SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Annen kasvu naiseksi 2
Laatija Pikkupillusta panopimuksi
Julkaistu 29.11.2016
Teksti

Luin kirjaa sohvalla loikoillen Anne tiskasi ja vaikka meillä kone onkin niin pikkutiskit hän haluaa pestä käsin, katsoin ohi kirjan jonkin aikaa Annea kevyessä vihreässä hameessaan ja vaaleassa topissaan mittasin katseellani suloista naistani nousin ja menin suukottelemaan Annen niskaa ja kaulaa.

Hän naureskeli ja taivutti päätään taaksepäin kun suutelin kiihkeämmin hyväillen käsilläni häntä pienillä sipaisuilla mitkä on Annelle aina mieluisia, kokeilin nöpöttäviä nännejä hivelin pakaroita ja reisien sisäpintaa, sormeni kosketti Annen pikkuhousujen verhoamaa klitorista.

Anne kiemurteli ja nautti huokaisten miten ihanaa kesken tiskien saada hellyyttä kun vähiten osaa odottaa, jatkoin hyväilyä kauttaaltaan ja nostin toppia ylös hivellen ja suukotellen nännejä, Annen tiskaaminen oli vähän haastavampaa kokoajan mutta hän kuitenkin yritti jatkaa.

Laitoin käteni pikkuhousuihin ja silittelin häpyhuulia ja levitin niitä sen verran kuin tarvitsi saadakseni sormenpään kutittamaan kostuneeseen pilluun, kun laskin Annen pikkuhousut alas hän auttoi astumalla niistä pois, olin polvillani hänen takanaan ja levitin Annen siroja jalkoja työntäen kasvot kiinni haaroihin ja nuolin häpyhuulia.

Anne huokaili ja värähti kun kieli kävi kevyesti klitoriksella hän alkoi käydä melko kuumana ja levitti lisää jalkojaan, käännyin nojaamaan selkä allaskaapin ovea vasten nuollen nyt klitorikseen keskittyen, Annen lyhyt hame verhosi häneltä näkymän ja hän huokasi, ihanaa piiloleikkiä rakas.

Työnsin sormea pilluun, nuolin reisien sisäpintaa ja leikittelin kielelläni taas klitoriksella, Anne pudotti kattilan tiskipöydälle sen kolistessa melko kovaa, hän kiemurteli ja kyykistyi melkein lysähtäen kun nautinto kasvoi, pidinkin Annen pakaroista kiinni ja nuolin pitkiä lipaisuja välilihasta klitoriksen yläpuolelle ja takaisin, erityisesti kun vedin kieleni alapinnalla pitkin pillua Anne tuntui nauttivan eniten.

Jatkoin kunnes Anne äänteli perse väliliha ja pillu supistellen saaden orgasmin hän puski vaativasti pilluaan kieltäni vasten ja ihana lima valui pitkin leukaani kaulalleni, Anne vaikeroi rakas en kestä enempää kun jalat ei kanna ollenkaan, kannattelin lauennutta naistani kunnes hän taas pysyi omin jaloin seisaallaan.

Nousin ylös riisuin vähät vaatteeni ja sovitin kovan kullini märän pillun huulille takaapäin, työnsin sen helposti sisään ja olin niin kiimassa etten voinut kuin painaa Annen ylävartaloa tiskipöytään nytkyttäen kuin henkeni hädässä kulliani Annen sisällä, pallit läiskivät reisiin ja tunsin kuinka nautinto otti minut.

Voihkaisin nyt tulee, kullistani ruiskusi spermaa pilluun ja työnsin melko kovalla voimalla kun Anne hytkyi otsansa osuen vesihanaan, hän kivahti vittu kun sattuu luulin hänen tarkoittavan pilluaan, vedin kullini pillusta ja spermaa valui Annen reisiä pitkin ja osa tippui lattialle.

Olin vielä ihan sekaisin orgasmin tuomasta nautinnosta kun Anne kääntyi ja sanoi, tulee verta otsasta kokosin itseni katsoen hänen otsaansa ja otin talouspaperia millä pyyhkäisin veren ja onneksi haava oli pieni, pyysin Annea pitämään paperia haavaa vasten kun menin hakemaan pienen laastarin ja desinfiointi ainetta.

Pyyhkäisin desiä haavaan Annen kivahtaessa kirvelee, kun laitoin laastarin haavan päälle ja suutelin spermaa valuvaa naistani hän kietoutui minuun tiukalla otteella kuiskaten, kiitos rakas yllätyksestäsi olet niin ihana kun tulet usein yhtäkkiä ja alat hyväillä, tai kun silloin kaupasta tultuamme otit minut eteisessä heti kun saimme ostoskassit lattialle, ja se pakastevihannes oli sulanut ja suutuin sulle ennen kuin tajusin millainen mies minulla on.

Saan olla onnellinen kun on mies joka pitää hyvänä ja saat aina minut nauttimaan niin että aika katoaa, joskus tuntuu siltä kun ajattelen miten minua kohtelet annanko minä sinulle yhtä paljon kuin sinä minulle, kaappasin Annen syliini ja vein hänet makuuhuoneeseen sängylle selälleen nuolin ja imin pillua ja reisiä pidin kaiken sperman suussani kun menin suutelemaan ja purskautin sen Annen suuhun.

Hän nieli ja sanoi ettei parempaa vastausta voi olla jatkaen tuutko seuraksi tiskaamaan niin voin sitten tehdä sulle jotain ihan erikoisherkkua kun astiat on kuivattu, mentiin käsikkäin tiskaamaan välittämättä yhtään vaikka olimmekin kiimaisen leikkimme jäljiltä itsekin pesun tarpeessa.

Tiskit oli saatu valmiiksi ja käytiin pesulla, Anne sanoi laittavansa minulle sitä lupaamaansa herkkua kehotti menemään rauhassa lukemaan kirjaa jos huvittaa tai kuluttaa aikaa niin kuin haluan.

En kiinnittänyt huomiota Annen touhuihin vaan luin aamun lehdestä sen mitä oli jäänyt ehkä huomaamatta, yhdessä vaiheessa katsoin keittiöön mutta Anne ei ollutkaan siellä herkkua valmistamassa no jatkoin lehden kimpussa kunnes se oli luettu.

Annen ääni kuului makuuhuoneesta kun hän kutsui minua luokseen, katsoessani ovella Annea olin pudottaa silmäni Anne oli laittanut pienet valkoiset pikkuhousut sukkanauhaliivin ja valkoiset nailonsukat, nännit oli peitossa kullan väristen sydänkuviollisten lappujen alla ja hänellä oli räikeähkö meikki.

Anne komensi minut riisuutumaan käski menemään selälleen parivuoteellemme ja otti narua millä hän sitoi käteni kiinni sängyn päätypinnoihin ja jalat hän sitoi ihan levälleen kiinnittäen narun toiset päät sängyn pääty tolppiin, sitten hän kosketteli minua huulillaan käsillään ja vartaloaan minua vasten liikuttaen.

Kiihotuin ihan villiksi ja kulli oli pystyssä ja nytkähteli odottaen Annen ihanaa kosketusta mutta Anne ei ottanut siitä kiinni vaan lipaisi pallejani ja suuteli himokkaasti huulipunaa levittäen ympäriinsä kihelmöivää kehoani, hän tuli hajareisin päälleni makaamaan pillu kasvoihini päin, raotti pikkuhousujaan lipsutti sormillaan pilluaan mikä oli kastunut ja litisi kiihottavasti.

Hän oli kait päättänyt kiusata minua oikein kunnolla kun nousi kääntyi kasvot omiini päin istuen päälleni jalat levällään työnsi pillussaan olleet sormensa suuhuni kaivoi lisää ihanaa nestettään ja kysyi mitähän herkkua oletkaan vailla, voihkin: Anne ota minut anna kullini täyttää pieni kiimainen pillusi.

Anne kääntyi kyljelleen ja nuolaisi terskaani muutaman kerran hiveli kädellään kullini vartta päästi otteensa ja hyväili käsillään vatsaani rintaa kaulaa ja poskia tuli antamaan kiihkeän kielisuudelman ja siirtyi nopeasti jalat levällään kasvojeni päälle, nuuhkin ihanaa pillun tuoksua ja kurotin kieltäni pillua kohti mutta Anne piti itsensä sen verran irti kasvoistani etten ylettynyt nuolemaan pilluansa.

Anne veti pikkuhousut sivuun ja sormeili taas pilluaan liikutti sormiaan kasvoillani ja työnsi ne taas suuhuni, voihkin Anne rakas minä laukean kohta vaikket ole kuin pari kertaa koskettanut kulliani, hän istui kasvoilleni ja antoi minun nuolla pilluaan imin ulkoisia häpyhuulia ja painoin kieleni pilluun siitä klitorikselle ja olin ihan sekaisin himosta.

Anne pyöritti siroa vartaloaan ja nautti kun nuolin märkää turpeaa pillua, hän nytkytti itseään ja huokaili kiimaisesti menetti itsehillintänsä ja ulvahteli kun orgasmi ravisteli hentoa vartaloaan, hän nytkyi pitkään hangaten pilluaan huuliani vasten ja pillun limaa valui kastellen kasvoni.

Anne nousi siirtyi jalkopäähän ja kutitteli jollain pehmeällä pallejani ja kullin vartta, en tiennyt mikä se oli mutta tuntui ihanalta, hän otti kullini suuhunsa ja imi ja nuoli upotti kullini syvälle suuhunsa ja yskähteli kun se meni kitalakeen, Anne otti jotain liukastetta ja hieroi kevyellä kosketuksella kullini huolellisesti ja hitaasti, kullissani alkoi tuntua viileä ihana tunne Anne oli laittanut jotain liukastetta mikä sai kullini turpoamaan nykien rajummin ja tunsin miten lähellä olin purkausta.

Hän nousi seisomaan levitti jalkansa avasi sormillaan häpyhuulet ja kysyi seksikkäällä äänellä olisiko kullillasi käyttöä tällaiselle pienelle valuvalle pikkupillulle, puhisin kullini yhä viilentyessä anellen Anne anna pillua ole rakas kiltti ja ota minut tulen hulluksi jos en saa sinua, Anne kyykistyi ja asetti terskani pillunsa huulille, kuiskasi sano rakastatko minua ja painoi itseään muutaman sentin alemmas.

Rakastan sinua ulvahdin, tule Anne anna minun tuntea miten tiukka pillusi hyväilee viilentynyttä kulliani, hän nosti pillunsa ylemmäs pitäen terskan ihan vähän häpyhuulien sisällä ja sanoi olevan herkuttelun aika rakas mieheni, hän laskeutui kiemurrellen ja kullini pääsi lämpöiseen pilluun, Anne laski rintansa minuun kiinni ja alkoi nytkyttää itseään nopeaan tahtiin kullini saadessa jotain sellaista mitä en ollut koskaan ennen tuntenut.

Anne reuhtoi ja voihki liikutti itseään koko kullin mitalla, kun terska oli häpyhuulilla hän nykäisi itsensä nopeasti alas, ulvoin ja tärisin kivekset tuntuivat kovettuvan kulli oli yhtaikaa viileä ja Annen pillun lämmittämä purkauduin sellaisella voimalla että silmissä musteni spermaa purskahteli ja vaivuin ihanaan nautintoon.

Anne liikutti ja puristeli pilluaan kunnes kullini luiskahti pois ja hän tuli kasvojeni päälle kyykkyyn ja valutti spermaa ja nauroi kovalla äänellä, hän sanoi tarjoilun olevan hieman alkukantainen mutta tuskin asiakas on tyytymätön tarjottuun herkkuun, nuolin spermaa huuliltani ja purskautin sen leualleni.

Anne meni taas kulliini kiinni ja otti sen suuhunsa puristeli ja veti kädellään tyvestä terskaa kohti imien samalla melko voimakkaasti, sitten Anne tuli suutelemaan ja pursutti spermaani suuhuni puristi poskiani ja liemi valui kitalakeen kunnes oli pakko nielaista, Anne levitti suutani auki käsillään ja sanoi herkun olevan nyt nautittu.

Saisiko rakkaalle miehelleni olla vielä jotain hän kujersi, herkku on valitettavasti toistaiseksi loppunut mutta lupasivat toimittaa sitä pikaisesti lisää, Anne irrotti jalkani ja sitten käteni, tuli päälleni makaamaan katsoi silmiini sanoen: Rakastan sinua ihana mieheni haluan sinut omakseni, otin kiinni hänestä ja puristin itseäni vasten, olimme hiljaa ja nautimme raukeasta olostamme.

Anne vaipui uneen koska kuulin tasaisen syvän hengityksen kun rento naiseni lepäsi päälläni, olin itsekin niin raukea että uni voitti ja nukuimme ainakin tunnin kunnes Anne herättyään suuteli ja sanoi, tuhma mies mitä minun pitäisi ajatella sinusta? Nainen nukkuu hetken ja herättyään maistaa sperman makua miehensä suussa.

Kieräytin hänet alleni ja sanoin: Rakas olet antanut minulle elämäni parhaan nautinnon se mitä hivelit kulliini sai aikaan tiukan pillusi kanssa rajuimman orgasmin kuin koskaan ennen, mitä se on ? Anne sanoi sen pysyvän omana tietonaan ja sanoi ettet saa sitä koskaan pyytämällä vaan hän laittaa jos itse katsoo sen tarpeelliseksi.

Anne kertoi käyneensä seksitarvike kaupassa ja osti vähän varusteita tuleviin herkkuhetkiin, se voide muuten myyjän mukaan sopii myös naisen monille herkille alueille ja voitkin ehkä joskus kokeilla laittaa sitä minulle.

Anne lupasi vielä pestä uupuneen miehensä ja antaa kevyen iltapalan, peitellä sitten hammaspesun jälkeen vuoteeseemme ja kietoutua kainalooni jos huolitaan, vai huolitaanko ihanaa päästä lepäämään kanssasi, olit muuten suunnitellut kaiken ja kysyit kiusallasi kun olimme rakastelleet tiskipöydän luona annatko sinä minulle yhtä paljon kuin minä sinulle, olet täydellinen nainen siro kaunis ja herätät minussa himon mitä on vaikeaa kuvailla millään kauneimmillakaan sanoilla.

Anne talutti väsyneen miehensä sänkyyn otti leveän untuva peittomme päällemme suutelimme ja kietouduimme toisiimme nukahtaen nopeasti.

Ihanasta pikkupillusta kehittyi oikea himokas nainen ja taitava oivaltava rakastelija, antoi ja sai ihania orgasmeja.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot