SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irman ihana hame
Laatija Nuori himokulli
Julkaistu 26.10.2016
Teksti

Kun tulin roskakatokseen oli Irma sisällä ja aivan ihana valkoinen tiukka hame verhosi tuon himokkaan naisen alaosaa ylävartalon peitti ohut kesäpaita.

Katsoimme toisiamme ja himo oli käsin kosketeltavaa, kun Irma sanoi olevansa yksinäinen ja onneton, sanoin että voimmehan me jutella jos se helpottaa ja menin häneen kiinni.

Irma katsoi silmiini ja suutelimme mutta hän irrottautui ja sanoi, voitko tulla minun luokseni ja puhutaan siellä, vastasin sen olevan ihan hyvä ajatus ja lähdimme eri aikaan kun meillä on ikäeroa ja naapurien kateus voisi olla haitaksi jos saisivat tietää meidän olevan yhdessä.

Irma meni ja odottelin kunnes hän oli päässyt luullakseni ovelleen ja menin nopeasti alakäytävän kautta hänen ovelleen mikä oli raollaan ja astuin sisään, Irma katsoi kun housuissani pullisteli ja hän oli hieman ujon näköinen.

Menin häneen kiinni ja suutelimme kiihkeästi, hyväilin häntä pikkuhiljaa Irman kiihottuessa jo selvästi, ohjasin hänen kätensä kulliini kiinni minkä olin ottanut esiin sepaluksen kautta.

Irma kosketteli arasti ja sanoi ettei ole koskaan pidellyt siitintä kädessään kun hänen miehensä vain tuli jalkojensa väliin ja tunki sisään oli sitten kuiva tai kostea pillu.

Irma liikutti kättään hitaasti ja rohkeni kun huomasi miten kullini oli yhä kovempi ja huokailin nautinnosta, puristelin kiinteitä ikääntyneen naisen pakaroita hameen suojissa.

Avasin hänen kesäpaitansa napit ja riisuin sen, rintaliivit korostivat kivasti Irman keskisuuria rintoja saaden ne ryhdikkäiksi, ikäistään paremmiksi jopa.

Riisuin liivit ja nuolin nännejä Irman runkatessa kulliani huokaillen ja kuiskaten, ihana mies tulen ihan kiimaan en ole koskaan tuntenut näin hyvää oloa.

Talutin hänet keittiön pöytää vasten ja nostin hameen ylös hivelin pillua pikkuhousujen päältä tuntien pillun jo kastuneen, Irma otti taas kiinni kullistani mutta sanoin riisuvani ensin itseni.

Olin alasti kulli jäntevänä Irman edessä ja hän sanoi, ihana mies ja valtava siitin se on niin suuri ja kova että ihan jännittää jos sen aiot laittaa minuun, menin kiinni Irmaan hivutin sormen pillulle ja lipsuttelin likomärkää pillua kostuttaen klitorista ja Irma tuli ihan villiksi.

Hän ulvahteli ja nytkähteli kun hivelin suurehkoa klitorista ja puuskutti raskaasti painuen minuun kiinni sanoi rakas ihana mies tee lisää tahdon saada sinua nuori komea mies.

Nostin Irman pöydälle istumaan ja otin pillun esiin pikkuhousuja sivuun siirtäen, työnsin kullin pillun huulille ja hivelin terskalla klitoriksen ja perseen välillä kunnes Irma parahti, voi miten ihanaa nyt tuntuu paremmalta kuin koskaan saat minut tuntemaan parasta mitä olen kokenut.

Lipsuttelin sormen avulla klitorista ja työnsin terskan sisään häpyhuulien väliin, pillu oli tiukka ja työnsin hitaasti päästen jo kunnolla sisään vaikeroivaan naiseen, Irma voihki oi ihana nuori mies tule kokonaan minuun olen sinun.

Työntelin hitaasti mutta päättäväisesti ja Irma oli ihan sekaisena kiimastaan ja oli saamassa orgasmin, nostin siron naisen syliini ja panin häntä niin rajusti että Irma ulvoi ja itki kun kullini vei häntä kohti orgasmia.

Tunsin miten olin itsekin jo lähellä laukeamista ja nussin niin nopealla tahdilla kuin pystyin, Irma tuli huipulle ja rääkyi täristen kuin horkassa, hän horjahti taaksepäin ja oli pudota sylistäni.

Sain hänet viime tingassa laskettua pöydälle selälleen ja rynkytin valtavalla kovalla kullillani naisen sellaiseen nautintoon että hän oli ihan voimaton ja ulvahteli onnellisena ja nautti nyt elämänsä ensimmäisestä orgasmista mikä selvisi minulle myöhemmin kun hän kertoi ettei miehensä koskaan tuottanut mitään kunnon nautintoa vaan tyhjensi itsensä ja painui pesulle jättäen Irman aina vaille nautintoa.

Vedin kullin pois pillusta vaikken ollut vielä lauennutkaan ja nostin Irman lattialle, asetin kontalleen ja nussin hänen tiukkaa pilluaan takaapäin ja nainen alkoi taas äännellä lupaavasti, lisäsin tahtia ja Irman persereikä supisteli kun hän laukesi ulisten.

Pumppasin kohtuullisen nopeaan tahtiin kunnes tunsin tulevani ja valtaisa kuumotus kullissani saattoi minut laukeamaan tuon ikänaisen ihanaan orgasmissa sykkivään pilluun, spermaa purskahteli sykäyksittäin ja nautin niin kuin kuin paljon nuorempaa naista nussiessa, mutta nyt tämä ikäneito antoi minulle sellaisen orgasmin ettei mikään aiemmin ole niin hyvää tehnyt.

Nylkytin nauttien kunnes olimme valahtaneet päällekkäin lattialle kulli yhä suurena Irman pillussa, vedin kullin pois pillusta ja ihailin Irmaa hame vyötäröllä jalat levällään ja spermaani valui pillusta lattialle, Irma kääntyi ja makasi selällään sanoi sitten, ihana mies minä olen nyt saanut elämäni ensimmäisen orgasmin.

Menin hänen viereensä puristin itseäni vasten ja suutelimme taas kiihkeästi, tunsin saavani taas erektion ja nostin vahvoilla käsilläni Irman päälleni ja kulli porautui taas pilluun, Irma ei oikein osannut liikkua päälläni ja otin kunnon otteen pakaroistaan ja nytkytin häntä hitaasti mutta varmoin ottein kullini täyttäessä pillun pohjaa myöten.

Irma inahteli taas nauttien ja hoki anna mies anna minulle ihana siitin tekee niin hyvää, pumppasin Irmaa koko kullin pituudella ja tunsin miten pillu supisteli ja Irma vauhkoontui hyppi ja vartalo täristen punnersi itsensä ylöspäin ja kulli tuli pois pillusta työnsin nopeasti kaksi sormeani pilluun ja painelin G-pistettä kunnes Irman pillusta roiskahti nestettä komeassa kaaressa nainen rääkäisi tärisi ihan poissa olevana ja tunkeuduin kullillani taas pilluun.

Nylkytin niin kovalla tahdilla että silmissäni säkenöi ja orgasmi sai minutkin ulvahtaen laskemaan spermaa himottaren pilluun, tunsin miten Irman pillu sykki kullini ympärillä tiukkana ja nainen makasi päälläni voimattomana täysin tyydytettynä.

Olimme pitkään sisäkkäin ja Irma kuiski, haluan sinut omakseni lupaa olla minun aina älä koskaan mene pois olet ihana nuori mies annan sinulle vaikka kaiken omaisuuteni jos olet minun koko elämäni.

Sanoin Irmalle ettei tässä nyt ole kyse mistään rahasta tai muustakaan omaisuudesta vaan voimme kyllä olla yhdessä jos niin haluat mutta naapurit ehkä tuovat paineita kuten varmaan tiedät.

Irma sanoi ettei hän välitä enää mitään muuta kuin saada olla minun kanssani sanokoot toiset mitä haluavat, ei se niille kuulu mitä me teemme, nousimme ja huomasimme kun Irman kaunis hame oli ihan kurtussa, autoin sen hänen päältään pois ja sanoin, kuulehan tämä valkoinen hame sai minut kiimaan kun sinä olit siellä katoksessa niin upeana että kyrpä nousi heti pystyyn kun sinut näin.

Irma sanoi huomanneena minun kiimani ja tunsi itse kovaa vetovoimaa minuun muttei kuvitellut että olisimme oikeasti yhdessä saati sitten sen että saan hänet orgasmien nautintoihin ja ihan raukeaksi ja onnelliseksi naiseksi.

Kävimme pesulla ja nuolin Irmaa hänen maatessaan pesuhuoneen penkillä jalat levällään, pillu maistui spermaltani kun nuolin pitkin lipaisuin välilihalta klitorikselle, Irma voihki ja tärisi mutta pidin häntä tahallisesti ilman niin hyvää kosketusta että saisi taas orgasmin, Irma oli ihan vauhkona kun lopetin hyväilyn aina kun hän oli saamassa orgasmin.

Hän ulvoi ja aneli, anna mies ihana mies runkkasi sitten itse pilluaan sormillaan ja perse väliliha ja pillu sykkivät kun hän tuli huipulle, työnnyin varovasti kovalla kullillani pilluun ja Irma ulvoi taas ihan villinä kun saavutti tasanne vaiheen ja sain nyt pidettyä hänet todella pitkään nautinnon huipulla.

Yhdyntämme saattoi kestää jopa puolituntia tai pitempäänkin ja lopulta painoin kaikella voimalla itseni orgasmiin mihin Irma pääsi mukaan, ihanaa tuntea kuinka naisen pillu puristelee imien minusta spermaa ja saimme yhtaikaisen orgasmin mikä vei kaikki voimat molemmilta, olimme pitkään yhdynnässä ja kullinikin veltostui kun olin saanut täyden nautinnon.

Nousin Irman päältä ja nostin hänetkin ylös, Irma suuteli minua ja sanoi, sormukset haetaan huomenna saat samalla itsellesi tämän huoneiston kunhan teemme sopimuksen että pidät minut koko elämäsi nautinnossa ja saamme toisemme omaksi.

Katsoin Irmaa ja vastasin ettei tässä mitään sormuksia eikä omaisuutta vaihdeta, nyt otetaan rauhallisesti ja katsotaan miten saamme taas toisemme nautintoon kunhan olemme levänneet, jotenkin tuntui ettei asiat ole hyvin kun Irma tahtoi sitoa minut ja halusin kuitenkin olla vapaa nussimaan myös muita naisia joita minulla oli kierroksessa useampia.

Kerroin Irmalle myöhemmin miten asiat on ja hän oli kovin alakuloinen kun ei kuulemma kelvannut nuorelle miehelle, jäin yöksi hänen luokseen ja nussimme muutaman kerran yön aikana ja päätin etten sitoudu Irmaan ja sanoin sen aamiaista syödessämme.

Hän oli pelokkaan ja kysyi jääkö hän taas yksin, mutta sanoin ettei tarvitse niin ajatella vaan nussitaan ja nautitaan toisistamme rauhassa mutta on myös pakko hyväksyä että olen muidenkin kanssa, Irma sanoi ymmärtävänsä ettei vanha nainen voi nuorta miestä pidätellä mutta haluaa lähteä kanssani matkailemaan ja hän maksaa kaiken, sanoin se kyllä sopii se matkailu mutta molemmat kustantaa omat menonsa ja katsotaan sitten miten pärjätään.

Ennen lähtöäni halusin Irman pukevan taas sen ihanan valkoisen hameensa päälleen ja nussin hänen kiimaisen märkää pilluaan pystyssä edestäpäin kunnes saimme taas orgasmit ja vedin kullin pois pillusta ruikin himokkaasti spermaa hameelle ja sanoin voipuneena, siinä sinulle kuitti minusta älä pyyhi pois nesteitä vaan anna sen kuivua hameeseesi niin muistamme että hame sai tämän kiimamme syttymää>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot