SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Annen kasvu naiseksi
Laatija Pikkupillusta panopimuksi
Julkaistu 26.11.2016
Teksti

Olin uuden ihastukseni Annen luona ensimmäistä yötä ja olin edennyt jo siihen kun Anne makasi päälläni alusasussaan ja minullakin oli vielä alusasu.

Anne nosti päänsä ja katsoi silmiini melko kauan sanattomana, kunnes laski lantionsa alas ja kullin jäi hankalasti vasten hänen vatsaansa, nostin häntä ylös ja hivutin käteni housuihini ja käänsin kullin yläviistoon Annen asettuessa uudelleen makaamaan päälleni.

Oltiin hiljaa ja kuulin miten Annen sydän löi kiivaammin, kullini nytkähteli ja Anne oli rauhaton mutta makasi edelleen päälläni, sanoin Annelle. Saanko ottaa sinusta kiinni ja hyväillä, hän empi mutta antoi luvan kunhan kosketaan vain vaatteiden päältä.

Hivelin hiljaa Annen selkää ja siirtäessäni kädet pienille kiinteille pakaroille hän säpsähti mutta antoi minun jatkaa.

Hivelin reisiä ja pakaroita, Anne siirtyi ylemmäs ja suuteli kevyesti huuliani, vastasin suudelmaan ja jatkoin hyväilyä, Anne liikutti itseään minua vasten kullini osuessa häpynsä kohdalle, hän ei vastustellut kun ujutin käteni pikkuhousujen sisään.

Anne imi kaulaani ja teki jälkiä koska tunsin pienen kirpaisun muutaman kerran.

Hän hengitti kiivaasti ja kuiskasi, olen jo ihan kastunut saat minut tuntemaan ihan uudenlaisen tunteen kuin koskaan aiemmin olen tuntenut, levitin hänen jalkojaan ja silitin sormella pillunhuulia, Annen pillusta tuli liukasta nestettä ja työnsin sormen varovasti pilluun, hän nytkähteli ja suuteli kiihkeästi

kun painelin hiljaa klitorista ja kostutin sen pillunlimalla pyöritellen ja kosketellen ihan kevyesti sormenpäälläni, Anne huohotti ja nosteli lantiotaan.

Vedin peiton sivuun ja avasin Annen yöpaidan kauluksessa olevan nauhan, hän nousi ja antoi minun ottaa yöpaitansa pois, hänellä oli pienet rinnat joissa nännin kuin kirsikat.

Nostin Annen päälleni pillu kasvojani vasten jalat levällään, liikuttelin huuliani pikkuhousujen peitossa olevaa pillua pitkin, nuolaisin reisien sisäpintaa ja raotin pikkuhousuja, kun aloin kosketella kielelläni häpyhuulia ja klitorista Anne jännittyi mutta rentoutui melko pian ja otti vastaan hyväilyni.

Hän valui limaa mikä maistui hyvälle, hieman kirpeälle mutta tuoksu oli erityisen kiihottava, vein käteni alushousuihini ja päästin kullini ponnahtamaan Annen kasvojen eteen, hän kuiskasi, sinulla on suuri siitin en ole koskaan kuvitellut tuollaista olevankaan.

Anne puristi kevyesti kullin vartta ja hiveli terskaa.

Minä jatkoin pillun nuolemista ja hivelin toisella kädelläni Annen nänniä, hän lipaisi varovasti terskaani ja otti sen kohta kokonaan huuliensa väliin.

Tuntui hyvältä kun ujo nainen varovasti opetteli hyväilemään kulliani, aloin kosketella sormella pillua ja kieli pyörähteli klitoriksella, Anne värähteli ja nytkytti lantiotaan kun sormeni kosketti syvemmälle pilluun, hän työnteli vastaan kuin olisi ollut kulli sisällään.

Anne nytkähteli ja jännittyi monesti peräkkäin, hän päästi kullini suustaan ja vaikeroi nauttien, olin varma että hän saa orgasmin kun jatkan hyväilyä, Anne voihki häpyhuulet puristuivat sormeni ympärille ja hän huohotti kun orgasmi sai pillun välilihan ja perseen nytkymään, Anne inahteli ja vaipui päälleni, lantio nyki vielä monta kertaa ennen kuin hän rauhoittui ja makasi hiljaisena päälläni.

Olimme pitkään päällekkäin kunnes Anne kierähti lattialle ja kääntyi kömpien taas päälleni suudellen ja kujersi miten ihanalta oli tuntunut, koskaan hän ei ole saanut tuntea mitään noin voimakasta kiihkoa, hän sanoi että vieläkin vaginassa tuntuu kuin sormi olisi sisällä.

Yletyin päällyshousuihini ja otin esiin kortsun, Anne katsoi kun avasin sen ja pudotin kuoren lattialle, siirsin hänet sivummalle otin lyhyet kalsarit pois itseltäni ja rullasin kortsun kullini päälle, sanoin Annelle ettei tarvitse tehdä mitään jos tuntuu ettet halua, otin vain varmuudeksi suojauksen kun itseni tekee niin kovasti mieli saada rakastella kanssasi, yhdyntää tarkoitan jatkoin.

Anne otti nätit märät pikkuhousunsa pois ja tuli päälleni, hän oli sen verran ylhäällä että kova kullini sojotti koskettaen hänen jalkoväliään, suutelimme ja hyväilimme toisiamme, nostin Annen helposti istuma-asentoon ja sanoin että voi itse asettua niin kuin haluaa.

Anne siirtyi vielä istumaan pidemmälle jalkopäähän ja hiveli silmät kiiluen kookasta kulliani, Anne nosti lantionsa kullin päälle ja ohjasi sen pillunhuulilleen, hän laskeutui vähän kerrallaan ottaen lantionsa välillä niin ylös ettei kulli ollut edes pillun huulilla, hän vei kullin takaisin pienen pillunsa huulille ja nytkytti hitaasti, kulli meni syvemmälle ja Annen pillu puristi tiukasti kullini ympärillä.

Otin kiinni hänen lanteistaan ja nostin kunnes vain terska oli pillun huulien sisällä ja laskin hitaasti Annen alas kunnes tuntui ettei mene syvemmälle.

Anne voihki ja sanoi kullini olevan niin valtava hänen pilluunsa, liikutin Annea hitaasti ja pillu venyi hiljalleen, hän nytkyi ja huokaili heitteli päätään ja puhkui kun kiihdytti vauhtiaan, vein sormen klitorikselle ja kosketin verkkaisesti vain kevyesti juuri ja juuri tuntien klitoriksen sormenpäälläni, Anne värisi ja nytkytti silmät kiinni saaden minut tuntemaan ettei ole kaukana kun sperma purkautuu, pysäytin liikkeen ja sanoin Annelle nouse ylös ja mene makaamaan patjalle vatsallesi tyynykasan päälle.

Kun hän asettui siihen korjasin vähän kokemattoman naisen asentoa että hän voi rentoutua kun tulen takaapäin häneen, levitin hänen häpyhuuliaan ja asetin terskan sisään painaen hitaasti kulliani syvemmälle tiedostaen että Annea voi sattua jos olen liian hätäinen.

Vedin välillä kullin pois ja työnnyin taas kerta kerralta syvemmälle, kullissani olisi ollut melko paljon lisää pituutta kun se jo kohtasi pohjan, aloin liikuttaa kullia nopeammin ja ohjasin Annen käden Klitorikselleen ja hän pyöritteli sormea huokaillen ja lykkien vastaan pienet pakarat jännittyen aina kun kulli upposi pilluun, voihkaisin olevani tulossa ja nopeutin tahtia ja nostin Annen lantiota itseäni vasten.

Anne sai hiveltyä helpommin klitorista ja pillu tuntui kireämmältä, pumppasin hurmoksessa kullillani ja sperma alkoi purkautua, nytkytin ja nautin äärimmilleen venyneen pillun hyväilystä kullini ympärillä.

Anne nypytti vinhasti pientä takamustaan ja jännittyi kun tuli huipulle, nytkytin kullia edestakaisin mutta Anne voihki ettei kestä enempää vaan on pakko levätä, on niin hyvä olla ettei nautinto voi enää olla parempaa.

Pidin kortsusta kiinni kun vetäydyin pillusta mikä oli avoinna näyttäen liiankin venyttyneeltä, Anne kääntyi ja katsoi kullistani roikkuvaa kortsua mikä oli saanut sisäänsä suuren lastin spermaa, hän sanoi että synnyttäisi varmaankin neljä tai viisi lasta jos olisi ottanut spermat pillunsa sisään, sanoin ettei se ole sperman määrästä kiinni ja ei nainen välttämättä tule raskaaksi vaikka sperma pilluun purkautuukin.

Kävimme vuorotellen pesulla laskien bidee suihkulla hiljaa vettä limaisiin sukuelimiimme,olimme raukeita tyydytettyjä ja nukuimme se yön Annen sängyssä minne mahduimme nipin napin kun kietouduimme toisiimme.

Aamulla Anne oli iloinen hymy kasvoillaan ja toivotti hyvää huomenta, kaivautui peiton alle ja alkoi nuolla kulliani mikä kovettui nuoren naisen käsittelyssä nopeasti, Anne pyöritti kieltään ja imi kuin olisi tehnyt niin aiemminkin.

Nuori kiimainen nainen oppii kyllä nopeasti, Anne veti peiton pois jatkoi suullaan ja käsin suuren kullini hyväilyä kunnes ulvahtelin orgasmin nautinnosta, Anne nytkytti vinhasti kädellään esinahkaa terskan päällä sperman ruikkiessa hänen kauniille kasvoilleen ja valuen kullini vartta palleille.

Tarina jatkuu....

Me tavattiin siitä lähtien Annen kanssa monta kertaa viikossa ja oltiin usein ihan vaan nojaillen ja nauttien toistemme läheisyydestä sohvalla ja välillä sängyssäkin ilman että oltaisiin oltu nussimassa.

Me vaan viihdyttiin niin hyvin ja jotenkin Anne tuli niin ihanan avoimeksi ja vapautuneeksi kun oltiin yhdessä,me käytiin ravintoloissa syömässä tanssimassa ja elokuvissa.

Kerran kun menin suoraan töistä Annen luo ja mulla oli jo omat avaimet käytössä, oli kiva yllätys odottamassa.

Anne seisoi olohuoneessa valkoinen kuviollinen toppi ja valkoiset saman sarjan urheiluhousut jalassaan, hän hymyili ja sanoi,katsele siinä ja sano sitten miltä sinusta näyttää kun olet nähnyt mitä on sinulle varattuna.

Anne keimaili kireissä urheiluhousuissa tanssahteli ja riisui hitaasti kiusoitellen toppinsa minkä alla oli ihanat pienet paljaat rinnat nännit pystyssä, Anne jatkoi ja kääntyi selin taivuttaen siron vartalonsa jalat harallaan kämmenet lattiaan asti ja näytti niin seksikkäältä että riisuin itseni ja annoin valtavan sykkivän kullini jököttää kohti kattoa kun esitys jatkui.

Anne riisui urheiluhousut ja niiden alla oli läpikuultavat vaaleat kellertävät pikkuhousut, pillu erottui sopivan peitellysti läpi ja teki minut ihan hulluksi himosta, Anne heristi sormeaan kun meinasin mennä hänen luokseen ja laskeutui sohvalle avasi sirot reidet ja silitti pilluaan pikkuhousujen päältä.

Hän koukisti sormensa pikkuhousuihin sisälle ja kosketteli pilluaan ja työnsi sitten pillussa olleen sormen huulilleen ja nuoli sitä hitaasti katsoen kirkkailla silmillään minua ja nytkähtelevää kulliani minkä päästä tippui kirkasta kiimanestettä.

Anne lopetti ja hymyili kauniit valkoiset hampaat loistaen ja sanoi pehmeän seksikkäällä äänellään, miten on se arvostelu onko tulossa numero vai sanallinen arvio? Menin hänen luokseen ja suutelin kiihkeästi sanoen ihana nainen miten kiihottavaa katseltavaa, haluan sinua Anne.

Olin polvillani lattialla ja nuolin Annen siroa vartaloa kaikkialta hänen nauttiessaan silmät suljettuna, kun nuolin pillua pikkuhousujen päältä ja syljin kastellen ne saadakseni paremman tuntuman helliä kielelläni häpyhuulia ja klitorista, Anne otti niskastani kiinni ja myötäili käsillään ohjaten kuitenkin minua nuolemaan niin kuin hän halusi.

Venytin pikkuhousuja painoin huuleni supussa vasten häpyhuulia ja pyöritin pehmeästi koskettaen vain pikkaisen kielellä nuolaisten häpyä ja klitorista, Anne valui kiimaisena limaa ja huokaili nauttien, hän vapisi kun nuolin enemmän klitorista ja nytkytti pientä siroa lantiotaan rytmikkäästi.

Kun meinasin ottaa pikkuhousut pois Anne voihkaisi jatka rakas älä lopeta teet niin ihanaa, hän oli jo tulossa kun nuolin pitkiä nuolaisuja häpyhuulilta klitorikselle ja takaisin irrottamatta kieltäni kosketuksesta, Anne nosti jalat koukkuun haarat levällään ja reuhtoi kiemurrellen kun orgasmi otti nuoren naisen valtaansa hän antautui täysillä nautintoon.

Annen pillusta pulpahti limaa minkä imin ja nielin, hän huokaisi tule pian tahdon sinun ihanaa kulliasi, menin Annen päälle venytin pikkuhousuja työntyen suorastaan kivikovalla aisallani märkään kuumaan pilluun, olin ihan hulluna kiimasta ja painelin nopeasti pohjaan ulottuvia työntöjä Annen ulvahdellessa.

Tunsin olevani tulossa ja tajusin ettei ole kortsua, vedin kullini viime hetkellä pois ja runkkasin spermaa ruiskivaa kaluani mikä lennätti monta pitkää kaarta Annen kasvoille hiuksiin rinnoille ja vatsalle, Anne kuiskasi kiitos rakas kun et päästänyt siemennestettä sisääni, hän veti minut itseään vasten ja spermaa valui välissämme.

Kuuntelimme toistemme sydämen lyöntejä ja nautimme raukeasta olostamme, Anne nosti minun päätäni katsoi silmiini sanoen, minä olen ihan rakastunut sinuun en voi toivoa mitään enempää kun saan olla kanssasi, vastasin olevani onnellinen hänen kanssaan.

Anne muuttui kasvoiltaan hieman surullisen näköiseksi ja kysyi etkö ole todellakaan varma rakkaudestasi, halusin olla rehellinen kun vastasin että meillä on aika paljon ikäeroa muttei se tietenkään tunteita sanele, mutta tarvitsen enemmän aikaa sopeutua tunteisiini, älä pahastu kyllä minä sinua haluan.

Mentiin pesulle Anne halusi pestä minut kokonaan ja kaluni sai melkoisen pitkään kestävän perusteellisen pesun, kun kuivasin itseäni katsellen Annen peseytymistä ja ihailin siroa vartaloa tunsin kyllä rakkauden olevan tosiasia, turhaa sitä olisi kieltää.

Kello oli vasta vaille seitsemän illalla ja kysyin halusiko Anne lähteä uimaan kun on niin kaunis kesäilta, hän otti heti esille siniset bikinit missä oli kaunis päivänkakkara koristelu, pakkasimme kamat ja jätimme koiran kotivahdiksi kun lähdimme kohti hyvin tunnettua eteläsuomalaista kirkasvetistä järveä missä on kuin etelän hiekkaranta, vaalea hiekka ja tietysti vanhoja jyhkeitä mäntyjä eikä siis palmuja niin kuin etelässä.

Käytiin pukukopeissa laittamassa rantakamat päällemme ja levitin meille ison viltin rantahiekalle, Anne tuli makaamaan kylkeeni kiinni ja otin hänet kainalooni kun katselimme tyyntä järvenpintaa, aurinko oli vielä melko korkealla ja lämmitti mukavasti, Anne siirtyi ja avasi bikiniensä yläosan paljastaen estoitta pienet terhakat rintansa ja tuli taas kainalooni.

Lähellä olevat nuoret kundit katselivat silmät kiiluen Annen paljaita rintoja mutta malttoivat mielensä ja olivat huutelematta, me noustiin ja käveltiin laiturille käsikkäin, kuulin kun tukeva vanhempi nainen sanoi vieressään olevalle miehelle, kyllä kelpaa olla nuorten kun on kauniit vartalot.

Mies ilmeisesti katseli meitä kun nainen jatkoi, ole nyt siinä ja pidä silmäsi kurissa kun olet jo vanha mies, meitä alkoi naurattaa kun katsoimme toisiamme Annen kanssa mutta hillitsimme itsemme.

Kun Anne laskeutui tikkaita veteen huomasin lähellä uimassa olevan noin itseni ikäisen miehen ihailevan Annen siroa vartaloa, tuntui hyvältä olla kauniin nuoren naiseni kanssa joka estoitta oli paljastanut rintansa, eikä kukaan ainakaan voinut sanoa että näytellään jotain silikoni topattuja rintoja niin pienet rinnat Annella on mutta kauniit terhakoine nänneineen.

Uimme aikamme ja noustuamme vedestä ne rannalla olleet nuoret kundit olivat kävelemässä pois ja yksi heistä vihelsi Annelle joka heilutti pojalle ja naurahti sanoen, mitenkähän nuoret miehet mahtaa pysyä housuissaan kun olivat niin silmät tapillaan, sanoin että konstit he varmaan keksivät jos housut on ahtaiksi käyneet.

Taas kun lähestyimme vilttiämme se pariskunnan mies katsoi Annea mittaillen hänen vartaloaan ja huomasin miten pulleana hänen uimahousunsa olivat, mies piti kättään kullissaan ja selvästi hyväili sitä hänen seuralaisensa ei sitä onneksi huomannut ettei alkanut pitämään mitään palopuhetta.

Kuivasimme toisemme ja keräsin viltin ja muut kamat pois kun lähdimme pukukoppien suuntaan, Anne pyöritti hieman korostuneesti lanteitaan kun asteli naisten puolelle, kuulin ohuen lautaseinän läpi miten joku nainen sanoi Annelle, olisi kyllä siivompaa olla pukeissa rannalla vaikka nuori ja kaunis oletkin.

En kuullut Annen vastaavan mitään ja hän odottikin minua lähtövalmiina kun tulin ulos pukusuojasta, kävelimme kassia kantaen kumpikin omasta sangasta kiinni pitäen kohti autoa, kun tulimme autolle Anne tarttui poskiini ja suuteli kunnon kielisuudelman.

Hän sanoi matkalla olevansa niin rento kanssani ja tuntui jotenkin luontevalta riisua itseään, haittasiko se hän kysyi, vastasin että saat sen selville kun koetat kulliani Anne painoi kätensä haaroihini ja sanoi tuhma mies katselet viatonta nuorta naista rannalla ja heti tulee seksiasiat mieleen.

Nauroimme makeasti kun ajoimme Annen asunnolle, aloimme valmistamaan iltapalaa kun rantakamat oli laitettu kuivumaan, sitten iltatoimet ja kietouduimme alastomina toisiimme kun olimme käyneet vierekkäin Annen kanssa ostamallemme uudelle leveälle parivuoteelle, kiusoittelin Annen villiin kiimaan nuollen hänen siroa vartaloaan kauttaaltaan, Anne värisi nauttien ja ohjasi suuren aisani pilluunsa takaapäin, otin hänet lusikka-asennossa ja se oli Annelle varma tapa saada nauttia pitkästä orgasmista.

Anne reuhtoi ja paineli itseään minua vasten, hyväilin klitorista ja Anne tuli huipulle perse tärisi nainen ulisi ja pillu supisteli kireänä, nussin rauhassa kulliani vaihtelevasti työnnellen ja Anne pysyi nautinnon huipulla laukesi useita kertoja ja oli ihan läkähtynyt nautintojen jatkuessa.

Vedin kullin pois ja asetin Annen vuoteelle ylävaratalo sängyllä ja pidin tukevasti jaloista kiinni, työnnyin rajusti pieneen pilluun pitäen Annen jalat levällään, Anne nosti ylävartalonsa käsiensä varaan ja nussin häntä kottikärry asennossa valtavalla nopeudella kulliani pillussaan pumpaten.

Nussimme hurmoksessa ja lopulta laukesin ulvoen siemenen purkautuessa Annen pilluun mitä emme silloin heti huomanneet, nautimme ihan loppuun asti ja kullini valahtaessa pois pillusta spermaa valui pitkin Annen reisiä.

Sanoin Annelle siitä ja hän oli hieman tuskainen kun oli tullut tahaton sperman päästäminen pilluunsa mutta päätimme hankkia Annelle niin sanotun katumus pillerin varalta ja niin teimmekin heti seuraavana aamupäivänä.

Anne halusi kutsua erään ystävättärensä joka oikeastaan johti meidät alun alkaen yhteen, juhlistamaan kanssamme yhdessäolomme merkkipäivää, sovittiin tapaaminen perjantaiksi ja tehtiin valmistelut Annen kanssa ajoissa valmiiksi.

Kun perjantai koitti tuli Annen ystävätär sovittuun aikaan ja toi Annelle ja minulle vaaleanpunaisen sydämen muotoisen tyynyn missä oli kauniisti kirjailtu meidän nimet, hän oli ommellut ne itse ja kiitimme kohteliaasti ja annoin hänelle suukon poskelle.

Istuimme rupattelemaan ja Anne ehdotti yhteistä saunomista, sanoin että menkää te ensin ja minä piipahdan sitten jälkeenne, naiset menivät saunan lämmettyä riisuutumaan ja kuulin kun he juttelivat nauraen ja suihkuttelivat ennen saunaan menoa, istuin odottamassa kunnes Anne tuli pesuhuoneen ovelle sanomaan että voin tulla saunaan, jos uskallan liittyä seuraan kahden naisen kanssa.

Sanoin ettei taida olla sopivaa mutta Anne vaati minua tulemaan ja meninkin pesuhuoneeseen Annen perässä, riisuin ja suihkuttelin otin pyyhkeen lanteille ja astuin saunaan, naiset olivat ilkosillaan ja kiinnitin huomioni Annen ystävättären rintoihin mitkä olivat paljon suuremmat kuin Annella leveät ruskeat nännin ympärystät.

Istuin Annen viereen ja hän heitteli kauhalla vettä kiukaalle kunnes oli melko kuuma, Anne tarttui pyyhkeeseeni ja avasi sen sanoi sitten ettei ole sopivaa olla pukeutuneena naisseurassa saunassa vaan kaikki on tasa-arvoisesti ilman vaatteita, katsahdin vierastamme kun kullini oli näkyvillä ja hän vilkuilikin useasti sitä ja tunsin kuinka se alkaa kovettua.

Anne huomasi kun yritin laittaa kullini jalkojen väliin otti siitä kiinni ja nosti ylös saaden sen täyteen mittaansa, hän hiveli hitaasti ystävättärensä katsoessa kuinka paksu suonikas kullini sai hellyyttä Annen estoitta jatkaessa touhuaan, alkoi tehdä niin hyvää että luulin jo laukeavani Annen lopettaessa yhtäkkiä päästäen kullini vapaasti nytkymään sydämen lyöntien tahtiin kattoa kohti sojottaen.

Vieraamme oli hämmentynyt kun Anne kehotti häntä kokeilemaan miten jäntevän miehen hän elämäänsä on johtanut tarkoittaen kulliani mihin Anne ohjasi vieraamme käden kiinni, hän piteli kättään paikallaan mutta puristi hieman aina kun kulli nytkähti, Anne naurahti ja sanoi ettei se ole niin heikko etteikö sitä voi oikein kunnolla tunnustella ja alkoi hivellä kivespussiani.

Anne nojasi kiinni minussa ja ystävätär liikutti kättään terskallani mieleni teki koskettaa hänen rintojaan mutten saanut rohkaistua itseäni, sivelinkin Annen nännejä ja koskettelin pillua kun Anne levitti jalkojaan, hän kastui nopeasti ja työnsin sormeani hitaasti edestakaisin liikuttaen pillussaan, Anne ohjasi toisen käteni vieraamme rinnoille ja hivelin nännejä mitkä kovettuivat ja olivat kuin vailla huuliani.

Käännyin sen verran että yletyin nuolemaan hänen nännejään ja sain tuntea lujan otteen kullissani kun hän alkoi rohkeammin vedellä esinahkaani terskan päällä, hivutin käteni hänen haaroihinsa ja sain ensi tuntuman karvaiseen pilluun, Annella eikä minulla ole karvoja vaan ajamme ne säännöllisesti pois, jalat aukenivat ja lipsutin häpyhuulia kunnes tunsin hänen kastuvan ja levitin kosteutta klitorikselle saaden hänet tärisemään silmät suljettuina nauttien kosketuksista.

Anne laskeutui alas lauteilta ja katseli kun me hyväilimme toisiamme, hän avasi saunan oven ja se olikin tarpeen että saimme raikasta ilmaa kun tuntui melkoisen tukalalta olla ylälauteella, vieraamme avasi silmänsä ja irrottautui laskeutuen alas lauteilta ja meni suihkuun, seurasin häntä ja hyväilin taas saaden hänet huokailemaan kiimaisena, Anne tuli ohjaamaan meitä toimissamme ja rullasi kortsun kulliini.

Istuin vessanpytyn kannelle ja Anne toimi taas ohjaajana kun vieraamme asettui hajareisin päälleni selin minuun päin hänen takamuksensa oli huomattavasti pulleampi kuin Annella mutta kiihottava, Anne sovitti kovan kullini vieraamme häpyhuulille, hän laskeutui alemmas ja ulvahti kun kullini teki tilaa hänen pilluunsa, hän ei ollut yhtä tiukka kuin Anne mutta saimme tehdä työtä ennen kuin kullini meni pillunsa pohjaan, otin kiinni lantiosta ja nostelin ja päästin tahtia vaihdellen kullini täyttämään hänen pillunsa.

Anne katsoi ja hymyili kun rakastelumme kiihtyi, nainen taivutti päänsä taakse ja hyppi kulli pillunpohjaa takoen, hän ratsasti jalkojensa varassa ja koskettelin klitorista mikä sai hänet ihan sekaisin, hänen tahtinsa kiihtyi ja äänet kovenivat kun pyöritin sormea klitoriksella, hän jäi kullini syvällä sisällään paikalleen ja nytkähti muutaman kerran rajusti laueten pillun supistelujen tuntuessa kullini varressa.

Hän nousi melko nopeasti ja kääntyi ottaen kullini takaisin pilluunsa ja kulli painoi pillun pohjaa, hän nojasi huohottaen pidellen käsillään selästäni kiinni ollen paikoillaan, Anne sanoi olevan emännän vuoro saada kullia ja vieraamme nousi vastahakoisen tuntuisesti pois päältäni kullin läiskähtäessä vasten vatsaani kun se tuli pois pillusta.

Anne rullasi kortsun pois ja meni nojaamaan kauniit kapeat pakarat levitettyinä kädet lavuaaria vasten, nousin ja työnnyin yhdellä nopealla liikkeellä hänen tiukkaan pilluunsa, Anne hiveli sormellaan klitoristaan niin kuin hän usein tekee yhdynnän aikana ja antoi minun ottaa hänet melko rajusti kuin vain kiimainen mies voi, pysäytin liikkeen ja Anne tiesi että haluan hänen pääsevän mukaan nautintoon, olen aina pitänyt huolen ettei Anne jää vaille tyydytystä oli sitten yhdyntä tai suuseksi tai mikä tahansa hyväily.

Kun tunsin hillitseväni itseni aloin taas työntää kulliani pillussa koko vartta käyttäen, Anne kun oli saanut ajanmittaan otettua minut sisäänsä täydeltä mitalta ja nautti usein huokaillen ja sanoen miten ihanalta tuntuu kun tulen häneen suurella kullillani, tunsin miten pallit kihelmöivät ja kuumotus alkoi levitä lanteilleni nopeutin tahtia Annen vatkatessa hurmiossa klitoristaan ja sai orgasmin huutaen onnessaan työnsin kullia nylkyttäen nopeasti pitäen sen häpyhuulilla vain terska pillussa, kunnes painoin pohjaan ja karjaisten tyhjensin spermani Annen pilluun.

Rytkytin kunnes olin saanut orgasmin mikä lähes sumensi tajuntani, pysyimme sisäkkäin nauttien hyvästä olostamme ja olimme unohtaneet vieraamme katselevan vieressämme, havahduimme kun hän sanoi miten kaunista kun te antauduitte rakasteluun, vedin kullini pois pillusta ja Anne levitti lisää jalkojaan kyykistyi ja antoi sperman valua pillustaan, sitä pulpahti pari kunnon noroa kunnes valui vain tipahdellen kauniiden häpyhuulien välistä.

Kullini oli spermainen ja terskasta riippui venyvä nauha mikä lopulta tipahti lattialle, Anne nousi ja tuli suutelemaan minua katsoi sitten vierastamme joka oli hieman hämmentyneen näköinen, Anne sanoi rauhallisesti hänelle, ole kuin kotonasi ei tarvitse jännittää mitään olimme sopineet jo sinut kutsuttuamme että tilanteen salliessa aiomme saada sinut nauttimaan kanssamme sanoisinko talon antimista mitkä ovat vain sinulle tarjolla kun olet ollut silloin rohkaisemassa minua kohtaamaan tämän ihanan mieheni.

Peseydyimme ja menimme kylpytakit yllämme olohuoneeseen Annen laittaessa aterian valmistumaan, juttelin vieraamme kanssa ja hän kertoi ettei rakkauselämä ole kukoistanut, aina kun on löytynyt mies on hän ollut naimisissa ja käyttänyt vain hyväkseen häipyäkseen sitten koti nurkkiinsa, taas silloin kun mies on ollut vapaa, on asiat olleet muuten pielessä jo melko pian kun ovat koettaneet alkaa seurustella, totesin siihen olevani pahoillani ettei ole se oikea löytynyt, silloin hän vastasi olleensa tyhmä kun ei ollut ottanut minua omakseen silloin kun esitteli Annen minulle tanssipaikalla.

Anne kuuli sen ja näytti suuttuneelta tuli hänen eteensä ja kivahti ettei saunan riemut taidakaan uusiutua jos olet kilpailemassa miehestä, he katsoivat toisiaan vaiti ja puutuin juttuun sanoen ettei me olla Annen kanssa vapaita vaikka olinkin yhdynnässä kanssasi vaan aiomme jatkaa yhdessä, se on hyväksyttävä tosiasia, Anne tuli eteeni polvilleen avasi kylpytakkini ja alkoi nuolla kulliani ottaen sen välillä syvälle suuhunsa.

Vieraamme katsoi ja sormeili pilluaan kun kullini sai hyväilyä, hän kiihottui valtavasti näkemästään ja hiveli klitoristaan ja työnsi sormellaan limaiseen pilluunsa vinhasti, hän makasi jalat levällään runkkasi rajusti kunnes puristi jalkansa yhteen saaden itsensä laukeamaan, hiveli vielä pilluaan ja katsoi kuinka minä olin tulossa huipulle Anne imi ja nuoli kunnes voihkin ja purkauduin hänen suuhunsa, Anne otti kaiken sperman ja näytti sitä suu avoinna purskuttaen suussaan kunnes nieli sen ja katsoi voitonriemuisesti vierastamme joka jo toipui orgasmistaan.

Anne pyysi anteeksi suuttumustaan ystävättäreltään ja he halasivat toisiaan, Anne sanoi valmistavansa aterian kun me käymme pesemässä itsemme pesuhuoneessa, kun menimme sinne vieraamme tarttui kulliini ja oli polvistumassa eteeni kait nuollakseen sperman rippeet mutta en antanut hänen tehdä sitä vaan otin hänen kylpytakkinsa pois ja avasin hänelle suihkun.

Hän vaikutti pettyneeltä eikä sanonut mitään vaan pesi kuivasi ja meni kylpytakki avoinna pois pesuhuoneesta, minä pesin aran kullini se kun on kosketukselle arka jonkin aikaa saatuani orgasmin, siksi en antanut vieraamme alkaa imemään kulliani, söimme ja juttelimme kunnes aika oli vierähtänyt myöhäisiltaan, Anne sanoi vieraallemme olevan ihan sopivaa jos haluaa jäädä yöksi petaamme kyllä sohvalle sängyn.

Hän suostui kun oli jo myöhä ja ei kuulemma tuntunut mukavalta kulkea viikonloppuna yksin kotiaan kohti varsinkin kun matkaa oli asemalle ja sitten junalla ja taas pitkähkö kävely kotikaupungissaan, petasimme hänelle vuoteen ja iltatoimien jälkeen toivotimme hyvät yöt ja menimme Annen kanssa leveään parisänkyymme kietoutuen toisiimme alastomina.

Nuolin Anelle hitaasti kiusoitellen orgasmin kunnes Anne voihki kiimansa täyttyessä, vieraamme oli istumassa kun Anne meni putsaamaan pillunsa bidee suihkulla, Anne kertoi tultuaan sänkyyn että ystävättärensä oli kai kuunnellut ääniä ja runkannut varmaankin pilluaan koska oli näyttänyt melko hikiseltä kasvoiltaan kun valo osui niihin Annen avattua pesuhuoneen oven ja katsoessaan taakseen kun sytytti valon, kuulimme kun vieraamme inisi ja kierähteli ainakin vartin verran kunnes huokaili kuuluvasti saaden taas runkkaamalla orgasmin, tuli hiljaista ja noin kymmenen minuutin kuluttua kuulimme kun hän meni pesuhuoneeseen ja vesi lorisi vessanpyttyyn kun hän peseytyi.

Aamuyöllä kävin vesassa ja tullessani sieltä näin vieraamme sohvalla perse pystyssä runkaten itseään hieromasauvalla, menin hänen luokseen runkkasin kullini kovaksi ja työnnyin rajusti takaapäin häneen.

Nussin kuin henkeni hädässä kunnes hän ulvoi orgasmin tullessa ja laukesin itsekin melko pian tuntiessani miten pillu supisteli antaen niin suuren nautinnon että laukesin karjuen sperman ruiskiessa pillun sisään, Anne tuli luoksemme ja kivahti, senkin huorat heti kun emännän silmä välttää olette nussimassa ja spermaakin on sitten päästetty pilluun kun se norona sieltä valuu.

Sanoin Annelle, ole rauhassa ei tämä kulli tästä kulu kyllä sinulle siitä riittää niin paljon kuin vain haluat, Anne nyyhkytti kun tunsi itsensä petetyksi ja nostin hänet sohvalle selälleen makaamaan ja aloin nuolla pillua.

Hänen ystävänsä hyväili Annen rintoja ja saimme nuoren naisen meidän yhteisessä käsittelyssä laukeamaan ihan ennätys nopeasti, vaikka Anne saikin orgasmin jatkoin hyväilyä edelleen ja runkkasin pillua kahden sormeni avulla rajusti kunnes Anne ulvoi ja roiski nesteet pillustaan komeassa kaaressa mikä hajosi suihkumaiseksi, nestettä roiskahti toistamiseen ja otin Annen rajusti kovalla kullillani Annen ulvoessa niin että seinistä kaikui.

Nussin pitkään kovalla tahdilla en itse kuitenkaan lauennut vaikka pillu kiristeli nautintoa tuottaen kullini ympärillä, vedin kullin pois ja runkkasin sitä kunnes tuntui että spermaa tulee, roiskin nesteet naisten päälle ja Annen ystävä tuli imemään kulliani niellen sperman rippeet mitkä vielä sai suuhunsa.

Kun olimme taas puhe kunnossa Anne nauroi ja sanoi, anteeksi kiukuttelu ja kiitos teille molemmille ihanasta nautinnosta se on voimakkain koskaan kokemani orgasmien sarja se pitää saada tuntea uudestaan, mutta nyt nukkumaan salanussijat ja se on tämän emännän käsky.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot