SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Akka ja tytöt
Laatija Nuori kullittaja jäi taloon
Julkaistu 18.10.2017
Teksti

Se ämmä oli taas kyttäämässä ja oli todella vihaisen näköinen kun minä huonomaineinen jengissä hilluva nuorimies katselin sen tyttäriä, laiha melko muodoton ja todella kurvikas kiihottava siskonsa kulki pihan poikki, minulla alkoi himottaa ja sanoin tytöille olisko liikaa jos poikkeette mun kämpässä tänään.

Niiden mutsi tuli naama punasena luokseni ja tiuskas jos et anna tyttöjen olla saat maistaa minun vihaani, sanoin sille että kyllä se sinunkin lihas kullia kaipaa ja otin kiinni hänestä vedin itseeni kiinni ja kokeilin pilluaan hameen alla, en tietenkään saanut kuin alushousujen päältä koitettua ja nainen yritti repiä irti itseään mutta sain sormen karvaisen pillun häpyhuulten väliin ja hän jähmettyi kostui ja painoi itseään minua vasten.

Hän sanoi että on mentävä hänen asuntoonsa ja antaa pilluaan jos lupaan pitää itseni irti tytöistään, mentiin hänen kämppäänsä ja riisuin itseni kyrpä notkui kovana hänen riisuessaan ruman alusasunsa pois päältään, ämmä tuli koskettelemaan kullia ja hivelin sen ruman karvaista vittua, otin hänet syliin kannoin keittiöön ja kysyin onko saksia.

Hän osoitti kaappia mistä ne löytyy ja otin sakset aloin leikata rumia rehottavia karvoja pois pillunsa ympäriltä, hän oli vihainen ja yritti estää mutta sanoin sakset voi livetä jos et ole paikoillaan, sain kynittyä pillun kohtuu kuntoon ja aloin nuolla häpyhuulia mutten saanut mitään kosketusta klitorikseen se kun oli niin syvällä nahkapoimussa.

Nuolin vittua joka oli limainen ja nuollessani pillun ympäristöä hän venytti pikkuisen klitoriksen esiin poimuistaan ja imin sitä voimakkaasti, tyttönsä se muodokkaampi oli tullut sisälle ja katsoi miten tyydytin rumaa akkaa kielellä ja sormin, tyttö liikutti kättään housunsa sisällä ja oli punakka kasvoiltaan.

Akka ei tiennyt tytön olevan katsomassa ja ulisi miten tuntuu pillussa hyvältä kun ei ole saanut kuin tekokullia moneen vuoteen, nostin hänet jalat levällään syliini ja rynkytin kullia pillunhuulia pitkin kunnes hän ohjasi kullin pilluunsa ulvahtaen.

Tyttönsä oli riisunut ja runkkasi pientä pilluaan kiimaisena, työntelin akan pilluun kullia ja akka tarttui kovaa kiinni minuun ulisi ja reuhtoi, lopetin nussimisen ja sanoin akalle jos saan nussia tyttöjäs niin panen sinua kunnes saat orgasmin, akka oli niin kiimassa että huokasi anna kullia anna orgasmeja saat sitten mitä haluat.

rynkytin kullia pillussaan kunnes akka ulisi ja vittu sykki orgasmin saadessa hänet ihan sekaiseksi ja akka ulvoi lauetessaan, kannoin hänet kyrpä pillussaan toiseen huoneeseen ja sidoin sukkahousuilla jaloista ja käsista lujasti kiinni sängyn tolppiin.

suuhunsa laitoin pikkuhousut ja akka oli nyt pakotettu katsomaan kun otin kurvi tytön kiinni itseeni hivelin märkää liukasta pilluaan ja tyttö huohotti kiimassa tärisi ja oli jo saamassa orkun, laitoin hänet akan päälle ja tungin kullin pieneen pilluun tytön saadessa melko pian orkun ja nussin kiimaisessa hurmiossa kunnes oli tunne että tulee spermaa jos en lopeta, vedin kullin pillusta ja hain kortsun saatuani sen paikoilleen nussin tyttöä kovalla kullilla ja akka reuhtoi yrittäen estää hommat.

Tyttö mylvi onnessaan ja sai monta orkkua kunnes minäkin tyhjäsin pallit, kortsuun tuli iso lasti nestettäni,otin pikkuhousut akan suusta tyhjensin kortsun akan suuhun ja hän kakoi mutta selvästi halusi nesteet koska nieli ne nautinnollinen ilme rumalla naamallaan, tyttö oli hiljaa ja pillun huulet avoinna tosi kiihottavan näköisesti, runkkasin akan pillua ja akka aneli saada kullia mutta laitoin taas housut suuhunsa.

Toinen tyttö tuli sisään ja katsoi suu avoinna kun runkkasin kulliani ja hivelin sillä akan häpyhuulia, tyttö oli vaiti ja luulin hänen lähtevän karkuun mutta tulikin viereen ja alkoi nuolla kulliani, riisuin häneltä kireän hameen ja paita lähti pois samalla, ei olut kuin pienet alushousut yllään ja nykäisin ne alas tytön ottaessa ne pois.

Rinnat lähes olemattomat mutta nännit suuret ja nuolinkin niitä ja kutittelin pillun huulia, tyttö sanoi ettei ole nussinut koskaan oikeasti ja pillu on vielä jäänyt vaille panoa, mutta on akan hieromasauvalla puhkonut itsensä, löysin pillun etuseinän nystyräisen osan hieroin kunnes tyttö oli likomärkä ja valmis saamaan kullia, menin lattialle makaamaan ja tyttö tuli päälleni levittäen jalat.

Asetin kullin hävylleen ja tyttö pyristeli saamatta kulliani sisälleen, runkkasin sormilla pillua ja venytin sen valmiiksi, sitten kullinnuppi meni sisään ja tyttö laski lantionsa sai pilluunsa pohjaa myöten kullini ja jäi paikoilleen väristen kevyesti koko vartalollaan.

Hänen siskonsa tuli hieromaan minun pallejani ja nostelin ja laskin tyttöä kunnes hän kiljuen tuli ensimmäiseen kulli orgasmiinsa jatkoin hänen nussimistaan ja tytön pillu pumppasi kireänä ja orgasmiensa saannilla ei tuntunut olevan loppua, nussin kovaan tahtiin kunnes vedin kullin pois ja siskonsa runkkasi sitä saaden nesteet lentämään korkeina kaarina mitkä osui akan päälle.

Akka ölisi ja reuhtoi kun nousin ja painoin puoliksi velton kullini pilluunsa, sain sen kovettumaan ja nussin niin pitkään että akka oli tajuton nautinnostaan ja lykkäsin kullin nyt kurvikkaan tytön pilluun hän lykki persettään minua vasten kunnes sai orgasmin ja otin siskonsa nyt seisaaltaan seinää vasten, olin niin kiimassa etten huomannut nussivani paljaalla kullilla kunnes rysäytin nesteet pilluun ja tyttö sai orgasmin samaan aikaan kanssani.

Päästin hänet sylistäni ja huomasin nesteen valuvan pillustaan, vapautin akan ja hän alkoi raivota kunnes taas tukin suunsa kädelläni ja runkkasin pilluaan sormillani, akka tuli kiimaan vemppasi persettään ja tarrasi kulliini muttei se enää kovettunut, runnoin sormilla akan limaista vittua ja hän laukesi ulvoen orgasmin tuottamassa tunteessa.

Päästin irti ja akka lysähti sängylle, kun katsoin kurvikasta tyttöä alkoi kulli kovettua ja otin hänet takaapäin nussin todella pitkään hänen saadessaan useita ravistavia orkkuja, runkkasin välillä sormin pilluaan ja tytön pillusta lensi kiimainen neste karessa ja osui akkaa naamaan, akka oli ihan vauhkona pyyhki kiima kusta rumasta naamastaan ja minä nussin itseni orkkuun laskien nesteet taas tyttöön sisälle, pidin kullin pillussa kunnes se valui velttona pois.

Akka raivosi ja uhkaili ties millä mutta tytöt käski olla hiljaa tai olisivat valmiita olemaan ilman jälkipilleriä, akka oli nyt lyöty ja sainkin sovittua että nussin tyttöjä tästä lähtien aina kun huvittaa, panin kyllä akkaakin melko paljon seuraavien kuukausien ajan ja tytöt oli ihan hulluna kullini kimpussa ja sainkin niin paljon pillua ettei tarvinnut enää muualle mennä nussimaan.

Toinen tytöistä se rinnaton alkoi seurustella ikäisensä pojan kanssa ja kurvikaskin löysi lopulta itselleen sopivan ikäisen seuralaisen, alettiin olemaan akan kanssa ihan vakituiseen ja opittiin lopulta tyydyttämään toisemme täysin ja tuntuikin ettei ole mitään syytä mennä muualle nussimaan, tyttöjä en enää nussinut mutta akka saa minut yhä niin kiimaan etten olisi luullut miten vanhempi akka voi pitää minua hyvänä kun olemme toisimme tottuneet.

Tytöt muuttivat omilleen ja me ollaan nyt oltu akan kanssa kimpassa jo 20 vuotta, edelleen voi sanoa että hyvin saamme toisemme nautintoon ja akka on erityisen hyvä runkkaamaan minut käsillään ja rinnoilla kunnes ruiskuan nesteet hänen kaulalleen tai käteensä, vaikka melko rumana häntä pidänkin on siinä akassa kaunis sisus pitää huolen ettei tarvitse puutteessa olla, yksi tyttö on kyllä kiinnostunut minusta ja olenkin runkannut hänet muutaman kerran orgasmiin sormin ja kielellä pilluaan nuollen, kerroin akalle siitä ja hän oli varma etten enää halua hänen pilluaan mutten henno akkaa jättää kun on luottanut minuun aina ja kieltämättä osaa antaa sellaisen orgasmien sarjan että taidan pysyä vanhassa akassa kiinni ja antaa tytön löytää ikäisensä seuralainen.

Kaikkein mukavinta on kun akka tyydyttää minua viikonloppuisin hivellen koko kehoa kunnes nesteet lentää kullistani useana kaarena ympäriinsä ja saan sitten hyväillä hänet kiduttavan hitaasti useaan orkkuun nuollen hivellen ja runkaten pilluaan kunnes se orkuissa sykkii ja työnnyn häneen nussien hitaan nautinnollisesti molempien saadessa useita orkkuja, joskus olemma nussineet koko yönkin ja olleet sitten iltapäivään asti sängyssä toisiimme kietoutuen ja nukkuen.

Akka sai minut pois nuoruuden hurjista turhista riehumisista ja lopetin kokonaan jengissä riehumisen, tosin sain osakseni monet vittuilut kun akan kanssa kuljimme mutta siitä on vuosia kulunut ja jengi hajosi, osa vankiloihin osa viisastui ja jotkut jopa kysyi minua neuvomaan kun tiesi että akka on minut pitänyt vireessä kullini kanssa ja halusivat tietää miksen enää nuorempia nussi.

Te ketkä olette päässet joskus vanhan makuun tiedätte ettei nuoremmat ole mitään kun saa ikänaista nussia ja tulee itseään täysin antamaan ja akkaa saamaan, toisekseen ei ole akka koskaan muita sanonut halunneensakaan kun kullini hänet täyttää ja olemme myös samanlaiset siinä ettei perse jutut kuulu ollenkaan seksiasioihin, vaan on hinttien turhaa röpellystä, pillu rinnat ja kulli pallit kädet ja suu kuuluu siihen mitä akan kanssa hommataan.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot