SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Asiakaspalvelua 1
Laatija Sanneli
Julkaistu 10.11.2017
Teksti

Kun Marketta ja Virpi olivat käyneet läpi kiirastulensa,ja tulleet valituiksi asiakaspalvelucontrolleiksi en nähnyt kumpaakaan hetkeen. Päivät kulkivat konttorissamme kuten aiemmin,mutta uutena sisustus elementtinä oli minun toimistoaulani etuseinä vuorattu peileillä,kuulemma se toisi lisää avaruuden tuntua. Ehkä niin,mutta tuntui hassulta nähdä itsestään kokovartalo peilikuva aina kun nousin liikkumaan pöytänitakaa. Eräänä aamuna sisään astui Seija,hänellä oli yllään punainen bleiseri,valkoinen paitis,musta hieman polven ylle ylittyvä nahkahame ja mustat sukat sekä mustat kiiltonahka korkosaapikkaat. "Hei olen Seija,ja haluaisin tavata Annen tai Terhin"Hän sanoi minulle kopeasti itsensä esitellen,eihän hän voinut tietää että olin vain muutamia päiviä aiemmin nähnyt hänet muiden naisten kanssa Marketan ja Virpin kimpussa. Hän istui asiakastuoleille pöydänviereen ja ryhtyi selaamaan lehteä sääret ristittynä.

"Mielellään tänään" Hän sanoi minulle,kun en heti ponkaissut tuoliltani hänen tehtävälleen. "Selvä,minä koetan etsiä jommankumman" sanoin hänelle ja nousin ylös. Astellessani kohti ovea joka vei johtajien toimistokäytävään,näin peiliseinästä miten Seija ahmi harmaan vekkiminin peittämää persettäni. Sen lisäksi mulla oli ylläni suosikkini mustapaitis,mustatsukat ja polvimittaiset viininpunaiset korkosaapikkaat. Tunsin kylmiä väreitä,kun muistin millaista kyytiä Virpi sai Seijalta ja olin huojentunut oven sulkeutuessa takanani. Koputin Terhin oveen ja sain myöntävän äännähdyksen vastaukseksi.

"Hei Terhi,täällä on Seija niminen nainen,joka haluaisi tavata sinut tai Annen" sanoin hänelle,antaen vaikutelman etten olisi aiemmin nähnyt Seijaa. "No hyvänen aika,eipä anneta hänen odottaa" Terhi sanoi ja ponkaisi ylös tuoliltaan,tänään Terhillä oli yllään myynninedistäminen tarinasta tuttu asukokonaisuus,ja muistelin miten Mari oli nauttinut pomoni huomaavaisuudesta kokorahalla. Terhi asteli suoraan toimistoni aulaan ja Seija nousi kättelemään häntä. "Hei Seija! Ihanaa nähdä sinua. "Terhi sanoi hunajaisimmalla äänellään." Ihan samoin sinulle"Seija vastasi myös maireasti hymyillen.

"Miten voisimme auttaa sinua? Onko jotain virheitä sattunut?" Terhi kysyi hieman huolissaan,eihä asiakkaat nykyään kovin helposti saapuneet toimistolle. Seija vilkaisi minua merkitsevästi "Sannaan voit luottaa,hän on ollut monessa mukana" Terhi vastasi vilkaisten minua ja kohottaen kulmiaan Seijalle vihjaillen. "Noh" Seija aloitti hieman nolostuen "Mä oli tässä lähistöllä,ja kun minulle jäi hieman luppoaikaa ajattelin poiketa teillä ja....."Seija vaikeni ja katsoi taas minua "Sinun ei todellakaan tarvitse välittää Sannasta" Terhi vakuutti häntä laskien toisen kätensä Seijan olalle rohkaisten tätä jatkamaan. "Ja ajattelin voisinko nähdä Marketan?" Hän lopetti.TSIISUS!!!Ajattelin minä. Tämä irstas vanhanarttu oli tullut vasiten konttoriimme ns. "päiväpanoille". "Tottahantoki" Terhi vastasi iloisesti "Ei sun olisi tuollaista tarvinnut erikseen edes kysyä. Marketta on juuri saanut uuden työasun Annelta,ja minäpä pyydänkin molemmat tänne" Terhi sanoi ja kaivoi puhelimensa esiin. Muutamalla hipaisulla,hän lähetti Annelle viestin ja kääntyi minun puoleeni. "Sanna tarjoile meille skumppaa,kaada valmiiksi Annelle ja Marketallekin,ja ota nyt itsellesikin"Terhi sanoi ja ryhdyin toimeen. Olin juuri saanut lasit tarjottimelle,kun Anne ja Marketta astuivat sisään."Hei Seija" Anne sanoi leveä hymy kasvoillaan,ja halasi Seijaa. "Tervehdys" Marketta sanoi ja kätteli hieman vaivalloinen hymyhuulillaan Seijan. "No Marke,miten olet kotiutunut tänne,ja missäs sun uusi työasu on?Olet kuulemma saanut sellaisen" Seija kysyi."Sehän on hänellä yllään"Anne sanoi virnuillen. Olin itsekin hämmentynyt. Marketalla oli sama iso irtokiharapilvi ja punainen minimekko,kuin työhaastattelussa.

"Katso nyt" Anne sanoi innoissaan "Me ostimme Markelle uudetsaapikkat,juuri sellaiset,kun hän tahtoi" Anne kertoi ja työnsi Markettaa keskemmälle lattiaa ja komensi häntä pyörähtämään. Mekon lisäksi Marketalla oli yllään mustat verkkokuvioidut sukat,joiden resorit vilahtivat väljän mekonhelman hulmahtaessa. Jalassaan hänellä oli sikasiistit mustat polvelle yltävät korkosaapikkaat joissa oli hauska kiertävä vetoketjukoriste varrenalaselkäyksessä ja huikeat korot."Aivan upeat" Seija sanoi käheällä äänellä. Niin innostunut hän oli pelkästä näystä. "Joo,ne on Mai piu senzan erin malli,ajattelin Terhin kanssa,että Marketan pitää saada sellaiset saapikkaat,jotka hän tahtoo ja joissa hän viihtyy,loppuviimein,ne hänellä yleensä tulee olemaan enää aamupäivänjälkeen yllään" Anne sanoi riettaasti silmiään muljauttaen. Annella oli yllään tänään sähkösininen lyhytjakku,musta hihaton polvenyläpuolelle ylittyvä kotelomekko jossa kulki kauttaaltaan vinoittain valkoinen ketjuprintti kuvio. Jalassa vaaleat sukat ja polvimittaiset ruskeat korkosaapikkaat. "Mä ostin samalla itselleni nämä" Anne sanoi saapikkaitaan esitellen. "Saman tekijän mila malli,nämä kun tekijän mukaan on tarkoitettu syntisille seikkailijoille" Annen kommentti herätti Terhissä ja Seijassa hilpeyttä, Marke sensijaan katsoi minua hieman jäykästi hymyillen,eikä ihme. Olihan hänelle juuri kerrottu mitä tuleman piti.

Terhin käskystä tarjoilin meille shampanjaa ja nostimme hyville liikesuhteille maljan."Kun nyt olet täällä voisit vilkaista uusia tarjouksia" Terhi sanoi Seijalle joka kaivoi lasit valmiiksi päähänsä käsilaukusta. Minä aloin etsimään esitteitä Seijalle ja Terhi lähti hakemaan hänen kansiotaan omasta huoneestaan jossa,näin sain nyt kuulla,hän säilytti erityis asiakkaiden tietoja. Marketta vei löytämäni esitteet Seijalle,joka oli kääntänyt tuolinsa selin minuun eli kohti peiliseinää siirtäen sen samalla pois pöydän läheltä. Anne istuutui hieman vinottain heihin nähden ja heilutti toisen polven päälle ristittyä säärtään ja pyöritteli muuten lyhyisiin hiuksiinsa jätettyä korvakiehkuraa hymynkare huulillaan. Marketta alkoi selittämään Seijalle esitettä ja alkoikin pääsemään normaaliin eloisaan tyyliinsä. Marketan kumartuessa Seijan puoleen,tämä katsoi hänen peilikuvaansa nälkäisesti."Kylläpä sinä osaat työsi hyvin" Seija sanoi raskaasti hengittäen "Mutta nyt itseasiaan,istu tuohon polvelleni!" Hän sanoi ja silitti ristittyä polveaan. Marketta katsoi Anneen joka ainoastaan nyökkäsi pontevasti.

Marketan oli pakko alistua,ja hän antoi Seijan tarttua lanteisiinsa ja vetää hänet hajareisin polvelleen. "Uhuh" karkasi Marketan suppuhuulilta,kun Seijan polvi tavoitti hänen pillunsa."Sinullahan ei ole alushousuja,tuhmatyttö olet tainnut odottaa tällaista."Seija sanoi leveästi hymyillen. Marketta sai nyt katsella itseään vastapäisestä peilistä,ja näki samalla myös Seijan pilkallisenhymyn selkänsätakaa."Siitäasti kun näin sinut muiden kanssa,olen halunnut tätä" Hän sanoi Markelle eikä vielä hypyyttänyt polveaan,vaan tyytyi pitämään Markettaa tiukasti siinä. Minä ja Anne olimme jähmettyneet katsomaan,ja täytyy tunnustaa että tunsin pilluni jälleen kostuvan,olinhan nyt luvalla todistamassa näytelmää jossa olin itsekin ollut monesti osallisena,ja tiesin miltä liukas nylon tuntui pillua vasten hierottuna. Seija alkoi heiluttaa säärtään varovasti sivuttain,ja Marketta veti sihisten ilmaa sisäänsä."No niin kultaseni,joko alkaa lämmittämään?" Seija kysyi pirullisesti virnistäen. "Mä en nyt kyllä yhtään osannut odottaa,ettäÄÄRG" Marketan selostus katkesi huutoon,kun Seija aloitti töyssyttämisen polvellaan. Suu tiukkana viivana hän katsoi peilistä Marketan ilmettä,tämän hypähdellessä ylös alas hänen polvensa päällä.Anne katsoi vierestä kannustaen Seijaa" Katso nyt miten Marketta tykkää tästä,vai mitä?" Anne kysyi häneltä.

Seija lopetti hetkeksi hypytyksen."Voi jestas sentään" Marketta sanoi Annelle "Se tunIIHGHIH!!" Marketan vastaus katkesi kirkaisuun. Seijan aloittaessa uudelleen Anne nauroi vieressä."Joo kyllä sinä osaat tän jutun" hän kehaisi Seijaa. Myös Terhi oli tullut huoneeseen,ja katsoi kiimainen hymy huulillaan ja toinen käsi lanteella,miten Marketta pärjäsi. Ja pärjäsihän hän,välillä Seija pysäytti hypytyksen,jatkaen taas yllättäen näin Marketan joka ei tiennyt miten päin olisi. Joskus Seija ojensi säärensä suoraksi pyörittäen jalkateräänsä,välillä hän taas hidasti hypytyksen tempoa,kiihdyttäen jälleen tahdin huippuunsa. Marketta kirkui kimakasti,kun tahti sen kuin yltyi. Samalla hetkellä Seijan puhelin alkoi soimaan käsilaukussa. "Kukahan se nyt" Seija harmitteli ja kurkotti laukkuaan pysäyttäen töyssytyksen,mutta pitäen Marketan vielä polvellaan."Hei mun on pakko vastata,se on Nina ja meillä oli sovittu tapaaminen tänään" Seija sanoi "Haloo,joo moi Nina.Ei etsä häirinnyt yhtään,olin tässä Terhin konttorilla katsomassa yhtä juttua. Ai mitä?Joo ootas,niin mä etsin sen mun kalenterista "Seija jatkoi ja työnsi Markettaa jaloilleen saadakseen polvelleen tilaa kalenterille. Minä toin Marketalle skumppalasin,koska tiesin että hän olisi sen tarpeessa. Samalla Anne jo astui viereemme "Marketta tulepa tänne" Hän sanoi ja ryhtyi taluttamaan käsipuolesta tätä kohti tuoliaan."Juoppa lasisi tyhjäksi noin,ja nyt Sanna ota se" Hän ohjasi meitä. Lumoutuneena jäin heidän viereensä katsomaan,kun Anne ensin istui tuolille ja ristipolvensa toisen päälle,sitten hän komensi Marketan eteensä ja veti tämän istumaan polvelleen. Anne ei luottanut vaistoonsa vaan vahvoin ottein ohjasi Marketan lanteista niin että pillu oli taatusti vasten hänen polveaan. Vieressä Seija jatkoi puheluaan,Marketan henkäillessä raskaasti Annen polvella.

"Haittaako sua jos me? "Anne supisi kysymyksen Seijalle,joka pudisti päätään ja nosti pekkunsa. "OdotaodotaAAAAGH" Marketan pyyntö kaikui kuuroille korville,kun Anne aloitti töyssytyksensä. Anne ei kursaillut tahdissa ja välillä hän oikein ponkaisi polvensa ylös,tämä liikkeen Marketta palkitsi kimeällä rääkäisyllä."Ai mitä?"Seija kysyi puhelussaan peittäen toisen korvansa,koska Marketta hihkui vieressä kimakasti."Sä et usko jos mä kerron,mutta ootas tässähän on video puhelu ominaisuus. Oota hetki."Hän sanoi peittäen luurin."Anne,voinko ottaa Ninalle video kuvaa teistä?" Hän kysyi Annelta joka lopetti hypyytyksen hetkeksi."Joo,tottakai ja pyydä hänet tänne vaan,jos hän kerran on ystäviäs "Anne vastasi iloisesti. "Noniin ootas hetki niin näet"Seija sanoi luuriin ja käänsi sen kameran kohti Annea ja Markettaa. "No nyt Marketta,nyt pannaan parasta vai mitä?"Anne sanoi leveästi hymyillen.

"Ei herrantähen mä en kestäÄÄÄRGH!" Marketta protestoi turhaan,kun Anne aloitti uuden töyssytyksen ja todellakin laittoi parastaan. Ylös alas Marketta hyppi,välillä hänen uusien saapikkaidensa verhoama sääri sätki muutaman potkun ilmaan,mutta Annen tiukkaote lanteilta piti hänet tukevasti polvella."Nina haluaisi tietää Marketalta miltä tuo tuntuu?" Seija sanoi naureskellen. Marketta odotti että Anne lopettaisi hypytyksen,mutta mitä vielä."No Marketta,vastaa nyt asiakkaalle!" Terhi komensi. "TääÄÄGH UIUIhierooOOOGHmunIRGHIRGHPilluaAARGHja voi herrantäÄÄÄGHden kutkuttAAAGH iHanKAUHESTIIGHiHIHIHIH" Loppu hukkui kikatuksen ja kirkumisen sekamelskaan Annen taidokkaassa töyssytyksessä,jota Seija kuvasi jollekin tuntemattomalle."Nina tulee ihan kohta tänne" Seija sanoi laittaessaan puhelimen pois. Samaanaikaan Anne teki Marketalle ensimmäisen polviorkun."Noniin nyt täältä tullaan!!"Hän huusi nauraen,Marketan viskoessa päätään puolelta toiselle,ja pyristellessä hänen otteessaan. Anne ei lopettanut töyssyttämistä ennenkuin viimeinenkin orgasmiaalto oli kulkenut Marketan läpi. "Huh huh! Olipa kyytiä" Anne naureskeli Marketta vieläkin polvellaan "Kyllä sä teit hyvät pohjatyöt" Hän jakoi Seijalle tunnustusta. Minä kaadoi meille uudet lasit shampanjaa,ja tarjoilin ne naisille."Mutta mitenkä meidän Sanna?Tunnetko itsesi ihan syrjityksi?"Terhi sanoi hymyillen."Joo ettei vaan haasta meitä syrjinnästä oikeuteen"Anne säesti nauraen.

"Kyllä tällainen asia pitää korjata,Seija haluaisitko kokeilla Sannaa? "Terhi kysyi" Tottakai" Seija vastasi innokkaasti,ja Terhin komennosta kävelin Seijan luo.Hän siveli sukanpeittämää sisäreittäni ja hänen kätensä vaelsi häpeämättä tutkimusmatkalle märän pilluni luo. "Sannahan on näköjään myös tykännyt näkemästään" Seija sanoi ääni kiimasta väristen."Pillunnehan suorastaan lainehtii nuorineiti"Hän sanoi muka muodollisesti ilmoittaen minulle. Vieressä Terhi käänsi toisen tuolin vinoittain kohti peiliä ja Seijakin käänsi itsensä hieman vinoon,näin meille aukeaisi laajempi kuva itsestämme. Anne riisui samaan aikaan Marketan mekon jättäen ylle sukkanauhavyön,sukat,saapikkaat ja punaisen sifonkihuivin kaulaan. Seija veti minut istumaan polvelleen,joka oli vieläkin märkä Marketan pillumehuista Terhin tehdessä vieressä saman Marketalle. Tunsin tutun sävähdyksen kulkevan lävitseni kun Seijan polvi varovaisella säären sivuttaisliikkeellä levitti pilluani ja löysi tiensä perille. "UIUIH!" Henkäsin tahattomasti. Kumpikaan naisista ei vielä hypyttänyt meitä. Siinä me Marketan kanssa katsoimme toisiamme,ja täytyy sanoa että ainakin hän näytti super riettaalta,kun mekko ei enää peittänyt näkymää vaan hänen paljas pillunsa Terhin polvella oli kaikkien ihasteltavana. Seija tiukensi otettaan lanteiltani ja teki muutaman kokeilevan säären ojennuksen. En voinut kuin vinkaista kiimasta hänen sylissään"Taitaa olla oikea kohta"Seija sanoi Annelle joka seurasi vierestä meidän valmisteluamme"Joo ihan hyvältä näyttää"Hän vastasi. Peilistä näin miten Seija ja Terhi vaihtoivat katseita ja nyökkäsivät toisilleen.

Se oli merkki."VoiKAUHEETAAGHIHIH!" Marketta huusi vieressä,kun Terhi alkoi töyssyttämään häntä polvellaan "IIRGHIIRGHIHIHIH!" Säestin minä vierestä,kun Seija aloitti minun käsittelyni. Ylösalas nousin Seijan polvella jonka verhona oleva nylon juuri sopivasti luisti ja hieroi pilluani. Lisä efektin kaikkeen toi edessämme oleva peiliseinä,josta sain katsella itseäni ratsastamassa Seijan polvella. Samalla näin myös miten vieressä Marketta kävi samaa käsittelyä läpi. Näin myös Terhin kiimanhohteisen katseen joka katseli peilistä miten hänen oma saapikkaansa ojentui suoraksi ja alas,suoraksi ja alas ylös alas pumppaavan polven lisäksi. Myös Seija hymyili minulle riettaasti peilin kautta,katsoessaan häpeän ja kiiman vaihtelua kasvoillani. Aika katosi,oli vain Seijan polvi mun pillulla ja jalkojeni välistä suihkiva saapikas ja Marketan kuvailu tuntemuksista oli oikea. Välillä voihkin kiimasta,mutta yleisempi ääni oli minun tai Marketan naurunsekainen kirkuminen,koska nylon kutkutti ihanasti pillujemme uumenissa.Tovin kuluttua ovelta kuului koputus ja Anne nousi avaaman. Itse en oikein kyennyt keskittämään katsettani pelinkautta ovelle,mutta näin vaalean naisen astelevan Annen perässä sisälle.

"Hei Nina,me ollaan ihan kohta valmiita" Seija sanoi selkäni takaa,ja oli kirotun oikeassa. Minä Marketta ulisimme jo tulevan orkun pauloissa ja vain hämärästi näin silmieni raosta hahmon astelevan viereemme. Terhi ja Seija eivät hellittäneet tahtia vaan pumppasivat polviaan tiukasti loppuun asti vaikka me molemmat jo laukesimme heidän syliinsä. "Jess mikä narttu Sanna onkaan!" Seija nauroi takaani Terhille pitäen yhä minua otteessaan polvella,kuten Terhi teki vieressä Marketalle. "Kyllä,ja Markettakin pani parastaan,mutta nythän me ollaan epäkohteliaita. Hei minä olen Terhi ja tässä on Anne" hän sanoi vaalealle naiselle jota katsoin nyt tarkemmin."Hei vaan,minä olen Nina" Hän esitteli itsensä leveästi hymyillen. Nina oli n.50v 165cm pitkä ja hoikka nainen,vaaleat hiukset oli kiinnitetty ylös donitsilla joka oli vaaleankihara itsessään,näin nutturasta tuli muhkeampi kampaus. Yllään Ninalla oli punamusta raidallinen jakku ja punainen paitis,joka oli jätetty mustapuna ruutuisen minimekon päälle uumalla oli musta nahkavyö. Minimekko oli kietaisumallia ja liepeet olivat vasemman reidenpäältä kiinni tisissaan mustalla nahkahihnalla.

Jalassa Ninalla oli mustat sukat,joissa oli pystyt sahalaitakuviot,sekä mustat polvipituiset mokka korkosaapikkaat joiden nilkassa oli hopeinen koristesolki. Terhi taputti Markettaa pyllylle patistaen tämän pystyyn"Ja tämä tässä on Marketta,meidän asiakaspalvelucontrollerimme,tässä on Sanna mun sihteerini "Hän esitteli meidät. " No Marketan näinkin Seijan videossa,ja täytyy sanoa että melkein juoksin tänne nähdäkseni lisää"Nina naureskeli ja kierteli minua ja Markettaa tarkasti tutkiskellen. "Olet toki Seijan ystävänä tervetullut katselemaan,mutta jos haluaisit kokea enemmän,pitäisi meidän tehdä liikesopimus. Sittenhän sä olisit asiakas,ja oikeutettu asiakas palveluun,kuten Seija "Terhi sanoi ovelasti hymyillen. Samaan aikaan Seija riisui bleiserinsä ja joi shampanjalasinsa tyhjäksi,muitta mutkitta hän käveli Marketan luo ja tarttui tätä käsivarresta. "Meillähän jäi juttu kesken,kun Nina soitti.

"Sanoi hän ja talutti kauhistuneen Marketan mukanaan tuolin viereen johon itse istuutui polviristittynä." No niin istu mun polvelle" Hän komensi Markettaa,Ninan katsoessa epäuskoisena vierestä miten hänen ystävättärensä pakotti vaalean kaunottaren polvellensa. "Ai hitsi kattokaa ton ilmettä!"Nina sanoi naurusta ulvoen ja osoitti Markettaa joka kiemurteli Seijan tiukassa otteessa. "Ei kai nyt ihan heti olisiIIIIGHIH!" Marketan protesti katosi jälleen kirkaisuun,kun Seija aloitti uuden töyssytyksen säälimättömästi. "Kato Nina,näin täällä toimitaan "Hän sanoi puuskuttaen pumppausten tahtiin ystävättärelleen,joka katsoi kuola valuen Marketan rietasta ratsastusretkeä. "Noniin,mites on mennäänkö tekemään sopimus niin pääset itsekin kokeilemaan" Terhi kysyi viattomasti ja Nina suorastaan kipitti hänen mukaansa,katse kuitenkin loppuun asti kiinni Marketassa.

Oven sulkeuduttua jäin Annen kanssa katsomaan Seijaa ja Markettaa,ja huolimatta äskeisestä nöyryytyksestä,tunsin kiimani jälleen nousevan kun näin miten Marketta nautti huohottaen ja kirkuen. Hänen säärensä alkoi jälleen tahattomasti sätkyttelemään,josta saatoin päätellä orkun olevan tulossa ja pian Marketta saavuttikin jo kolmannen orgasminsa Seijan polvella töyssyten.Samaan aikaan Anne oli riisunut yltään kotelomekon jättäen päälleen vain stayupit ja saapikkaat. "Eiköhän siirrytä pykälää edemmäs"Hän sanoi tuimasti hymyillen Seijalla joka päästi Marketan nousemaan tutiseville jaloilleen.(Jatkuu)>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot