SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Jumalatarta saunassa
Laatija Maestro
Julkaistu 30.05.2017
Teksti

Olin kaverini Mikan kanssa nuorena poikana kaupungilla etsimässä tyttöjä ja juomassa hieman alkoholia. Löysimme pari kivaa tyttöä Marin ja Emman. Mari oli tytöistä lyhyempi varmaan jotain 160 cm isot rinnat ja leveä peppu ei kuitenkaan lihava mutta muodokas. Emma taas oli jonkun verran pidempi varmaan 175 cm ja huomattavasti pienempi muotoinen.

Joimme tyttöjen kanssa hieman puistossa kunnes Marin puhelin soi hänen äitinsä soitti ja kertoi että he menevät miehensä kanssa mökille viikonlopuksi ja haluaako Mari lähteä mukaan vai jäädä kotiin? Mari ilmoitti jäävänsä kotiin. Keksimme että lähdemme Marin kotiin viettämään iltaa, matkalla tytöt kutsuivat muitakin kavereitaan mukaan. Perille päästyämme huomasimme että paikan päällä oli noin 20 nuorta paikalla valmiina juhlimaan. Talo oli sellainen kohtuullisen suuri oma kotitalo lähiössä.

Päätimme Mikan kanssa mennä saunomaan muita ei halunnut lähteä mukaan, joten jouduimme valitettavasti saunomaan kahdestaan. Yhtäkkiä saunoessamme alkoi hirveä huuto kuulua asunnon puolelta. Musiikki loppui ja aloimme ajatella, että varmaan poliisit tulivat lopettamaan juhlamme, joten emme viitsineet sekaantua vaan saunoimme. Aloimme huomata että ilmeisesti oli tapahtunut, jotain muuta kuin poliisi koska asunto hiljeni ja ilmeisesti nuoriso oli ajettu pihalle jatkamaan iltaansa.

Mietimme että jos lähtisimme takkahuoneen ovesta mutta emme oikein voineet lähteä kun kenkämme olivat eteisessä. Hetken mietittyämme kuulimme kuinka toisella puolella alettiin riidellä lapsen kasvatuksesta ja haukkua Maria. Maria ei ilmeisesti ollut miehen lapsi vaan naisen pelkästään. Mies tuntui olevan aika pahasti humalassa mutta nainen vaikutti olevan selvin päin. Huutaminen loppui hetkeksi, joten ajattelimme että nyt voisi olla hyvä hetki poistua. Avasin takkahuoneen ovea hiukan katsoakseni minkälainen tilanne olisi poistumisellemme, havaitsin että olohuone on tyhjä ja ehkä reitti eteiseen voisi olla auki. Käännyn takaisin sanomaan Mikalle että nyt mennään. Samalla joku työnsi takkahuoneen oven kiinni ja naisääni sanoi: odottakaa vielä hetki siellä.

Olimme Mikan kanssa todella ihmeissämme että mikäs tilanne tämä nyt on. Hetken mietittyämme päätimme että no meillä on kaljaa ja lämmin sauna mennään saunaan.

Hetken aikaa saunottuamme takkahuoneen ovi käy ja joku selvästi tulee kylpyhuoneeseen. Saunan ovelle tulee selkeästi nainen, joka on muodoista päätellen varmastikin Marin äiti. Nainen on lyhyehkö kuten Mari ja omaa myös suuret rinnat ja pyöreän täydellisen takapuolen. Yksi suuri ero Mariin on. Nainen on pitkästi raskaana, mikä sekin saattaa kasvattaa rintavarustusta. Nainen ilmoittaa olevansa Sari ja kysyy samalla saako liittyä seuraan. Alkoholin lisäämällä uskalluksella sanon että totta kai tuollainen kaunotar tänne mahtuu.

Sari näytti todella hyvältä keimaillessaan lauteille seuraksemme ihanat pyöreät suuret rinnat, pyöreä takamus ja jotenkin niin kiihottava raskausmasu. Mitenkä nainen voi näyttääkään noin hyvältä. Sari on varmastikin, jotain hieman päälle 30 ja niin kaunis ja seksikäs näky.

Mika siirtyy hieman minuun päin, jotta saadaan Sarille tilaa lauteilla. Sarille ei kyseinen paikka kelvannut Sari käveli väliimme ja painoi ihanan takapuolensa meidän väliin siten että molemmat joutuivat vähän siirtymään, jotta hän mahtuu. Kun Sari oli istunut heitin hieman lisää löylyä kiukaalle. Tilanne oli todella kiusallinen alapäässä alkoi jo tuntua tuo kauniin naisen vieressä olo. Sari kertoi että oli eteisessä huomannut kun oli nuoret laitettu pois että kahdet poikien kengät olivat jääneet eikä meitä muualla näkynyt niin arvannut että olemme saunassa. Miehensä Marko oli kuulemma juonut itsensä sellaiseen kuntoon ettei voitu mökille jäädä ja kotio tullessa vielä kunnolla lisää kun oli suuttunut Marille. Tässä vaiheessa ei enää auttanut vaikka koitin pitää jalkani kiinni seisokkini oli niin selvä.

Sari huomasi tilani ja tuumasi siinähän on kutsuvan näköinen veitikka. Otti kiinni kullistani ja onnistui juuri ja juuri mahansa kanssa pääsemään jalkalauteelle polvilleen, jotta sai otettua kullini suuhunsa. Tuo nainen oli aivan järkyttävän hyvä ottamaan suihin olin aivan taivaissa. Sari huomasi myös Mikan kullin nousseen ja Mikan pitävän itseään hyvänä. Sari irrottautui minusta ja otti Mikan kullin suuhun ja imi parikertaa. Ja katsoi Mikaa ja sanoi: minä en jaa sauvojani, joten joko minä tai sinä. Sari siirtyi taas minun kimppuuni hän imi minua hetken ja se teki todella hyvää. Mikakaan ei enää uskaltanut hyväillä itseään vaan katsoi kärsien kun Sari tarjosi minulle suunnatonta nautintoa. Sari otti koko kullin suuhun ja imi ja nautti tekemisestään. Minä ihailin näkyä ja nautin. Tunsin että nyt on tulossa. Sarikin huomasi sen, joten hän vaan lisäsi tahtia ja imi kaiken saannokseni suuhunsa ja nieli suurimman osan siitä. Otti vielä pari kolme viimeistä imua. Ikään kuin kiusatakseen ja kertoakseen että tämä ei veitikka jää tähän.

Seuraavaksi Sari siirtyi Mikan jalkojen väliin. Sari kysyi Mikalta saako hän nyt tarjota nautintoa Mikallekin. Mika sopersi että saa tarjota. Sari alkoi saman rumpan uudestaan, nyt näin sivu kuvasta kuinka Sari imi oikein kunnolla kullia. Mikalla on huomattavasti paksumpi kuin minulla, mutta jonkun verran lyhyempi. Sarista näki että tätähän on tehnyt ennenkin tosin olin sen kyllä huomannut aikaisemminkin.

Sari päästi Mikan kullin pois suustaan ja kehotti Mikaa siirtymään hieman oikealle. Mika teki työtä käskettyä ja nyt Sari pystyi laittamaan jalat alemmalle lauteelle ja nostamaan jalat suoraan. Näin minulle aukesi, todella mahtava näky, kun Sarin suuret rinnat ja maha keikkuivat suihin oton tahdissa. Sari alkoi vielä keikuttaa peppuaan mahtavasti. Minäkin olin taas valmiudessa antamaan Sarille lisää kullia.

Mika alkoi olla lähellä huippuaan ja taas Sari otti kullin kokonaan suuhunsa ja imi kaiken mitä Mikalla oli tarjottavana. Mikasta tuli aika lailla ääntä lauetessaan minä vähän säpsähdin että kuuluuko meteli nyt toiselle puolelle. Saria tämä ei kuitenkaan tuntunut haittaavan ollenkaan. Sari päästi Mikan kullin pois suustaan ja katsoi minua syvälle silmiin ja kysyi haluanko. vielä muuta vai riittikö tämä. Samalla kysyessään hän hieroi suuria rintojaan ja laski toisen käden mahallensa ja hieroi sitä ja sanoi minulle sinä taidat pitää tästä erityisesti. Katsoin lumoutuneena tuota naiskauneutta ja vastasin pitäväni todellakin hänen pyöristyneestä vatsastaan. Minä olin huomannut jotenkin nauttivani ajatuksesta että saan raskaana olevaa naista.

Seuraavaksi Sari käski meidän tulla perässään. No teimme työtä käskettyä Sari meni suihkuun ja me perässä. Sari otti minut syleilyynsä ja litisti minua seinän ja itsensä väliin kullini painautui mahojemme väliin. Suihku virtasi päällemme kokoajan. Sari suuteli minua ja minä rutistin häntä itseäni vasten ja nautimme toisistamme samassa Sari katsoi taakseen ja käski Mikan taaksensa ja taivutti takapuoltaan Mikaa kohti. Sari auttoi Mikaa sisäänsä takaa, mutta Mika hangoitteli ja kysyi olisiko kumeja jossain? Sari vastasi hänelle että, jollet vielä huomannut hän on jo raskaana.

Mika innostui ja työntyi Sariin ja joka työnnöllä Sari työntyi minua vasten. Tuntui ihanalta suudella Saria ja nauttia hänen taivaallisista muodoistaan joka työnnöllä. Sari voihki niin ihanasti minua vasten. Sari kuiskasi korvaani haluaisinko minäkin hänen sisäänsä? Vastasin haluavani ja niin Sari alkoi hivuttaa päätään alaspäin ja peppuaan taakse päin. Päästyään sopivalle kohdalle otti taas kullini suuhunsa. Olin taivaassa sain nauttia mahtavasta suihin otosta ja katsella tuota mahtavasti pyöristynyttä kiinteää suurta peppua. Mika alkoi kiristää tahtia kunnolla kun pääsi parempaan asentoon. Sari alkoi ynistä ja nyt hän päästi kullini suustaan ja huutaa kovempaa. Sarin pillu varmasti supisteli ihanasti orgasmin kourissa Mikan kullin ympärillä. Mikakin lähestyi huippuaan ja niin Mika se saavutti.

Hetken hengähdettyään Sari siirsi kullini takaisin suuhunsa ja jatkoi imemistäni. Hetken imettyään en enää kestänyt ja tuli toisen kerran Sarin suuhun. Hetken vielä imettyään Sari päästi puolikovan kullini suustaan ja veteli muutaman kerran vielä rintojensa väliin. Tämän jälkeen sari siirtyi istumaan suihkun vieressä olevalle suihku jakkaralle ja kysyi meiltä jaksaisimmeko, ottaa vielä yhdet löylyt hänen kanssaan. Oli ollut niin ihanat löylyt. Vastasimme ettei meillä ole mihinkään kiire hänen luotaan.

Haimme oluet takkahuoneesta ja siirryimme löylyyn tuo kaunotar siellä jo istui kutsuvasti odottamassa meitä. Sari halusi taas istua väliimme ja kyseli kuinka olimme heille päätyneet ja mistä tunsimme Marin. Kerroimme hänelle alkuillan tapahtumista ja hän oli todella tyytyväinen että olimme eksyneet heille vaikka muuten bileet olivat olleet Markolle liikaa ja aiheuttaisi varmasti keskustelua huomenna.

Sari otti kiinni kädestäni ja siirsi sen ihanan pyöreälle vatsalleen ja kysyi haluanko hivellä hänen raskaus mahaansa. Minä olin ihan myyty saman tien ja Sari laski oman kätensä reidelleni samalla. Olin jotenkin todella kiihottunut ajatuksesta että nainen on raskaana en itsekkään tajunnut että mikä siinä minua viehättää mutta tärkeintä oli viehätys. Mikan käden Sari ohjasi omalle reidelleen ja alkoi laskeutua nojaamaan saunan seinään, jotta saisimme paremmin nautittua hänen vartalostaan. Sari ohjasi Mikan käden sisäänsä ja ohjasi minut suutelemaan mahaansa ja rintojansa. Hänen vartalonsa oli jotenkin niin täydellinen että olin aivan taivaassa nauttiessani hänen mahastaan ja rinnoistaan. Sari ohjasi minua suutelemaan itseään ja Mikan nuolemaan itseään. Tuo nainen tiesi koko ajan jotenkin todella hyvin mitä halusi. Samalla hän antoi meille aivan uskomatonta nautintoa. Mika nuoli Saria ja hetken päästä Sari alkoi lähestyä huippuaan ja huusi : älä lopeta älä lopeta. Minä hyväilin imin Sarin kaulaa ja hyväilin mahaa kädelläni ja Mika puristeli Sarin persettä ja nuoli sydämensä kyllyydestä. Sari saavutti huippunsa ja huusi suoraa huutoa. Sari sai tajunnanräjäyttävän orgasmin ja jäi hengästyneenä lauteille ja kääntyi makaamaan siten että pää tuli minun syliini ja jalat Mikan syliin.

Hetken aikaa maattuaan Sari huomasi minun olevan täydessä juhlakunnossa taas ja kysyi haluaisinko minäkin saada pillua? Vastasin haluavani Sari nousi ja veti meidät perässään takkahuoneeseen. Tuo jumalainen kaunotar edessäni kaikkine ihanine muotoineen ihan alasti. Tilanne oli jotenkin epäuskottavan ihana. Kullini oli taas täydessä seisokissa. Sari ohjasi minut makaamaan selälleni sohvalle ja hieroi rintojaan naamaani en oikein pystynyt käsittämään mitenkä ihanalta tilanne tuntui olin aivan ekstaasissa. Mika katseli pesuhuoneen oven suusta tilannetta hänenkin kullinsa oli taas juhlakunnossa. Sari käveli hakemaan lipastosta jotain. Sari käski Mikan luokseen ja polvistui Mikan eteen ja otti Mikan taas suuhunsa. Imi muutaman kerran ikään kuin varmistaakseen että kulli on varmasti täydessä tikissä. Sari hieroi Mikan kullille laatikosta juuri ottamaansa ainetta. Sari otti nousi ylös ja otti Mikaa kullista kiinni ja veti Mikan sohvan reunalle.

Ajattelin nytkö se tapahtuu tuo jumalainen kaunotar tulee päälleni. Tilanne oli kuin hidastetusta filmistä tuo nainen nosti jalkansa ylitseni rintansa pompahtivat ylös ja alas mennessään ja se niin ihan suuri raskausmaha kanssa liikahti niin ihanasti. Hän otti kullistani kiinni ja ohjasi sen omaan niin ihanaan ja lämpimään pilluunsa joka tuntui niin ihanalta ja näky oli veret seisauttavan mahtava. Siinä se nyt on tuo maailman seksikkäin ihana nainen. Kauniit kasvot, pituuteen nähden aivan liian isot ja siksi niin mahtavat rinnat ja kaiken kruunuksi tuo todella suuri ja pyöreä raskausmaha ja tämä kaikki on päälläni ja minä saan upottaa lemmen sauvani tähän kauneuteen. Maha oli niin suuri ettei Sari pystynyt kunnolla ratsastamaan käsiensä varassa.

Samassa Sari ohjaa Mikan kullistaan taaksensa ja asettelee Mikaa pepulleen. Samassa tunnen kuinka Mikan kulli työntyy myöskin Sariin. Välilihan läpi tuntee selvästi kuinka Mika alkaa pumpata Sarin pepussa. Sari nostaa itseään ylös, jotta minäkin pystyn alla aloittaa pumppauksen samalla kun hyväilen Sarin mahaa. Sari alkaa ilmoitella tulostaan taas huuto yltyy samalla Mika alkaa pitää omaa meteliään. Sari huutaa suoraa kurkkua minä tulen minä tulen pane pane… Minä yritän pumpata sen minkä pystyn ja Mika pumppaa sen minkä pystyy. Sari laukeaa ja samassa Mikakin laukeaa. Sari valahtaa päälleni aivan raukeana, tunnen kuinka ihanasti tuon naisen vartalo painautuu minua vasten, en ole kuitenkaan vielä lauennut. Mika on siirtynyt istumaan jalkojemme päähän ja on aivan hengästynyt. Sari kuiskaa korvaani: miten haluat tulla?

Pyydän häntä siirtymään selälleen, jotta voin kavuta perinteisesti hänen päälleen. Sari tekee työtä käskettyä. Hän menee sohvalle selälleen. Tuo näky kun tuo kaunotar on selällään ihana maha kohollaan ja avaa jalkansa, jotta pääsen työntymään häneen. Työnnyn häneen hitaasti ja samalla sivellen hänen mahaansa. Olen aivan taivaassa, hitailla työnnöillä rakastelen tätä jumalaista naista. Sari ottaa kiinni kynsillään kiinni selästä se jopa hiukan kirpaisee mutta se ei haittaa. Sari nostaa jalkansa olkapäilleni, jotta pääsisin syvemmälle häneen. Hetken päästä tästä jumaluudesta nauttiessani kuulen kuinka Sari äännähtää ihanasti jokaisen työntöni ollessa syvimmillään hänessä. Tunnen kuinka Sari tarraa perseeseeni ja alkaa määrittää työntöjen tahdin. Tunnen kuinka huippuni alkaa lähestyä en voi pidätellä itseäni. Laukean tähän jumalaiseen naiseen kovien huutojen säestyksellä, huusin varmasti niin kovaa kuin pystyin. Rakastelu Sarin kanssa teki niin hyvää olin ajatuksissani kahdestaan tämän jumalattareni kanssa. Lysähdän Sarin viereen ja laitan käden hänen ihanan mahansa päälle.

Hetken aikaa maattuamme Sari suutelee minua ja käskee menemään saunaan. Virkoan tästä epätodellisesta tilanteesta ja huomaan Mikan pesuhuoneen ovella kaljapullot kädessään. Hieman ehkä jopa petyn kun taas tajuan tilanteen että tuo jumalatar ei olekaan minun. Ollessamme saunassa Mikan kanssa Sari menee suihkuun pesulle, pesee itsensä ja lähtee pois saunatiloista. Otamme Mikan kanssa pienet löylyt ja keskustelemme mitä juuri äsken tapahtui. Juotuamme oluet poistumme suihkuun ja pesemme itsemme. Menemme takkahuoneeseen ja puemme vaatteet ja varovaisesti siirrymme olohuoneen puolelle.

Olemme jotenkin sekaisissa fiiliksissä päästessämme olohuoneeseen. Näemmä Markon sammuneena sohvalla autuaan tietämättömänä kaikesta. On meidän onnemme että Marko ei ole herännyt niin iso mies on kyseessä varmaan aika lähellä 2 m jollei jopa yli. Keittiöstä kuuluu Sarin ääni että tulkaa pojat ottamaan yhdet paukut vielä. Sari on tehnyt meille yhdet paukut molemmille, säikähdykseksemme pöydässä istuu myös Mari, jolle äitinsä on kanssa laittanut paukun. Olemme molemmat todella häkeltyneitä Sari ilmoittaa Marille että varmaan nyt ymmärrät että kotibileitä ei meidän taloudessa enää pidetä. Mari nyökkää ja vastaa vaisusti että ei pidetä ei. Marista näkee että hän tietää kyllä mitä saunassa on tapahtunut. Paukkumme ovat aika vahvat ja juomme ne nopeasti, jotta pääsisimme lähtemään. Tilanne ei kuitenkaan ole vielä ohi Sari kysyy jäämmekö me yöksi vai menemmekö kotiin minä haluisin jäädä mutta Mika ei halunnut jäädä yöksi. Keskustelimme siitä hetken sovimme että jäämme vielä ainakin hetkeksi. Muutaman paukun ja oluen jälkeen olimme niin humalassa että meille tehtiin pedit olohuoneeseen ja jäimme yöksi.

Aamulla kun heräilimme oli hiukan erikoinen tilanne tuo eilinen jumalattaremme ja hänen kaunis tyttärensä ja sitten tämä jättiläiskokoinen mies. Tietystikin vielä se että krapulassa aina tekee mieli lisäsi hiukan tuskaa. Mutta oli meinaan kohtuullisen erikoinen aamupala hetki. Siitäkin selviydyttiin. Poistuttuamme tuosta talosta en ole enää ikinä törmännyt kyseisiin naisiin ilmeisesti Marikin lopetti kaupungilla hengailun tämän traumaattisen tapahtuman jälkeen.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot