SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Kunnolla nussineet
Laatija Auli
Julkaistu 21.04.2016
Teksti

Auli tuli pelkät pikkuhousut yllään viereeni ja siitä se taas alkoi. Suutelimme ja nostin hänet kasvojani vasten nuollen pillua pikkuhousujen päältä, pillu kostui hetkessä ja raotin pikkuhousuja kieleni pyörien rinkiä pitkin märkää pillua. Hän oli aivan kiimainen kun jatkoin, ja pyöritti lantiotaan hieroen pilluaan kieltäni vasten, laskin housuni ja kyrpäni sojotti pystyssä.

Hän laskeutui alas kasvoiltani ja otti kullini sisäänsä raottaen pikkuhousujaan, ihana tunne kun kuuma pillu ympäröi kullini. Saimme yhteisen rytmin ja rakastelumme oli kiimaista mutta nautinnollisen hidasta, tunnustelimme toisiamme ja hyväilin hänen rintojaan missä nännit olivat kovina. Auli huokaisi kullini olevan mukavan suuri, juuri sopiva hänelle, jatkoimme kokoajan käsin toistemme hyväilyä lisäten hyvää oloa.

Aloin olla valmis laukeamaan, ja tarrasin tukevalla otteella hänen lantioonsa nostellen kiihtyvästi pillun jo supistellessa orgasmin tullessa, Auli ulvoi ja laukesi, pomppi päälläni ja hieroi klitoristaan orgasminsa jatkuen, sain itse niin rajun orgasmin kun hän minun kulliani pillullaan puristeli, että huusin suoraa huutoa kun sperma ryöppysi Aulin pilluun.

Makasimme päällekkäin hikisinä, ja hengityksemme tasaantui, silti olimme vielä yhdynnässä ja se tuntui mukavalta. Auli kysyi saanko kullini pian uuteen erektioon, mihin vastasin sen ottavan joskus pitkänkin ajan joskus se herää nopeammin. Hän nousi ja runkkasi kulliani se seisoikin pian osoittaen kohti napaani, hän riisui pikkuhousunsa tuli päälleni ja seivästi itsensä kulliini.

Auli reuhtoi mielettömässä kiimassa päälläni ja sai orgasmi sarjan ulvoen ja heitteli päätään sivuttain, orgasmi kesti ainakin viisi minuuttia ja tunsin jo lähes saavani itse oman täyttymyksen mutta pystyin pidättämään orgasmia, käänsin Aulin pois päältäni asetin eteeni nelinkontin työnnyin pilluun ja rynkytin villisti kyrpääni Aulin pieneen pilluun kunnes laukesimme molemmat ulvoen nautinnosta.

Spermaa valui avoimesta pillusta kun kullini luisti pois ja Auli ponnisteli saaden komean lätäkön sängylle, laitoin sormen pilluun ja pyöritin nopeaan tahtiin etsin herkimpiä alueita ja Auli sanoi vaikeroiden jatka anna minun saada pillu kiristyi sormeni ympärille koukistin sormea ja se osui kohdalleen kun Aulin pillusta roiskahti nesteet ulos ja hän huusi orgasmin taas ravistaessa vartaloaan.

Uskomaton kiima nainen laukesi noin kymmenen kertaa ja oli silti valmis taas uuteen yhdyntään, Nousimme seisaalleen ja työnnyin Auliin edestäpäin ja suutelimme imien toistemme kieltä, yhdyntä kesti ainakin varttitunnin ja Auli tuli kahdesti huipulle, kannattelin Aulia tukevalla otteella ja rynkytin kyrpää niin voimakkaasti että Auli kiljui ja vaikeroi pillu kireänä kyrpäni ympärillä.

Tunsin olevani tulossa ja otin kaiken irti nautinnosta kun vemppasin kulliani Auliin ja spermaa ruiski taas tiukkaan pilluun kunnes kullini valui ulos veltostuneena mutta silti suurena, Auli meni polvilleen eteeni ja nuoli kulliani imi voimakkaasti sai spermaa kielelleen ja nousi nopeasti purskauttaen sperman minun suuhuni.

Syljin sen pois otin hänet syliini ja kannoin suihkuun, pesimme toisemme perusteellisesti ja Auli kysyi olenko halukas työntämään kullini hänen anukseensa, vastasin etten halua sinne ollenkaan ja hän nauroi sanoen ettei tosissaan ollut vaan kiusasi minua, olimme niin uupuneita että päästyämme makuuhuoneeseen nukahdimme nukkuen aamuun asti.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot