SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irstaat seksiriennot
Laatija ErotiChat
Julkaistu 11.10.2002 2:19:00
Teksti
Nautiskelin olostani vuoteellani loikoillen. Pitkät ja vaaleat hiuskiharani olivat valtoiminaan selässäni, toinen käteni hieroskeli vittuani ja tussunkarvojani, toinen käteni hyväili tissejäni ja nännejäni. Välistä otin vuoronperään kummankin tissini suuhuni ja imaisin nännejä. Panetti - panetti kovasti, mutta jo pitkään odotettuani miestä naimaan minua minusta rupesi tuntumaan siltä, että en ketään miestä edes saisikaan.


Otin käteeni ( Tilaus Linkki ) hieromasauvan, millä sitten hinkkasin vittuani. Kuljetin ( Tilaus Linkki ) hieromasauvaa vartaloani pitkin, tisseilläni ja nännieni ympäri ja sitten taas kovasti hinkkasin vittuani. Työnsin ( Tilaus Linkki ) hieromasauvan vittuuni aina klitorikseeni asti ja rytkytin kovasti sieltä syvältä vittuni uumenista asti.


Voihkin ja valitin ääneen nautinnosta ja samassa laukesin saaden mitä ihanimman orgasmin jo pelkästä itsetyydytyksestä. Hieroin vielä ( Tilaus Linkki ) hieromasauvan päällä tussunkarvojani ja hyväilin ( Tilaus Linkki ) hieromasauvalla tissejäni ja nännejäni. Huohotin ääneeni hieroen vittuani, tissejäni ja nännejäni ( Tilaus Linkki ) hieromasauvalla.


Olin jo miltei uuden orgasmin partaalla erään tosi komean, mustahiuksisen ja isokyrpäisen miehen tullessa vuoteeni vierelle. Hänen ruskeasilmäinen ja minun sinisilmäinen katse kohtasivat ja hän tuli suoraan vuoteeseeni. ( Tilaus Linkki ) Hieromasauva putosi kädestäni lattialle, sillä tiesin nyt saavani parempaakin - aitoa kyrpää.


Mies tuli suoraan päälleni, upotti kätensä pitkiin hiuskiharoihini ja survaisi kyrpänsä suoraan vittuuni, aivan klitorikseen asti. Voihkaisin ääneen nautinnosta. Antaen kyrpänsä koko ajan soutaa klitoriksessani mies molemmin käsin hyväili hiuksiani ja ahmivasti suuteli huuliani. Itsekin yhtä ahmivasti suutelin miehen huulia kopeloiden molemmin käsin hänen valtaisaa persettä.


Kyrpänsä yhä vitussani soutaen mies kohotti meidät istumaan. Istuessaan sylissäni hän pystyi paremmin runkkaamaan kyrpäänsä vittuni ja hieromaan kiihkeätä klitoristani kyrpänsä päällä. Oihkin ja voihkin ja suorastaan huohotin ääneeni miehen viimein lauetessa sisääni. Hän puristi minua itseään vasten ja antoi spermojen roiskahtaa sisääni, aivan vittuni syvimpiin sopukoihin asti.


Annoin tissejäni ja nännejäni miehelle. Hän ottikin ne suuhunsa: suuteli tissejäni ja imeskeli nännejäni. Se oli tosi ihanan tuntuista. Itse halusin miehen kyrvän suuhuni, mutta nyt kyrvän yhä runkatessa klitoristani en voinut, kuin vain odottaa, että saisin tätä ihanaa miestä suihin. Taivutin vartaloani taaksepäin niin, että tissini ja nännini oikein menivät miehen suuhun ja hän sai hyvin imeskeltyä ja kopeloitua niitä.


Puristellen molemmin käsin tissejäni ja nännejäni mies viimeinkin irtaantui vitustani runkattuaan sinne vielä aimo annoksen spermaa. Sain orgasmin ja suorastaan voihkin ja huusin ääneen nautinnosta. Hän tyhjensi spermansa tisseilleni ja nänneilleni ja minä puristin tissini ja nännini miehen kyrvän ympärille. Mies runkkasi minua tissieni ja nännieni väliin, kunnes mitä ihanimmat spermat roiskahtivat kasvoilleni.


Ihanalta se vain tuntuikin. Spermapisarat kyrpänsä päästä tipahdellen mies tuli kasvoilleni. Tuo ihastuttava kyrpä oli aivan kasvojeni yläpuolella ja äkkiä otinkin kyrvän suuhuni. Avasin suuni niin suureksi, että aivan kipeätä teki saadakseni tuon valtaisan kyrvän paremmin suuhuni, mutta en välittänyt siitä niin yhtään mitään.


Asetin miehen selälleen makaamaan ja työnsin pääni hänen haarojensa väliin. Imin ja lutkutin kyrpää suussani, kielelläni lipsuttelin kyrvänpäätä, huulillani hieroin esinahkaa ja join mitä ihaninta ja herkullisinta spermaa. Uudelleen mies laukesi, mutta nyt suuhuni. Kääntäen minut selälleni hän runkkasi kyrpäänsä suuhuni, kunnes hänen kyrvästään roiskahtivat spermat suuhuni ja minun oli pakko nielaista nuo mitä herkullisimmat spermat.


Vielä mies käänsi minut nelinkontin vuoteelleni. Hän survaisi kyrpänsä perseeseeni, mitä puristeli molemmin käsin. Perseeni syvimpiin uumeniin mies vain runkkasi kyrpäänsä puristellen samalla molemmin käsin erittäin kovakouraisesti tissejäni ja nännejäni. Voihkin ja huusin ääneen nautinnosta miehen vain jatkaessa.


Yhtäkkiä häneltä roiskahtivat mitä ihanimmat spermat suoraan perseeseeni. Aivan valtaisat olivat orgasmini ne viimein saadessani. Huusin ja voihkin suoraa huutoa ihan vain pelkästä nautinnosta. Kyrpäänsä perseseeni runkatessaan mies molemmin käsin puristeli tissejäni ja nännejäni.


En yksinkertaisesti voinut muuta, kuin vain antaa miehen runkata kyrpäänsä perseeseeni. Huohotin ääneeni orgasmini viimein hellittäessä. Ajan oloon mies sain spermansa valutetuiksi perseeseeni ja vetäyty irti.


Käännettyäni minut selälleni mies ja minä syleilimme ja suutelimme toisiamme erittäin kiihkeästi ja ahnaasti. Aloittaen suutelemisensa kasvoiltani ja huuliltani mies siirtyi suutelemaan kaulaani, mistä hän siirtyi tisseilleni ja nänneilleni.


Imaistuaan niitä mies suuteli vartaloani joka puolelta. Viimein hän päätyi säärieni väliin. Sääriäni suudeltuaan mies suuteli tussunkarvojani. Työntäen päänsä syvälle haaroihini mies nuoleskeli vittuani ja klitoristani. Se tuntui tosi hyvältä ja hyvänolon tunnettani lisäsi se, että mies samalla koko ajan molemmin käsin kopeloi tissejäni ja nännejäni. Huohotin ääneen nautinnosta saaden vielä viimeiset ihanan hekumalliset orgasmini.


Noustuamme lopuksi istumaan mies ja minä syleilimme toisiamme, sekä ahmivasti suutelimme toistemme huulia. Olimme rakastelleet suorastaan ihanan kiihkeästi ja antaumuksellisesti. Hyväillessään hoikkaa, pronssinhohtoista vartaloani mies vielä kertaalleen imaisi tissejäni ja nännejäni.


Asetuin polvilleni lattialle miehen eteen ja imaisin viimeiset spermat hänen ihanasta kyrvästään. Nuoleskeltuani hänen karvojaan me vielä syleilimme ja suutelimme toisiamme vuoteen reunalla istuen hänen molemmin käsin hieroessaan pitkiä hiuskiharoitani.


Viimein hän lähti. Heilautin pitkät hiuskiharani selkääni ja hymyilin hänelle hypistellen tissejäni ja nännejäni. Hänkin hymyili minulle ja sitten hän oli aivan kokonaan poissa. Ymmärsin hänen jättäneen jälkeensä mitä ihanimmat hyvänolontunteet - puoli ja toisin. Yhteinen rakastelumme oli tehnyt meille mitä erinomaisen olon. Ainakin olin saanut tyydytykseni ja tiesin myös miehen saaneen tyydytyksensä. Oli ollut mitä irstaimmat seksiriennot.


Sitä ajatellessani vaivuin vuoteelleni ja nukahdin uneksimaan uudesta nussimisesta uuden miehen kanssa...

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 16.1.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 16.1.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot