SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irmaa, Elinaa ja kolmatta
Laatija Panomies
Julkaistu 12.05.2016
Teksti

Aamulla Elina oli heti kullini kimpussa, ja sai sen kunnon seisokkiin, vitsailin hänelle ettei sinusta enää ole lesboksi kun olet päässyt kullin makuun. Elina oli reidet levällään ja vaati minut painamaan ison kullini pilluunsa, asetin kullin pillun huulille työntyen hitaasti pohjaan, Elina risti jalkansa ympärilleni ja vatkasi itseään minua vasten. Hän kiljui yhtenään kun tunkeuduin kovaan tahtiin tiukkaan pilluun, Irma nuoli Elinan nännejä ja hiveli klitorista, pillu kiristyi entisestään kun Elina huusi ja sai rajun orgasmin.

Käänsin hänet polvilleen ja tunkeuduin rajusti sisäänsä, hän sai jatkuvasti lisää orgasmeja kun pidimme Irman kanssa vauhtia yllä, Elina oli lähes tajuton kun päästin spermani lesbopilluun. Työnsin vielä kyrpäni Elinan perseeseen, minne se meni liukkaana spermasta ja Elinan pillun limasta johtuen melko helposti.

Kullini pysyi kovana kun rynkytin sitä suoleen, Irma puristeli pallejani vetäen niistä taaksepäin, se sai minut niin villiin kiimaan että rajusti puskien tyhjenin suoleen, kulli purki jo toisen lastin vikuroivaan naiseen, koskaan ennen en ollut saanut kahta orgasmia niin pian. Makasin Elinan selässä kulli perseessään, annoin sen olla vaikka se kyllä jotenkin inhottikin minua, toisaalta siinä oli jotain kiihottavaa.

Elina lyhistyi makuulle voihkien yhä rajun panon jälki järistyksessä, vedin kullini suolesta ja menin pesemään sen. Kun tulin takaisin, Irma nuoli spermaani Elinan pillusta ja perseestä, meinasin oksentaa kun katsoin kielen uppoamista perseeseen, ja sanoinkin Irmalle, hyi hitto kuinka voit nuolla Elinan persettä.

Irma kivahti minulle, jos sinä sinne nussit älä estä minua juomasta spermaasi, enkä lopeta kuitenkaan kun Elina selvästi nauttii tästä. Aloin nuolla Irman pillua maaten hänen allaan, ja sainkin häneen melkoisesti kiimaa nousemaan, imin ja nuolin klitorista ja isoja häpyhuulia.

Irma voihki anellen nuolemaan kovempaa, imin klitoriksen suuhuni ja pyöritin kieltäni hellästi ympyrää tehden, Irma hypitti lantiotaan ja sai orgasmin mikä tuntui mukavasti kielessäni, kun pillu sykki pitkään supistellen. Irma valahti kasvoilleni ja voihki tyydytettynä, minun oli pakko pyristellä pois hänen altaan kun tuntui että tukehdun pillun levitessä kasvoihini.

Elina tuli runkkaamaan kulliani, ja otti sen suuhunsa selvästi oppiakseen suuseksin taitoa, velttonahan kulli oli Elinan silti imiessä ja nuollessa sitä. Kulli alkoi paisua Elinan suussa, ja neito opetteli nyt kunnon kulli käsittelyä, annoin neuvoja hänelle miten haluan sitä nuoltavan, ja Elina oppi nopeasti. Vaikka menikin kauan ennen kuin alkoi tuntua vatsan pohjassa nykivää liikettä lähestyvästä orgasmista, Elina imi ja nuoli väsymättä ja nauttien.

Huudahdin, nyt tulee kun sperma purskahti Elinan nieluun, hän otti kaiken minkä sai ja nieli saman tien. Olin imetty niin kuiviin ettei palleissa varmaan ollut mitään jäljellä, Elina kysyi minulta, teinkö sen hyvin?

Otin hänet päälleni, suutelin spermaista suuta ja sanoin ettei parempaa voi toivoa, Elina hymyili kauniisti ja sanoi, kiitos. Miltä tuntui saada spermaa kunnon satsi suuhusi? Elina vakuutti sen nyt maistuneen hyvältä, ja haluaa mielellään saada uudestaan suun täydeltä lisää.

Sanoin hänelle, kuulehan nuori nainen mitä sanon, ei mieheltä riitä spermaa jatkuvasti eikä kullini edes vähään aikaan ala kovettumaankaan, olet varmaan lesboillessa tottunut pitkiin rakasteluihin ja nyt sinulle tulee uutta tietoa, miten mies toimii.

Mistäs minä miehen toimet tietäisin, kun en ole aiemmin ollut edes halukas olemaan miehen kanssa rakastelemassa, mutta kyllä olen saanut ihmeen paljon nautintoa vaikka olinkin ensin melko epäilevä, kun Irma ehdotti kokeilua kanssasi.

Voisi jopa olla niin, että naisystäväni olisi myös halukas kokemaan miltä kulli tuntuu sisällään, jos hän haluaa kokeilla panetko häntäkin joskus? Tottahan voin kokeilla, kyllä kullini viihtyy lesbonkin pillussa, ja sinulla ainakin on niin tiukat paikat että on ollut ihanaa rakastella kanssasi.

Aamu pesut ja aamiaisen tekoon, oltiin kaikki alasti pyynnöstäni, kun halusin ihailla naisten muodokkaita vartaloita. Elina katsoi kulliani ja totesi sen olevan paljon pienempi kuin rakastellessa, sanoin että se kyllä taas kasvaa mittoihinsa kunhan saa levätä tarpeeksi.

Minua alkoi jotenkin himottaa Elinan lesbokaveri, ja ehdotin Elinalle soittoa hänelle, ja kutsu tänne jos hänelle sopii. Elina soitti ja sanoi että ystävänsä tulee iltapäivällä, voimme sitten yllättää hänet kun onkin mies vastassa, ja me olemme piilossa Irman kanssa.

Kun Elinan kaveri tuli, avasin oven ja sanoin, etsit varmaankin Elinaa tule sisälle. Kun hän sai takin naulakkoon pyysin hänet istumaan olohuoneeseen, ja juttelimme harvasanaisina toisillemme. Mieleeni tuli ajatus, laskin housuni ja aloin runkata kulliani saaden sen komeaan erektioon, silloin hän nousi ja sanoi, mitä sinä teet tolla patukallasi.

Vastasin että ainakin viimeksi kun sitä on käytetty, Elina on saanut sitä pilluunsa ja persekin on korkattu, vielä suuhunsakin Elina sen on ottanut. En usko hän kivahti, jolloin Elina ja Irma tulivat alusasuissa esiin, ottivat tulokkaan käsittelyynsä riisuen hänet ja nuolivat valmiiksi kulliani varten.

Kun Elina vinkkasi minulle olin jo riisunut, ja tulin kulli pystyssä naisten luokse, Elinan kaveri katsoi hämillään kun minut ohjattiin hänen päälleen, ja aloin työntää kulliani pilluunsa. Hän pyristeli vastaan mutta Elina rauhoitteli kaveriaan sanoen, usko pois mutta kohta saat kokea jotain sellaista mikä on ihan erilaista kun sinun pieni hieroma sauvasi.

Rentoudu ja ota kulli rauhassa sisääsi, työnsin vastustavaan pilluun kullillani, enkä päässyt kuin ehkä viisi senttiä sisälle, mutta aloin nytkyttää pillun huulilla ja välillä otin kokonaan pois hieroen terskalla klitorista. Hänellä alkoi selvästi tuntua hyvälle klitoriksen hyväily, ja hän pyöritti lanteitaan kun jatkoin.

Painoin kullin taas pilluun, sainkin sen syvälle vaikka tuntuikin enemmän vastusta kuin Elinalla, aloin liikkua hitaasti ja nainen ei tehnyt mitään vastaliikkeitä. Elina hiveli rintoja ja Irma klitorista, nyt tuli naiseen liikettä ja hän äänteli lupaavasti, painelin nopeammin ja hän tuli yllättäen vastatyöntöön.

Kullissani paine kasvoi kun se taas oli pienen pillun puristuksessa, hän voihki ja alkoi puristella pilluaan, vai liekö se supisteli orgasmissa, minulta kuitenkin oli sieto loppu ja karjaisten laukaisin spermani pilluun.

Hän sai myös orgasmin, en tiedä oliko se kullista vai naisten hivelyistä, ehkä molemmat saivat sen aikaan.

Tajusin vasta kun vedin kullini pois hänestä, että emme käyttäneet ehkäisyä, ja olinhan nussinut monesti Elinaakin laukaisten sperman pilluunsa. Sanoin siitä, ja Elina naurahti sen olleen tarkoituskin, haluamme nimittäin tulla raskaaksi molemmat, soitin kaverilleni myöhemmin uudestaan ja sanoin että anna laskea sperma sisääsi.

Jos hyvin käy tulemme raskaiksi, tai ainakin toinen ja saamme oman lapsen, sanoin etten ole mikään keinosiementäjä mutta totuus on että spermat on teillä molemmilla sisällä. Jos kerran olette sille tielle lähteneet, nostakaa hänet kontalleen, painetaan lisää spermaa pilluun, kun hänet asetettiin eteeni Irma vatkasi kullini kovaksi ja työnsin sen taas tiukkaan pilluun.

Jotenkin en välittänyt vaikka nainen huusi ehkä tuskasta, kun melko reippaasti panin häntä takaapäin, annoin mennä ja kireä pillu sai minut nopeasti tuntemaan kuumotuksen, mikä on varma merkki orgasmin saannista.

Rutistin lanteista ja purkauduin häneen mylvähtäen, yllätys oli melkoinen kun hän sai itsekin orgasmin, ja vaikeroi perse täristen ja huusi ainakin minun korviini kuultuna nautinnosta.

Hän lysähti vatsalleen ja makasi huokaillen, spermaa tuli näkyviin pillunhuulilta ja valahti sohvalle, missä olin hänet nussinut.

Nousin ja menin pesemään kullini, ja puin päälleni. Sanoin naisille että on sitten oma asianne jos ette ota jälki ehkäisyä, teemme sopimuksen ja se tarkoittaa että olette omillanne, en ole ollut kanssanne tekemisissä jos minulta kysytään.

No myöhemmin kuitenkin selvisi ettei kumpikaan ollut raskaana, mutta sain kyllä heiltä useasti pillua myöhemminkin, tosin käytin silloin aina kortsua, eikä siitä ollut erimielisyyttä.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot