SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Tositarinat
Otsikko Ikkunan takana
Laatija Akita
Julkaistu 12.05.2003 14:42:00
Teksti
Olimme poikenneet tyttöystäväni kanssa kahville tuttaviemme luokse. Isäntä itse oli joutunut lähtemään illaksi töihin joten kotona olivat vain äiti Merja ja heidän yläasteikäinen tyttärensä Jaana. Olimme istuneet keittiön pöydän ääressä tarinoimassa niitä näitä jo toista tuntia, Jaanan pakertaessa omassa huoneessaan läksyjensä kimpussa. Muutaman kerran Jaana oli käväissyt keittiössä jollain verukkeella päällään vain t-paita joka tahtoi väkisinkin nousta ylös hänen korkottaessaan kaapista lasia, paljastaen pilkahduksen vaaleansinisistä pikkuhuosuista. Laitoin nuo satunnaiset vilahdukset tahtomattani merkille sillä Jaana oli ikäisekseen melkoisen hyvin kehittynyt, hieman turhankin paljon muotoja varteensa kerännyt teini. Selvästi äitinsä tytär, äitinsä kun oli reilusti ylipainoinen, hieman alle nelikymppinen nainen joten tulevaisuudessa Jaanakin mitä todennäköisemmin kärsisi liikalihavuudesta mutta nyt paljaiden reisien jatkeena pyörähtelevä rehevä takamus ja t-paidan alla ilman liivejä heilahtelevat kookkaat rinnat vetivät katseeni väkisinkin puoleensa. En voinut syntisille ajatuksilleni mitään vaikka vastapäätäni istui oma tyttöystäväväni (olimme molemmat jo 25- vuotiaita ja olleet yhdessä jo muutaman vuoden) ja tytön äiti keskustellen vilkkaasti.

Itse asiassa minusta nuo keittiössä käynnit alkoivat tuntua jo tarkoituksellisilta, Jaanan viipyillessä näköpiirissäni liiankin kauan, kunnes palasi huoneeseensa tyrkäten oven perässään kiinni. Näin istumapaikaltani huoneen ovelle ja viimeisen ”juomatauon” jälkeen huomasin oven jääneen reilusti raolleen jolloin pystyin näkemään vaatekomeron peilioven kautta suoraan sisään huoneeseen. Jaana makaili kyljellään sängyllä lueskellen koulukirjaansa ja paidan helma oli nyt noussut kokonaan ylös paljastaen pikkuhousujen peittämän takamuksen. Näky sai pulssini kiihtymään ja yritin osallistua keskusteluun mahdollisimman luontevasti vilkuillen vaivihkaa peiliin.

Kohta Merja kävi huikkaamassa Jaanalle että sauna on lämmin joten Jaana voisi mennä sinne ensimmäisenä ja kohta Jaana hävisikin kellariin pelkkään pyyhkeeseen kietoutuneena. Tunsin suuni kuivuvan kun mieleeni nousi kuva Jaanasta saippuoimassa itseään ja samassa sainkin loistotuuman jolla pääsisin viemään pienen tirkistelyni vielä pidemmälle. Lopettelin kahvini, kumarruin rapsuttamaan jaloissani pyörivää nuorta mäyräkoiraa ja kysäisin muka huolettomasti että pitäisikö Viksu käyttää pihalla. Merja totesi sen olevan hyvä ajatus joten tarjouduin vahtimaan sen touhuja aidatulla pihalla. Naiset jatkoivat juttuaan ja kipaisin koiraa kutsuen eteiseen ja ulos pimeään lokakuiseen iltaan.

Sydän jyskyttäen kävelin talon takapihalle johon etupihalla palavat pihavalot eivät valaisseet ja lähestyin vanhan omakotitalon kivijalassa olevaa kapeaa saunan ikkunaa. Ikkunasta loisti valo ja varjo häivähti pihan valoläikässä kun Jaana liikkui sisällä. Vilkaisin vielä naapuritalon suuntaan mutta talon piha oli pimeänä eikä mitään liikettä näkynyt joten hiivin äänettömästi ikkunan viereen. Suuni tuntui kuivalta ja sormenpäitäni kylmäsi jännityksestä kun varovasti siirryin lähemmäs. Aluksi näin lauteiden toisen pään, jatkoin siirtymistäni yhä edemmäs ja viimein katseeni osui paljaaseen selkään. Jaana istui alalauteella suihku kädessään ja antoi veden valua kasvoilleen ja siitä pitkin uhkeaa vartaloaan. Raskaat rinnat heilahtelivat hieman Jaanan liikahdellessa; ne olivat paljon tyttöystäväni rintoja suuremmat, vaaleanpunaiset nännit suurten nännipihojen keskellä törröttäen. Ahmin tuota nuorta vartaloa katseellani kun Jaana sulki suihkun nousten seisomaan jolloin jalkovälin musta kolmio pilkahti reisien kätköistä. Tunsin kuinka kaluni koveni katsellessani pyöreää takamusta Jaanan kivutessa ylälauteelle ja istuutuessa sivuttain minuun päin. Kirosin hiljaa mielessäni; olin toivonut että hän nostaisi jalkansa ylös lauteille ja näkisin tuonne neitseelliseen jalkoväliin paremmin.

Samassa kuulin etupihalta Viksun haukuntaa ja palasin etupihalle kiroten koiraa mielessäni. Onneksi se menetti kiinnostuksensa ohikulkevaan koiraan ja sen omistajaan pian joten palasin takaisin oman mielenkiintoni kohteeseen kurkistaen taas varovasti ikkunasta sisään. Nyt näkyi ensimmäisenä punaiseksi lakatut varpaankynnet; Jaana oli ilmeisesti käynyt pitkäkseen lauteille, jalat ikkunaan päin ! Tämän tajuttuani tuntui kuin sydämeni olisi jättänyt pari lyöntiä väliin ja jatkoin varovasti näköalapaikalle siirtymistä jolloin lauteilla makaava tyttö lipui esiin ikkunan pielen takaa kuin esiripun noustessa; varpaat vaihtuivat ensin sorjiksi sääriksi, sitten hiestä ja vedestä kiilteleviksi reisiksi joiden yhtymäkohdasta paljastui kiiltävän musta, pieni karvakolmio jota Jaanan hoikat sormet hajamielisesti pörröttivät.

Rinnat olivat levinneet hieman sivuille nännien osoittaessa terhakkaasti kattoon. Jaana oli sulkenut silmänsä sivellen toisella kädellään vatsaansa, toisen käden seikkaillessa karvoituksella. Puristelin jo kovana seisovaa kaluani housujen läpi ja tunsin housujeni kastuvan kun ensimmäiset kiimatipat puristuivat ulos kullini päästä. Jaanan käsi siveli välillä alavatsaa ja reisien yläosaa, palaten jälleen karvoitukselle hoikkien sormien kaivautuessa syvemmälle mättääseen, toisen käden hivellessä vuorotellen molempia rintoja; tyttöhän kiihotti selvästi itseään !

Samassa hän laski oikean jalkansa alemmalle lauteelle jolloin koko jalkoväli aukeni silmieni eteen kuin tarjottimelle. Tuijotin kuin hypnoosissa karvamättään alla avautuvia, ohuen karvoituksen verhoamia häpyhuulia joiden väliin sormet nyt painuivat saaden Jaanan selvästi huokaamaan. Näky oli niin kiihottava etten enää välittänyt ympäristöstäni tuon taivaallista vaan avasin housuni ja kaivoin limaa valuvan ja kovana sykkivän kaluni esiin alkaen varovasti liikutella esinahkaa edestakaisin. Jaana hieroi vakoaan yhä vaativammin, pyöritti sormia klitoriksellaan ja painoi välillä pari sormeaan syvemmälle huulten väliin. Omat sormeni hyväilivät märkää ja paisunutta terskaani mutta en uskaltanut kunnolla runkata etten olisi lauennut heti. Jaana paineli häpyään kiihtyvällä vauhdilla, silmät olivat kiinni ja hän hengitti raollaan olevan suun kautta selvästi hengästyneenä. Toinen käsi pyöritteli kovia nännejä ja toinen käsi alkoi nyt vatkata klitoriksen päällä sellaisella vauhdilla että arvasin orgasmin olevan jo lähellä. Itse en enää pystynyt pitkittämään nautintoa vaan tunsin laukeamisen olevan lähellä joten puristin toisella kädellä kivikovan kaluni vartta hangaten toisen käden sormilla terskan herkkää alapintaa yhä kovemmin.

Tunsin lastin lähtevän liikkeelle koviksi palloiksi vetäytyneistä palleistani juuri kun Jaana puristi reidet kätensä ympärille lantion nytkähdellessä ja suun avautuessa orgasmin ravistellessa tytön vartaloa. Itse tarrasin kaluuni runkaten vauhdilla sperman ryöpsähdellessä pitkinä ruiskahduksina nurmikolle eteeni. Huohottaen runkkailin veltostuvaa ja spermaista kaluani katsellen kuinka Jaana avasi jälleen reitensä hyväillen turvonnutta pilluaan vielä hetken kunnes nousi istumaan ja laskeutui alalauteelle ottaen suihkun käteensä. Itse kaivoin takkini taskusta nenäliinan pyyhkien enimmät spermat pois käsistäni ja kalustani tunkien sen housuihini.

Sydän vieläkin jyskyttäen palasin etupihalle kutsuen Viksua joka tulikin luokseni häntä heiluen ja menimme takaisin sisälle. Naiset eivät ihmetelleet viipymistämme sen enempää ja kohta Jaanakin tuli saunasta posket punaisina, mennen huoneeseensa sulkien tällä kertaa oven kunnolla perässään.

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 16.1.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 16.1.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot