SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Krisseltä sain pillua
Laatija Asiakas
Julkaistu 17.09.2016
Teksti

Käyn usein samassa kaupassa ostoksilla ja olen mennyt samalle kassalle missä on iloinen viehättävä nainen, hänessä on sitä jotakin mikä saa ajatukset levottomaksi. Heitin usein pientä huulta ja sain vastauksiakin, varsinkin kun tulin sanoneeksi hänelle: Jos lähdet kahville on päiväni pelastettu. Kun muita ei ollut kuulemassa hän vastasi lähtevänsä vaikka tänään heti vuoron jälkeen, katsoimme toisiamme ja sanoin hakevani hänet kunhan aika ja paikka on tiedossa. Sovittiin ja sitten olikin jo väistyttävä kun tuli seuraava asiakas, kun keräsin ostokset kasseihin katsoin vielä häntä ja lähtiessä iskin silmää, hän yritti peittää hymynsä mutta valkoiset hampaat loistivat täyteläisten huulien välistä.

Aikaa oli kolme varttia kun olin vienyt kamat kotiini, ja valmistauduin hieman levottomassa olossa tapaamiseen. Menin sovitusti tapaamispaikkaan, ja siellä hän odotti melko lyhyeen vaaleaan hameeseen ja melko paljastavaan toppiin pukeutuneena, kun avasin auton oven hänelle kysyin samalla millä kuljet töissä. Hän sanoi useimmiten kulkevansa bussilla kun se on halpaa ja kätevää, hänen istuessaan auton penkille hame paljasti reidet sopivan ylös, ja nännit erottuivat selvästi topin ja alla olevien rintaliivien läpi.

Esittäydyttiin ja Krisse sanoi katselleensa minua jo melko pitkän aikaa kaupassa käydessäni, ja huomanneensa ettei minulla ole sormusta eikä koskaan ketään mukanani. Vastasin olevani ihan vapaa ja kysyin Krisseltä hänen tilanteestaan, hän katsoi ja vastasi ettei ole kukaan osunut kohdalle ennen sinua, laskin käteni Krissen säärelle ja sanoin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Krisse antoi käteni olla reidellään ja katsoi silmiini siten ettei jäänyt epäilystä mitä mitä hän ajatteli, kun olin ottamassa kättäni pois Krisse tarttui siihen ja vei sen vähän pidemmälle kohti haarojaan sormen päiden koskettaessa pikkuhousuja. Liikutin sormiani pitkin pikkuhousujen pintaa ja Krisse levitti jalkojaan, sanoin hänelle että on varmaan paljon parempikin paikka jos olet tosissasi tän jutun suhteen. Hän hymyili sanoen, kuulehan kun sanoin katselleeni sinua olen suoraan sanoen halunnut tutustua suhun paljon lähemmin kuin luuletkaan, haluatko juoda ne kahvit mun asunnolla Krisse kysyi.

Sehän sopii, neuvo reitti niin lähdetään. Menimme kerrostalon pihaan ja Krisse neuvoi minut ajamaan vapaana olevalle vieraspaikalle, noustiin autosta ja mentiin talon alaovesta hissille, kun Krisse painoi kolmoskerroksen nappia hissi nytkähti ja niin hänen rintansakin. Ehdin ajatella miten hätäisesti kaikki menee mutta en antanut sen vaivata sen enempää, hissi pysähtyi ja avasin Krisselle oven, hän kaivoi kaulapussistaan avaimen ja pääsimme sisään asuntoon, Krisse sanoi eteisessä ettei hän ole sellainen nainen joka kuskaa miehiä luokseen ja näytti aika vakavalta.

Ole huoletta en minä mitään sellaista ole ajatellutkaan vaan itsehän ehdotin tapaamista ja tässä ollaan, kun Krisse kyykistyi avaamaan kenkiensä solkia hänen hameensa oli niin ylhäällä etten pystynyt pidättelemään itseäni. Heti kun Krisse ojentautui otin kiinni hänestä ja suutelimme, kullini alkoi kovettua vasten Krissen reittä ja hän varmasti tunsi sen kun pyöritti kieltään ja suuteli himokkaasti.

Tartuin hänen kiinteisiin pakaroihinsa ja nostin hametta ylemmäs, Krisse ei vastustellut vaan avasi vetoketjuni ja hivutti kätensä kulliini kiinni. Olin pakahtua himosta ja työnsin käteni hänen pikkuhousujensa sisään ja tunsin karvattoman kostean pillun minne sormeni upposi, Krisse runkkasi kulliani ja huokaili kun kostutin klitoriksen pillunlimalla ja sivelin sitä kevyesti.

Krisse pyysi minut makuuhuoneeseen ja istui sängylle hame vyötärölleen nousseena, aloin riisua häntä ja saatuani vaatteet pois Krisse auttoi minua riisuutumaan. Hän meni makaamaan selälleen reidet yhdessä, otin kortsu paketin taskustani ja Krisse hymyili kauniisti, kullini oli ihan kovana kun avasin Krissen reidet ja aloin hivellä pillua. Hän nautti silmät kiinni kun annoin sormeni liukua pitkin märkää pillua klitorikselta lähes persereiälle asti, painoin sormen pilluun ja liikuttelin sitä tunnustellen kevyesti ihania poimuja.

Avasin kortsupaketin ja ja saatuani kortsun esiin rullasin sen kullini päälle, Krisse nosti jalkansa haralleen pitäen käsillään polvitaipeistaan kiinni, ihana märkä pillu oli valmiina. Asetin kullini pillun huulille ja työnnyin hitaasti sisään, pillun lämpö tuntui hyvältä kullissani ja aloin liikuttamaan hitaasti tunnustellen kulliani Krissen pillussa, hän huokaili ja pyysi minut ottamaan hänet rajusti.

Vein sormen klitorikselle ja hivelin työntäen kulliani imevään pilluun, Krisse puhkui ja huokaili miten hyvältä tuntuu, klitoriksen hively sai hänet hytkymään ja vaikeroimaan melko kovaäänisesti, kiihdytin työntöjä kun Krisse päästi otteensa jaloistaan ja painoi pakaroistani käsillään minua itseään vasten.

Sain vaivoin hyväiltyä klitorista kun Krisse piti minua syvällä sisällään ja voihki, tunsin miten aloin olla tulossa nopeuttaen työnnöt äärimmilleen, Krisse taivutti selkäänsä kaarelle ja sai orgasmin pillun puristuessa kullini ympärille tiukkana. Olin itsekin ihan valmis ja työnsin kullini syvälle pilluun ja se nytkähteli kun sperma purkautui kortsuun, orgasmi oli raju saaden minut lopulta lähes lysähtämään Krissen päälle.

Kierähdin kortsusta kiinni pitäen hänen viereensä ja makasimme ihan hikisinä vierekkäin, Krisse kääntyi minuun päin ja otti sirolla kädellään kiinni olkapäästäni, katsoimme toisiamme ja huulemme painuivat yhteen. Krisse irrotti otteensa ja katsoi silmiini sanoen: Kiitos, olin hämilläni mutta vastasin ettei tässä kiitosta kaivata olemmehan saaneet yhdessä nauttia rakastelustamme.

Katsoin löystynyttä kulliani missä kortsu oli venyneenä spermalastissaan, otin sen pois ja solmin pudottaen sen vaatekasani päälle. Krisse kysyi pidänkö häntä omituisena kun heti kohdattuamme olemme rakastelleet. Sanoin olevani sitten se toinen omituinen jos niin haluat ja nauroimme vapautuneesti, sanoin Krisselle miten olin pitänyt häntä työasussaan "vähemmän"muodokkaana, se asu kun näemmä peittää alleen ilmeisen tarkoituksella suloisen vartalosi.

Vai pidit sinä minua tasapaksuna naisena Krisse sanoi selvästi närkästyneenä, pyysin anteeksi ja suutelimme taas hivellen toisiamme, sitten Krisse sanoi ettei ollut yhtään vihainen kun sanoin hänen muodoistaan vaan oli ihanaa kun pidät näkemästäsi ilman peitteitä. Krisse otti kiinni tahmeasta kullistani ja puristi vetäen kättään kohti terskaa, spermaa tuli vähän kullin päähän ja valui peitolle, hän hiveli pallejani ja sai minut syttymään uudelleen.

Hän halusi ottaa kullini suuhunsa enkä estänyt kun tiesin olevani terve, käännyimme niin että sain Krissen päälleni ja aloin nuolla hänen limaista pilluaan. Hän imi ja nuoli terskaani saaden minut nauttimaan taas niin ettei mene pitkään kun laukean hänen suuhunsa kun sanoin siitä Krisse imutti yhä kovemmin ja kieli pyöri villimmin terskan ympäri, pallini vetäytyivät ja ruiskaisin spermaa Krissen imevään suuhun.

En tiennyt nielikö hän sperman mutta hän imi ja nuoli pitkään antaen minun nauttia täysin orgasmistani, kun toivuin aloin hivellä huulillani Krissen pillua ja klitorista, painelin kielelläni klitoriksen tyveä ja hän nautti voihkien ja puski pilluaan vasten kasvojani. Sormeilin häpyhuulia ja nuolin klitorista kevyesti, Krissen kiima yltyi kokoajan ja pillu, väliliha ja perse nykien hän laukesi ulvahtaen useasti ja rentoutui sitten kiihkeästi hengittäen.

Hän oli koko painollaan päälläni mistä tiesin hänen hänen saaneen täyden nautinnon, Krisse makasi kunnes hengitys tasaantui ja nousi tullen kylkeäni vasten, kun hän katsoi minua näin kuinka spermaa oli valunut suusta poskelle. Krisse kysyi voinko olla yön hänen luonaan kun ainakin hänellä on koko viikonloppu vapaata, suostuin tietysti ja suihkuttelun jälkeen Krisse kysyi onko nyt kahvien aika. Sanoin etten juo kovin mielelläni myöhään kahvia se kun närästää, niinpä nautimme mehua ja Krissen tekemät muhkeat leivät.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot