SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Eka kerta
Otsikko Ihana alku
Laatija Kutkakassi
Julkaistu 04.04.2003 11:45:00
Teksti
Nyt, jo hiljalleen saapuessani vanhuuden porteille, haluan kertoa Teille omasta pyyteettömästä nuoruudestani, sekä neitsyyden, jopa poikuudenkin, menetyksestäni.

Olin tuolloin juuri täyttänyt 13 ja kikkelin niskaan pökkäsi pientä kiharaa villaa. Toisinaan olin aamuisin herännyt pyjamanpöksyt märkinä ja naama tateessa. Hämärissä muistikuvissa vilahteli unessa näkemiäni näkyjä naisista.

Ja etusijalla oli useimmiten mummoni. Tuo ihana, 89 vuotias unelmieni nainen. Olin salavihkaa seurannut saunontaansa ja samalla vedellyt esinahkaani edestakaisin kiihtyvällä rytmillä, lopputuloksena oli pilin päästä purskahtanut muutamia pisaroita kirkasta nestettä, jonka isommat pojat selvittivät olevan spermaa elikkä mälliä, kuten kansa niin kauheasti tapaa sanoa. Sentään lasten, yhteiskunnan uuden tuen, alkioita.

Niin, koulu päättyi luokalle jääntiin, kuten yleensä ennenkin. Ja sitten kamat kassiin ja onnikalla mummolaan. Eikä millään pyöränrimpulalla.

Mummon mies, lähinnä vaarini, oli pari vuotta aiemmin menehtynyt äkilliseen sydänpysähdykseen, joka mitä ilmeisimmin oli aiheutunut mummon aiheuttamista liian suurista sukupuolivaatimuksista. Mutta minä olin nuori, nouseva oinas... Pili pomppi lahkeessa heti nähdessäni mummon tissit. Hän kuljeksi kesäisin aina paidatonna ja hätisteli kärpäsiä tisseillään, jotka erehdyttävästi muistuttivatkin kärpäslätkää. Riippuivathan ne Jumalaisesti miltei polvissa asti.

Mummoni morjesti minua maalaiseen tapaansa lätkimällä tiseillään vuorotahtia korville. Ihana pelinavaus! En kestänyt enää, poikuudesta oli päästävä eroon, ja mitä mieluiten tämän kaikkein uneksituimman tietämäni naisen mummoni, kanssa.

Paiskasin ämmän selälleen kanervikkoon kuin kuolleen kampelan. Paitsi ettei kampela hevin kestä selällään. Viis siitä, hurmos oli tärkeintä!

Riuhtaisin yhdellä nykäisyllä lamakauden laamapaidan mummoni yltä ja hyökkäsin herkkuun käsiksi. IHANAA! Pillu oli ruttuinen ja kuiva kuin rusina, nahistunut sellainen vieläpä. Sanoisin jopa syfiliksen saastuttama, tateinen onkalo. Kokematon kyrpäni oli tällä välin turvonnut lähes puolimetriseksi, suonikkaaksi ja sinipunaiseksi heissiksi, joka hakeutui vääjäämättä vanhuksen vaginanraunioiden suuntaan.

Perseily kunniaan, mutta luistoa ei ollut juuri nimeksikään. Ei hätää! Minulla oli jo pitkään ollut lehmistä saamani tartunnan perusteella visvaista limavuotoa heppini kärjestä.

Tällä eritteellä sivelin nyt muorin emättimen hellästi nähjyillen ja lemmestä korvaansa kuiskaillen. Survoin kullin armotta pojaan saakka, ja harvakarvaiset vitunhuuletkin painuivat milteipä kiinni kohdun kaulaan.

Tätä nussintaa kestin tuskin kuutta tuntiakaan, kun jo laukesin raivosta mylvien ja oksentaen. Mikä ihana tapa menettää poikuuteni! Hyväksi lopuksi kusin orkussa kouristelevan mummon päälle ja pistin heinäseipäästä tulpan perseeseen. Sitten vain kiltisti yöunille, kuten rippikoulua käymättömän pojanvesselin pitääkin. Mutta huomenna mummonkönitys jatkuisi, tottakai!
Minutahan oli tullut Mies.
Vanhoja inehmoiden, Kutkakassi

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 16.1.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 16.1.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot