SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Eka kerta
Otsikko Isosisko ja minä
Laatija Martti
Julkaistu 30.08.2002 18:25:00
Teksti
Isosisko ja minä

Isosiskoni Minnan ja minun suhde oli aina ollut lämmin ja välitön. Olimme viettäneet paljon aikaa yhdessä ja jakaneet salaisuuksia. Saunoimme yhdessä vielä silloin, kun Minnan ensimmäiset häpykarvat ilmestyivät. Olin silloin itse vielä lapsi enkä asiasta paljoa piitannut. En vanhempanakaan ollut kiinnostunut siskostani seksuaalisesti. Joskus, ohimennen saatoin ajatella hänen olevan kaunis ja hyvä vartaloinen blondi, mutten koskaan enempää. Kaikki kuitenkin muuttui eräänä iltana syksynä jolloin täytin 16 vuotta.

Olimme lauantai iltana kahdestaan kotona, koska vanhempamme lähtivät risteilylle. Saunoimme ja katsoimme televisiota. Minna valitti kipeää selkäänsä ja jäykkiä jalkoja ja pyysi minua hieromaan. Olin hieronut häntä ennenkin ja myös muita tuttuja ihmisiä. Isäni oli ammatiltaan hieroja ja hän opetti minulle perusteita jo hyvin varhain. Hain hieronta pöydän olohuoneeseen ja Minna heitti kylpytakkinsa pois. Olin saada sätkyn sillä hän oli alasti. Minna huomasi ilmeeni ja laskeutui nopeasti mahalleen pöydälle ja sanoi; älä kato noin. Mumisin jotain sekavaa ja aloin levittää hieronta voidetta siskoni selkään.

Puhelimme niitä näitä ja toisella korvalla katselimme televisoita. Hieroin Minnan selän ja pakaroiden kautta siirryin jalkoihin. En ajatellut mitään eroottista, koska en hieroessani tehnyt niin koskaan. Upean nuoren naisvartalon sijasta näin edessäni työmaan jonka kimpussa hikoilin. Kaikki olisi mennyt varmaan normaalisti, ellei siskoni olisi vahingossa, kanavaa vaihtaessaan, käynnistänyt videoita. Kuvaruutuun ilmestyi kuvankaunis nainen, joka strippasi edessään istuvalle miehelle. Jähmetyin katsomaan ruutua. "Mikä tämä on? Onko tämä sinun filmi"?inna kysyi ja katsoi olkansa yli minua. "Eei, sain sanottua. Varmaan isän, oon joskus nähny niitä sillä". " Ja oot varmaan kahtonukki"? Nieleskelin ja nyökkäsin. Minna kääntyi katsomaan televisiota ja minä aloin varovasti jatkamaan hierontaa. Filmissä tapahtumat etenivät kuten tavallisesti ja pikkukaverini alkoi herätä. Ruudussa häärivää paria katsellessa tajusin, että hieroin mitä upeinta naista ja pian keskityinkin seuraamaan vain siskoni täydellisiä pakaroita sekä ihanasti litistyneitä rintoja. Hieroin kevyesti hänen reisiään ja pakaroita ja olin pakahtua himosta. Siskoni katseli videota ja sitten yllättäen hän levitti vähän jalkojaan. Silmäni nauliutuivat oitis jalkoväliin ja sieltä pilkottavaan vaaleaan karvoitukseen. Anus näkyi pyöreänä ja sen alapuolella näin karvojen seassa jotain kiiltävää, kuin kosteutta. Ajatukseni harhaili ja varovasti hivelin siskoni pakaroita ja hitaasti, peläten siskon reaktiota, ujutin yhden sormen hänen jalkoväliinsä. Minna huokasi ja levitti lisää jalkojaan. Tunsin sormellani kosteuden ja innostuneena liikutin sormeani hänen pillussaan. Minnan selkä jännittyi ja hän kohotti takapuoltaan pöydältä. Jalkansa hän levitti äärimmilleen ja saatoin nähdä koko hänen salaisimman alueensa kokonaan. Nieleskelin ja vapisevin sormin hieroin hänen kosteita, turvonneita häpyhuulian.

Minnan hengitys muuttui yhä enempi huohotukseksi ja hän alkoi hangata itseään kättäni vasten. Minä liikutin kättäni hänen liikkeittensä tahdissa, jotka muuttuivat kiihkeimmiksi ja nykivimmiksi, kunnes hän äkkiä jännittyi ja voihki äänekkäästi hetken. Otin käteni pois hänen pillustaan ja kaivoin juhlallisesti seisovan kaluni ulos housuistani. Tein muutamia runkkaus liikkeita ja olin laueta heti. Siirryin velttona makaavan siskoni viereen ja hän katsoi kalua ja sitten minua ja hymyili hämillisesti. Varovasti hän otti jormastani kiinni ja silloin minulta tuli. Kullini sylki siemennesteet olohuoneen matolle Minnan seuratessa kiinnostuneena vieressä. "Sinähän tulit herkästi". "Hävettää". Sain sanottua ja istuin raukeana sohvalle. "älä välitä. Kyllä se ajan oloon kestää pitempään". Minna sanoi ja laskeutui alas pöydältä. "älä puhu tästä kellekkään". Tämä on kiellettyä". Nyökkäsin ja katselin matolla näkyviä roiskeita. "Minä menen vielä suihkuun. Siivoa nuo jäljet ja tule sitten minun huoneeseen. Tehdään jotain kivaa". Minna sanoi ja lähti pesuhuoneeseen. Minä jäin katsomaan hölmönä hänen peräänsä, kunnes mielialani nousi ja aloin nopeasti siivota.

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 16.1.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 16.1.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot