SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Hanna antaa panna
Laatija Naapurin mies
Julkaistu 11.10.2016
Teksti

Naapurin vanhempi väki oli mökillään ja arvasin mitä tulee tapahtumaan kun menen ottamaan aurinkoa takapihalleni.

Kun naapurin tyttö taas huomasi minut ottamassa aurinkoa takapihallani, oli hän lähes saman tien näyttäytymässä minikokoisessa silkkisessä alusasussaan Hän venytti pikkuhousujaan ja näin paljaan pillun, turpeat roikkuvat häpyhuulet, Nyt saat narttu, mitä haluat ajattelin ja hain kämpästäni kortsuja.

Menin matalan lauta-aidan yli ja tarrasin liiveihin vetäen pienet rinnat esiin ja puristelin ja nuolin nännejä, Työnsin käden hänen pikkuhousujensa sisään ja sormen karvattoman pillunhuulille, mahtavat ulkoiset häpyhuulet kutsuivat jo sormeani hyväilemään. Runkkasin pillua kunnes se valui limaa.

Painoin hänet kontalleen maahan, Laskin uikkarini alas ja potkaisin ne kauemmas, Asetin kortsun kulliini ja venytin pillun esiin pikkuhousuista mitkä siinä samassa repesivät, Painoin suuren kullini hänen häpyhuulilleen, enkä meinannut saada aisaani ensin uppoamaan hänen pieneen pilluunsa, mutta syljin kortsuun ja tungin kulliani edestakaisin nytkyttäen koko ajan syvemmälle.

Kun kullini saavutti kohdunsuun,hän riehui edessäni, vatkasi persettään ja ulvahteli aina, kun kullini painui pohjaan, Venyttelin hänen nännejään melko raakamaisesti ja siirryin hivelemään klitorista, Koko ajan painelin aisaani kovaan tahtiin pilluun, Hän nytkähteli ja painoi ylävartalonsa nurmikkoon.

Kiihdytin tahtia ja klitoriksen hively alkoi tuottaa tulosta, Pillu puristui tiukasti kullini ympärille ja perseen supistelusta näin, että nyt hän tulee, Armotta aisaa pilluun ja hän laukesi perse täristen, voihki kasvot painautuneena nurmea vasten.

Käänsin hänet selälleen ja vaihdoin nopeasti kortsun. Kulli sisään, ja rytyytin häntä säälimättä kyrpäni täyttäessä hänet täysin, Vedin hänen jalkansa olkapäilleni ja painuin taas sisään pohjaa myöten.

Tunsin miten aloin jo saada, ja valtava tahti naintiin, kunnes karjuen purkauduin kyrpä syvällä hänen pillussaan, Kortsuun ruiskusi spermaa kunnon lasti ja retkahdin hänen päälleen.

Kun sain kasattua itseni, vedin kyrpäni pillusta jättäen kortsun roikkumaan spermalastissa hän nousi istumaan ja katsoi minua silmät pyöreinä sanoen. “Minä vaan ihan leikilläni olen keimaillut, en tarkoittanut ensin mitään tosissaan mutta kyllä minä sinua kuitenkin olen halunnut.”

“Et pysty tästä lähin mitään sille, että aion nussia sinua aina, kun on tilaisuus, Olet härnännyt minut niin monesti kiimaan, ja olen joutunut runkkaamaan itseni orgasmiin Nyt saat tästedes antaa aina pillua kun haluan”.

Vein hänet sisälle asuntoon ja asetin tyynyjä sängylle, sitten vatsalleen perse pystyssä makaamaan Aloin hyväillä pillua kahdella sormella, Hieroin toisen käden sormilla klitorista, ja hän oli taas tulossa huipulle, mutta lopetin ja hän älähti pettyneesti vispaten perseellään tyhjää.

Kortsu kulliin ja painoin kyrpäni pillunhuulille, Vetelin edestakaisin klitorikseen eniten keskittyen, pitäen terskallani sen jatkuvassa hieronnassa hän tuli hetkessä huipulle ja painoin kyrpäni supistelevaan pilluun.

Hänen orgasminsa jatkui koko ajan, kun tungin kyrpääni häneen ja pyöritin sormella klitorista. Naisen on helppo pysyä huipulla pitkään, kun taas me miehet lauettuamme lopetamme yleensä melko lyhyeen.

Annoin hänelle kunnolla kyrpää ja melko pitkään nussittuamme saavutin itsekin orgasmin, Spermat kortsuun, ja vedin nyt kyrpäni pois lähes heti lauettuani pillun lisahtaessa äänekkäästi.

Hän huokaili ja makasi pitkään vatsallaan roikkuvat pillunhuulet auki, Katselin miten hänen sisemmät häpyhuulensa nykivät harvakseltaan Pyöräyttelin sormia pillussa, mutta hänellä oli paikat arkana ja hän kääntyi ja veti jalat yhteen.

Otin hänen revenneet pikkuhousunsa pois ja sanoin: “Tässä on takeet sille, että saan nussia sinua uudestaan, vai haluatko vanhempiesi saavan paketin, missä on pillustasi valuvan sperman kastelemat pikkarit ja hieman tietoa, miten olet minua kiusoitellut.

Levättyäni tarpeeksi,sain taas kullini kunnon seisokkiin ja panin häntä pystyssä edestäpäin rajusti pieneen pilluunsa tunkeutuen, kortsuja ei enää ollut mutta päätin nussia paljaalla seurauksista välittämättä,horjuimme mutta pysyimme pystyssä kun hän tarrasi minuun lujalla otteella reuhtoen sekopäisenä kiimastaan.

Pillu tiukkeni ja sykki rytmikkäästi kun hän ulvoen laukesi ja alkoi imeä kaulaani,voi pojat minkä orgasmin sain tuntui että menee pallit mukana pilluun kun roiskin kaikki spermat mitä oli jäljellä tämän kiimapillun sisään.

Kullini veltostui ja lerpahti maiskahtaen äänekkäästi valuessaan pois pillusta,spermaani oli riittänyt ihmeen paljon kun hän levitti haarojaan katsoimme miten siemen valui venyen ja lopulta tipahdellen lattialle.

Hän hätääntyi ja sanoi, spermat sisällä pillussa miten ne sinne meni kun oli kortsu? Vastasin panneeni paljaalla ja saa itse hommata avun kun on tilanteensa aiheuttanut.

Hän hommasi varoiksi jälkiehkäisyn ja varmisti minulle pillunsaannin naapurin tytöltä pitkäksi aikaa, hänen nimensä on Hanna ja ikää on 21-vuotta, aito Mikkelin pikkupillu.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot