SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Vaimoni
Laatija Passion
Julkaistu 01.04.2003 20:11:00
Teksti
Eräänä lauantai-iltana päätimme vaimoni kanssa mennä juhlimaan yökerhoon, jolloin olisimme kuten emme tuntisi toisiamme. Jo alkuillasta ilmassa oli eroottista värinää, kun joimme kuohuviiniä ja valmistauduimme iltaan. Vaimoni pukeutui erittäin seksikkäästi avoimen antavaan mustaan jakkuun ja kireään, ohutkankaiseen minihameeseen. Mustien verkkosukkien ja sukkanauhojen rajat kuulsivat seksikkäästi hameen alta. Hän kyllä saa miesten päät kääntymään, ajattelin kun katselin seksiä tihkuvaa vaimoani. Kaluni pyrki jäykistymään pelkästä ajatuksesta, mutta hillitsin himoni ja suunnistimme yökerhoon.

Menin ensin yksin sisälle yökerhoon jossa oli jo kova meno päällä. Asetuin baaritiskin ääreen ja tilasin itselleni drinkin. Pian vaimoni käveli baarin ohitse ja huomasin kuinka himokkaat katseet seurasivat hänen houkuttelevasti keinuvaa takamusta ja lyhyen hameen paljastamia rotusääriä. Vaimoni meni viereiselle baaritiskille, josta hänelle nopeasti tarjottiin jakkaraa. Sukkien pitsiset yläosat vain vilahtivat hänen nostaessa säärensä toisen päälle. Sitten suuri ihailijajoukko peittikin näkyvyyden. Join drinkkini loppuun ja päätin siirtyä samalle baaritiskille seuratakseni tilannetta. Vaimoni oli tanssimassa miehen kanssa, joka ei millään saanut hänestä silmiään irti. Miehen silmät mittailivat julkeasti ylhäältä alas vaimoni vartaloa. Vaimoni tanssi hyvin eroottisesti, kääntyillen välillä ympäri heilutellen takamustaan miehen etumuksen edessä. Heidän tanssiaan katsoessani törmäsin vanhaan tuttavaani Jaskaan, jota en ollut tavannut aikoihin. Hän ei myöskään tuntenut vaimoani. Jutellessani Jaskan kanssa, vaimoni palasi tanssimasta ja mies jonka kanssa hän oli tanssinut osoittautui Jaskan kaveriksi. Miehen nimi oli Pena ja hän tarjosi innokkaasti drinkkiä vaimolleni. Jäimme neljästään juttelemaan baaritiskin tungokssen ja tanssitimme vuoronperään vaimoani. Tanssiessamme vaimoni kanssa sanoin hänen olevan ehdoton illan kuningatar ja mitä hän olisi mieltä jos menisimme nelistään jonnekin jatkoille." Hah, äläs nyt liikoja kuvittele" vaimoni vastasi ja palsimme meitä odottavien poikien luo.

Kun illan ensimmäiset hitaat alkoivat, Pena vei vaimoni taas tanssimaan. Tanssiessaan he liimautuivat kiinteästi toisiaan vasten ja Penan käsi hyväili estottomasti vaimoni takamusta. Näinköhän mies miettii, onko vaimollani lainkaan pöksyjä, ajattelin heitä katsellessani. Vaimoni lyhyt hame nousi niin ylös, että paljasti aina välillä sukkien pitsireunan ja sukkanauhat. Huomasin muidenkin miesten seuraavan mielenkiinnolla vaimoni tanssia Penan syleilĂ˝ssä. Jaska keskeytti tarkkailuni kysyen minulta, seivästetäänkö toi seksikäs donna jatkoilla. Se olisi jotain, mutta oletko varma että saatte kaunottaren mukaan, vastasin. No, Pena saa aina naiset kuumiksi, Jaska sanoi. Vaimoni ja Penan tultua tanssimasta Jaska ehdottikin suoraan yömyssyjä hänen luonaan. Vaimoni katsoi minua viekoittelevasti ja vastasi, miksei yömyssyt aina maistuvat, jos pojat lupaavat käyttäytyä kiltisti.

Lupasimme kaikki yhteen ääneen olla tosi kilttiä poikia ja suunnistimme kaikki neljä samaan taksiin. Autossa tuoksui kiihoittavasti vaimoni eroottinen hajuvesi. Takapenkillä Pena laittoi kätensä vaimoni reidelle. Hän koetti siirtää kättään ylemmäksi, jolloin vaimoni työnsi miehen käden pois ja kehoitti häntä miestä olemaan kiltisti. Perille päästyämme Jaska sekoitti meille tukevat paukut vaikka olimme jo kaikki melko huppelissa. Kerrottuamme aikamme hävyttömiä vitsejä, menin käymään vessassa. Tullessani takaisin Jaska ja Pena tanssivat vaimoni kanssa kolmistaan pitäen vaimoani välissään. Molempien miesten kädet hyväilivät kiihkeästi vaimoni vartaloa. Hänen lyhyt hameensä nousi hiljaa tanssiessa ylös ja vaimoni yritti työntää miesten kiihkeinä käyviä käsiä pois ja käski miehiä lopettamaan. Tuloni ei häirinnyt poikia mitenkään ja istahdin vastapäiselle tuolille katsomaan mitä seuraisi.

Pojat alkoivat vaimoni estelyistä huolimatta riisua hänen vaatteitaan. Jaska availi jakun napit ja Pena puuhasteli hameen kimpussa. Eikä aikaakaan kun jakku lensi lattialle ja Pena paljasti stringien peittämän vaimoni takamuksen. Sinä oletkin varsinainen herkku, Jaska sanoi vaimolleni ja availi rintaliivin hakaset. Kun vaimoni rintaliivit tippuivat lattialle, alkoivat molemmat miehet hyväillä hänen paljaita rintojaan. Vaimoni yritti työntää miesten kiihkeinä käyviä käsiä pois, mutta vastustelu tuntui vain kiihoittavan. Pena puristeli innokkaana vaimoni takamusta takamusta ja leikki sormillaan pakaroiden välissä olevilla stringeillä. älähän nyt turhaan vastustele, Pena sanoi. Mies paukautti sukkanauhoja ja nosti vaimoni kädet ylös niskansa taakse. Tänä iltana saat tyttö kulta miestä oikein kunnolla, hän jatkoi ja suuteli vaimoani poskelle. Vastuksen hävittyä Jaska alkoi vapaasti hyväillä vaimoni rintoja. Hän otti toisen nänninpään suuhunsa samalla hieroen toista sormiensa välissä. Pena hyväili vapaalla kädellään vaimoani haarojen välistä pöksyjen päältä ja kuulin kuinka vaimoni hengitys alkoi kiihtyä miesten käsittelyssä. Tunsin mustasukkaisuuden piston rinnassani, kun vaimoni huohotti kiihtymyksestä kahden vieraan miehen välissä heidän hyväillessä vaimoni intiimeimoiä paikkoja. Samalla näky oli niin kiihoittava, että otin kovettuneen kaluni käteeni ja ryhdyin tyydyttämään itseäni.

Mihet kaatoivat vaimoni sohvalle ja Jaska piteli vaimoani aloillaan hyväillen edelleen hänen rintojaan, kun Pena puuhasteli vaimoni alapäässä. Mies siveli käsillään reisien sisäpintaa pakottaen jalat levälleen. Mies katseli hetken kiihkeästi mustien stringien osittain peitäämää karvakolmiota. Kuinka syntinen näky, hän sanoi ja painoi peukalollaan häpykumpua pöksyjen päältä. Pena siirsi stringit häpyhuulten edestä sivuun ja työnsi etusormensa sisälle vaimoni kosteaan aukkoon. Vaimoni huokaisi Penan sormen työntyessä sisälle hänen pilluunsa. Kaunottaremme on jo ihan kostea ja palaa halusta saada kyrpää sisäänsä, Pena huudahti tuntiessaan vaimoni olevan kostean ja halukkaan. Mutta haluan ensin maistaa mahlaista piirakkaasi, Pena sanoi ja riisui kosteat stringit. Sitten hän laskeutui alas polvilleen ja pitäen käsillään vaimoni reisiä levällään, mies maistoi kielellään vaimoni mehuja.

Penan leikkiessä kielellään vaimoni klitoriksessa, vaimoni alkoi voihkiä ääneen miehen kielen työskentelyn tuottamasta nautinnosta. Tämä kiihoitti Jaskaa ja mies riisui housut jalastaan. Hänen kalunsa seisoi täydessä juhlakunnossa, eikä se ollut mikä tahansa kalu. Jaska meni silmät kiinni huokaillen nauttivan vaimoni luokse. Mies käänsi vaimoni kasvot itseensä päin, työnsi pystyssä seisovan peniksensä hänen huuliensa eteen ja murahti, ota suuhun. Vaimoni suuteli ensin penistä terskan päältä, leikki hetken kielellään terskanpään ympärillä ja otti sitten sauvan niin pitkälle suuhunsa kuin pystyi. Jaska näytti nauttivan suunnattomasti vaimoni alkaessa imeä kiihkeästi hänen penistään ja työnteli innolla asettaan vaimoni syntisen punaisten huulien väliin.

Pena sa tarpeekseen piirakan maistelusta ja riisui vaatteensa. Sitten hän käänsi vaimoni kontalleen sohvalle, puristeli hetrken hänen takamustaan ja asetti pystyssä seisovan ison aseensa pään häpyhuulille. Näin kuinka Penan pitkä kyrpä upposi takaapäin yhdellä työnnöllä kokonaan vaimoni pilluun. Vaimoni voihkaisi saadessaan peniksen kerralla sisäänsä ja huokaisi " aah, ei se tuntuu niin hyvälle,,, paina pohjaan asti, pane, pane, rynkytä lujemmin". Pena teki kuten vaimoni pyysi ja alkoi työnnellä penistään sisään ja ulos kiihtyvällä tahdilla. Vaimoni otti Jaskan terskan uudelleen suuhunsa ryhtyen sivelemään pehmeällä kielellään sen pintaa, välillä juoksuttaen huuliaan ja kieltään vartta pitkin ylös alas, aina kiveksiin asti. Katselin penis jäykkänä, kun vaimoani naitiin edestä ja takaa. Hänen takamuksensa tärisi Penan nussiessa häntä takaapäin. Pian orgasmi vavisutti vaimoni ruumista ja hän huusi" ooh jatka, jatka, multa tulee, multa tulee,,". Vaimoni orgasmi kiihoitti Penaa ja mies lisäsi vauhtiaan. Penis työntyi villisti sisään ja ulos vaimoni mättäässä ja hän ei voinut muuta kuin ulvoa orgasmista. penakaan ei voinut enää pidätellä, vaan viimeiset kerrat rajusti työntäen hän laski spermalastinsa vaimoni vittuun.

Vaimoni jatkoi pylly pystyssä Jaskan kalun käsittelyä. Spermaa valui pitkin hänen vakoaan ja reittä. Vaimoni pystyssä oleva takamus heilui edestakaisin kuin odottaen uutta penistä sisäänsä. Siirryin vaimoni taakse ja koetin hänen märkää pilluaan. Se oli Penan käsittelyn jäljiltä hyvin liukas ja antavainen. Otin sukkanauhaliiveistä kiinni ja työnnyin palleja myöten vaimoni kiimanesteitä valuvaan pilluun ja aloin pumpata tasaiseen tahtiin. Vaimoni työnsi lantiotaan voimakkaammin minua vastaan ja alkoi hyväillä toisella kädellään heiluvia kivespusejani. " Aih, ah, ooh, paina syvemmälle," vaimoni huohotti. Naintimme tahti alkoi kiihtyä hekuman noustessa kohti huippua. Vaimoni huohotus ja yninä muuttuivat suoraksi huudoski ja hän runkkasi kädellään kiivaasti Jaskan kyrpää. Vaimoni pillulihakset vatkasivat penistäni niin, etten kyennyt pidättelemään hekuman huippua enää hetkeäkään. Sanoin kuvaamattomat orgasmin aallot lähtivät liikkeelle alapäästäni kulkien läpi koko vartaloni ja sykkivä kaluni sylki spermalastin vaimoni pypsävään vittuun. Vedin peniksen ulos ja suihkuttelin loput spermat pitkin vaimoni takamusta.

Nyt Jaska sanoi myös haluavansa pillua ja käänsi vaimoni selälleen. Hän levitti vaimoni jalat. Asettui hänen päällensä ja etsi kyrpänsä päällä kosteaa pillureikää. " Oih ei enää", vaimoni pyysi kun Jaska nosti hänen jalkansa olkapäilleen ja upotti tappinsa palleja myöten sisään. Otimme Penan kanssa oluet ja istahdimme katsomaan kuinka Jaska naulasi kyrvällään vaimoani sohvalle. Vaimoni vaikeroi taas nautinnosta" ooh pane, pane...aiih, anna kovaa kyrpää", ja heilutteli päätään puolelta toiselle jokaisella miehen työnnöllä.

Sitten Jaska lopetti ja kävi sohavalle istumaan. Ihmettelin kuinka miehellä yhä seisoi, kun hän nosti vaimoni syliinsä. Jaska käänsi vaimoni meihin päin, levitti hänen jalkansa ja katsoimme kuinka miehen kovana seisova penis liukui uudelleen sisään spermaa tippuvaan pilluun. Jaska puristeli molemmin käsin vaimoni rintoja, kun alkoi naida häntä altapäin. Näku oli kuin riettaimmasta pornoshowsta, kun katselimme kuinka Jaskan kookas penis, märkänä vaimoni nesteistä ja spermoistamme liikkui levällään olevien häpyhuulten välissä. Jaskan sormet leikkivät häpyhuulilla ja hän hieroi peukalon ja etusormen välissä sykkivää klitorista. Tämä sai vaimoni ekstaasiin ja hän ratsasti villisti miehen peniksen päällä ulvoen nautinnosta. Näytti siltä kuin orgasmin pyörremyrsky olisi ottanut hänet mukaansa, kun orgasmin aallot värisyttivät hänen koko ruumistaan. Vaimoni orgasmista supisteleva vagina imi Jaskan peniksestä lastin ja mies purkautui äänekkäästi läähättäen vaimoni pilluun. Aah kun teli hyvää, Jaska sanoi ja kaatoi orgasmeista puoli pökertyneen vaimoni sylistään sohvalle.

Maistusiko sinulle voileipä, Pena kysyi minulta. Katsoin sohvalla makaavaa vaimoani. Hän oli tosi kiihoittavan näköinen tukka seksikkäästi pörröllä, spermaa valuen pitkin hänen sääriään. Vaimoani katsellessa penikseni pyrki taas täyteen kokoonsa. Mikä ettei, vastasin ja huomasin myös Penan aseen olevan taistelukunnossa. Menin vaimoni luokse ja hyväilin hänen rintojaan ja takamustaan. Koetein kädellä hänen mahlaisaa pilluaan. Avasin sormillani häpyhuulia ja katsoin kuinka spermaa valui niiden välistä. Haluan työntää vielä kyrpäni liukkaaseen pilluusi, kuiskasin ja asetuin vaimoni päälle. Vaimoni hymyili ja levitti jalkojaan. Työnsin kivikovan penikseni juurta myöten sisään hänen kuuman kosteaan lemmenaukkoonsa. Vaimoni huoahti saadessaan taas peniksen sisäänsä ja aloin naida häntä hitai työnnöin. Muistin Penan myös odottelevan vuoroaan ja suudellen vaimoani kellahdin kyljelleni sekä siitä selälleni niin että vaimoni tuli päälleni. Pena kävi käsiksi vaimoni takamukseen, jota hän hyväili ja hieroi spermaa peräreiäin ympärille. Sitten Pena asetti hiljaa kovan peniksensä pään vaimoni suklaa-aukolle, veti molempia puoliskoja vähän auki ja työnsi elimensä vastustamattomasti vaimoni peräaukolle. Vaimoni tajutessa mitä tapahtui, hän huusi" ei, ei sattuu, älkää armoa, aaah, ei en kestä enää," kun suklaareikä antoi periksi ja miehen siitin työntyi anukseen, penikseni ollessa yhä hänen vaginassaan. Pena alkoi naida vaimoni anusta tasaisin pitkin vedoin. Reikä oli tiukka ja mies murisi nautinnon mielihyvästä peräsuolen puristellessa hänen kaluaan. Tunsin Penan elimen liikkeen seinämän toisella puolella ja se kiihoitti minut työntymään hurjana sisään ja ulos. Kovat siittimet vaimoni kahdessa aukossa saivat hänet huutamaan taas nautinnosta. Luulin sohvan hajoavan liitoksistaan ja vaimoni pyörtyvän painaessamme Penan kanssa hänen hekumallisiin reikiinsä.


>>> Seksitarinoita muilla kielillä 23.6.2018 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
NAKUKUVAT.COM - 23.6.2018 päivitetyt nakukuvat videolinkkeihin --->>


© 2002-2018 Seksimaa.com Design / käyttöehdot