SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Eka kerta Romeon kanssa
Laatija Tuntematon
Julkaistu 29.11.2017
Teksti

En olis ikinä arvannu, miten se päivä päättyy. Ei oltu suunniteltu mitään etukäteen.

Romeo soitti mulle, voiko se tulla käymään. Olin sillon opiskelija-asunnossa, jossa oli muitankin mun lisäks. Mä sanoin Romeolle, että lähden sitä vastaan.

Käveltiin sitten yhtä matkaa takasin asunnolle ja Romeo oli selkeesti juonu muutaki kun vettä. "Huomaaks sitä et oon humalassa" hän kysyi. "Vähän" vastasin ja siinä kohtaa ymmärsin mitä oli tapahtumassa. Avasin oven ja kädet vähän täris ja mua hikoilutti. Oltiin me kyllä juteltu muutama päivä ja halailtu ja muuta, mutta se ei tainnut olla sillon tavoitteena.

Mentiin istumaan mun sängylle ja laitettiin ovi lukkoon. Kello oli lähelle puolta yötä ja meidän silmät oli väsyneet joten pidettiin valotkin poissa päältä. Istuttiin sängyn laidalla ja juteltiin kaikenlaista.

Sitten Romeo otti puheeks aiheen, joka oli mulle tosi vaikee ja hiljenin. Hän otti mut kainaloon ja silitti. Yritin vaan olla rauhallinen ja normaali, en tienny mitä olis pitäny tehdä. Olin vasta eronnu eikä mua kiinnostanu mikään uus juttu. Mutta Romeo oli todella hyvännäkönen, ja mukava. Hänel oli tummat silmät ja ruskea tukka ihan niinkun laulussa sanotaan. Olin aikoja sitten ollu kiinnostunu Romeosta, mutta hänkin oli sillon varattu.

"Mitä sä tekisit jos mä suutelisin sua nyt?" kuulin kysymyksen ja jäädyin. Arvasin, että hän jossain kohtaa kysyis, mutta tavallaan en ehtinyt varautua. "Sun pitää kokeilla" vastasin, koska en itsekään ollut varma halusinko vai en. Hän käänsi kädellään hellästi mun pään ja kumartui hitaasti suutelemaan minua. Se oli todella lyhyt, mutta ihana suudelma. "Et sä ainakaa pahalla sitä ottanu" hän totesi vähän ehkä ihmetellen, mutta olin hiljaa ja hymyilin vain. Käännyin koko kropasta vähän ja vangitsin hänen katseensa omaani. Suutelimme uudelleen ja nyt se oli kiihkeämpää ja määrätietoisempaa. Nousin hajareisin hänen syliinsä ja hän piti mua siinä tiukasti kun jatkoimme suutelua. Mulla oli turvallinen olo, eikä mua enää jännittänyt melkein yhtään. Hän riisui paitansa ja katselin hetken hänen treenattua ylävartaloaan. Romeo oli se, jonka kanssa olin aina toivonut ekan kerran tapahtuvan, enkä aikonut enää tässä vaiheessa juosta karkuun. Kaaduimme sängylle ja jäin hänen päälleen makaamaan. Juteltiin hetki asiasta ja kun hän kuuli et oon neitsyt hän lupas olla hellä. Sitten hän riisui mun paidan ja suuteli mua. Hän puristi mun persettä ja siitä otteesta tunsin, että hän halus jo edetä. Hän veti mua itteään vasten ja suuteli mun käteensopivia B-kupin rintoja. Siirryttiin siitä peiton alle ja molemmat riisuttiin omat pitkät housumme.

Maattiin vierekkäin ja hän piti mua taas tiukasti ihan lähellä. Hänen kätensä vaelsi lämpimällä ihollani reidelle, sitten rinnoille ja taas alemmas. En pystynyt tehdä mitään, en tiennyt oliko se taas jännitystä vai mitä. "Täällähän on märkää" hän totesi raottaessaan stringejäni ja laittaessaan käden niiden alle. Ynähdin vaan ja levitin jalkoja vähän. Hän ottikin kätensä pois ja pyysi mut päälleen takasin. Suudeltiin todella intohimosesti ja hän riisu multa rintsikat. Eikä ollut varmasti ensimmäiset, koska hakasetki aukes helposti. Sitten hän suuteli rintojani uudelleen ja puristeli niitä. Hän suuteli mua myös suulle ja veti minua vahvoilla käsillään lantiosta itseään vasten uudelleen, voimakkaammin kuin aiemmin. Hänen alushousuissaan oli selkeästi ahdasta, tunsin hänen kovan kalunsa niiden ja stringieni läpi. En halunnut enää odottaa pidempään.

Romeo laittoi uudestaan kätensä mun housuihin ja "pudottauduin" hänen päältään hänen viereensä. Romeo työnsi pari sormea sisään ja hieroi samalla peukalollaan klitorista. Olin vain silmät kiinni ja nautin tilanteesta. Levitin jalkoja enemmän ja välillä suutelimme. Olin lähellä huippua, mutta juuri silloin hän lopetti.

Riisuttiin molemmat omat alushousut ja hän "käski" mut selälleen. Minä menin ja hän tuli päälleni makaamaan, ei koko painolla, mutta ihan vatsat kiinni toisiinsa. Suutelimme taas hetken ja hän ohjasi kyrpänsä mun sisään. Hän oli hellä, niinkun oli luvannutkin. Silti se sattui ja irvistin vähän. "Sano heti jos sua sattuu liikaa niin mä lopetan" Romeo neuvoi ja nyökkäsin. Levitin jalkoja ihan kunnolla ja hän alkoi tehdä pientä liikettä. Pilluni oli todella tiukka ja tuntui, että repeän. Arvelen, että hän ei päässyt edes pohjaan asti. En sanonut hänelle suunnattomasta kivusta ja hän nopeutti tahtia vähän. Hän suuteli mun rintoja, näykki korvasta ja antoi pari pusua otsalle. Se tuntui fantastiselta ja raavin kynsilläni Romeon selkää. Sitten hän lopetti ja katsoin kysyvästi. Oliko mussa joku vika? "Etin kortsun" Romeo etsi lompakkonsa käsiinsä, mutta ei löytänyt kumia. "No, miten tehdää?" hän antoi mun valita. "Kunhan en tuu raskaaks niin jatketaan" sanoin. Hän lupasi olla tarkka asian suhteen ja tuli takaisin päälleni.

Jatkuu>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot