SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Ihanaa...
Laatija F.C
Julkaistu 15.04.2002 1:17:00
Teksti
Heräsin auringon paistaessa silmiini verhojen raosta. Huomasin olevani oudossa paikassa ja vieressäni nukkui nainen vaikka olen sinkku. Edellisillan ja -yön tapahtumat alkoivat palata mieleeni. Vieressäni nukkuin Sanna, ystävä jo kouluajoilta. Olin tavannut hänet pitkästä aikaa yökerhossa eilen ja yö kului yhdessä, tosin muistini mukaan mikään ei oikein onnistunut.

Ei Sanna mikään kovin kaunis ollut, mutta en rumaksikaan haukkuisi. Tummatukkainen, hiukan pyöreä ja pienirintainen. Ensimmäisenä huomio kiinnittyi aina silmiin, jotka olivat suuret ja kosteat ja tuntuivat aina hymyilevän. Ne olivat todelliset unelmasilmät! Nauru säihkyi silmissä vaikka suu olisi vääntynyt surusta. Muistin kuinka Sanna kiinnitti huomioni jo yläasteella ja lukiossa seurustelimmekin jonkin aikaa.

Hän alkoi myös heräillä. Toivotin hyvät huomenet ja Sanna painautui kylkeeni. Silitin hänen poskeaan ja kaulaansa. Tunsin lämmön huokuvan naisen ruumiista. Hän painautui tiiviimmin minuun. Hitaasti siirsin käteni hänen lanteilleen. Suutelimme kiireettä ja lempeästi. Tunsin halujeni heräävän kun yöllä ei oikein paineiden purkaminen onnistunut. Siirryin suutelemaan Sannan kaulaa ja hän ummisti jälleen silmänsä. Huomasin hänenkin haluavan minua.

Suutelin Sannan vatsaa ja rintoja. Puristelin käsillä hellästi pehmeää takamusta. Sanna nousi ja kääntyi ympäri. Hän alkoi nuolla kiveksiäni ja minä suutelin hänen pehmeiden reisiensä sisäpintaa siirtyen koko ajan ylemmäksi. Sanna nousi päälleni ja hetken kuluttua olimme 69-asennossa. Hän kutitteli penikseni ympäristöä kiusoitellen. Minä siirryin hänen häpyhuulilleen huulillani. Työnsin kieleni hitaasti hänen sisäänsä. Sanna inahti ja alkoi imeä elintäni, liikutti huuliaan edestakaisin kullini vartta pitkin. Pyöritin kieltäni hänen sisällään ja hivelin samaan aikaan hänen kylkiään ja pakaroitaan sormillani. Sanna kiihdytti tahtia alapäässäni.Tunsin elimeni jäykisyvän koko ajan. Hän puolestaan kostui alhaalta kaiken aikaa enemmän. Minäkin kiihdytin tahtia, pyöritin klitorista kielelläni ja imin häpyhuulia. Sanna liikutti jo lantiotaan edestakaisin omalla tahdillaan. Tunsin hänen olevan jo tuloillaan. Puristelin peppua rajummin ja hänen liikkeensä kiihtyivät. Hetken kuluttua Sanna laukesi huokaisten ja imi kaluani kuin viimeistä päivää. Minä kiihotuin yhä enemmän hänen laukeamisestaan ja saman tien tulin itsekin. Hän nieli nesteeni ja nuoli vielä elimeni puhtaaksi.

Makasimme hetken aloillamme, nautiskellen vielä. Sitten Sanna nousi ja tuli vierelleni makaamaan. Hymyilimme toisillemme, sanoja ei tarvittu. Makoiltuamme muutaman minuutin ja rauhoituttuamme nousimme ja menimme suihkuun...

__,,..--**''^^¨¨^^''**--..,,__

Toinen tarinani. Kommentteja kiitos! Jatkanko tätä? Kirjoitanko jotain muuta?

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 16.1.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 16.1.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot