SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Leaa ja tyttöä
Laatija Himokas mies
Julkaistu 14.10.2016
Teksti

Lea soitti kysyen kyytiä kaupunkiin, sanoin että tulee vartin kuluttua parkkipaikalle ja laittaa sitä ennen päälleen pikkuruiset ohuet valkoiset tai pikkuhousut ja kevyt kesämekko jonka alla myös helposti riisuttavat rintaliivit.

Vaikka piloillani sanoinkin nuo jutut toivoin silti hänen ilmestyvän seksikkäänä noissa vetimissä, kun näin Lean tulevan kohti autoani oli kullini jo kovettumassa, kesämekko hulmusi ja pikkuhousut vilahtelivat kun Lea tuli seksikkäästi astellen luokseni.

Otin kullini esiin ja Lean istuessa kyytiin hän hymyili ja tarttui siihen vedelleen esinahkaa kiusallisen hitaasti ja nautintoa maksimoiden, parahdin: Kohta tulee jos jatkat.

Lea piti kullista kiinni muttei liikuttanut kättään ja sanoi aletaan mennä kun tuntuu että pillu on ihan märkänä ja kaupunkiin on pitkä matka näissä olosuhteissa, nostin hameen helmaa ja katsoin kun ohuet pikkuhousut oli märät haaroista.

Nytkytin sormella klitoriksen päältä ja Lea huokasi ihanaa, kastoin sormen pillussa ja hivelin paljasta klitorista Lean nojatessa minuun huokaillen ja kullia puristellen.

Lähdettiin liikkeelle ja ajoin yhdelle sivukadulle missä on rauhallista, vain vanhaa käyttämätöntä teollisuus aluetta, parkkeerasin ja suutelimme hyväillen toisiamme.

Siirryttiin tilavan pakuni takaosaan missä on rauha nauttia toisistamme, otin Lean hameen pois riisuin rintaliivit ja otin hänet itseni myös riisuttuani pillu pikkuhousujen suojassa päälleni makaamaan ja nuolin ja sormeilin pikkuhousujen päältä Lean ihanaa pillua.

Hän imi ja nuoli kulliani hitaasti, voihki ja ynisi kun kiusoittelin häntä kevyesti pillua ja klitorista hyväillen, nuolin sisäreisiä saaden Lean ihan villiksi, hän nousi ja venytti pikkuhousujaan istui kulliini ja alkoi ratsastaa ihanaa nautintoa tuottaen ja saaden.

Hän painui rinnat rintaani vasten ja nytkytti aivan uskomattoman ihanasti lantiotaan käyttäen minua kuin rattopoikaa, Lea nousi pystynpään ja pomppi kunnes retkautti kullin pois pillusta ja roiskaisi suuren määrän nestettä päälleni.

Hän tärisi ja ulvahteli otti kullini taas pian sisäänsä ja ratsasti kunnes pillu puristui tiukkana kullin ympärille ja laukesi toistamiseen, ei riittänyt naiselle vaan nousi ja meni kontalleen veti kullistani minut sisäänsä takaapäin ja nussin hurmiossa katsoen hänen pilluaan mikä sykki orgasmissa ja hyväili kulliani niin että karjuen laukesin ja spermaa pursui pilluun.

Pysyimme sisäkkäin ja nautimme rauhassa tyydytetystä olostamme, kun vedin kullin pois Lean pillusta valui sieltä norona spermaa ja hän kauhaisi sitä käteensä nuollen kaiken, makasin selälläni ja Lea tuli nuolemaan kullia puhtaaksi lemmen nesteistämme.

Kun kulli oli nuoltu makasimme tiukasti kiinni toisissamme ja nukahdimme joksikin aikaa, kuulimme auton moottorin ääntä ihan läheltä ja huomasimme kun nuorehko mies istui avoautossaan ja runkkasi kookasta aisaansa, Lea sanoi: Häivytään mikä lie pervo tuokin on varmaankin on kuullut ääntelymme ja tiedä mitä tekee jos tulee autoon.

Lea puki ja meni istumaan etupenkille sanoen: Komea aisa tuolla pojalla on, kysyin tekeekö mieli kuitenkin saada hänet lähempään kontaktiin?

Lea kielsi mutta avasi sitten autoni oven meni ja tarttui kundin kulliin runkkasi rajusti ja sai hänet laukeamaan valtavan sperma määrän roiskuessa pitkin autonsa kojelautaa, kundin kulli ei veltostunut vaan hän nousi ja kaappasi Lean eteensä selin, nosti hameen repäisi pikkuhousut ja tunkeutui Leaan takaapäin.

Lea ulvoi kun valtavan paksu ja pitkä kyrpä porautui pilluunsa, olin ihan hämilläni ja mieleni teki rynnätä repimään heidät irti toisistaan, Lea vemppasi persettään hurmiossa kundia vasten ja Laukesi kiljuen päätään heitellen, kundi kiihdytti nussimisen aivan hurjaan tahtiin ja pursusi spermaa Lean äärimmilleen venyneeseen pilluun.

Kun he irrottautuivat kundi meni autoonsa ja lähti nopeasti pois, Lea tuli kyytiini ja sanoi, kuule tuo äskeinen oli ihan sovittu juttu se on uusi ihastukseni jonka tapasin jo pari kuukautta sitten ja olemme nussineet melko usein.

Sanoin etten voi käsittää mikset varoittanut kun nyt voi olla ties mikä tauti, Lea vakuutti ettei ole mitään vaaraa ovat ottaneet testit ja kuulemma puhtaat tulokset.

Kysyin Lealta miksi hän minut oli pyytänyt kanssaan olemaan johon hän vastasi että haluaa saada monen ikäisiä kundeja tuomaan orgasmeja, ymmärsin että on muitakin jotka häntä panevat.

Sanoin että vien hänet kaupungille mutta Lea vastasi, mennään minun luokseni niin ymmärrät paremmin mistä on kyse, ajoin takaisin kotikonnuille ja menimme Lean asuntoon.

Lea näytti makuuhuoneessaan millainen valikoima hänellä on tekokulleja, olen etsinyt jokaiselle oikean elävän vastineen ja tässä on sinun kullisi hän näytti suurehkoa suonikkaaksi tehtyä tekokullia mikä todella näytti minun aisaltani.

Sitten hän otti valtavan aisan esiin ja sanoi tämä on vastine sille nuorelle pojalle mikä nussi minua nähtesi, olin sopinut hänen kanssaan kaiken ja poika oli seurannut sovitusti meitä runkkasi suunnitellusti itseään ja lopunhan näitkin.

Sanoin että menen ottamaan itsestäni kokeet ja haluan varmistua ettei ole mitään tauteja, kaadoin Lean sängylleen vedin pikkuhousut pois ja työnsin sen "oman" tekokullini hänen peräsuoleensa ihan kuiviltaan, Lea rääkyi ja pyristeli mutta pidin hänet aloillaan ja runtelin persettään kunnes hän aneli lopettamaan.

Otin sen isomman tekokalun ja työnsin pilluun runkaten nyt molempia reikiä ja Lea ulvahteli paikat repeää mutta jatkoin silti, hän alkoi nauttia käsittelystä ja runkkasin kunnes hän rytkytti villisti persettään ja laukesi vaikeroiden.

Otin kullini käteeni ja runkkasin hurjaa tahtia kunnes tunsin miten orgasmi on lähellä, osoitin kullia Lean kasvoihin ja roiskin spermaa silmiin nenälle ja poskille, työnsin kullin hänen suuhunsa ja sanoin ime ja vie minut uuteen orgasmiin.

Lea imi ja nuoli kulliani, se oli löysähkö mutta lopulta tunsin miten se alkoi paisua ja työnsin sen juurta myöten Lean nieluun, hän kakoi ja lähes oksensi mutta työnsin kullin taas syvälle uudelleen, jatkoin kunnes kulli alkoi nykiä ja sperman purkautuminen sai Lean riuhtomaan itsensä irti ja haukkomaan henkeään.

Sanoin että tämä on nyt tässä saat nussittaa itsesi niillä muilla jätkillä, menin pesemään itseni puin ja aloin valmistautua lähtöön kun ulko-ovi aukesi ja hänen tyttärensä astui sisään hymyili kauniisti ja katsoi sitten Leaa joka oli surkean näköisenä tekokullien ja suuhun nussinnan jäljiltä alastomana sängyllään.

Tytär mittaili minua katseellaan ja sanoi. Taitaa kyllästyttää tuo tapaus vai kuinka? Sanoin että olen lähdössä ja tuskin palaan takaisin, tytär kysyi saako tulla yhtä matkaa jos olen menossa kaupunkiin. Sanoin että menen kyllä sinnekin mutta kodin kautta.

Lea huusi, et mene tyttö minnekään mutta painuimme ulos ja menimme minun asunnolleni ja jatkettiin sieltä kaupunkiin, käytiin yhdessä kahvilla ja juteltiin kaikenlaista.

Hän jopa ehdotti että voisimme tutustua tarkemmin, mutta tuumasin ettei ole tarkoitus olla taas yksi rakennuspalikka panopelissä, hän näytti alakuloiselta ja sai sanottua ettei ole ollut koskaan miehen kanssa yhdynnässä vaan on puhkonut itsensä lainatulla tekokullilla minkä löysi Lean kaapista.

Kysyin oliko niitä kaluja useitakin ja hän sanoi valinneensa toiseksi suurimman, oli muuten minun kullini kuvake, kiinnostuin ja pyysin hänet luokseni.

Kun olimme peseytyneet ja valmiit nukkumaan hän sanoi olevansa kyllä mielellään kokeilemassa kanssani miltä tuntuu oikea kulli jos minä häntä haluan, oltiin sängyssäni ja nuolin nuoren tytön orgasmiin runkkasin sormilla toisen orgasmin ja lopulta nussin häntä kortsu kullin päällä ja tunsin ettei koskaan kukaan ole niin hyvältä tuntunut kuin tuo nuori kiimainen tyttö.

Nussimme monissa asennoissa ja opetin hänet monipuolisesti antautumaan ja ottamaan nautinnon, hän sai useita orgasmeja ja minä laukesin ulvoen nautinnosta kun hän antautui edestäpäin pystyssä nussittavaksi, lopuksi otin hennon tytön syliini ja pumppasin kunnes hän sai kunnon kulliorgasmin ja oli ihan läkähtyneenä löystyvä kullini sisällään.

Hän jäi yöksi luokseni ja aamulla olimme alasti aamiaisella parvekkeellani kunnes himot saivat meidät yhtymään olohuoneen pöydän päällä, tajusin onneksi ajoissa ettei ollut kortsua kullin suojana ja vedin kullin pois pienestä pillusta hän oli jo saanut orgasmin itse sain täyttymyksen kun hän runkkasi minut huipulle ja spermaa roiskui hänen rinnoilleen ja kaulalle.

Lea on kysellyt tietääkö tyttö mitään minusta mutta tyttö on sanonut ettei ole tietoinen mitä hommailen vaan oli mukamas saanut vain sen kyydin kaupunkiin, ja saihan hän tosin noin kymmenen orgasmin kera ja myöhemmin nussimme lähes jokaisen tilaisuuden tullen.

Hänestä on kehittynyt himokas naaras joka osaa ottaa minut nykyisin taitavasti monipuolisesti ja vie aina nautinnon huipulle toki saa itsekin täyden nautinnon kun rakastelemme.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot