SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Huoltomies nussii
Laatija Kahta Naista
Julkaistu 22.09.2016
Teksti

Olen tällanen vanhapoika jolla on jo vatsaakin eikä oo liikoja seksi mahollisuuksia sattunu minulle.

Meijän pihaan tuli mökkiläinen viime kesänä sellanen kaupunkilais nainen, sanoi päivää enhän häiritse.

Minä siihen että oon ollu itekseni niin kauan etten muista milloin ois kukkaan käyny, sitten se kysy oisko mitenkään mahollista saada bensaa sen moposkootteriin mikä sammahti tuohon postilaatikolle.

Sanoin että kyllä pensaa saat jos sitä vailla olet, haettaan se mopo pihaan ja katotaan ossaako sen laittaa pellaamaan.

Minä kipasin hakemaan sen mopon ja laitoin sen talon seinää vaste, siihen se nainen että laita se talla ettei skootteri vahingoitu, minä kattelin sitä ja sen kirreitä farkkuja, sanoin sitte että sinnuun minä sen tallani pistän jos minne.

Se katto punasena ja tiuskas, hävytön mies. Minä sanomaan että älähä leikistä mittää se on nyt murre täällä vähä erilainen ku kaapunkissa, tarkotin meinaa että pitäsit mopoas pystyssä kun tankkaan sen eli olisit mun tallana.

Anteeksi se sitte sano ja minä hain kanisterin, se avasi satulan ja siellä oli se pensa reikä, minä tokasin että parhaimmin ku on ni on kaks kosteeta reikää vastakkain ainaki ajossa ku olet.

Se ei mitään puhunu mutta nuolas ihmeen ovelasti huuliaan, no minä tyrkkäsin pensaa reikää ja se vääni sen reijän kiinne siinähän se laski sen persalustansa takasin tankin päälle.

se väänsi avainta ja sytty valo siihen mopoon, sen jälkeen se paino napista jonkinaikoo ja sehän lähti toimimaan, se sammutti sen vehkeen ja kaivo taskustaan pienen kukkaron, otti jotain setelin näköstä ja ojensi mulle.

Sanoin sille että en oo rahan kippee, mutta naista en oo saannu aikoihin, se tais suuttua kun käynnisti pelinsä ja oli kait menossa, sammutti sitte vehkeen ja sano, jos olette tosissanne on minulla ehdotus.

Mennään tuonne teidän taloonne niin asia selviää, sanoin sille että on aika sekaset paikat kun en oo mikään siivooja, mutta se painu kirree peppu heilahellen sissään ja minä perrään.

Se kysy onko täällä muita mihin sanoin että ei oo eikä tuu, sitte se tarras minun housuihin ja laski ne ja kalsarit alas, meni sitte ihan punaseks ku katto miu aisaa.

Se sano, teillähän on suuri siitin, se kun oli jöpähtäny kasvammaa, minä siihen että semmonen se on siinä ollu jo ikänsä, se sano että jos olis pesulle meno käynny.

No minä sen sitte vein saanaan ja sanoin että vesi tullee ja mennöö, olin hoosut nostanu ylös mutta mulkkuni jätin ohjuriks, se riisu ittensä ja minuakin alko alasti ottaa.

Se vaan talutti pesuhanalle eli suihkulle ja laski sitte vettä meijän päälle otti vielä saippuaa ja pestä löräytti minun mulkun ja pussit, iteltään se valeli kaljun pillun vedellä ja kysy onko pyyhkeitä.

Minä sille kiskasin kiukaan päältä narulta pyyhkeen ja se kuivasi sen silkosen pillunsa ja mulkku kuivu seuraavana, sitte se otti sen rahakirstunsa ja otti pienen paketin.

Se sen avas ja kortonki siinä oli, se tuli ja puristeli mulkkua ja minä sen rintaa kohti kädet panin, teki niin hyvvää kun se mulkun kimpussa ol, minä sen haarustaa sivelin ja näppi liuku lopun helposti sen kaljuun pilluu.

Se huohotti ja kiehnäsi mulkulla käsineen asetti sitte sen kortonkin mulkkuun päälle, kävi muate ihan siihe mattokasalle mikä on pesupaikan ulkopuolessa, minä kattelin kun se itteensä sormella pillun yläosasta kutitti ja huokas tule jo.

Minä menin sen piälle eli kontalleen ja se minun mulkuun kiinni, sovitti sitä itteensä ja minä tökkäsin avuksi, se huutamaan siinä ole varovainen siitin on niin suuri, minä jotta mulkku se on ja nuljautin ees ja taas kun se sitten siitä meni sissään,

se piti aika äänekkästi siellä alla olla ja ulisi ainakin niinku meijän koira ku sitä piiskaa, minä tunnuin oleva siihen kaljuun pilluun liian iso ku huutoo piti.

Se voihkina koveni ja minä jatkamaan lykkyä, se nosti jalkoja ylös ja kova oli kirkasu ku alla oli, se ulvo yhtenää ja retkahti veltoks, minä tyrkkyä tein lissää ja makia olo alko olla, se tönimää minut pois ja käänty kontallee.

Nyt näky kyllä mistä se on tehty, semmonen oli muoto sen takapäässä että voi toki, minä lykkyä aloin tehä sen sisälle mutta se taas ulisi, muttei ku mulkkua sissää minä.

Se taas huuteli ja tyrkytti sitä pakarapuolta minnuu vasten kun tuli olo jotta se mulkku on kuin rautaa, minä nappasin sen sivuilta kii ja rytkäsin kunnes se taas pärskähteli ja ulvo, sitte ei mennä pikää ku minä pörskäätin sen sakkani sen sissää ja siihen kortonkiin se kait pysähty minkä oli sovittanu mulkkuuni.

Se ölisi jonkin aikaa kun minä painoin sen verran että naatinto oli tullu kohalleni, vettäytti sitte ittensä etemmäs ja sellään makkaamaan siinä sanokohan toi jottain ihanasta tai jostain.

Minä repäsin sen kortonkin mulkusta ja nakkasin sen sivulle, se tul ja nuol mulkkua vaikka se kyllä sen limaseks huomas, että piti tuntua etevää sen lutkutus ja mulkku turpoomaan että se korskahti kurkullaan mutta kovasti koitti sitä immee ja nuollakkin taisi.

Ei tuo niin montaa aikaa mulkkua ehtiny lutkata kun minä että tulloo sinun kittaas jos et piästä, se vaa imi ja kaksin kourin rotkutti mulkkua ja sinne se sakka haki suuhusa, minä taasin nyt ölhtää jonnii kerran kun se vaan jatko, sen se kaikki imi itteensä mitä mulkku anto.

Minä jo ihan hikimärkänä olin kun se mulkun päästi, makkoiltiin siinä jokin tovi ettei puolkii tunnin ajan, se sanomaan ettei oo suannu noin suurta siitintä ennen, minä että mulkkuako sitä tarkotat, se läiskäs suulle huulensa ja kielellä tyrkki.

Sitte se men pesemmää ja kuivas ihtensä, puki piällee ja sano ettei kai ole mitään velkaa, minä kattelin siinä kunnes sanoin että tuu tuppaan jos milloin oot halulla, se on toi mulkku sinulle tarjossa jos lystäät.

Se mojautti pusun suulle taas ja sano tulevansa lähellä aikaa kyllään, eli sano halluunsa olevan uuteen tappaamiseen, minä että täällähä minä olleilen jos vaan tulet koska halluut.

Se jätti ne kortonkit minulle ja sano että tuo lissääki mitä lie meinas mutta se meni pois ja minä siinä makoilin sitä miettimään että on se hyvä olla ku kaapunkilainen on minut pessy ja tyhjännäkki pallilot oikein kunnolla.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot