SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irmalle Kullia
Laatija Panomies
Julkaistu 08.05.2016
Teksti

Astuin sisään Irman asuntoon ja avasin housuni kullin ponnahtaessa ylväänä kohti kattoa osoittaen, Irma tuli eteeni polvilleen riisuttuaan vaatteensa ja nuoli kulliani, olin jo niin kiimassa että orgasmi tuli muutaman kunnon imaisun jälkeen ja Irma nieli spermaani posket lommollaan.

Vajosin lattialle orgasmin voimasta ja Irma tuli päälleni hieroen märkää vittuaan naamaani, imin klitorista ja nuolin häpyhuulia pitkiä hitaan kiusoittelevia kosketuksia perseestä klitorikseen ja takaisin, työnsin kaksi sormea vittuun ja runkkasin rajusti kunnes Irma vispasi persettään ja ejakuloi nestettä vitustaan kunnon satsin huutaen orgasmin ihanuudesta, en lopettanut vaan imin klitorista melko voimakkaasti.

Irma villiintyi ja ruiski uudelleen nesteet kasvoilleni retkahti kyljelleen ja haukkoi henkeään, nostin Irman jalan ylös ja työnnyin rajusti Vittuun. Kullillani rynkytin nopeaan tahtiin ja Irma huusi onnesta.

Nussimme ainakin vartin kunnes vedin kullin vitusta ja nostin Irman eteeni perse pystyssä, kulli rajusti vittuun ja panin niin nopealla tahdilla kuin kykenin, Irma voihki ihan sekaisena jatkuvan orgasmien sarjan ravistaessa kehoaan ja vittu tuntui imevän minut yhä syvemmälle.

Pyöritin sormella klitoriksen ympäri ja Irma nytkähti kaksi kertaa rajusti, vittu kiristyi ja sai orgasmini tulemaan sellaisella voimalla että tunsin tajunnan olevan menossa, kulli syvällä vitussa ja spermaa ruiskusi useana ihanaa nautintoa antavana ryöppynä.

Pysyimme pitkään sisäkkäin ja nautimme tunteesta mikä seuraa kun on saatu niin täydelliset orgasmit kuin vain minä ja Irma voimme toisillemme antaa.

Vedin kullin vitusta ja spermaa valui norona ja lopulta pitkinä nauhoina reisien sisäpintaa pitkin, nuolin spermaani ja purskautin kaiken Irman suuhun, hän nieli sen himokkaasti ja sanoi " ihanaa saada taas juoda lemmen nestettäsi".

Nostin Irman ylös koppasin hänet syliini vittu suutani vasten ja nuolin limaista vittua kunnes Irma huusi taas ihan villinä orgasmin taas saadessa vartalonsa tärisemään jatkoi kunnes Irma voihki ettei pysty enää ottamaan vastaan enempää hyväilyä.

En välittänyt siitä vaan laskin hänet lattialle seisaalleen ja tunkeuduin rajusti edestäpäin vittuun Irman huutaessa "se saa minut ihan täyteen", panin raivoisasti ja annoin kullini tehdä työtä vitussa, nussin todella pitkään ja tunsin ettei orgasmi tule kovin helpolla.

Laskeuduimme hitaasti lattialle pysyen sisäkkäin ja Irma ratsasti villinä ottaen kullini kokonaan vittuunsa ja tunsin miten kuumotus mikä edeltää orgasmia tuntui palleissa ja ruiskusin spermaa vittuun huutaen ja repien Irmaa perseestä itseäni vasten.

Olin saanut kolmannen orgasmini se tuntui olevan sen kertainen kykyni peräkkäisiin laukeamisiin, Irma nosti perseensä ja valutti vitustaan spermaa pitkin kehoani kunnes tuli makaamaan viereeni puristaen itseään minua vasten.

Irma hengitti rauhallisesti ja hyväili limaista kulliani mikä pysyi velttona, hän sanoi ettei kukaan ole milloinkaan saanut häntä laukeamaan näin monesti peräkkäin ja vittu on ihan rentona ja avonaisena kun suuri kullini on sen venyttänyt rajuissa panoissamme.

Sanoin ettei se sinulle outoa ole kun olemme aina nussineet toisemme ihan täysin tyydytetyiksi ja vittusi venyy aina jääden irstaasti avoimeksi, nousin ja otin kännykkäni nappasin kuvia vitusta näyttäen niitä Irmalle, hän sanoi "noinko iso vittu minulla on"?

Vastasin ettei pienempi minulle riitä vaan se sattuisi niin kuin on monelle naiselle käynytkin kun olen nussinut heitä isolla parrullani.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot