SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Jatkuva kiima 2
Laatija Himokas
Julkaistu 24.03.2016
Teksti

Edellisestä tarinastani on kulunut jokunen aika, toivoisin palautetta, jotta tiedän jatkanko vai en seikkailuistani kertomista. Tämän tarinan kerron vielä ja jatko riippuu teistä.

Mieheni firma oli järjestänyt työntekijöilleen risteilyn, johon sai tuoda seuralaisen mukanaan, jos niin halusi. Mieheni halusi. Niinpä pakkasimme matkatavarat ja suuntasimme laivalle. Mieheni työskenteli raksalla, joten mukana olevat äijät olivat vahvoja ja lihaksikkaita miehiä, joista vain muutama oli omani lisäksi ottanut naisensa mukaan. Kyllähän sen tiesi, mitä nämä miehet laivalta hakivat, mutta harvemmalla oli varma saanti kuten miehelläni.

Mieheni oli määrännyt miten pukeutua illalliselle. Söimme kaikki á la carte -ravintolassa, jossa meille oli varattuna kaksi kahdeksan hengen pöytää. Mieheni oli menossa illalliselle suoraan firman palaverista, kun taas meillä harvoilla naisilla oli aikaa laittautua illan rientoja varten. Niinpä pukeuduin hytissä isäntäni toiveitten mukaisesti: stay up -sukat, ei alushousuja eikä rintaliivejä. Ohut silkkinen pusero, jossa oli avara kaula-aukko, leveä vyö, joka korosti rintojani, vyötäröäni ja lanteitani sekä polvipituinen kellohame.

Astellessani ravintolaan totesin miesten jo istuvan paikoillaan ja ottaneen illan ensimmäiset snapsit. Havaitsin asuni kiinnittävän miesten huomion ja nautin katseista, jotka saivat nännini kovettumaan. Lantiotani keinutellen kävelin hitaasti mieheni viereen kumartuen antamaan hänelle suukon ja samalla tarjoten hänelle esteettömän näkymän puseroni sisään. Kohteliaasti mieheni nousi ja tarjosi minulle tuolin kuiskaten samalla olevansa tyytyväinen tottelevaisuuteeni.

Alkupalojen äärellä tunsin mieheni käden nousevan pitkin reittäni tutkimaan jalkoväliäni. henkäisin, kun hänen kouransa kosketti kosteaa vakoani. Huomasin, että parin miehen oli vaikea saada katsettaan irti paitani alla nöpöttävistä nipukoistani ja samalla tunsin mieheni sormen työntyvän sisääni. Tahtomattani voihkaisin nautinnosta. "No, mikäs nyt?", kysyi Pate, isäntäni lähin työkaveri. "Ei tässä mitään - savusiika vain on niin jumalaisen hyvää...", yritin selitellä ääntelyäni. Näin Paten nostavan toista kulmakarvaansa ja vilkaisevan pöydän reunaan, jonka alle mieheni käsi katosi. Mieheni kumartui korvani viereen ja kuiskasi: "älä Patesta välitä, joskus saunailloissa vähän jutellaan naisista, mutta ei se välitä, jos vähän sua tässä sormetan". Punastuin rajusti, enkä enää vilkaissutkaan Pateen päin. Jalkani olivat kuitenkin edelleen levällään pöydän alla ja mieheni kiusasi minua sormillaan niin, että jouduin käyttämään kaiken tahdonvoimani ollakseni voihkimatta ääneen.

En saanut Paten ilmettä pois mielestäni ja mieheni keskittyessä vaihteeksi ruokaan ja muihin pöytäseurueen jäseniin huomasin Paten muikean ilmeen. Hän tiesi mitä oli tapahtunut! Olin siitä yhtä varma kuin kosteudesta jalkovälissäni. Tyhjensin viinilasin turhankin nopeasti manaten mielessäni isäntäni halua jakaa kokemuksiaan kavereittensa kanssa.

Jälkiruokaan päästäessä olin jo ehtinyt humaltua hieman ja mieheni työnsi pöydän alla jotain käteeni. Katsoin alaspäin ja huomasin kädessäni olevan jonkinlaisen kananmunan muotoisen, mutta sitä hieman pienemmän muovisen esineen. "Mitä ihmettä..", aloin kysymään isännältäni, mutta hän tarttui samassa ranteeseeni ja vaati minua työntämään tuon esineen välittömästi kosteaan pilluuni. Syvälle. Tässä ja nyt, ennen kuin jälkiruoka olisi syöty. Henkäisin ja silmäni laajenivat kauhusta. Tässäkö? Heti? Mieheni tuhahti, tarttui kapistukseen ja työnsi sen vikkelästi häpyhuulteni väliin. Välittämättä Paten tarkkailusta työnsin toisen käteni vaivihkaa pöytäliinan ja hameenhelmani alle ja painoin esinettä syvemmälle pilluuni. Pyörittelin hieman lantiotani tuolia vasten saadakseni esineen sujahtamaan sisääni kunnolla. Pate katseli touhujani ja kysyi pirullisesti, joko tanssijalkaani vipatti. En vaivautunut vastaamaan.

Juodessamme kahvia ja konjakkia tunsin yht'äkkiä värinää pillussani. Olin vetää kahvit väärään kurkkuun ja sain hillittömän yskänkohtauksen. Mieheni takoi minua selkään ja yritti teeskennellä huolestunutta tietäen tarkalleen syyn reaktiooni. "Kiva lelu vai mitä?", hän kuiskasi korvaani ja näykkäisi samalla korvalehteäni, "Pate toi sen tuliaisena Damista viime viikolla ja odottelin sopivaa hetkeä lahjan testaamiseen", isäntäni piruili korvaani ja samassa tiesin miesten suunnitelleen tempun keskenään. Katsoin Patea, jonka ilme ei värähtänytkään. Oli miehillä pokkaa, raivosin mielessäni.

Oli aika lähteä jatkamaan iltaa muihin ravintoloihin. Nopeasti Pate nousi tuolistaan ja auttoi minut herrasmiehen elkein pöydästä. Kuin huomaamatta hänen kätensä viivähti lantiollani ja katse viivähti nöpöttävillä nänneilläni. Tartuin tiukasti mieheni kyynärvarteen ja sähisin hänen korvaansa: "mitä helvettiä te oikein luulette tekevänne? Pate selvästikin tietää mikä mun pillussani värisee ja tuijottaa mun tissejä täysin estottomasti". Tuskin olin saanut sanomiseni sanottua, kun mieheni tarttuu tiukasti käsivarteeni, pyöräyttää minut ympäri ja kähisee raivoisasti korvaani: "Ole narttu hiljaa, jos mä päätän, että joka äijä laivassa nussii sua, niin ne sit nussii, eikä sulla ole siihen lisättävää. Seksissä mä olen pomo ja sä tottelet. Kyselemättä. Valittamatta. Alistut. Tai mä rankaisen sua niin nöyryyttävällä tavalla, että opit kerrasta. Onko tämä selvä?" Ihoni nousi kananlihalle ja haukoin henkeäni, värinä pillussani alkoi uudelleen ja käheästi vastasin :"tämä selvä, isäntä.". Mieheni hymyili, hipaisi poskeani rystysillään ja alkoi taluttaa minua kohden tanssipaikkaa.

Tunsin olevani alistettu, pelkkä käyttötavara, jonka vartalo ei kuulunut enää itselleni, vaan isännälle. Tunsin kuinka orgasmi teki tuloaan ja nautin täydellisestä alistumisen tunteesta. En enää kuulunut itselleni ja kaikki mitä tästedes tekisin, olisi isäntäni päätettävissä. Mieheni huomasi, että olin pudota polvilleni orgasmin lähestyessä ja sulki kaukosäätimellä vempaimen värinän. Huohotin hänen olkaansa vasten ja tunsin hänen kouransa puristavan pakaroitani. "Pidä se tiukasti vitussasi, ethän halua, että se tipahtaa lattialle märkänä sun kiimamehuistasi, ethän?". "En isäntäni, en tahdo", vastasin nöyränä.

Kävely korkokengissä, vempain kuuman kosteassa pillussani läpi koko tanssisalin oli kuin matka maan ääriin. Yritin puristaa reisiäni yhteen, jottei muna vahingossakaan luiskahtaisi ulos pillustani, joten kävelyni näytti varmasti oudolta. Isäntäni istutti minut itsensä ja Paten väliin. Olin vaivaantunut, mutta olin luvannut totella, joten yritin istua mahdollisimman välinpitämättömänä pehmeällä penkillä. "Pate, pidä huoli mun eukosta, kun käväsen vähän hytissä ja hakemassa meille drinksut", mieheni lausahti ja loi minuun tiukan katseen. Tiesin tämän merkitsevän, että Pate olisi herrani ja mestarini, kunnes isäntä palaisi.

Siekailematta Pate siirsi käsivartensa taakseni istuimen selkänojalle ja laski toisen kätensä polvelleni, jonka olin ristinyt toisen jalkani päälle. Ihoni nousi kananlihalle ja Pate kysyi muka viattomasti palelinko, kun niin värisin. Mieheni oli siirtänyt kauko-ohjaimen Patelle siksi aikaa kun oli poissa ja pirullisesti Pate vilautti sitä minulle puoliavoimessa kourassaan. "Jaa'a, mitähän riemuja ilta vielä tuo tullessaan, joillain miehillä sitä on munaa pitää narttunsa kurissa ja nuhteessa, kun taas jotkut nartut eivät kurista tiedä mitään", Pate totesi nyökäten firman omistajan vaimoon, joka näytti tilittävän miestään liiasta alkoholista. En vastannut mitään. En tiennyt mitä olisin sanonut, että isäntäni piti minut totisesti kurissa? Että mitä seksiin tuli, hän määräsi kaikesta? Että nautin alistumisesta hänen oikkuihinsa? Onneksi Pate ei näyttänyt odottavan vastausta vaan huikkasi iloisesti miehelleni, joka pujottelikin jo pöytien välistä luoksemme.

"Ok - meneppäs nyt tyttö reippaasti vessaan, ota tuo surinasussu pillustasi ja työnnä tämä perseeseesi. Tässä vähän liukkaria, niin ei tarvi pillussa pyöritellä. Pitäähän sun pystyä tanssimaan, eikä se oikein taida tuon härvelin kanssa onnistua", totesi isäntäni viitaten Paten kädessä olevaan kauko-ohjaimeen. Nyökkäsin vaitonaisena ja lähdin vaikein askelin kulkemaan kohti naisten huonetta. Sulkiessani vessan oven perässäni huokasin helpotuksesta. Surina oli loppunut ja muna lähti helposti ulos pillustani. Toinen juttu sitten olisi, miten saisin anustapin tungettua peräaukkooni äänettömästi. Plugi oli suhteellisen iso ja sen muotoinen, että kun sen perseeseen kerran sai, ei se ihan itsekseen ulos pullahtaisi. Ei auta, mietin, tätähän minä kerjään, ajattelin mielessäni ja aloin levittää paksua voidekerrosta plugin päälle. Asetin sen sitten wc-istuimen kannen päälle, kohdistin sen kärjen peräaukkoni kohdalle ja aloin hitaasti laskeutua sen päälle.

Oli tuskallisen vaikeaa samanaikaisesti kyykistyä ja yrittää rentouttaa peräaukon lihaksia. Runsaasta voitelusta huolimatta tunkeutuminen anaaliini oli kivulias, enkä voinut estää huuliltani karkaavia voihkaisuja. Joku hihkaisi oven takaa, että runkkaamassakos siellä ollaan, kun tuollainen voihke kuuluu... Punastuin rajusti, vaikkei kukaan voinut tietääkkään kuka ja missä vessassa äänneltiin. Huultani purren jatkoin plugin pakottamista perseeseeni ja viimein tunsin sen uppoavan kokonaan sisääni kyynelten valuessa silmistäni. Hitaasti nousin seisomaan, laitoin munan käsilaukkuuni liukuvoiteen kanssa ja avasin oven. Onnekseni pesualtailla ei ollut enää ketään ja saatoin huoleti pestä pillumehuistani kiiltelevät sormeni.

Hieman vaivalloisesti kävellen palasin tanssisaliin. "No niin, jokos on perse täytetty?", isäntäni kysyi läimäyttäen minua samalla takamuksille. "Kyllä isäntäni", vastasin vaisusti ja istuuduin taas varovaisesti miesten väliin. Orkesteri oli aloittelemassa hidasta kappaletta, kun isäntäni yllättäen käski minut tanssimaan Paten kanssa. Henkäisin, mutta toteltava oli, kun käskettiin. Jätin siis laukkuni mieheni luo ja seurasin Patea tanssilattialle. Heti lattialle päästyämme hän veti minut itseensä kiinni niin, että saatoin tuntea pullistuman hänen tiukoissa farkuissaan. Hän työnsi toisen jalkansa minun jalkojeni väliin ja tunsin kuinka häpyni painui hänen reittään vasten. Kauan hän ei antanut käsiensä pysytellä vyötärölläni vaan alkoi kouria takamustani kysellen samalla tuntuiko mukavalta, kun on pylly täynnä. Yritin olla kuin en olisi kuullut kysymystä, mutta sitten Pate vei kätensä nännini päälle ja väänsi sitä lujasti. "Ellei isäntäsi valistanut, niin silloin, kun hän ei ole paikalla, olet velvollinen tottelemaan minua. Joten vastaappa, tuntuuko mukavalta, kun on pylly täynnä tavaraa?". Henkäsin kivusta ja kuiskasin vastaukseni: "Kyllä tuntuu isäntä". Pate hieroi takamuksiani ja selvästi nautti tilanteesta.

Viimein kappale loppui ja pääsin palaamaan paikallemme. Pöytään oli tuotu muutamia snapseja ja drinkkejä. Mieheni ja pate joivat olutta ja vetäisivät välillä muutaman tiukan väliin. Drinkit jäivät minun kontolleni. Muut työkaverit olivat jo onneksi lähteneet, eivätkä nähneet kuinka minua kähmittiin kahdelta suunnalta. "On sun nartulla tiukka perse, täytyy oikein onnitella", Pate nauroi miehelleni. "Jep", isäntä vastasi. "Ai niin, en tainnutkaan kertoa, että Pate on sit sun ykkösisäntä, kun mä en oo paikalla ja sä teet niin kuin se käskee. Onko selvä?" "Kyllä isäntä", vastasin vaimeasti miettien mitä muuta oli vielä odotettavissa.

Miehet humaltuivat tasaiseen tahtiin ja kävivät tietenkin puheissaan roisimmaksi ja äänekkäämmiksi. Pelkäsin koko ajan, että joku huomaisi kuinka he minua kohtelivat. En kuitenkaan voinut tehdä asialle muuta kuin ottaa vastaan mitä eteen tuli. Yht'äkkiä Pate huusi: "Hei, mä sain loistoidiksen!", hän alensi äänensä kuiskaukseksi, "pistäs toi sun narttus hakeen totä paksuu äijää tanssimaan ja tarjoomaan sille pillua. Ukko ei taatusti oo saanut persettä aikoihin". Isäntäni katsoi Patea äimistyneena, mutta alkoi sitten nauraa, "no ni - sä kuulit miten käsky kävi. Me hakee toi guppe joraan ja tee selväks, et jos se tulee sun perässä kannelle, ni se saa sulta pillua. Sä jaat sille tavaraa ja me kattellaan vähän syrjempänä..", isäntäni intoili.

Yritin puhua miehille järkeä: "Te ette voi olla tosissanne, mä lupasin kyllä alistua, mutta...", sen pitemmälle en ehtinyt, kun nänniäni väännettiin niin, että kyynelet herahtivat silmiini. "Mee nyt huora ja tee mitä parhaiten osaat.", isäntä käski. Hitaasti nousin seisomaan ja lähdin kävelemään osoitettua miestä kohti. Mies oli lähempänä kuuttakymmentä, kalku, reippaasti ylipainoinen ja minua lyhyempi. Toivoin hartaasti, että mies lähtisi ennen kuin ehdin hänen luokseen ja välttyisin tältä järjettömältä käskyltä. Onni ei kuitenkaan ollut puolellani ja niinpä miehen luokse päästyäni kumarruin hänen puoleensa ja pyysin häntä tanssimaan. Mies katsahti minua yllättyneenä. Todettuaan, että olin tosissani, hän antoi katseensa kulkea vartaloani pitkin ikään kuin mittailisi kelpaanko tanssikaveriksi. Sisälläni kiehui - että vielä kehtasi arvioida, kun ei taatusti yksikään muu nainen hakisi tanssimaan... Mies pyyhkäisi hikeä otsaltaan, tarttui kyynärvarteeni ja talutti minut tanssilattialle. Sivusilmällä näin isäntäni ja Paten virnuilevan paikoiltaan.

Tanssilattialle päästyämme kävi kuten olin pelännyt. Miehen turpeat kasvot olivat vain hieman rintojani ylempänä. "Jopas tuli oltavat... hehhehh", mies yritti. En vastannut vaan seurasin hänen kömpelöä vientiään. Nyt mies alkoi humaltuneen itsevarmuudella vaatimaan selitystä vaitonaisuudelleni ja piruili vielä: "on tainneet neidilta rintsikat unohtua, kun noin nännit nöpöttävät...". Nielaisin ja päätin mennä suoraan asiaan. Ei se tästä ainakaan helpottuisi pitkittyessään. "Haluatko saada pillua?", kysyin suorasukaisesti. Miehen leuka loksahti auki ja hän sekosi täysin askelissaan. "Mitä?", hän kysyi täysin hämillään. "Haluatko saada pillua, haluatko nyt juuri tulla kanssani ulos ja nussia mua?", kysyin uudelleen ja työnsin rintojani kohden ukkoparkaa, jota minun alkoi jo vähän käydä sääliksikin. "No.. tuota no,.. perskeles, kyllä mulle pillu kelpaa ja vielä noin nätiltä tytöltä... mennään sitten vaan", ukko sopersi ja katseli ympärilleen ikään kuin etsien piilokameraa tai pakoreittiä.

Saatuani äijän vihdoin ulkokannelle käännyin häntä kohden. Kauempana näin isäntäni ja Paten tiirailemassa touhujamme. Ukkoparka ei tainnut tietää miten pitäisi edetä, joten tartuin hänen käteensä ja vein sen rinnalleni. Mies innostui ja alkoi puristella tissejäni innolla, jollaista en ollut aikoihin kohdannut. Huomasin nauttivani tuon vieraan ukon innosta ja siitä, että tiesin meitä tarkkailtavan. Tunsin kiiman kostuttavan vittuani, kun äijä vihdoin uskalsi työtää kätensä puseroni sisään ja puristella paljaita rintoja.

Muutin ääneni vähän tyttömäisemmäksi ja kysyin: "Voisiko setä vähän auttaa, kun minulla on ongelma?". Miehen kädet pysähtyivät välittömästi. "No kun mulla on pepussa vähän tavaraa ja se pitäis saada pois, ennen kuin setä työntää kalunsa mun pilluuni", keikistelin. "Tottakai autan", mies vastasi kasvot punaisina. Käännyin ympäri ja nostin hameen vyötärölleni niin, että paljas takamukseni oli nyt ukon tarkasteltavana. Kumarruin reippaasti eteenpäin levittäen samalla pakaroitani, "jos setä olisi kiltti ja vetäisi sen varovasti ulos?". Ja setähän veti. Paljastettuani paikkani mies oli kuin lapsi karkkikaupassa, hän puristeli pakaroitani, juoksutti sormiaan kosteassa vaossani, pyöritteli plugia perseessäni, työnsi vuorotellen sormiaan pilluuni runkaten minua. Viimein hän tarttui plugiin ja alkoi vetää sitä ulos. "No onpas tyttö tosiaan saanut tavaraa peppuunsa...", äijä päivitteli. "Kiitos", huokaisin kääntyessäni takaisin mieheen päin. Hyväilin hetken nännejäni, jotka näyttivät saavan miehen silmät pullistumaan ja kyykistyin hänen eteensä.

Vakain käsin avasin paksun mahan alla piileskelevän vyön ja aloin napittaa hausuja auki. Saatuani vetoketjun avattua työnsin käteni housujen ja kalsareitten väliin ja henkäisin ääneen: "onpasi iso". Äijää nauratti, "juu - eipä vaan oo hetkeen ollut käyttöä, mutta eiköhän me se sun pilluun saada, kun persekin näyttää vetävän tavaraa." Miehen kalu oli kovettunut jo merkittävästi, kun sain vedettyä sen ulos kätköstään ja otettua sen huulteni väliin. Äijä ei kauaa lämmittelyä kaipaillut, kun munakoison kokoinen suonikas kyrpä jo sojotti valmiina tunkeutumaan ahtaimmastakin raosta. Pituuseromme takia otin kengät pois jalastani ja levitin jalkojani ennen kuin kumarruin reelinkiä vasten ja tarjosin pilluani naitavaksi takaa päin.

Mies ei ollut ensimmäistä kertaa naaraan selässä, sain huomata. Tukevalla otteella hän tarttui kiinni lantiostani, ennen kuin kädellään avustaen vei massiivisen elimensä kostean rakoni huulille. Hitaasti hän veteli terskaansa pitkin märkää vakoani ennen kuin alkoi upottaa siä pilluuni. Hitaasti munakoisoa muistuttava mulkku alkoi työntyä kostean vittuni uumeniin. Mies ei kiirehtinyt vaan nautti joka sentistä, jonka sai jalkojeni välistä vallattua. Tahattomasti päästin ääniä, jotka kertoivat kivun sekaisesta nautinnosta, kun äijä levitti ahtaita paikkojani. Viimein hänen sauvansa oli täysin tupessa ja hän tarttui tiukasti kiinni lanteistani ja aloitti työntelyn. Vinkaisin hänen työntöjensä tahdittamana ja kuulin takaani puuskutusta äijän kiihdyttäessä tahtiaan. "Et tainnut arvata tällaista aisaa saavasi, häh?", mies kysyi ja kiihdytti tahtiaan. "No en", vastasin ääni väristen työntöjen tahdissa.

Luojan kiitos ukko ei ollut saanut naista aikoihin ja laukesi suhteellisen nopeasti ja nojautui läähättäen selkäni päälle. Hänen kyrpänsä oli kirnunnut vittuani niin, että paikat tuntuivat helliltä jo muutaman työnnön jälkeen. Hetken läähätimme paikoillamme ennen kuin ukko alkoi hitaasti vetää elintään ulos. Saatuaan kalunsa takaisin housuihinsa, hän laski hameeni helman peppuni päälle. Vielä ennen lähtöään hän työnsi kouransa haaroihini ja työnteli sormiaan sisääni. "Vähän otan pillun hajua mukaani, kun menen nukkumaan", hän totesi. Toivotteli hyvät yöt ja meni menojaan.

Voipuneena katselin isäntääni ja hänen ystäväänsä, kun he hieman hoiperrellen tulivat luokseni. "No, saitko kyytiä...", naureskeli Pate. "Todellakin, äijällä oli kyrpä kuin muurinmurtaja ja nyt on spermat pillussa", heitin takaisin edelleen loukkaantuneena tavasta, jolla he olivat minut tuolle äijälle tarjonneet. Nakkelin niskojani hieman humaltuneille miehille, jotka kuitenkin olivat sen verran isoja, etteivät ihan vähästä menettäneet toimintakykyään. Samassa tunsin, kun isäntäni tarttui minua lujasti hiuksista kiinni, taivutti päätäni taaksepäin vaatien minua paljastamaan kaulani ja kouri samalla kovaotteisesti toista rintaani. "V...u me sulle muurinmurtajat näytetään senkin portto - nyt liikkeelle siitä niin kuin olis jo", isäntäni melkein karjaisi ja lähti taluttamaan minua edellään pitäen hiuksiani tiukassa otteessaan. Näkemättä eteeni tottelin ja kuljin minne hän minua työnsi Paten naureskellessa ja seuratessa kulkuamme.

Sisään mennessämme isäntä hieman höllensi otettaan, mutta piti edelleen kätensä hoikalla niskallani. Pian olimme hississä ja matkalla kapeaa käytävää kohden hyttiämme. Tuntui kuin isäntäni humala olisi haihtunut taivaan tuuliin ja tiesin, että nyt minua pantaisiin niin, että olisin onnekas, jos aamulla pääsisin sängystä ylös.

Pian olimmekin jo sisällä hytissä. Hytti oli tilava, sillä firmalla oli mennyt hyvin ja johtaja halusi palkita miehiä luksus-tasoisilla hyteillä. Pöydällä oli kuohuviinipullo jäissä ja vieressä makeisia. Heti oven sulkeuduttua perässämme, isäntäni käski Patea riisumaan minut. Pate kävi innokkaasti käsiksi vaatteisiini ja lähes repi ne yltäni, jättäen päälleni vain sukat ja kengät. Sillä välin mieheni oli hankkiutunut eroon omista vaatteistaan ja käski nyt myös Patea tekemään samoin.

Isäntäni painoi minua niskasta pakottaen minut polvistumaan alastomien miesten eteen. "Ime", kuului lyhyt käsky. Avasin suuni ja aloin nuolla ja imeä mieheni jo pystyssä seisomaa melaa. Samalla Pate tarttui käteeni ja vei sen omalle kalulleen, joka ei juurikaan jäänyt toiseksi mieheni elimelle. Samalla, kun imin miestäni runkkasin Patea, joka kehui: "Hitto sulla on hyvä lortto, en oo noin hyvin koulutettua nähnyt sitten Mairen... kauanko jouduit koulimaan, ennen kuin oppi tavoille?", Pate kysyi huohottaen jo hieman. Isäntäni ei ehtinyt vastata, kun hän jo laukesi kasvoilleni ja rinnoilleni. Tottelevaisesti pidin suuni auki valmiina nielemään elämännesteen, jonka hän suvaitsisi suuhuni laukoa. "En näköjään tarpeeksi pitkään...", isäntäni sanoi vihastuneena - mistä, en osaa sanoa, koska olin totellut hänen käskyään - ja käski minun nyt imeä Paten kyrpää niin, että saisin häneltänin ensimmäisen lastin purettua.

Tottelevaisesti olin nuollut ja imenyt Patea, kunnes tämäkin oli lauennut kasvoilleni. Spermaa valuen siirryin kylpyhuoneeseen siistiytymään. Ihollani oli kahden miehen mällit ja sisälläni yhden, eikä ilta ollut vielä edes lopussa. Suihkutettuani ihoni puhtaaksi, siistittyäni hiukseni ja puettuani sukat ja kengät takaisin jalkaani, palasin hyttiin. Miehet istuivat kahdella tuolilla välissään avattu kuohuviinipuollo. Isäntä viittasi minut luokseen ja ojensi minulle lasin. "Oot sä huora kyl juomas ansainnu. Ittehän käskin sua nussimaan sitä äijää...". En saanut anteeksipyyntöä, mutta ei mieheni enää vihainenkaan ollut. Lattialla polvieni päällä istuen jois minulle tarjotun viinin.

Miehetkin olivat alastomina ja mietin mitä nyt seuraisi. Kauan ei tarvinnut ihmetellä, kun mieheni jo ojensi minulle pullollisen vauvaöljyä sanoen: "alahan levitellä tuota öljyä itseesi ja tarjoa meille vähän silmänruokaa...". Hymyillen tartuin pulloon ja aloin leikkimään öljyllä kuten olin nähnyt tehtävän. Annoin öljyn valua rintojeni välistä kohti pilluani ja reisiäni nojautuen samalla taaksepäin. Pilluni ja rintani olivat näin mahdollisimman hyvin esillä. Valutettuani riittävästi öljyä aloin hieroa sitä hitain pyörivin liikkein rinnoilleni, vatsalleni, lantioon, annoin käteni viivähtää jalkovälissäni ennen kuin aloin levittää öljyä reisiini, jotka alkoivat jo täristä rasituksesta. Niinpä annoin takamukseni vaipua taaksepäin pitäen kuitenkin reiteni avoimina. Nojauduin vasemman käteni varassa edelleen taaksepäin ja nostin lantiotani työntäen pilluani paremmin esille, ennen kuin aloin hyväillä itseäni miesten katsellessa.

Minun ei tarvinnut hieroa jalkoväliäni pitkäänkään, kun huomasin jo miesten elinten nousseen uljaasti pystyyn. Reidet edelleen levällään kumarruin ensin kohti mieheni haaroja ja kaadoin öljyä hänen kalunsa päälle levittäen sitä hitain vedoin pitkin paksua vartta. Levitettyäni öljyn mieheni kyrpään käännyin Paten puoleen ja hyväillen levitin öljyn hänenkin kulliinsa. Huomasin mieheni nyökkäävän patelle, joka nyt tarttui rintoihini vaatien minua nousemaan. Siirryin ensin polvilleni hänen eteensä ennen kuin nousin seisomaan. Pate istui edelleen tuolissa ja työnsi kätensä kosteaan vakooni. Kastuin entisestään, kun tiesin mieheni katselevan, kun toinen uros hieroi vahvoilla kourillaan hänen naaraansa pillua, joka oli kiimasta kosteana. Voihkin ääneen Paten käsittelyssä ja jotenkin nöyryyttävä tilanne, jossa minulla ei ollut mitään valinnan varaa sai kiimani nousemaan entisestään.

Huomatessaan, että vittuni oli kiiman täysin märäksi kastelema, Pate tarttui lantiooni ja käänsi minut ympäri selkä itseensä päin. "Istu", kuului lyhyt komento. Jalat levällään aloin istuutumaan tietämättä, mitä oli tulossa. Kun lopulta tunsin Paten kyrvän peräaukollani, voihkaisin hiljaa. Pyllyni oli kyllä hyvin liukastettu, mutta Paten jötikkä oli tosi paksu ja tulisi tekemään kipeää. Tunsin Paten työntävän kaksi sormea peppuuni ja pyörittelevän niitä siellä. Voihkin nautinnosta ja pienestä kivusta samalla, kun kumarruin hieman eteenpäin tarjotakseni paremman näköalan perseeseeni. Hitaasti Pate alkoi vetää minua syliinsä ohjaten terskansa toisella kädellä peppureikäni suulle. tiesin, että tavalla tai toisella tuo kyrpä kyntäisi tänään peppuani, joten yritin rentouttaa sulkijalihakseni. Pikkuhiljaa terska alkoi työntyä sisään ja tuskissani aloin voihkia ääneen. Uikutin kyrvän työntyessä yhä syvemmälle ahtaaseen peräreikääni ja nopeasti mieheni kaivoi laukusta suukapulan, jolla vaiensi minut. Hitaasti Pate runnoi kyrpänsä ahtaaseen reikääni, kunnes istuin hänen sylissään jalat levällään hänen kullinsa seivästämänä. Mieheni tuli eteemme ja ihaili näkyä.

Istuin Paten mailan päällä kykenemättä liikkumaan ja tuntien itseni riettaaksi huoraksi, kun samalla avoimet reiteni paljastivat kiimasta turvonneen vittuni miehelleni. Mieheni nautti näystä ja tuli aivan eteeni tarkastelemaan tilannetta. Varovasti hän työnsi yhden sormen syvälle pilluuni ja nussi minua sormella. Kuola valui suukapulasta, kun vaikersin kivusta ja nautinnosta. Mieheni kääntyi kyrpä tanassa ja kaiveli taas laukustaan jotakin. Paten kädet löysivät tissini, joissa nännit töröttivät kivikovina vaatien osaansa huomiosta.

Mieheni kääntyessä huomasin hänen kädessään kameran ja panikoin. Yritin nousta ja irrottautua Paten kyrvästä ja kourista, mutta turhaan. "Pysy paikallasi narttu - tää pitää kuvata.", isäntäni äärähti. Taas alistuin ja nautin alistumisestani. Hitaasti Pate alkoi nostella minua ja antoi seipäänsä upota uudelleen ja uudelleen peppuni syvyyksiin. Liike ei ollut suuri, mutta vaikutus oli valtava. Mieheni asetteli edelleen videokameraa Paten edelleen nautiskellessa perseestäni ja tisseistäni. Sylki valui suukapulasta vaikeroidessani näitten urosten käsittelyssä.

Viimein mieheni näytti tyytyväiseltä kameraan ja asettui lattialle selälleen kulli pystyssä. "No niin narttu, noustaan nyt hitaasti ylös niin, että mun kyrpä pysyy sun perseessäsi. Noin, varovasti ja nyt hitaasti laskeudutaan polvilleen sun miehes päälle... nooooin...", Pate ohjaili liikkeitäni puristaen kipeästi nännejäni. Tajusin, että minua tultaisiin nussimaan kahteen reikään ja ynisin yrittäen vastustaa moista ahtautumista. Turhaan. Vääjämättä isäntäni elin lähestyi turpean kosteaa, kiimaa tihkuvaa pilluani, kunnes terska oli häpyhuulteni välissä. Siinä vaiheessa Pate irrotti otteensa rinnoistani vetäytyi ulos perseestäni ja työnsi minua etukumaraan isäntäni päälle. Hitaasti mutta varmasti mieheni paksu kulli työntyi kuuman kosteaan pilluuni. Vaikeroin ahtaan aukkoni täyttyessä samalla, kun Pate survoi oman kyrpänsä takaisin perseeseeni.

Kyynelet valuivat silmistäni, kun molemmat miehet olivat lävistäneet minut ja naulinneet minut väliinsä. Hetken makasimme päällekkäin lattialla. Mieheni siirsi käteni päänsä molemmin puolin ja tarttui perseeseeni levittäen sitä entisestään, jotta Paten oli helpompi nussia persettäni. Samalla Pate piti kiinni vyötäröstäni, jotta en liikkuisi liikaa, kun isäntä lykki omaa elintään pilluuni. Ilman suukapulaa ulvontani olisi kuulunut pitkin laivaa, mutta nyt se kuulosti vain omituiselta itkunsekaiselta mölinältä.

Jostain kivun keskeltä alkoi nautinto tunkeutua tajuntaani. Täysin kyvyttömänä tekemään muuta kuin toimimaan miehille tyydytyksen välineenä ihmettelin, miten kipu ja nautinto limittyivät toisiinsa. Huomaavaisuuden aika alkoi kuitenkin olla ohi. Isäntäni junttasi kalunsa niin syvälle sisääni, kuin ylsi ja samalla Pate alkoi tosissaan naida rytkyttämään perseessäni. Täysin omaan nautintoonsa keskittyneenä hänen kalunsa survoutui vuoroin sisään ja vetäytyi välillä ulos. Kyynelet valuivat mieheni kasvoille, kun Pate haki nautintoaan. Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen hän viimein junttasi itsensä syvälle hellänä olevaan perseeseeni ja laski ärjäisten lastinsa. Huohottaen hän vetäytyi hitaasti ulos ja jäi vielä katsomaan avoimena olevaa persereikääni, jota hän juuri oli niin antaumuksella jyystänyt. Mieheni pysytteli edelleen liikkumattomana sisälläni, kunnes näki Paten siirtyneen kameran taakse. Raivoisan väkivaltaisesti hän pyöräytti minut ympäri ja alkoi naimaan niin, että meinasin menettää tajuntani. Karjaisten hän laukoi lastinsa sisääni ja lysähti päälleni.

Hikisenä makasin lattialla mieheni alla, suukapula suussani, perseeni ja pilluni täynnä miehisiä nesteitä ja vailla tyydytystä. Yritin hinkata klitoristani miestäni vasten, mutta hän painoi liikaa. Pate huomasi ahdinkoni ja auttoi mieheni takaisin tuoliin. Ovela katse silmissään Pate tuli avukseni ja nosti minut istumaan sängyn reunalle. Pilluni oli panemisesta turvoksissa ja persettäni jomotti plugin ja Paten jäljiltä. Lysähdin sängyn reunalle jaksamatta edes irrottaa suukapulaa.

Istuin täysin loppuun käytettynä, kun Pate vetäisi käteni selkäni taakse ja sitoi ne. Ynisin vastalauseitani suukapulaani vasten, mutta täysin turhaan. Lisäksi vilkaisu mieheni avoimiin silmiin ilmaisi, että hän hyväksyi kaiken, mitä ikinä nyt sitten tulisikaan tapahtumaan. Samassa Pate poistui takaani ja siirtyi nilkkojeni kimppuun. Ennen kuin ehdin ihmetellä enempiä, oli toinen jalkani sidottu vuoteen jalkaan ja Pate levitti jo jalkojani sitoakseen toisen nilkkani toiseen sängyn jalkaan.

Istuin nyt sängyn laidalla, kädet selän taakse sidottuina, reidet levällään ja suoraan kameran edessä. Pate astahti taas kameran taakse ja linssin liikkeistä päätellen kuvasi ensin kasvojani, rintojani ja päätyi lopulta reisieni väliin. Tunsin tutun sykkeen pillussani ja antauduin jälleen, mitä sitten ikinä olikaan tulossa.

Pate hymyili irstaasti ja tönäisi minut selälleni sänkyyn. Rintani nousivat oitis esille ja nännini olivat kuin rusinat pullien päällä. Näin, kuinka Pate sieppasi kuoharipullon pöydältä ja lähestyi minua. Inisin taas suukapulaa vasten arvaten, mitä oli tulossa, mutta tietenkin turhaan. Kameran suristessa Pate työnsi pullon suun hitaasti sisään pilluuni ja alkoi naida minua pullolla. Samalla hänen kätensä hyväili klitoristani, enkä pystynyt enää ajattelemaan muuta kuin omaa nautintoani. Selkäni nousi kaarelle ja yritin työntää lantiotani voimakkaammin vasten Paten varmoja sormia saadakseni orgasmin, mutta viime hetkellä Pate lopetti. "Haluaako narttu tyydytyksen, haluaako?", kiusasi Pate ja nyökkäilin innoissani.

Jonkin aikaa Pate jatkoi nussimistani pullolla, mutta laittoi sen lopulta pois. Hetken hänen kätensä hyväili vakoani ja pyöritteli klitoristani, mutta pettymyksekseni hän lopetti taas, kun orgasmi oli lähestymässä. Turhautuneena vääntelehdin siteissäni tarjoten riettaan näkymän yhä käynnissä olevalle kameralle. Nyt Pate polvistui reisieni väliin ja levitti häpyäni saaden klitoriksen esiin. Hitaasti hän kumartui puoleeni ja alkoi leikitellä kieltään pyöritellen. Taas hän onnistui viemään minut lähelle laukeamista, tällä kertaa kielellään, mutta lopetti jälleen leikin kesken. Yritin epätoivoisesti irrottautua siteistä saadakseni tehtyä itselleni orgasmin - olin tulla hulluksi himosta ja turhautumisesta. Annettuaan minun hetken toipua kielensä tuottamasta mielihyvästä, hän irrotti nilkkani. Jalkani vapautettuaan hän siirtyi taakseni ja irrotti siteet käsistäni, mutta jätti suukapulan edelleen paikalleen. Hieraisin käsiäni ja yritin työntää ne saman tien haaroihini - pilluni suorastaan huusi tyydytystä.

Huomattuaan aikeeni Pate vetäisi käteni taaksepäin niin, että häneen nojautuessaan tunsin kovan kyrvän selkääni vasten. "Aivan niin tyttöseni, kyrvällä kyntäen sut viedään perille", Pete rauhoitteli ja käski minut nelinkontin sängylle. Ollessani kuin kiimainen narttukoira uroksen astuttavana vilkaisin isäntääni, joka hymyili ja hyväili samalla itseään. Pete painoi selkääni saadakseen peppuni pystyyn ja tarttui samalla toisella kädellä hiuksiini vetäen päätäni taaksepäin. "Ei sitä passaa noin somaa naamaa kameralta kätkeä, kun kerran panopuuhat kuvataan", Pate totesi. Hänen elimensä oli niin kova, että se tunkeutui kuin itsestään kiiman kostuttamaan pilluuni.

Alkoi armoton naiminen. Uikutin nautinnosta Paten nussiessa kiimaista pilluani kuin olisi narttua astuva koira, joka tietää pian joutuvansa pois nartun selästä. Tässä panossa ei totisesti ollut mitään herkkää tai sievää. Pallit hakkasivat reisiini, kun kalu kerta toisensa jälkeen upposi märkään vittuuni aiheuttaen litinän, josta erehtymättömästi tunnisti nussivat ihmiset. Samassa Pate laukoi siittiönsä sisääni ja kiskaisi minut eteensä pystyyn polvieni varassa. Haukkana hänen sormensa etsiytyivät klitorikselleni, ja sain viimein vavisuttavan orgasmin, jota olin niin kauan odottanut ja jonka saadakseni olin alistunut miesten tahtoon. Koko vartaloni tärisi Paten pitäessä minua tiukasti vyötäröltä kiinni ja edelleen runkatessa klittaani. Orgasmista ei tuntunut tulevan loppua lainkaan ja Paten löystyvänäkin kunnioitettavan kokoinen kulli vitussani vielä voimisti tunnetta.

Pilluni kouristeli Paten ympärillä lypsäen viimeisetkin nesteet tuosta ihanasta patukasta, joka niin törkeästi oli löytänyt tiensä kaikkiin reikiini. Viimein vavistukset loppuivat ja kumarruin sängylle perse pystyssä ja Pate vetäytyi hitaasti ahnaasta vitustani. Tyydytettyinä nukahdimme, minä isäntäni ja Paten välissä. Seuraavana aamuna en lähtenyt ulos, sillä jalkovälini oli niin hellänä, etten kyennyt istumaan tai kävelemään. Pate viihtyi loppumatkan hytissämme, ja paluumatkalle teimme pienen kertauksen edellisillan riennoista. Tällä kertaa en kuitenkaan pystynyt päästämään molempia miehiä alapäähäni, sen verran hellinä paikkani olivat. onneksi pojat nauttivat myös suuseksistä, joten kenenkään ei tarvinnut jäädä sivustaseuraajaksi.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaJoo ilman muuta jatkoa vain,,Mintte :)
Kiihottava stoori indiid.., Tappe

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot