SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Koulussa
Otsikko Ihastus..
Laatija Pikku_Piru
Julkaistu 10.05.2003 21:02:00
Teksti
Ei ole seksitarina, mutten jaksanut etsiä muuta paikkaa.. Toivottavasti ymmärrätte.

Katselin koulun ikkunasta syyskuista päivää. Vesipisarat valuivat pitkin ikkunaa. Ihastukseni Jussi kulki juuri kentän poikki, oli kai menossa kotiin. Hänellä oli tummat, keskipitkät ja hiukan kiharaiset hiukset. Huokaisin syvään. "Mitäs täällä haaveillaan?", kysyi Tiia, bestikseni, ilkikurisesti, vaikka tiesikin jo, ketä katselin. Hymähdin jotain vastaukseksi. Tiiakin oli ihastunut Jussiin, mutta Jussi ei välittänyt hänestä niin paljoa kuin minusta. Tiia kyllä soitteli koko ajan Jussille, minä taas en, koska olin vitun ujo. Kirosin arkuuttani hiljaa. Tiia lähti omalle paikalle ja soitti taas Jussille. En kuullut mitään puhelusta.

Vihdoin kellot soivat. Lähdin tarpomaan sateessa kotiin. Asuin Jussin lähellä, joskin tien toisessa päässä. Jouduin kulkemaan Jussin talon ohitse. Samassa kännykkääni saapui tekstari. Huokaisin ja katsoin keneltä se oli. Janilta, meidän luokkalaiselta tyypiltä, Jussin bestikseltä. Mutta he olivat kylläkin eri luokilla, mutta onkos sillä väliä. Luin viestin, jossa luki: Jussi taitaa olla vähän ihastunut suhun.. T:Jani PS: Kyllähän se Tiiastakin hiukan tykkää..
Masennuin. Tiesin, että viesti oli valetta. Jani minuun oli ihastunut.

Herätyskello pirisi vaativasti. Tönäisin herätyskelloa ja käänsin kylkeä. Jatkoin sikeästi unia, vaikka tiesin, että myöhästyisin koulusta.
Heräsin sitten kymmeneltä. Puin nopeasti päälle ja lähdin kävelemään kouluun. Huomasin, että Jussin pyörä oli pihassa. Ihmettelin hiukan, sillä meillä oli Laamaa(laajaamatikkaa kaikkien 7 luokkalaisten kanssa, jotka halusivat siihen.) Siinä samassa Jussi pyyhälsi kiroillen ulos. "Hei.." tokaisin. "Ai moi.. Ootko säkin myöhässä?" Jussi kysyi hiukan ihmetellen. "Joo.. En jaksanut herätä.." mutisin. "Tuu ritsille, niin voin viedä sut kouluun!" Jussi pyysi. Nousin hiukan ihmetellen Jussin tarakalle(eli ritsille).

Koulu sujui tavallisesti, lukuunottamatta miljoonia kysymyksiä Tiialta, joka näki minut ja Jussin.

Jouduin jäämään jälki-istuntoon, koska olin myöhässä. Vitutti. Olin sopinut koulunjälkeen meneväni Tiian kanssa tallille, muttei siitä mitään tullut. Opettaja nyt oli tuollainen. Kului kaksi tuntia. Opettaja antoi minun vihdoin mennä. Ryntäsin iloisesti ulos ja lähdin juoksemaan kotiin. "Odota!" Kuulin takaani tutun äänen. Jähmetyin siihen paikkaan. "Kelpaisko kyyti?" Jussi kysyi. Hymyilin vaan ja hyppäsin taas Jussin ritsille. Jussi ajoi pihaansa ja kiskoi minut mukaan sisälle. "En mä voi tulla.. Jos joku näkee.." vastustelin, mutta Jussi vakuutteli, ettei sisällä ollut ketään. Jussi alkoi suudella minua. Ensin epävarmasti, mutta sitten vaativasti. Hämmästyin hiukan, mutta aloin suutelemaan Jussia. Samalla Jussi hieroi selkääni. Se sai kylmänväreet kulkemaan selässäni. Sitten..(Jatkuu, jos joku haluaa)

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 16.1.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 16.1.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot