SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Kirsi 5
Laatija Panomies
Julkaistu 27.01.2017
Teksti

Lomalla oltiin ja heti aluksi Kirsi riisui matkavaatteet ja puki huoneistoomme päästyämme valkoiset ihanat ohuet silkkiset pikkuhousut ja heittäytyi leveälle sängylle alkaen hivellä pilluaan.

Olin alasti ja menin Kirsin jalkojen väliin nuolemaan pikkuhousujen läpi pillua, Kirsi oli ihan kiimassa, vaikeroi ja uikutti.

Hyväilin rintoja, jatkoin samalla koko ajan pillun nuolemista housujen läpi Kirsin saadessa nauttia seksistä niin kuin hän eniten piti.

Kullini oli kunnon erektiossa ja olin valmis "rouvan" tahtoon, vedin pikkuhousut sivuun ja nuolin märkää pillua ja paisunutta klitorista kunnes Kirsi parkaisten onnesta laukesi, hän pyörähti heti kontalleen, levitti sormilla pillun auki ja työnnyin kullillani Kirsin mehevään pilluun.

Pyöritin sormeani klitoriksella ja painelin voihkivan naiseni pehmoiseen lämpimään pilluun rytmiä vaihdellen, Kirsi oli tasannevaiheessa, hän huohotti ja voihki minun nimeäni,pikkuhousut hankasivat kulliani ja venytin niitä lisää kunnes ne repesivät. Siitä sain tilaa nussia täysillä Kirsin pillua ja nautimme niin että huoneisto raikui.

Kullini lipsahti pois pillusta mutta otin kädellä kiinni ja ohjasin sen takaisin pilluun, kun työnsin sen parilla nopealla sarjalla pohjaan Kirsi sai valtaisan orgasmin, huusi ja vaikeroi.

Vedin kullini pois pillusta ja menin selälleni Kirsi oli heti päälläni asettaen kullini sisäänsä alkaen ratsastaa ihanasti saaden nyt minut älähtelemään pallien vetäytyessä kasaan.

Kun Kirsi otti minut määräten vauhdin, sain ihanan orgasmin, Kullini tyhjensi monena kouristavana ruikkauksena sperman Kirsin pilluun ja huoneiston seinät saivat nyt todistaa minun kovaäänistä vaikerointiani kun orgasmini jatkui.

Kirsi nousi päältäni ja tarttui kulliini hivellen sitä kädellään, kun tiesi että se tekee lähes sietämättömän hyvää laukeamiseni jälkeen, Minulla orgasmi jatkuu pitkään kun Kirsi hivelee terskaani ja varsinkin sen alapintaa.

Olemme niin tottuneita toisiimme, että osaamme antaa kaiken parhaan toisillemme, lopulta on pakko pyytää Kirsiä lopettamaan kun ei enää kestä enempää hyväilyä.

Kerran kun hän vain jatkoi kävi kyllä niin että laukesin uudestaan, tosin Kirsi sanoi ettei huomannut spermaa tulleen, mutta viskoin päätäni puolelta toiselle ja huusin suoraa huutoa hypittäen lanteitani niin, että Kirsi pomppi mukana.

Olimme päällekkäin sängyllä pitkään kuunnellen toistemme sydämenlyöntejä, ja samalla kuulin kun seinänaapurimme kolisteli tuolia omalla kuistillaan, Sanoin Kirsille, varmaan oli naapuri valppaana kuuntelemassa kun me nautimme toisistamme.

Tämä naapurimme kun oli lentokoneessa hivellyt itsensä orgasmiin meitä katsellessa kun me Kirsin kanssa yhdyimme yläilmoissa, Naapurimme tuskin oli nytkään pahoillaan kuullessaan ääntelymme, ja menen vaikka valalle että hän oli sormet taas pillussaan hyväillen itsensä orgasmiin kuunnellessaan voihkettamme.

Nuolin Kirsin pillun spermasta puhtaaksi ja hän oli heti valmis yhtymään, hiveli kullini kovaksi ja nousimme ylös, Painoin Kirsin selkä seinää vasten nostin vasemman jalan ylös ja työnnyin kovalla kullilla pilluun.

Kirsi puri kaulaani hellästi ja painoin hitain työnnöin kulliani häneen, Kesti kauan ennen kuin vauhtimme oli taas sellainen että kumpikin voihkittiin kiimassa ja minä laukesin ensin ja Kirsi tuli heti itsekin huipulle, ihana nainen saa useita orgasmeja aina kun yhdymme rauhassa.

Pillu supisteli mukavasti kullini ympärillä ja laskin Kirsin jalan alas mutta kulli oli yhä hänen sisällään, suutelimme ja nautimme rauhassa kunnes veltto kaluni valahti pillusta ja spermaa valui terskasta lattialle tipoittain.

Kirsi pyysi minua vielä imemään pillustaan spermaa ja antamaan sen suuhunsa, levitin reidet ja imin pillua kunnes sai jonkin verran herkkua annettavaksi hänelle, Kun päästin sperman hänen suuhunsa Kirsi nieli sen heti ja hymyili onnellisena sanoen "kiitos kun annoit minun juoda sinun ihanaa mehuasi". Mentiin pesulle ja sitten nukuttiin muutama tunti, toisiimme kietoutuneina.

Aika mukava aloitus lomailulle matkakohteessa.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot