiimastasi turvoksissa ja pilkottavat isojen välistä. Palaan luoksesi ja vien käteni hävyllesi. Kasvoilleni kohoaa hymy.

”Pikku narttuni taitaa olla taas kiimassa? Sinulle ei ihan vähä riitäkään!” Punastelet käsittelyäni vieraan naisen edessä.

Pyydän palvelijattareni viereesi, hän tottelee halukkaasti. Kokeilen hänen häpyään, joka on myös kostea, tosin ei yhtä valuva kuin sinun häpysi. Mielenkiintoisempi löytö on klitoriksen hupun lävistys, jonka olin huomaavinani heti naisen tullessa huoneeseemme. Käsken palvelijattaren sohvalle ja levittämään jalkansa. Hän tottelee yhtä innokkaasti. ”Pikku exhibionisti”, ajattelen, mutta sitten huomioni kohdistuu jalkojen välissä avautuvaan häpyyn.

”Levittäkää huulianne.” Yhä edelleen nainen tottelee. Avautuva näky aiheuttaa värähdyksen housuissani. Klitoriksen hupussa on pieni rengas. En ole aiemmin nähnyt moista. Käsken sinut palvelijattaren jalkojen väliin polvillesi katsomaan.

”Mitä jos hankkisimme sinulle tuollaisen lomatuomisiksi? Onnistuisiko se täällä?” Jälkimmäisen lausahduksen kohdistan palvelijattarellemme. Nainen nyökkää hengästyneenä. Hän on kiihottunut entisestään katselustamme. Sinä sen sijaan vaikutat hieman vaivautuneelta.

”Esitin sinulle kysymyksen!”

”Herrani, jos se on tahtosi”, nöyrä vastauksesi. Jätän asian hautumaan, päätän keskustella asiasta kanssasi illalla kahden kesken.

Lähdemme nauttimaan iltapäiväteetä. Odotan kokemusta mielenkiinnolla. Palvelijattaremme johdattaa meidät puistomaisen viidakon halki kulkevaa kävelytietä lähes saaren keskellä sijaitsevalle paviljongille. Kun rakennus alkaa pilkottaa puiden välistä, pysähdyt yllättäen tarttuen käteeni.

”Odota hetki!” Silmistäsi paistaa alkava paniikki. Palvelijattaremmekin pysähtyy ja kääntyy häveliääsi meistä poispäin ymmärrettyään, että on kyse yksityisasiasta.

”Mikä hätänä kulta?”

”Minun täytyy kerätä rohkeuteni”, vastaat. Ymmärrän huolesi. Vaikka olemme ennenkin leikkineet paikoissa, joissa paljastumisen riski on ollut suuri, on tämä ensimmäinen varsinainen julkinen esiintymisesi. Tiedät, että tulet joutumaan huomion keskipisteeksi.

Puristat käsiäsi nyrkkiin ja nyökkäät. Lähdemme jatkamaan matkaamme. Kuljet edelläni palvelijattaremme perässä. Huomaan jännityksen selkälihaksissasi, koko kehosi vapisee hieman. Itsellänikin on hieman perhosia vatsassa, uskallan vain arvailla omaa tilaasi. Mieleeni hiipii epäilys, vaadinko sinulta liikaa. Olemme kuitenkin keskustelleet asiasta ja tiedän, että tämä on yksi fantasioistasi, erityisesti yksi niistä, joita haluat toteuttaa. Lisäksi tiedän, että voin luottaa arvostelukykyysi, tiedät, että voit keskeyttää leikin milloin tahansa, sitä varten sinulla on turvasana.

Vastaamme astelee pariskunta edellään varsin komea ja hyvinvarustettu palvelija. Alistunut mies kävelee emäntänsä edellä katse loivasti alaviistoon luotuna. Huomaan kuinka hidastat aavistuksen vauhtiasi. Et kuitenkaan pysähdy. Poskiasi kuumottaa, tunnet miesten katseen kehollasi. Et voi olla vilkaisematta tarkastelijoiden kasvoja, ilmeitä. Kohtaat vastaantulevan valtiattaren katseen ja ymmärrät tehneesi virheen. Jatkat kävelyäsi. Jalkojasi heikottaa tietoisuus paljaudestasi ja tunne tutkiskelevista silmistä ihollasi. Et mahda mitään, kiihkosi kasvaa.

Tervehdin valtiatarta kohteliaasti esittäen pahoitteluni katseestasi. Hän hymyilee minulle aurinkoisesti vähätellen tapahtumaa ja todeten minun saaneen oivan syyn nauttia kauniista kehostasi.

Saavumme paviljongille, paikalla on pariskuntia ja joitakin ryhmiä. Osa ryhmistä näyttää muodostuvan useammista pariskunnista, kun taas osa on mitä ilmeisimmin yksittäisen herran tai rouvan tai pariskunnan ja yhden tai useamman palvelijan tai palvelijattaren muodostamia. Joukossa näkyy myös yksi miespari ja pari naisparia. Paikalla olijoiden asut vaihtelevat pelkästä kaulapannasta erilaisiin nahka- ja kumiasuihin ja toisaalta rennoista kesäleningeistä univormuihin. Silmäilet varovasti ympärillesi pitäen katseesi tiukasti kurissa, ettet erehtyisi loukkaamaan ylempiäsi.

Istuudumme palvelijattaremme terassilta meille osoittamaan pöytään. Itse istun ylelliseen korituoliin, sinun osaksesi tulee tuolini vierelle asetettu matalampi palli. Katsot mallia muilta alistuneilta ja istut pallille vieden jalkateräsi pallin sivuille ja polvesi maahan. Näin olet puolipolvistuneessa asennossa, palli kannattelee painoasi. Paljas, karvaton häpysi on täysin näkyvillä.

Palvelijattaremme kysyy juomatoivomuksemme, päätän pitäytyä brittiherrasmiehen tyyliin teessä. Tilaan myös sinulle teen. Odotellessamme tarjoilua katselen ympärilleni. Paikalla olijat tarkastelevat meitä hienovaraisesti. Huomaan joukossa kanssamme saarelle saapuneen pariskunnan. Kuten arvelin, mies istuu puolisoaan alempana, käytännössä täysin alastomana. Asuna hänellä on vain kaulapanta ja peniksen ja kivesten juureen kiinnitetty, niitä kiristävä ja kohottava remmi. Nainen on pukeutunut nahkahameeseen ja –toppiin. Nyökkäämme toisillemme tuntemisen merkiksi.

Palvelijattaremme palaa tarjottimen kanssa.

”Tulokkailla on tapana esitellä itsensä ensimmäisellä aterialla”, kuiskaa palvelijatar. Nyökkään ja nousen ylös. Joukon avoin mielenkiinto kohdistuu meihin välittömästi. Viittaan myös sinut nousemaan. Alistuneet varovat katsettani, mutta tarkastelevat sinua melko vapautuneesti. Herrat ja rouvat nyökkäävät minulle tervehdyksesnä, kun katseemme kohtaavat, jonka jälkeen he keskittyvät tarkastelemaan sinua. Kymmenet silmäparit ahmivat kauneuttasi, kasvojasi, rintojasi, häpyäsi. Näen kuumille poskillesi nousevan punan. Olet jo viemässä käsiäsi häpysi eteen, katseeni kuitenkin pysäyttää liikkeesi. Häpeän tunteesta huolimatta ryhdistäydyt seisomaan jalat hieman harallaan ja vedät hartiasi taakse korostamaan rintojasi. Tunnet arvioivat katseet kehollasi. Yksinäinen pisara lähtee valumaan sisäreittäsi pitkin. Mietit onko pisara hikeä vai häpysi lemmennestettä.

Esittelen itseni ja sinut lyhyesti. Vilkaisen sinua ja päätän lyödä hieman lisää löylyä. Pyydän kuuluvasti sinua pyörähtämään ympäri, että kaikki varmasti näkevät kauneutesi. Sävähdät, mutta tottelet. Toinen pisara. Tunnet tuttua värinää nivusissasi.

”Ei voi olla totta!” ajattelet.

”Tulenko pelkistä katseista?” Jatkat kääntymistä. Olet orgasmin partaalle. Katselen sinua, arvaan tilasi. Pysähdyt. Vien käteni hävyllesi. Järkesi huutaa, etten voi tehdä noin, koko joukon nähden. Yksi nainen vielä menee, mutta suuri joukko. Kehosi kuitenkin unohtaa järjen äänen. Otan klitoriksesi etusormeni ja peukaloni väliin ja hieron hiljaa. Tunnet orgasmin lähtevän klitoriksestasi ja leviävän koko kehoosi. Tunnet kaksikymmentä uutta pisaraa valumassa pitkin reisiäsi. Tunnet joukon ihailevat katseet ihollasi. Koko kehosi vapisee orgasmin kourissa. Joukosta kuuluu joitakin huokauksia, jotka ovat tulkittavissa kiimaksi tai kateudeksi.

Orgasmisi laantuu, annan sinulle luvan istuutua. Et tiedä mitä ajatella tapahtuneesta. Sipaisen sinua hellästi korvan takaa.

”Olet kaunis, kauneinta mitä tiedän, olen ylpeä sinusta”, kuiskaan sinulle hiljaa. Olet tyytyväinen. Rentoudut. Tiedät olevasi hyvissä käsissä, voivasi huoletta nauttia kaikesta uudesta, jokaisesta alistuksen eleestä, jokaisesta nöyryytyksestä.


(c) Baloo, 2002

karhubaloo@yahoo.com

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 16.1.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 16.1.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot