SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Jatkuva kiima 4
Laatija Himokas
Julkaistu 09.04.2016
Teksti

Olimme viettäneet edelliset kaksi viikonloppua kahdestaan kotosalla. Olimme rakastelleet tiuhaan tahtiin, vuoroin hitaan hellästi ja vuoroin rajummin, kuukautiset olivat tosin edellisenä viikonloppuna hieman hidastaneet tahtia ja mieheni oli tyydyttänyt itseään vain suuhuni ja peppuuni. Omaa kiimaani vuoto ei vähentänyt, mutta limakalvot olivat herkät ja välttelimme pilluun nussimista. Niinpä olimme tyytyneet sormeilemaan klitoristani, jotta minäkin sain laueta. Kaipasin miestäni niin, että se teki välillä suorastaan kipeää. Kaipasin hänen syliään, kosketustaan, tuoksuaan, makuaan, ääntään, katsettaan – aivan kaikkea. Odotin tulevaa viikonloppua kuin kissa pistoksissa.

Torstaina mieheni kuitenkin soitti ja kertoi, että pääsisi kotiin vasta lauantai-iltapäivällä, sillä työt raksalla olivat sellaisessa vaiheessa, että hän saattoi lähteä kotia kohden vasta lauantaiaamuna. Petyin niin, että mieheni kuuli sen äänestäni. Nieleskelin kyyneleitä ja kerroin kaipuustani. Mieheni lohdutteli minua: ”älä huoli muruseni, korvaukseksi myöhentyneestä lähdöstä riittää, että palaan työmaalle vasta maanantai-iltana ollakseni paikalla heti tiistaiaamuna. Kyllä sä ehdit vielä saada kyrpää niin, ettet pysty istumaan…”. ”Ei mun sun kalua ole ikävä vaan sua itseäsi”, korjasin miestäni, mutta jatkoin hetken harkinnan jälkeen: ”no, tottakai mä sun kyrpääskin kaipaan, mut vielä enemmän sua.” Kuulin mieheni rykäisevän ennen kuin hän jatkoi: ”mulla on sitten vähän suunnitelmia lauantaille – et varmaan pety, mutta nyt mä haluan, et sä alistut taas kaikkiin mun käskyihin kyselemättä. Mä haluun, et sä alistut täysin mun käsittelyyn.” Tunsin kuinka hengitykseni kiihtyi ja alapääni alkoi kostua jo pelkästä ajatuksesta: ”Mikä yllätys… tai ei, en kysy, eihän se muuten olisi yllätys… Kyllä mä alistun sulle herrani, tottelen pienintäkin käskyä, kiitos herra”. Leikki oli alkanut!

Perjantaina tyydyin saunomaan yksin ja saunan jälkeen avasin pullon punaviiniä. Kaivelin netistä esiin seksinovellit ja lukaisin muutaman irstaan tarinan huomatakseni kiimani nousseen siihen pisteeseen, että minun oli pakko käydä lelukaapillani. Saatuani lelut sängylle, asetuin makuulle. Valutin liukastetta kämmenelleni ja pyörittelin anuskuulia hetken, saaden ne liukkaiksi, ennen kuin aloin tunkea niitä yksitellen peräaukkoni puristajalihasten läpi. Saatuani ne sisään nautin hetken olostani ja tunteesta, jonka ne perseessäni saivat aikaan. Sitten otin nänninipistimet – ei se tietenkään tuntunut samalta laittaa niitä itse, kuin että mieheni olisi sitonut minut ja laittanut ne väkisin – mutta saivat ne minut silti ähkäisemään ja tunsin tutun kivun nänneissäni. Lopuksi otin dildon ja aloin sillä hyväillä märkää vakoani, antaen sen välillä leikitellä klitoriksellani, ennen kuin työnsin sen sisääni. Leluilla leikkiminen oli kalpea varjo mieheni käsittelystä, mutta ilman tätä en selviytyisi seuraavaan päivään, ajattelin samalla, kun aloin sormella hyväillä klitoristani. Orgasmi tuli nopeasti ja voimakkaana. Suustani pääsi vaikertava huuto, kun laukesin ja alapään lihakseni alkoivat supistella dildon ja anuskuulien ympärillä. Yksi kerrallaan pullautin anuskuulat pois perseestäni dildon vielä hyristessä sisälläni – tunne oli mahtava! Viimein orgasmini laannuttua, vedin sammuttamani dildon ulos liukkaasta vitustani ennen kuin vapautin puristuksessa olleet nännini. Hetken vain makailin ja nautin tyydytetystä tunteesta, ennen kuin menin pesemään välineet. Jätin dildon ja anuskuulat kylppäriin kuivumaan ja laitoin nänninipistimet lelulaatikkoon. Tyydytettynä siirryin vuoteeseen ja nukahdin nopeasti kirjan ääreen.

Lauantaina heräsin myöhään. Kävin kaupassa, siivosin vähän ja söin lounaan. Sitten ei enää ollutkaan muuta tekemistä kuin odotella ja kuvitella ja kostua kuvitelmista. Kiima oli jo nostanut päätään, kun ajoin asemalle hakemaan miestäni junasta. Noustuani autosta lennähdin mieheni syleilyyn. Suudelmassa ilmeni koko viikon kestänyt ikävä ja kaipuu. Suudelmamme jatkui pitkään ennen kuin hän lempeästi irrottautui minusta istahtaakseen itse ratin taa ja kiusoitellen minä levitin haarani avoimiksi apukuskin paikalla. Ylläni oli kevyt kesämekko ja ennakoivasti olin jättänyt pikkuhousut kotiin. Toiveeni täyttyi, kun mieheni työnsi kätensä hameeni alle ja tunnusteli kosteaa alapäätäni. ”Ei vielä kultaseni, mutta pysy vaan kiimassa, ehkä vetäistään pikaiset, kun päästään kotiin. Tai ehkä ei – katsotaan nyt.”, mieheni sanoi vetäen kätensä pois jalkovälistäni. Huokasin pettyneenä ja hameeni laskien vedin polveni yhteen. Loppumatkan aikana emme puhuneet lainkaan. Saatuaan auton parkkeerattua pihallemme, hän avasi oveni sanoen: ”Astuhan ulos ja asettele itsesi konepellille ja tarjoa mulle persettä.” Innokkaana tottelin. Olin niin kovassa kiimassa, etten välittänyt, vaikka koko naapurusto olisi tarkkaillut ikkunoistaan. Asetin käteni lämpimälle konepellille ja painoin myös rintani sitä vasten. Toisella kädellä nostin hameeni takaa ylös levittäen samalla jalkojani. Mieheni totesi: ”miten ihanaa nähdä taas pyöreä peppusi – se on herkullinen. Aloitamme alistusleikin tässä ja nyt, jos sopii. Jos lähdet leikkiin mukaan, sormeile hieman itseäsi. Kiimamehut valuivat reisilleni, kun tottelin vähintäänkin innokkaasti herrani käskyä ja antauduin rooliini orjana.

Minun ei tarvinnut odotella kauan, kun tunsin kahden sormen tunkeutuvan pilluuni. Taitavasti ne nussivat kuuman kosteaa koloani, enkä voinut estää mielihyvän yninää purkautumasta huuliltani. Pian kuulin vetoketjun äänen ja tunsin tuon tutun parrun häpyhuulteni välissä. Herrani työntyi minuun yhdellä lujalla survaisulla ja alkoi välittömästi naimaan minua koko viikon patoumien edestä. Jouduin tekemään kaikkeni, jotta pysyin paikallani noitten raivokkaiden työntöjen aikana. Nussiessaan minua takaapäin, herrani levitteli pakaroitani työntöjen tahdissa. Muutaman kerran hän antoi kyrpänsä sujahtaa ulos märästä vitustani ja hieroi kaluaan persevakooni. Odotin hänen alkavan naida minua perseeseen, mutta sen sijaan hän työnsikin vain pari sormea peräaukkooni samalla, kun jatkoi nussimistani. Nyt vaikeroin jo ääneen hänen jatkaessaan pilluni kirnuamista ja pyöritellessään sormia pepussani. Lopulta hänen kalunsa upposi pilluni perukoille ja pysähtyi sinne. Laskiessaan lastiaan, hän pyöritti vielä sormiaan pariin otteeseen pepussani, ennen kuin vetäytyi ulos minusta. Oloni jäi kovin tyhjäksi – tunsin vain nesteitten valuvan reisilleni, mutta kiimaani ei oltu tyydytetty.

Turhautuneena työnsin sormeni klitorikselleni, mutta oitis sen huomattuaan mieheni karjaisi: ”näpit irti mun tavarastani! Mun narttuni pillua ei käsittele muut kuin minä tai se kenelle sitten päätänkin luvan antaa, onko selvä?” Nopeasti vetäisin sormeni pois ja vastasin : ”selvä on, herra”. Pää kallellaan herrani katsoi minua ja tuumasi: ”no – hyvä on, kai sullekin täytyy vähän nannaa antaa. Istu siihen konepellille ja levitä jalkasi.” Nopeasti tottelin ja avasin häpyni herrani nähtäväksi. Silmäiltyään kosteudesta kiiltävää vittuani, josta vielä valui hänen spermaansa hän työnsi kätensä haaroihini ja alkoi runkkaamaan minua. Vaikeroin nautinnosta tuntiessani hänen sormiensa tunkeutuvan sisääni ja samalla hierovan klitoristani. Vapisin nautinnosta hänen käsittelyssään ja purkauduin todella nopeasti. ”Kiitos herrani – se oli ihanaa”, sanoin ja asuani siistien nousin konepelliltä hänen eteensä. Varvistin ja annoin hänelle hellän suudelman, johon hän nopeasti vastasi tarttumalla kasvoihini ja suudellen takaisin kiihkeän omistavasti.

Sisään päästyämme herrani käski minun purkaa tavaransa ja tarjota ruokaa. Sitä ennen minun piti kuitenkin pistää sauna lämpiämään. Nöyrästi tottelin käskyjä saaden hyväksyviä ynähdyksiä, mutten ainuttakaan kiitosta. Ei narttua kiitetty tekemisistä, jotka hänen pitikin tehdä – korkeintaan häntä rankaistiin virheistä – ja siihen tyydyin tietäen samalla, että kun aikani narttuna päättyisi, tilanne muuttuisi täydellisesti.

Toimitettuani herrani määräämät askareet, seurasin häntä saunaan. Lasiseinän läpi näin hänen vielä istuvan löylyssä ja siemailevan olutta. ”Seiso siinä paikoillasi, levitä jalkasi haara-asentoon ja odota”, kuului käsky saunan puolelta. Levitin jalkani ja jäin tottelevaisesti odottamaan kiihkeästi seuraavaa käskyä. Herrani heitti vielä muutamat löylyt, ennen kuin laskeutui lauteilta pesuhuoneeseen. ”Pese minut”, hän komensi yksitotisesti. Tartuin karkeaan pesusieneen ja levitin sille runsaasti nestesaippuaa ja aloin pestä hänen vartaloaan aloittaen käsistä, edeten rintaan ja selkään, sitä kautta kiinteisiin pakaroihin ja voimakkaisiin reisiin. Saatuani pestyä hänet takaa päin jatkoin nilkoista ylöspäin reisiin ja edelleen nyt jo pystyssä seisovaan penikseen. Saippuoin kyrvän ja hyväilin sitä nauttien sen kovuudesta ja samettimaisen sileästä pinnasta. Annoin käteni hieroa liukasta elintä ja alla olevia suuria palleja, kunnes mieheni käski jatkaa hiusten pesulla. Hän istahti puiselle penkille, jotta yletyin pesemään hänen hiuksensa. Nautiskellen hän nojasi päätään rintoihini, joitten nännit nousivat välittömästi pystyy. Mietin saisinkohan hänet sisääni pesuhuoneessa ja tunsin tutun sykkeen jalkovälissäni. Huuhdeltuani hänen hiuksensa hän nousi taas seisomaan ja aloin suihkutella hänen kehoaan puhtaaksi. Lantion edessä kyykistyin ja suihkuttelin lämpimällä vedellä hänen sukuelimiään. Nuolaisin terskaa katsoen samalla herraani saadakseni luvan. Pienen nyökkäyksen jälkeen aloin imeä tuota mielihyvän lähdettä halunani vain palvella herraani ja tuottaa hänelle mielihyvää. Melko nopeasti hän alkoikin laueta suuhuni ja käski minun runkata loput siemenet rinnoilleni. Tottelin innokkaasti samalla, kun vesi valui ihojamme pitkin. ”Hyvä. Siisti itsesi ja tule kuivaamaan minut”, ohjeisti herrani ennen kuin siirtyi pukuhuoneeseen. Pikaisesti huuhtelin kasvoni ja rintani käyttäen suihkua hetken myös kosteassa jalkovälissäni, ennen kuin seurasin herraani ja aloin kuivata häntä.

Herrani oli halunnut, että seuraan häntä olohuoneeseen täysin alastomana. Niinpä astelin olohuoneeseen mahdollisimman nöyrän ja viettelevän näköisenä – josko saisin nyt jotain sisääni? Mutta ei, herrani ei nähtävästi halunnut vieläkään tyydyttää narttuaan, joten siihen minun oli alistuminen. Toisaalta odottaminen ja jatkuvassa kiimassa oleminen oli tämän leikin ehdottomasti parhaita puolia. Herrani vieressä oli paperinen kassi ja käskettyään minut eteensä polvilleen, hän alkoi kaivella sitä. Ensimmäisenä hän veti esiin jonkin härpäkkeen, jossa näytti olevan jonkinlainen pumppu – samanlainen kuin vanhanaikaisissa verenpainemittareissa. Hän käski minun tuoda toisen rintani hänen suuhunsa. Vaivalloisesti yritin polvillani saada itseni asentoon, jossa hän pystyisi ottamaan rintani suuhunsa. Hän imaisi nännin nopeasti suuhunsa ja imeskeli ja nuoli sitä, kunnes se törrötti pystyssä. Sitten hän tökkäsi sen päälle jonkinlaisen muovisen suppilon ja alkoi painella käsipumppua. Tunsin kuinka nännini venyi suppiloon syntyvän alipaineen takia ja voihkaisin nautinnosta ja ilosta. Samassa hän irrotti pumpun suppilosta ja alkoi viedä jonkinlaista kuminauhaa sen ympäri. Tajusin mistä oli kyse vasta, kun kuminauha napsahti pystyn nännini ympärille. Ottaessaan suppilon – tai sylinterin – pois nännini päältä, tunsin kuinka nännini venyi ennen kuin sylinteri irrotti otteensa. Kuminauhan ansiosta nännini oli nyt somasti puristuksissa ja nöpötti kovana keskeltä pyöreää rintaani. Hetken herrani ihaili aikaansaannostaan ennen kuin toinen rintani sai saman käsittelyn. Nautin tunteesta rinnoissani – nännit olivat nyt todella kovina, pystyssä ja erittäin herkkinä kosketukselle ja kuminauhojen takia myös pysyisivät sellaisina.

Seuraavaksi herrani veti esiin mustan leningin. Leningin kaula-aukko oli V-muotoinen ja niin syvä, että se ulottui lähes napaani saakka. Myös takaosa oli uurrettu yhtä syvään. Vyötärö oli tyköistuva ja tiukka – sen sisällä oli jonkinlainen tukikorsetti – ja jatkui kauniina laskoksina polviini saakka. Kangas oli erittäin ohutta ja istui kuin valettu rintojeni päällä. Nyt tajusin, miksi herrani halusi nännieni töröttävän jatkuvasti ja isoina: ne näkyivät selvästi ohuen kankaan läpi ja kiinnittivät taatusti kaikkien huomion. Niin kuin ei pelkkä avoin kaula-aukko olisi sitä jo tehnyt. Korviini hän käski laittaa pienet kristalliset korvanapit ja kiinnitti sitten kaulaani pannan, joka oli koristeltu kolmella rivillä samanlaisia kristalleja kuin korvissanikin oli. Kaulapannasta roikkui lisäksi lenkki, joka asettui suoraan eteen. Kukaan, joka joskus oli harrastanut BDSM-leikkejä, ei voisi erehtyä lenkin merkityksestä ja se sai minut punastumaan. ”Käy nyt pukemassa stay-up sukat ja ne korkeakorkoiset mustat piikkikorkokengät. Kiinnitä hiuksesi nutturalle niskaan ja meikkaa silmäsi kevyesti, mutta laita kirkkaan punaista huulipunaa”, kuului seuraava ohje. Samalla, kun täytin herrani käskyä, hän itse pukeutui mustaan pukuun ja laittoi ylleen ohuen mustan kravatin. Hän näytti komealta ja olisin halunnut häntä välittömästi, mutta nartun tehtävä ei ole muuta kuin totella annettuja käskyjä, muistutin itselleni.

Koska sää oli lämmin, en saanut ottaa ylleni kuin ohuen shaalin. Parhaani mukaan yritin peittää sillä törröttävät nännini, mutta mieheni esti sen. Tarkoituksellisesti hän istutti minut taksissa paikkaan, jossa kuski voisi tarkkailla minua. Muistutin itselleni, että nartun tehtävä oli totella herraansa, joka juuri antoi kuskille erään suositun yökerhon osoitteen. Lähdettyämme liikkeelle, herrani alkoi hieroa rintojani käskien minua pitämään käteni sivuilla. Nautinnollisesti hän siirsi pukuani paljastaen toisen rintani kokonaan ja puristeli sitä. Hän halusi esitellä minua kuin voitonmerkkiä taksikuskille, tajusin ja jokin osa – iso osa – minusta nautti siitä toisen osan kirkuessa vastalauseitaan. Päätin kuitenkin pysyä roolissani, enkä vastustellut, kun hän paljasti toisenkin rintani, tätä varten siis syvään uurrettu leninkin, ajattelin. Taustapeilistä näin taksikuskin silmät, jotka vähän väliä palasivat tuijottamaan taustapeilin kautta paljaita rintojani. Hieman ennen kuin olimme yökerhon oven edessä, herrani nosti leninkini takaisin paikoilleen, maksoi taksikuskille ja kiersi auton toiselle puolelle avaamaan minulle oven. Yökerhon ovella hän esitti kutsukortin ja meidät ohjattiin sisään. Huomasin ovella kyltin ”yksityistilaisuus” ja mietin minkälaisesta tilaisuudesta oli kysymys.

Astuttuamme muutaman rappusen alaspäin seisahduimme yökerhon ovelle, jossa hovimestari oli ohjaamassa väkeä paikoilleen. ”Virtanen”, sanoi herrani ja hovimestari lähti ohjaamaan meitä kohti ravintolan seinustalla olevaa looshia. ”Istukaa olkaa hyvä, tarjoilija tulee kohta hakemaan juomatilauksenne”, hovi sanoi irrottamatta hetkeksikään katsettaan rinnoistani. Mieheni näytti tyytyväiseltä itseensä. Pöydän alla hän ojensi minulle jo laivalla tutuksi käyneen lelun ja käski minua työntämään sen vittuuni. Auliisti tottelin ja lelu sujahti märkään kiimapilluuni vaivattomasti. ”Se on paikallaan herrani”, sanoin upotettuani lelun aukkooni. Samassa tunsin tuon värinän, joka oli tehdä minut kiimasta hulluksi. Herrani antoi sen olla päällä koko sen ajan, kun hän antoi tilausta tarjoilijalle, joka myöskin lepuutti silmiään pystynä töröttävissä nänneissäni. Herrani tarttui tiukasti toiseen nänniin ja venytteli sitä sanoen: ”nämä osoittautuivatkin kullanarvoisiksi pikku pallukoiksi, ne vetävät taatusti koko pöytäseurueemme huomion puoleensa.” Henkäisin kauhusta ja kivusta herrani nipistellessä nänniä kankaan läpi. Ennen kuin ehdin miettiä, livahti suustani kysymys: ”minkä seurueen? Kuinka monta? Mistä…?. Sen pidemmälle en ehtinyt, kun mieheni tarttui leukaani kääntäen kasvoni itseään kohti ”kuka täällä määrää? Onko se narttu? Onko?”. Katsoin nopeasti ympärilleni, vain muutama mies oli huomannut herrani kurinpalautuksen, mutta he näyttivät hymyilevän hyväksyvästi herralleni, eivätkä lainkaan järkyttyneiltä. ”Herrani, sinä määräät mitä narttusi tekee. Anteeksi herra, että rohkenin avata suuni ilman lupaa. Pyydän, että rankaiset minua tottelemattomuudestani, herra.” Sanat tulivat suustani automaattisesti samalla kun huomasin myös episodin huomanneitten miesten seurassa olevilla naisilla kaulapannat. Nyt minulle valkeni, myös muut miehet olivat paikalla narttujensa kanssa, joten mikään, mitä minulle tehtäisiin, ei hämmästyttäisi heitä. Korkeintaan he ihailisivat herraani, joka osasi käsitellä narttuaan. Tunsin kosteuden leviävän jalkoväliini ajatellessani, että mitä tahansa illan aikana tapahtuisikin, se kuuluisi asiaan. Samassa vempain sisälläni alkoi taas värähdellä ja voihkaisin nautinnosta.

Emme ehtineet juoda kuin lasilliset tilaamastamme shampanjapullosta, kun huomasin kahden herran lähestyvän pöytäämme hovimestarin ohjaamana. Heidän tultuaan pöydän luo tunnistin Paten, joka olikin saanut jo käsitellä minua. Paten lisäksi mukana oli hieman vanhempi herra, joka vaikutti tutulta, mutta en oikein osannut sijoittaa häntä minnekään. Herrani sanoi: ”Hyvät herrat, saanko esitellä narttuni teille? Hän ei tarvitse sen kummempaa nimeä, narttu käy hyvin, voitte käyttää halutessanne myös nimityksiä huora tai lutka. Narttu, Paten jo tunnetkin ja hän onkin jo tutustunut palveluksiisi. Väinon olet nähnyt firman risteilyllä, hän on firman omistaja. Tänä iltana sinulla on kolme isäntää, joita sinun tulee totella. Minä kuitenkin viime kädessä annan luvan heidän teoilleen. Voit nyt tervehtiä heitä hellällä suudelmalla ja antamalla heidän tutustua tarjontaasi. Kumarruin Väinöä kohden antaen hänelle poskisuudelman. Väinolle se ei kuitenkaan riittänyt, vaan hän tarttui leukaani ja otti minulta syvän kielisuudelman samalla, kun työnsi kätensä kaula-aukostani sisään ja alkoi puristella rintaani. Hän siirsi koko puvun syrjään niin, että rintani olivat paljaana kaikille salissa olijoile. Tilanne oli todella nöyryyttävä, mutta minun tehtäväni oli alistua miesten tahtoon, joten annoin rintani pysyä esillä. ”Levitäs likka haarat”, Väinö käski. Tottelevaisesti avasin reiteni ja tunsin Väinön tutkivan joka sopukan vitussani. ”Ai sulla on täällä surinalelu”, Väinö nauroi ja jatkoi: ”Onko se se sama, jota suhun käytettiin firman risteilyllä?”. Kaikilleko mieheni oli kertonut nartun osastani, manailin mielessäni, mutta halusin pitäytyä roolissani ja vastasin kiltisti: ”Kyllä on Väinö-herra.” Väinön saatua tavarani tutkittua, minun piti nousta rinnat edelleen paljaana ja siirtyä Paten viereen. Pate ei turhia arkaillut, vaan työnsi kätensä suoraan haaroihini ja sisään pilluuni. Hitaasti hän veti lelun ulos ja asetti sen keskelle pöytää. ”Katsotaan, josko elävä liha pillussa tuntuisi paremmalta kuin lelut”, Pate nauroi ja alkoi runkata minua. Vääntelehdin ja kiemurtelin Paten taidokkaasti runkatessa minua. En voinut pidätellä reaktioitani, vaikka kuinka olisin halunnu, sillä nautinto oli sietämätön. Pettymyksekseni Pate veti kätensä haaroistani ennen kuin ehdin laukeamaan ja avatessani silmäni, näin pöydän vieressä seisovan tarjoilijan, joka oli tarkkaillut tilannetta ties kuinka pitkään.

”Pidä huoli, että shampanjaa tulee pöytään jatkuvana virtana, en tahdo sen loppuvan, onko selvä? Lisäksi haluaisimme tutustua piiskatarjontaan, teillä on kuulemma hyvä valikoima lainattavaksi? Tuokaa samalla myös tuotekatalogi, mikäli haluamme joitain muita tuotteita.”, komensi Väinö tottuneen oloisesti. Tarjoilija nyökkäsi ilmeettömästi ja lähti hakemaan tilausta. Minä olin tulipunainen ja mietin oliko piiskaa tarkoitus käyttää minuun, vai miksi sellainen oli tilauksessa? Entä sitten nuo muut välineet? Mitä ja ketä varten ne olivat?”, päässäni pyöri kysymyksiä, joita en uskaltanut esittää, koska narttu ei saanut puhua muutoin kuin puhuteltaessa. Tarjoilija palasi mukanaan uusi shampanjapullo ja salkku, jonka hän avasi pöytää vasten. Salkusta paljastui erilaisia piiskoja: oli bambusta tehty piiska, piiska, josta lähti monta nahkanauhaa ja toinen samanlainen, mutta nauhojen päissä oli solmut. Löytyi kaikkea viivottimesta aina leipälapiota muistuttavaan lyömäaseeseen. Sadisteilla oli totisesti mielikuvitusta, mietin. Väinö kehotti herraani valitsemaan mieluisen rangaistusvälineen. Kauhistuneena katsoin, kun hän sormeili monipäistä nahkapiiskaa, jonka jokaisessa päässä oli solmu. Viimein hän onneksi päättyi tavallista ratsupiiskaa muistuttavaan piiskaan, jota taivutteli nyt käsissään tyytyväisen näköisenä. Väinö nyökkäsi tarjoilijalle, joka sulki salkun ja jätti pöydälle esitteen, jossa näytti olevan erilaisia kahleita ja kidutusvälineitä sekä dildoja. Aloin vähitellen arvaamaan, miksi tämä oli yksityistilaisuus…

Raippa jäi pöydälle sisältäni otetun suristimen viereen ja siemailimme shampanjaa samalla, kun herrani lähti käymään dj-kopin luona. Hetken kuluttua hän palasi pöytäämme ja nyökkäsi Patelle ja Väinölle. Minulle hän ei vaivautunut selittämään mitään, eikä asia tietenkään alistuvalle nartulle kuulunutkaan. Ei kuitenkaan mennyt montakaan hetkeä herrani palattua, kun musiikki häipyi taustamusiikiksi ja kuulimme dj:n ilmoituksen: ”Hyvät herrat. Tietooni on saatettu, että eräs täällä oleva narttu on ollut tänään tottelematon ja tulee nyt saamaan ansaitsemansa piiskausrangaistuksen. Nauttikaa pöydän 8 tapahtumista. Saisinko valot ja mikrofonin kiitos”. Suuni loksahti auki, kun spotti syttyi ja pöytämme kylpi valossa. Pöydän keskiosa nousi ja luukun alta paljastui mikrofoni. Väinö avasi suunsa ja puhui mikrofoniin: ”narttumme on tänään esittänyt kysymyksiä ilman, että hänelle on annettu lupa puhua. Hän itse pyysi herraansa antamaan hänelle rangaistuksen tästä rikkeestä. Onko näin, vastaa narttu.” ”Ky… kyllä on hhherra”, vastasin vaimeasti änkyttäen. ”Mitä?”, huudahti Väinö mikrofoniin. ”Kyllä on herra”, vastasin nyt kovempaan ääneen. Seuraavaksi puhui herrani: ”asetu nojallesi pöytää vasten niin, että rintasi lepäävät pöydällä. Nosta sitten mekkosi vyötärölle, levitä reisiäsi ja pyllistä niin, että kaikki näemme jalkovälisi.” Mieleni teki tehdä loppu koko leikistä, mutta hammasta purren tottelin ollakseni nolaamatta herraani. Valospotti osoitti minuun, kun nousin pöydästä. Rintani olivat edelleen paljaana ja turvonneet nännit korostuivat ylhäältä tulevassa valossa. Hitaasti siirryin pöydän yleisöön päin olevalle reunalle ja kumarruin. Painoin rintani pöydälle ja ojensin toisen käden nostaakseni hameeni vyötärölle. Jalka kerrallaan levitin reiteni, jotta näky olisi mahdollisimman irstas. Muutama mies oli tullut looshin reunoille nähdäkseen paremmin, mutta takanani ei ollut ketään, jottei näkymä peittyisi. Valkoinen perseeni, jonka alla paljas kiimasta kiiltävä vittuni paljastui ja vaaleat reiteni yläosat korostuivat samalla, kun jalkoja peittivät mustat stay-up –sukat ja korkokengät antoivat säärille pituutta. ”Tiedät mitä sanoa”, totesi herrani juuri ennen kuin tunsin ensimmäisen läimäyksen takamuksillani. ”Yksi, kiitos herrani”, sanoin, kuten minua oli opetettu ennen ensimmäistä narttukokemustani. Toinen isku osui reisieni paljaaseen osaan, ”kaksi, kiitos herrani”. Kolmas isku toi kyynelet silmiini, sillä se osui paljaaseen pilluuni, joka oli jo valmiiksi herkkä kosketukselle, ”kolme, kiitos herrani”. Piiskaus jatkui ja kerta kerran jälkeen kuulin kovempia aplodeja salista. Rangaistustani siis todella seurattiin. Aplodit eivät koskaan alkaneet ennen nöyrää kiitostani, mikä oli selkeästi vielä piiskausta nöyryyttävämpi – ja kiihottavampi - osa rangaistusta. Viimein sain sanottua: ”kymmenen, kiitos herrani. Narttusi oli tottelematon ja kiittää herraa siitä, että tämä rankaisee nartun tekemästä virheestä, jotta narttu oppisi tottelemaan paremmin”. Tunsin vielä kiitettyäni, kun herrani siveli punaisin raidoin koristelemaansa takamusta ennen kuin antoi minulle luvan peittää itseni ja palata paikalleni. ”Hienosti olet narttusi kouluttanut – osaa kuulemma huoratakkin, kun niin käsket”, Väinö totesi viitaten tuntemattomaan mieheen, jonka olin herrani käskystä antanut nussia itseäni. ”Nooh – ollaan oltu yhdessä sen verran pitkään, että kyllä tuota narttua voi välillä muillakin astuttaa. Ja välillä se hoitelee minulle myös vieraita naisia nussittavaksi. Aika monta kertaa sitä kyllä on joutunut kurittamaan, kun pyrkii vieläkin joskus väittämään vastaan”, herrani naureskeli.

Ilta eteni, shampanjaa kului ja kaulaani ilmestyi talutushihna. Sain poistua pöydästä vain jonkun taluttamana. Pyytäessäni päästä naistenhuoneeseen, tarttui Pate talutushihnaan ja tarjoitui viemään nartun kuselle. Herrani nyökkäsi ja niiin lähdin kävelemään salin halki Paten vetäessä minua perässään kuin koiraa talutushihnassa. Päästyämme naistenhuoneen ovelle kuvittelin Paten jäävän ulos odottamaan. Eipä jäänyt. Nauraen ilmeelleni hän vain avasi oven ja viittasi minua sisään. Huoneessa oli neljä muutakin narttua. Kaikki yksin ja ilman talutushihnaa. Meinasin avata suuni ja kehottaa Patea häipymään, koska muutkin naiset olivat yksin, mutta Pate ehti ensin: ”juu, yksin näyttävät olevan, mutta niitä ei oo vielä koulutettukaan niin tehokkaasti kuin sua – mees nyt pöntölle tekemään tarpees.” En voinut tehdä muutakaan, sillä minun oli pakko käydä pissalla. Pate piteli talutushihnaani ja jätti vessan oven auki, joten jouduin tekemään tarpeeni hänen katsellessaan. Kuivattuani itseni Pate sanoi bidee-suihkua osoittaen: ”huuhteles pillus vielä tolla, ni oot varmaan puhdas”. Paten ilme oli hieman ilkeä, mutta minulla ei ollut vaihtoehtoja. Niinpä levitin reiteni ja työnsin bidee-suihkun jalkoväliini antaen lämpimän veden huuhtoa kiimamehuni pois ja hyväillä pilluani. Hetken kuluttua Pate oli ilmeisesti tyytyväinen, koska käski minun lopettaa. Samantien hän kuitenkin käski minun mennä polvilleni wc-pöntön kannen päälle niin, että peppuni oli häneen päin. ”Vetäsen tässä vaan pikaset, että kestän sitten loppuillan”, oli selitys, kun kuulin vyön soljen avautuvan. Pate ei edelleenkään vaivautunut sulkemaan ovea takanamme, joten paikalla olijat näkivät heti mitä oli menossa. Ilmeisesti se oli kuitenkin täysin sallittua, sillä yksikään nainen ei asiaan puuttunut ja ainoa mies, joka oli oman narttunsa taluttanut naistenhuoneeseen virnisti ja totesi vain: ”pienet välipanot vai?”. ”Joo – alkaa olla pussit siinä kunnossa, että pitää välillä tyhjentää, mutta ku tää ei ole oma narttu, ni ajattelin tyhjentää pussit täällä vessassa”. Samassa Paten kyrpä työntyi vittuuni pohjia myöten ja alkoi pikainen naiminen. Otin toisella kädelläni seinästä kiinni, sillä Pate selvästikin tyydytti nyt itsensä minuun, eikä tainnut olla toivoakaan, että hän huolehtisi minulle orkut. Nautin kuitenkin elävästä lihasta, joka liikkui sisälläni saaden vittuni erittämään yhä enemmän liemiään ja kiimani kohoamaan uusiin sfääreihin. Juuri ennen laukeamistaan Pate survoi kulliaan kuin viimeistä päivää ja tunsin oman orgasmini alkavan tehdä tuloaan. Voihkeeni seassa anoin Patea: ”nussi mun pillua, narttu tarvii kyrpää… älä lopeta… anna lisää… kovempaa… ihana kyrpä…. nussi mua, nai mut tainnoksiin”. Joko aneluni hellytti Paten tai hän oli jo aiemminkin ajatellut helpottaa kiimaani, mutta lauetessaan hän sujaitti pari sormea klitorikselleni ja huusin ääneen pilluni supistuessa jo löystymässä olevan kalun ympäri ja klittani ja peräaukkoni supistellessa samaan tahtiin kohdunkaulani kanssa. Hiki valui otsaltani, kun Pate liu’utti kyrpänsä ulos tyydytetystä pillustani. Käännyin häneen päin ja suutelin häntä osoittaakseni kiitollisuuttani. Pate kuitenkin vetäytyi irti ja sanoi tylysti: ”Pese pillus, ni mennään takas”. Hieman hämmentyneenä irrottauduin Paten kaulasta ja tottelin. Mistä moinen mielenmuutos? Hetki sitten hän oli aivan iloinen päästessään nussimaan minua ja nyt melkein vihainen? En ehtinyt ihmetellä asiaa enempää, kun Pate jo kiskaisi talutushihnasta ja käski näin seuraamaan. Ehdin vain pikaisesti pestä käteni, kun jo kuljimme salin läpi takaisin pöytäämme kohden. Matkalla huomasin muutaman nartun olevan lattialla kontillaan imemässä herrojensa kaluja. Muutamalla oli myös rinnat paljaana ja herrat saivat puristella ja imeskellä niitä mielensä mukaan. Oloni helpottui hiukan, kun en ollut ainoa, jota näin julkisesti käytettiin. Ilta oli kuitenkin vasta alkamassa…>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaDippa, duu, mainio plujustoori // Timppa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot