SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irmaa 5
Laatija Panomies
Julkaistu 29.04.2016
Teksti

Oltiin parkkipaikalla ja panetti tosi rankasti, Irma tiesi himoni ja ehdotti että mennään kellarihuoneeseen ja tehdään temput.

Tilanteen kiihottavuutta lisäsi kun kuka tahansa voisi meidät yllättää kesken panon, sisälle kellariin ja Irman hame ylös. Suutelimme ja Irma kaivoi kaluni käteensä ja runkkasi sen seisokkiin, hivelin pillua sormellani pikkuhousujen sisällä, se sai Irman huokaamaan ja pillu oli valmis panoon.

Pikkuhousut antoivat helposti tilaa kun vedin ne sivuun ja paljastin märän pillun, avasin omat housuni tiputtaen ne nilkkoihin ja tökin kullin päällä häpyhuulten väliin. Pyörittelin kädellä kulliani pitkin märkää pillua, ja Irma huohotti korvaani tarttui myös kulliini asetti sen pillunsa huulille ja työnnyin sisään.

Irma voihki ja värisi himon päästessä valloilleen kun panin häntä pystyasennossa, pidin lujasti kiinni pakaroista työntöjen nopeutuessa. Ovelta kuului lukon rapinaa mutta panimme silti kuin viimeistä päivää, joku tuli kellaritiloihin muttei samaan käytävään missä me olimme.

Suutelin Irmaa ettei voihke antaisi meitä ilmi, mutta kun orgasmissaan sätkivä nainen päästi melkoisen ulvahduksen, oli selvää että panomme paljastuu. Irman pillu imi kulliani ja puristi rytmikkäästi, enkä minäkään enää pystynyt mitään vaan rynkytin hurjasti kulliani pilluun, ja laukesin huohottaen sperman ruiskutessa pilluun. Kun kullini tuli pois pillusta spermaa pulpahti pitkin Irman reisiä, ja kullini oli märkä meidän molempien limasta.

Kellariin tullut oli meidän naapurimme, iäkäs nainen joka katsoi meitä ja hymyili, ei sanonut mitään vaan meni takaisin kellari kopilleen ja jatkoi toimiaan. Nojasin nyt seinään ja Irma nuoli kulliani puhtaaksi, rouva oli lähdössä pois mutta jäi katsomaan kun kulliani nuoltiin. Hän ei osannut lähteä pois vaan katseli kun touhumme jatkui, kullini sai taas tarpeeksi jäntevyyttä uuteen panoon ja käänsin Irman eteeni tunkeutuen takaa pilluun.

Vanha rouva katsoi koko aktimme ajan, emmekä välittäneet mitään vaan nussimme toisiamme uuteen huippuun, ja Irma sai pitkän värisyttävän orgasmin. Pidin lanteista kiinni ja en saanut orgasmia vaikka kuinka puskin kulliani Irman pilluun, kesti varmaan kymmenen minuuttia mutta viimein sain laskea spermaa Irmaan joka auttoi hivellen pallejani.

Vanha rouva oli katsonut meitä ja sanoi, kuinka kaunista kun saa vielä nähdä miten estotta nautitaan seksistä. Emme sanoneet mitään, Irma laski hameensa alas ja minä olin vielä kulli paljaana rouvan katsoessa sitä. Hän hymyili ja kiitti että oli saanut katsoa meitä, tokaisten siitä olevan ainakin kaksikymmentä vuotta kun hän on ollut yhdynnässä. Hän astui lähemmäs katsoi silmiini ja sanoi, saanko koskea tuohon? Osoittaen kulliani.

Ojensin kulliani hänelle, ja karhea käsi piteli veltostunutta limaista kulliani otteessaan, päästi sen valahtamaan taas roikuksiin. Hän kiitti ja otti muovipussinsa lattialta sanoen, en minä tästä muille puhu, ei tarvitse luulla. Irma tokaisi ettei meillä ole mitään salattavaa, emmehän me muuten olisikaan täällä rakasteltu.

Nostin housuni rouvan katsoessa vielä kun kullini katosi näkyvistä, hän katsoi kättään ja spermaa näkyi selvästi kiiltelevän siinä. Hän hyvästeli meidät, ja meni menojaan, sanoin Irmalle vanhan naisen saaneen varmaan loppu elämäkseen muistoja kun meitä katsoi.

En olisi uskonut että niin iäkäs nainen vain rauhassa katselee, kun me panimme villisti Irman kanssa. Suutelimme ja menimme Irman luo pesemään toisemme, pikapanomme oli taas saanut uuden paikan, ja jatkossa aiomme nussia ulkona luonnossa niin kuin olemme monesti aikoneetkin.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot