SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Suositukset **Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksiä saunassa
Otsikko Tyttöystävän ja tädin kanssa saunassa
Laatija AuntLover
Julkaistu 26.6.2003 21:16:00
Teksti
Olimme tyttöystäväni Katin kanssa viettämässä viikonloppua hänen tätinsä Railin kanssa tädin mökillä. Mökki oli asuintiloiltaan pieni ja vaatimaton, mutta kauniin järven rannalla. Mökissä oli myös sauna ja erillinen pesuhuone. Lauantai-iltaan kuului luonnollisesti myös saunominen, jonka suoritimme kimppatyyliin. "Raili-täti" oli itse asiassa vain noin kymmenen vuotta meitä vanhempi, noin nelikymppinen nainen. Saunomisen yhteydessä totesin, että hän on vartaloltaan todella hyvässä kunnossa. Tummat lyhyet hiukset, hoikka ja silti suuret rinnat. Rinnat eivät toki olleet niin nuorekkaat ja terhakan pystyt kuin oman Katini rinnat, mutta silti hyvin kauniit.

Menimme välillä saunasta uimaan, itse uin hieman pidemmän lenkin ja naiset istuskelivat mökin terassilla kun nousin järvestä heidän luokseen. Huomasin, että Railikin selvästi mittaili vartaloani arvioivalla katsella. "Kyllä nämä nuoret miehet ovat komeita. Olisi nautinto saada tällaisen yöksi sänkyynsä", Raili kiusoitteli selvästi Katia. Raili nousi ja lähti pesulle saunan pesuhuoneeseen. Kati otti omistushaluisesti kaluni käteensä ja alkoi runkata sitä hitaasti. "Tämän patukan käyttöoikeus on vain minulla. Raili ei voi edes kuvitella, millaista nautintoa kalusi tuottaa." Samalla hän otti kaluni suuhunsa ja alkoi imeä. Se tuntui todella hyvältä ja kaluni alkoi olla jo juhlintakunnossa. Juuri kun homma alkoi päästä vauhtiin, Kati lopetti ja totesi: "Saunominen on vielä kesken. Yritäpä palautua normaalimittoihin, jatketaan sitten illalla." Istuimme hetken ulkona ja kun kaluni oli enää vain puolijäykkä, menimme takaisin saunaan. Menin edellä ja avatessani pesuhuoneen totesin, että Raili oli ilmeisesti saanut pesuhommat tehtyä ja oli siirtynyt ihan muihin puuhiin. Hän hyväili toisella kädellä rintojaan ja hänen toisen käden sormensa oli klitoriksen kimpussa. Railin häpyhuulet olivat turpeat, punaiset ja kutsuvasti raollaan. Hämyisessäkin pesuhuoneessa ehdin huomata, että hänen pillunsa valui märkänä. Katseemme kohtasivat ja Raili vinkkasi silmää.

Raili lopetti nopeasti, ennen kuin Kati ehti sisään. Menin itse suoraan saunaan. Kati huikkasi, että hän jää vuorostaan pesulle. "Menen vielä Villesi kanssa hetkeksi löylyyn", Raili totesi ja tuli perässäni saunaan. "Mene vain, mutta älkää ottako liian kiihkeitä löylyjä", Kati vastasi jatkaen ulkona aloitettua kiusoittelua. Istuin jo lauteilla, kun Raili veti oven kiinni perässään. Sanaakaan sanomatta hän otti kalustani kiinni ja alkoi runkata sitä. Ulkona Katilta saamastani härnäyksestä johtuen ei kulunut montaa sekuntia, kun kaluni oli jäykkänä koko komeudessaan. "Valmis kun partiopoika", Raili totesi. Hän piti edelleen kiinni kalustani, kun istui syliini. Hän ohjasi kaluni häpyhuuliensa väliin, istui määrätietoisesti alas ja kaluni liukui syvälle Railin kosteaan ja liukkaaseen pilluun. Ennen kuin ehdin edes sanoa mitään Raili suuteli minua tiukasti ja aloitti kiihkeän ratsastuksen sylissäni. Olin todellakin ihmeissäni, Kati pesi oven toisella puolella ja saattoi tulla sisään milloin tahansa. Onneksi lauteet tuntuivat tukevilta, ne eivät jyskyneet liikaa Railin himokkaan ja kiihkeän nainnin alla. Tässä vaiheessa Railin kalulleni tuottama hyvänolon tunne otti ohjat käsiinsä ja unohdin kokonaistilanteen. Aloin hyväillä Railia rinnoista ja nänneistä. Erotin Railin edelleenkin tiukasta suutelusta huolimatta vaimeita voihkaisuja, kun Raili nautti kalustani ja käsistäni. Yllättävä ja erikoinen tilanne nostatti oman kiihkoni nopeasti kohti huippua ja kiveksissäni alkoi tuntua purkautumisen tarvetta. Otin kiinni Railin pakaroista ja kiihdytin vauhtia. Sain mahtavan orgasmin ja lastini lensi Raili sisälle. "Ihanaa, lämmintä spermaa", Raili kuiskasi korvaani ja jatkoi ratsastustaan kohti omaa huippuaan, joka ei ollut kaukana. Railikin laukesi ja siirtyi välittömästi istumaan viereeni. Samassa ovi aukesi ja Kati työnsi päänsä saunaan: "Minä lähden jo pois, tuleeko joku mukaan?" Onneksi saunassa oli sen verran hämärää, että Kati ei huomannut naimisesta märkää ja kiiltävää kaluani sekä Railin spermaa valuvaa pillua. "Minä tulen ihan just", Raili sanoi. Kati lähti. Raili nousi ja kuiskasi mennessään pesuhuoneeseen: "Jatketaan illalla!" Jäin erittäin tyydytettynä istumaan lauteille. Naintimme oli nopea, mutta Railin määrätietoisuus ja kiihko lisäsivät monin kerroin nautintoani, yllättävän tilanteen lisäksi. Jäin vain ihmettelemään kummankin naisen aikeita, miten he kuvittelivat myöhemmin rakastelevani kanssani mökissä, jossa on samassa tilassa vuoteina juuri kolmelle hengelle riittävät parisänky ja sohva ja kummankin kannalta mukana "kolmas pyörä".

Peseydyin ja siirryin mökin puolelle. Naisten välinen sanallinen kiusoittelu näytti levinneen jo vaatetukseenkin. Lämpimänä kesäsiltana ei tietysti tarvitse paljoa vaatetusta, mutta olin silti positiivisen hämmästynyt heidän asuistaan. Molemmilla oli pienet stringit ja Raililla läpinäkyvä ja yhdellä nyörillä edestä sidottu yöpaidan tapainen. Kati oli ottanut flanellipaitani, käärinyt sen hihat ja solminut sen varsin löysästi kiinni helmasta. Minä onnenpoika saisin siis nauttia koko illan lähes estotta kahden naisen rintojen katselusta. Itselläni oli jalassa vain bokserit. Aloimme nauttia pikkupurtavaa ja viiniä illan kunniaksi. Illan kuluessa minulle valkeni Railin ajatukset seuraavasta yöstä. Viinintarjoiluinnosta päätellen, hänen tarkoituksenaan oli juottaa Kati niin humalaan, että hän sammuisi ja ei siten häiritsisi Railin toiveita ensi yön tohinoista. Minun olisi tietysti pitänyt alkaa huolehtia Katin juomisesta, mutta koska Railin pillu oli tuntunut saunassa niin hyvältä, päätin antaa Katin valppauden ratkaista asian. Jos Kati pystyisi hillitsemään juomisensa, naisin ensi yönä hänen kanssaan jollain tapaa, ja jos hän taas lankeaa Railin virittämään ansaan, naisin Railin kanssa. Minulla ei siis ollut hävittävää. Piti vain hillitä omaa juomistani, jotta kykenisin nauttimaan tulevasta yöstä täysillä.

Illan aikana hilpeyden kohotessa myös estottomuus lisääntyi. Kati viihtyi yhä enemmän sylissäni ja ohjaili minua hyväilemään rintojaan ja hieroi pilluaan tai peppuaan kaluani vasten aina kun Railin silmä vähäänkään oli toisaalla. Seurauksena oli se, että kaluni pullotti housuissani koko illan puolittaisesti jäykistyneenä, mikä puolestaan lisäsi kummankin naisen kiinnostusta. Katin ollessa jo melkoisessa vauhdissa Raili lähti käymään ulkona. Kati tuli syliini ja vei käteni jälleen rinnoilleen. Hyväilin hänen kiinteitä rintojaan ja nännejä, jotka olivat kovettuneet terhakoiksi nappuloiksi. Kati nautti hyväilyistäni. Aloin hieroa hänen pilluaan stringien päältä. Katin pillun kosteus tuntui jo stringien läpi. Kati nousi hetkeksi ylös ja otti ne pois. Sormeni vaelsi hänen märässä vaossaan hyväillen klitorista. Kati alkoi voihkia nautinnosta ja liikutti lantiotaan rytmikkäästi. Samalla huomasin, että Raili hiipi hiljaa sisään, laski omat stringinsä alas ja kävi sohvalle istumaan. Hän levitti jalkansa ja alkoi hyväillä itseään samalla kun katseli meidän touhuamme. Kati oli häneen selin, joten hän ei huomannut Railin tuloa ja hänen tekemisiään. Itse pystyin seuraamaan Katia hyväillessäni, kuinka Raili hyväili kiihkeästi itseään. Hän hyväili toisella kädellä rintojaan ja nännejään ja toisella hän hyväili klitoristaan ja käytti välillä sormensa syvällä pillussaan. Katseemme kohtasivat ja hänen ajatuksistaan ei voinut erehtyä. Kati alkoi jo lähestyä huippuaan. Hieroin toisella kädellä hänen klitoristaan kiihtyvällä tahdilla. Kostutin toisen käteni sormen hänen pillussaan ja aloin pyörittää sitä peppureiän ympärillä. Katille tämä temppu toimi aina, työnsin sormeni hitaasti Katin peppuun ja samalla Kati sai syvän orgasmin. Katin lauetessa taisi samalla laueta myös Railin virittämä ansa. Kati nimittän siirtyi voipuneena sängylle ja vaikutti siltä, että hänestä ei olisi iloa enää tänä iltana. Railin viinit olivat tehneet tehtävänsä.

Nousin ylös, vedin bokserini alas ja suuntasin kalu tanassa Railin luo sohvalle. Kokeilin hänen pilluaan sormellani ja se oli todella kuuma ja kostea. Hieroin hänen klitoristaan ja tunsin, että hän jo lähellä laukeamista, katselemisesta ja omasta hyväilystään johtuen. "älä tee sitä vielä, haluan, että kalusi laukaisee minut", Raili pyysi. Hän otti kaluni käteensä ja ja runkkasi sitä hitaasti. Hän vei terskani huulilleen ja imaisi hellästi pisaran terskan päästä. Hän leikitteli hetken kielelään terskallani ja otti sitten kaluni suuhun ja alkoi imeä ahnaasti. Imettyään hetken hän päästi irti ja sanoi: ”Haluan kalusi sisääni!” Kävin polvilleni sohvan eteen ja nostin Railin jalat olkapäitäni vasten. Raili levitti häpyhuulensa, jolloin näin hänen hehkeän punaisen pillun kutsuvana ja upotin kaluni syvälle hänen pilluunsa. Otin kiinni Railin pakaroista ja aloin naida häntä rajusti. Märkä pillu litisi, kun kaluni pumppasi siellä edestakaisin. Raili nojautui taaksepäin ja alkoi voihkia nautinnosta. Pian hän laukesi todella rajusti. En halunnut lopettaa vielä, koska kivekseni vasta valmistautuivat purkamaan lastinsa. "Hidasta vähän, tuntuu liian herkältä", Raili pyysi. En kuitenkaan voinut lopettaa siinä vaiheessa, joten käänsin Railin kontalleen sohvaa vasten ja aloin naida häntä takaapäin. Kaluni vatkasi edestakaisin hänen pillussaan. Pitelin tiukasti kiinni hänen lantiostaan, kun hän tuntui huumassaan kiemurtelevan koko ajan alta pois. Raili upotti naamansa sohvatyynyyn ja huusi melkein suoraan huutoa saadessaan useamman pienemmän orgasmin sarjan. Oma huippunikin oli jo lähellä, tulin pois Railin sisältä, käänsin hänet istumaan. Tarjosin kaluni hänen suulleen, hän otti sen suuhunsa ja alkoi runkata rajusti. Lennätin lastini Railin suuhun, ja hän imi ja nieli ahnaasti joka tipan, jonka purskautin. "Mahtava ja maukas lasti", Raili sanoi päästettyään irti kalustani. "Tuntui kun naisit aivoni pihalle, kun et malttanut äsken lopettaa. Tuo voima ja kiihko on juuri parasta teissä nuorissa miehissä", Raili sanoi tyytyväisenä. Juttelimme vielä hetken, jonka jälkeen siirryin Katin luo sängylle. Kävin hänen viereensä kyljelleni hänen selkää ja peppua vasten. Veltostuneessa kalussani oli vielä sen verran jäykkyyttä jäljellä, että sain työnnettyä sen takaapäin Katin märkään pilluun. "Ihana nainti", Kati mutisi jostain tokkurastaan. "Niin oli", vastasin, vaikka en tarkoittanutkaan ihan samaa kuin hän.

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.4.2018 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
NAKUKUVAT.COM - 22.4.2018 päivitetyt nakukuvat videolinkkeihin --->>


© 2002-2018 Seksimaa.com Design / käyttöehdot