SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Irman ihanat kuvat
Laatija Himo runkkua
Julkaistu 02.11.2016
Teksti

Tänään kun katselin vanhoja valokuvia kävi näin!

Katsoin kaikki Irman kuvat no siinä oli bikinikuvia ja legginseissä ja kaikissa ihan kivoissa päällys ja alusvaatteissa, tietysti myös muutama kuva otettuna hänen sängyllään spermani pillustaan valuvana ja muutamia kuvia kun olin nussinut häntä mökillä ja siskonsa otti kuvia ennen kuin seivästin sisarenkin oikein kunnon orgasmeihin.

Keskityin katsomaan panokuvia ja kulli ihan kovana, ei kun kanki käteen ja puristelin nautin ja lopulta Irman nimeä hokien runkkasin valtavaa kulliani kunnes tuntui että pallit vetäytyy, runkkasin yhä kovempaan tahtiin katsoin Irman kuvia joissa oli pillu minun spermoissani kunnes tuntui että orgasmi on tulossa.

Pitkitin vielä nautintoa kunnes tunsin kyrpäni nytkähtelevän ja ulvahtaen laukesin sperman pursuessa kullistani, runkkasin kunnes spermaa oli tullut kunnon lätäkkö vatsalleni ja kullin vartta pitkin valui vielä spermaa kohti palleja.

Puristelin kullia eikä se edes alkanutkaan veltostua vaan oli kovana valmiina ottamaan vastaan lisää hyväilyäni, nyt katsoin toista Irman kuvaa missä hän oli tiukoissa legginseissä nojaamassa laiturin kaiteeseen perse pystyssä jalat sopivan kiihottavasti levällään.

Himo oli niin valtava että runkkasin taas huokaillen ja voihkin kun kuvittelin että vedän Irman legginsit pois ja otan hänet takaapäin seisaaltaan, voi mikä kiima runkkasin villisti terska pulleana ja pientä liikettä terskan ympäri kädellä hivellen etenin kohti huippua.

Tunsin miten pallit vetäytyi kullin varteen ja karjaisin Irma nyt tulee, samalla spermaa ruiskahteli ja valtavaa nautintoa tuntien vemppasin kyrpääni kuvitellen sen olevan Irman pillussa.

Nautinto kesti pitkään ja spermaa oli taas kunnon lastit, sitä oli lentänyt Irman kuvaankin legginsien verhoaman perseen kohdalle ja sen huomatessani runkkasin hurmiossa lisää kulliani silloin roiskahti vielä kerran kunnon kaari spermaa, ulvoin nautinnosta.

Soitin Irmalle toivuttuani nautinnoista ja kerroin himokkaasta runkkauksestani mihin Irma sanoi, miten ihanaa kun kiihotut minun kuvieni katsomisesta nyt on pillu jo märkänä ja pakko hivellä itseäni, kerro vielä miten runkkasit valtavaa kulliasi.

Jatkoin kertoen Irmalle miten hitaasti kuvittelin työntyväni Irman tiukkaan pilluun ja Irma ulisi sormeillessaan pilluaan ja voihki, nyt kyllä tulee kerro vielä lisää, sanoin kullini olevan kourassani ja ihan kovana työnnän sen nyt sinuun hitaasti takaapäin hivelen suurta klitoristasi ja otan lopulta rajusti sinut kunnes roiskit pillustasi kiimanesteet ympäriinsä, tulen rajuilla työnnöillä pilluusi pohjaa myötäillen kunnes spermani kuumana täyttää kiimaisen pillusi.

Irma ulvoi ja pudotti puhelimen mutta kuulin kun hän hoki nimeäni ja sai orgasmin runkatessaan pilluaan, kului jonkin aikaa ja Irma sanoi, voi sinä ihana mies sain orgasmisarjan ja haluan sinut nyt tänne nussimaan minut huipulle, tule pian nussimaan minua valtavalla kullillasi olen ihan kiimassa ja valmis kun työnnyt minuun, kiireesti tänne nuori ihana mies.

Lähdinkin Irman luokse kun kulli oli kovana ja odotti pääsyä Irman tiukkaan likomärkään pilluun, mutta siitä toisten lisää, tämä oli minun ja Irman runkkaus sessio puhelimen välityksellä, no kaikki alkoi niistä valokuvista mitkä sai minut kiihottumaan ja runkkaamaan ensin itseni orgasmeihin.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot