SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Illallinen kolmelle
Laatija Repe
Julkaistu 01.03.2002 10:49:00
Teksti
Eräänä iltana olin vaimoni kanssa syömässä hienossa Pariisilaisessa ravintolassa jossa meille oli varattu oma kabinetti.
Tunnelma oli romanttinen ja istuimme vaimoni kanssa juttelemassa niitä näitä samalla kun söimme. Sitten sisään astui tarjoilija joka tuli vaimoni viereen kaatamaan lisää viiniä, vaimoni alkoi kummastuneena katselemaan perin muodokasta tyttöä ja sanoi minulle ihmeissään: Luulin että tarjoilijat ovat aina miehiä täällä.. sitten vaimoni katse kiinnittyi tytön lyhyeeseen hameeseen jka nousi melkein pakaroille asti tämän kurottautuessa minun puolelleni..vaimoni silmät pyörähtivät kun tämä näki että tytöllä ei ollut alushousuja laisinkaan...säännöllisen muotoinen nätti pillu pullotti nuoren tytön haarovälistä ja tämä katsoi vaimoani hävytön virne naamallaan.
Minuakin alkoi kiihottaa tilanne koska olin tytön edessä, ja tämän kovettuneet nännit puskivat essun läpi..samassa vaimoni työnsi kätensä tytön pillulle, tyttö säpsähti mutta jäi paikoilleen, kuin odottamaan mitä tuleman pitää. Vaimoni alkoi hieroa tytön pimperoa enemmän ja enemmän kunnes käski tytön mennä pöydän alle.. katsoin ihmeessäni vaimoni päättäväisyyttä, kun tämä pakotti nuoren tytön kontilleen pöydän alle. Uuhh vaimoni huokaisi, ja päättelin että tytön kieli on vaimoni pillussa. Päätin itsekin katsoa pöydän alle ja näin kuinka tyttö nuoli vaimoni märkää pillua, kaluni alkoi kovettua ja levitin tytön jalkoja jotta voisin hieroa tämän pillua. Samalla kun tyttö hoiteli vaimoani ja minä nussin tytöä sormillani, puhuimme taas kun mitään ei olisi tapahtunut..vähän ajan päästä katsahdin jälleen pöydän alle ja näin kuinka nätti peppu tytöllä oli..mieleni teki heti työntää sormi tämän peppuun. Niinnpä ryhdyin toimeen ja kastoin sormeni pöydällä olevassa öljypullossa ja tungin sen tytön anaaliin. Tyttö inahti kun sormi upposi häneen mutta tykkäsi siitä oikein paljon. samalla vaimoni lantioa alkoi nykiä vinhasti, ja tiesin että hän laukeaa kohta.. otin häntä kädestä kiinni ja katsoin hänen silmiään kun ne menivät selälleen ihanasta tunteesta..
Vaimoni käski tytön kääntyä toisinpäin ja minä otin kiimasta paisuneen kullini ulos housuista, työnsin sen tytön suuhun ja tämä alkoi työntää sitä edestakaisin syvälle kurkkuun..uhhh huokaisin kun ensimmäiset hyvänolon väreet menivät pitkin selkäpiitä..samalla vaimoni oli alkanut hinkata tytön haaroväliä korkokengällään, kiimaisena vaimoni tuijotti, kuinka hänen kenkänsä kastui tytön pillumehuista. Tyttö runkkasi ja lypsi kivettynyttä kulliani ja katsoin kuinka tämän huulet menivät pitkin sen vartta, samalla vaimoni innostui ja otti kenkänsä pois jalasta ja tunki kengänkoron tytön perseeseen. Nyt saat kunnolla senkin pikkulutka..vaimoni nussi tyttöä syvälle ja hieroi klitorista samalla, tunsin kuinka tyttö huohotti ja nautti saamastaan nöyryytyksestä, samassa tyttö alkoi runkata minua nopeasti ja laukesin kunnolla tämän naamalle...sen jälkeen tyttö nousi ylös ja meni takaisin keittiön puolelle.
Istuimme vähän aikaa hölmistyneenä, kunnes vaimoni ehdotti minulle, että pitäisikö tilata vielä jälkiruokaa..

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 16.1.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 16.1.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot