SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin




Palaute



** Top Videot **




Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Kaijan Pillua
Laatija Kullittaja
Julkaistu 07.09.2016
Teksti

Kerran Kaija tarjosi kotiviiniä ja pyysi jäämään yöksi, petasi mulle yläkerran tavallaan halliin pedin. Olin siinä jo pessyt hampaat, riisunut ettei ollut kuin kalsarit ja t-paita, kun Kaija tuli toivottamaan hyvää yötä.

Hän oli hieman hiprakassa ja tuli minuun kiinni. Pussasi kevyesti huulille mihin vastasin ja otin kiinni hänen kiinteästä vartalostaan. Suutelimme pitkään. Kaija imi melko kovaa ja irrottauduin suudelmasta. Katsoin Kaijaa silmiin. Pyysin saada riisua hänen päällysvaatteensa, mutta hän ujosteli sanoen; jos et tykkää mun alusasusta.

Nostin hänen paitansa pään yli ja avasin housut laskien ne alas. Kaija astui pois niistä. Hänellä oli vähän liian pienet liivit rintojensa kokoon nähden ja pikkuhousutkin oli minikokoiset. Sanoin: ”Näytät ihanalta.”

Kullini kovettui ja pullisti kalsareitten etuosan. Kaija katsoi siihen, kun laskin housuni alas ja kullini osoitti kohti kattoa. T-paita saman tien pois ja siitä sitten suutelemaan Kaijaa. Avasin liivien hakaset, otin liivit pois ja hyväilin kahta kiinteää rintaa. Kaija värisi ja nautti kun nuoleskelin nännejä.





Talutin hänet vuoteelle ja asetin selälleen. Nuolin siroa vartaloa kauttaaltaan kunnes hän oli ihan kiimassa ja hyväili itse pilluaan. Käsi pikkuhousujensa sisällä venytin niitä ja nuolaisin kevyesti häpyhuulia. Kaija nytkähti kun kieleni kosketti klitorista. Pillusta valui limaa. Se maistui miedolle ja nuolin niellen sitä nauttien.

Nousin Kaijan päälle ja ohjasin terskani häpyhuulille. Hyväilin sillä liukasta pillua ja klitorista kunnes Kaija alkoi pyörittää voimakkaasti lantiotaan ja minä pidin kullini paikallaan hänen hangatessaan siten kuin tahtoi. Kaija ulisi hiljaa, tarttui kulliini, pyöritti terskaani klitoriksen ympärillä, hankasi häpyhuuliaan ja tunsin miten kouristukset alkoivat kun hän sai orgasmin.

Kaija vatkasi villisti kulliani pillunsa lotistessa ja voihki äänekkäästi. Nytkäytin terskan häpyhuulten väliin ja työnnyin kouristelevaan pilluun varovasti. Hän villiintyi yhä enemmän, raapi minua kynsillään. Aloin työnnellä voimakkaita pitkiä liikkeitä. Kaija ulvoi ja reuhtoi.

Vedin kullin pois. Käänsin hänet eteeni kontalleen ja työnnyin pilluun. Katsoin hurmioituneena Kaijan ampiaisvartaloa, kun uppouduin häneen ja tunsin miten kuumotus mikä edeltää orgasmia levisi nivusissani. Nylkytin nopeaan tahtiin ja hetki tuli. Puristin Kaijan pakaroita kun spermaa ruiski pilluun. Nytkyin kunnes olin ihan uupunut orgasmin ihanuudesta.

Kaija valahti alas ja kulli luisti avoimesta pillusta. Spermaa tulvahti heti lätäkkö sängylle. Levitin Kaijan jalkoja ja katsoin kun spermaa lirahteli pillusta, kuinka kaunista. Otin sormiini spermaa. Vein ne Kaijan suuhun ja hän imi ne puhtaaksi, kääntyi selälleen jalat levällään ja kahmi itse lisää suuhunsa lemmensekoitustamme.

Tämä jäi ainoaksi kerraksi, kun rakastelimme Kaijan kanssa.



>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa



Klikkaa ylös  




SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>






© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot