SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Henna ja kaveri antaa
Laatija Pillupoika panee
Julkaistu 25.12.2016
Teksti

Tein Hennan ehdotuksen mukaisesti eikä kaverinsakaan suunnitelmaa vastustellut. Heti oven sulkeuduttua siirryimme kiihkosta vapisten Hennan kanssa makuuhuoneeseen. Suutelimme, imin hänen kieltään ja suloisia tisuleitaan ja hyväilin hellästi hänen kiinteää persettään. Rullasin Hennan housut pois ja työnsin kasvoni hänen reisiensä väliin levittäen ne ja paljastin kiihkosta litimärän pillun. Henna voihki ja vapisi kun nautinnollisesti nuolin alhaalta ylös asti ja imin hänen klitoristaan työntäen välillä kieleni syvälle hänen pilluunsa. Jonkin aikaa jatkettuani Henna huohotti, että hän on jo ihan valmis pantavaksi. Ohjasin hänet sänkyyn selälleen ja konttasin hänen levitettyjen reisiensä väliin, jossa märkä, himosta turvonnut herkkupillu oli minulle kuin tarjottimella. Hennan yllätykseksi nousin kuitenkin ylemmäksi kannatellen vartaloani halusin että Henna nuolisi ja imisi minua ennen naimista. Henna aloitti pitkin nuolaisuin ja siirtyi vähitellen vartta pitkin terskalle, jonka hän otti suuhunsa lipoen samalla kielellään.

Hennan käsittely sai minut vapisemaan kuin horkassa ja huohottaen siirryin alas reisien väliin ja survaisin kullini sitä kaihoten odottavaan tiukkaan pilluun. Pumppasin ja huohotin kuin hengen hädässä ja Henna supisteli inisten ja voihkien pilluaan liikkeitteni tahdissa. Samalla hetkellä kun tulollaan ollut orgasmi naulasi meidät yhteen, kuulin kuin jostain kaukaa ulko-oven kolahtavan.

Toivuttuani sen verran, että kierähdin Hennan päältä pois, kuulin Lauran sanovan, että me olimme aloittaneet seksileikit ilman häntä. Ihmeekseni Laura suorastaan repi vaatteensa yltään ja siirtyi vierelleni sänkyyn, mikä ei lainkaan näyttänyt Hennaa haittaavan.

Laura vei toisen käteni kiinteälle rinnalleen ja painoi toisen käteni haarojensa väliin ja alkoi suutelemaan minua himokkaasti leikitellen käsillään kullillani ja kiveksilläni. Lauran käsittely oli niin tehokasta pääsin taas kiimaisena uudelleen leikkiin mukaan ja kullini oli kovana ja valmis puhkomaan pikkupillun.

Lauralla oli hyvin pieni pillun reikä. Sivelin hellästi rintoja käsilläni samalla kun kuljetin kielenkärkeäni reisien sisäpinnoilla ja aivan pillun lähettyvillä. Vähitellen Lauran pillu alkoi avautua kiihotuksesta limaa valui noroina.

Painoin sormenpääni kosteaan pilluun ja hyväilin klitorista pyörivin liikkein. Sormeni liikkuessa kuului litsahtelevaa ääntä ja Lauran raskasta kiimaista huohotusta. Sitten vein käteni Lauran rinnoille nännejä pyörittelemään ja suutelin Lauran pillua ja nuolin sitä nautinnollisesti klitorikselta välilihaan asti ja takaisin ja sama aina vain uudelleen, kunnes Laura alkoi voihkia, että pane.

Vein terskani Lauran pillulle painaen sitä vain vähän sisään ja kysyin Lauraa kiusoitellen, että onko hän varma, että hän haluaa kullia ehtaan pilluunsa, hän vastasi tule jo pilluuni, survaisin jolloin survaisin kullini kerralla pohjaan asti Laura huusi ja reuhtoi villinä, voihkinan jatkuessa Aloitin heti täydellä voimalla ja pillu oli kireänä.

Tunsin sperman olevan tulossa nopeasti Laurakin voihki, inisi ja vikisi jo siihen malliin, että orgasmi ei hänelläkään ollut kaukana. Heti kun tunsin itse tulevani painoin sormeni Lauran klitorikselle kuin paraskin mies, mikä sai myös Lauran orgasmin tulemaan rajuna.

Laura sanoi sattui ensin mutta sitten tuntui hyvältä, joko nussit Hennaa kunnolla, vastasin että spermaa on pillussa kunnon lasti niin kuin sinullakin. Laura hätääntyi ja sormeili veristä spermaa pillustaan, sanoin että itse halusit joten sai tilauksen mukaan.

Henna nauroi vieressämme ja sanoi ettei Laura huolta tuo poika nussi minua eilen ja spermaa tuli pilluuni, minulla hommattuna jotain mikä auttaa, sitten Henna ojensi Lauran suuhun jotain ja antoi Cokis pullon ja Laura joi, myöhemmin tajusin sen olleen ehkäisypillerin.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot