SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Kiihottava kävely
Laatija Jessica / zerogravity01 (at) windowslive.com
Julkaistu 13.02.2018
Teksti

Seison peilin edessä alastomana ja ihailen olan yli mun 18-vuotiasta peppua. Helvetin herkullinen perse vaikka ite sanonkin. Mun pehmeet teinitytön pakarat kaartuu timmeinä ja pystyinä mun hoikkien säärten yllä. Kun mä vähän levitän pakaroita, pikkunen peppureikä vinkkaa silmää ;). Alan jo kiihottua. Pursotan liukastetta anaalikuulien päälle ja vien sen mun takaportille. Liukasteen kanssa kaikki kuus helmee mahtuu sisään ilman suurempaa änkeemistä. Silti suoli tuntuu ihanasti täydeltä, ja pimppi alkaa tietty jo kostua... Pyllistelen peilille ja kikatan, kun helmien vetorengas sojottaa rivon näköisesti pyllyvaosta.

Mut sit on jo suunnitelman toinen vaihe. Otan mun pienimmät ja tiukimmat hotpants-shortsit ja taistelen ne jalkaan. Shortsien kangas osuu pyllyhelmien renkaaseen ja painaa helmet vielä syvemmälle niin et mä värähdän nautinnosta. Shortsit on niin lyhyet, että mun pakaroiden alaosat jää paljaiks ja ne kiristää nivusista niin, että mun tussu puristuu pulleeks kummuks reisien väliin. Tulee niin huora olo että pillu alkaa vuotaa entistä enemmän, mut onneks shortsit on mustat eikä kosteustahrat näy niissä... Sit vaan toppi päälle, rintsikoista viis vaikka nännitkin nöpöttää jo pystyssä. Tennarit jalkaan ja mä jo livahdankin ulos lämpimään kesäpäivään.

Kun mä kävelen, mun pakarat hankaa toisiaan vasten tiukkojen shortsien sisällä, ja mä tunnen miten helmet hinkkaa mun peräsuolen herkkiä seinämiä. Ilman pikkareita shortsien karhee kangas takertuu kiinni kosteisiin pimppihuuliin ja hankaa niitä. Mä en oo kävelly pitkällekään, kun tuntuu että mun alapää on tulessa. Joku äijä tulee vastaan ja kattoo vähän pitkään, kun mä puren alahuulta ja kävelen reippaasti mutta ehkä vähän vaikeen näkösesti. Hiki tippuu otsalta ja äkkiä mun polvet menee veteliks kun mä saan orkun keskellä katua. "Oi vittu", mä huohotan. Vähänkö upeeta laueta ilman että ees koskee toosaan...

Mä jatkan urheesti eteenpäin helmet perseessä ja pimppi värähdellen. Kulman takana suihkulähteellä on jotain skeittarijannuja. Niiden silmät meinaa pudota päästä kun mä painelen ohi mun sexyissä pikku kuteissa pylly pystyssä ja nännit tanassa. Mä aattelen mitä ne tuumais jos ne näkis mitä mun peräreiästä pilkistää, niiden nuoria jäykistyviä kikkeleitä, ja mä laukeen uudestaan siinä niiden eessä, hyvä kun en putoo polvilleen. Nyt mun täytyy päästä pois ihmisten ilmoilta ja mä melkeen juoksen takas kotiin. Mä en oo päässy ku eteiseen kun mä riuhdon vetskarin auki ja tungen käden haaroväliin ja toisen persvakoon. Mä hieron rajusti pilluhuulia ja vatkaan anaalihelmiä eestaas mun limaseksi muuttuneessa suolessa ja mä tuun yhä uudestaan ja uudestaan, kunnes mä lysähdän lattialle pylly pystyssä ja huohottaen. Lopulta helmet lipsahtaa itsestään ulos mun hellästä perseestä ja kopsahtaa lattialle. Joskus on kivaa olla tyttö...>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot