SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Leaa ja maalaistyttöä
Laatija Nuori nussijamies
Julkaistu 28.3.2017
Teksti

Korjasin naapurini Lean pikku autoa ja saatuani sen kuntoon tuli Lea ja kokeilimme auton toiminnan yhdessä koeajolla, matka suuntasi maaseudulle kun Lea ajoi.

Hänellä oli kevyt kesähame ja yläosaa verhosi tiukka toppi, katsoin hänen rintojaan ja vilkuilin myös sääriä mitkä oli kivasti esillä kun hame pyrki yhä ylemmäs.

Lea pysäytti auton ja sanoi sen olevan parempi kuin ostaessaan ja kehotti minua vielä ajamaan myös että hän saa levätä, no levätä siitä voi olla montaa mieltä, kun Lea huomasi miten sortsini olivat edestä koholla hän kysyi olisiko ihan hullua jos tulisin hänen kanssaan saunaan kun pääsemme hänen kotiinsa, vastasin olevani ehkä ujo tulemaan mutta suihkuun voin tulla.

Lea kokeili kulliani sortsien päältä ja pyöritti muutaman kerran lujempaa niin että voihkaisin kiimaisena ja tunsin miten kosketukset saa minut kohta laukeamaan, sanoin Lealle että tuntuu hyvälle kun koskettelet ja taidan pysäyttää auton kun ei ajo ole enää turvallista.

Saatuani auton sivutielle aloimme suudella ja Lea hiveli kulliani mikä sykki jo lähes laukeamaisillaan sortsieni sisällä, laitoin käteni hameen alle ja tunsin miten hän avasi reisiään ja ohjasi käteni pikkuhousujen sisään kostuneelle pillulle.

Enhän minä nuori miehen alku osannut oikein mitään tehdä muuta kuin sormella lykin pilluun, Lea sanoi että koskettele sitä nipukkaa mikä on pillussa siinä ihan edessä ylimpänä, kun osuin nipukkaan hän huokaili ja kaivoi kullini esiin runkaten sitä voimakkaasti.

Pillusta valui limaa ja levitin sitä nipukan päälle Lean ulistessa ja sanoen " tee lisää kohta tulee orgasmi", jatkoin niin kuin osasin ja Lean suusta pääsi voimakas huokaus pillu sykki sormen ympärillä ja se nipukka sykki myös.

Lean alapää nytkyi ja silloin hän ulvahti ja sai orgasmin, liikutin sormia pillussa ja pikku nappulan päällä Lean reuhtoessa ja huutaessa yhä lujempaa, hän runkkasi kulliani ja tunsin miten kuuma aalto levisi lantiooni ja silloin hän lopetti juuri kun olisin syeksenyt siemenet kullistani.

Lea riisui pillunsa paljaaksi ja kaatoi auton penkin kehottaen minua tulemaan sisäänsä kullillani, jännitin kovasti ja menin kömpelösti hänen päälleen, hän ohjasi kulliani pilluunsa tunsin nyt ensi kertaa miten lämmin pillu hyväili kulliani, liikutin sitä edestakaisin ja tunsin rajuja kouraisuja lantiossani ja kullissa sekä kiveksissä.

Lea voihki ja nytkytti itseään minua vasten silmät avoinna ja sanoi, " anna sen tulla vaan älä suotta jännitä" silloin tunsin miten pillu puristui voimakkaasti kullini ympärillä ja Lea ulisi saaden orgasmin, nytkytin nopeasti kulliani pillussa ja silloin sain ensimmäisen orgasmini naisen kanssa, ulvoin nautinnosta ja yritin työntää niin syvälle kuin pääsin ja Lea ulvahti jokaisella työnnöllä hokien se menee kohtuun asti valtava kulli, nautimme kunnes tuli raukea olo ja pysyin hänen sisällään vaikka kulli lienee jo löystyikin.

Lea suuteli ja sanoi "voi miten sinä teit hyvää taidatkin olla ennenkin rakastellut naisen kanssa", vastasin ettei ole koskaan ennen kullini ollut pillussa vaan runkkaus on ainoa mikä on saanut spermaa purkautumaan kullistani, Lea sanoi " olit todella hyvä tekemään tuon kaiken ja haluan sinun tekevän lisää", vastasin että otan mielelläni oppia kun noin kaunis nainen sitä antaa, hän suuteli taas ja työnsi kieltään vasten omaani.

Lea puristeli pillullaan niin että tuntui miten kullini alkoi kovettua ja lopulta se puristi jo pillun seinämiä mitkä tuntui mukavan liukkailta ja aloin liikkua taas kullia vetäen ja työntäen, Lea sanoi " vedä kulli pois niin opetan jotain uutta", irrottauduin hänestä ja Lea meni kontalleen eteeni kädet takapenkillä ja työnsi perseensä minuun kiinni kehottaen tulemaan takaapäin kullilla pilluunsa.

Sai kullin kömpelösti pillun huulille ja se lipsahti monta kertaa pois pillusta, Lea sanoi, "työnnä hitaan rauhallisesti kulli syvälle pilluun ja sitten voit liikkua pidemmin ja varmemmin liikkein", kun sain rohkaisun opin miten pitää tehdä ja otin hänen kyljistään kiinni lykkien jo melkoisen nopeasti kullia pilluun, tunsin esteen mihin kulli tökki ja Lea huokaili perse väristen "sinun kullisi on suurin mikä on pillussani ollut mahtava aisa", tunsin miten kiihotuin sanoista lisää ja pumppasin nopeasti edestakaisin kunnes olin ihan lähellä saada orgasmin.

Kulli lipsahti pois pillusta ja Lea voihkaisi " laita se pian pilluun olen saamassa orgasmin", työnsin nopeasti ihan niin syvälle kuin pystyin ja Lea ohjasi käteni pillunsa etuosaan ja kehotti hyväilemään pikku nystyrää, kun liikutin sormea siinä nipukassa hän ulvoi ja pumppasi persettään voimakkaasti minua vasten tärisi ja huusi "nyt tulee ihanaa nussi poika nussi" , minä työnnyin niin nopeasti kuin pystyin ja silloin kuuma aalto levisi kiveksiin kulliin ja lantioon spermaa pumppasi Lean pilluun kivikovasta kullistani, olin ihan sekaisin nautinnosta kun orgasmi jatkui ja nussimme hurmiossa.

Lea retkahti kyljelleen ja kullini ponnahti yläviistoon ja purki vielä muutaman ruikkauksen spermaa Lean kyljen päälle, olin ihan hämilläni kun spermaani valui pillusta ja Lea otti sitä käteensä ja nuoli sen pois, kysyinkin miksi hän tekee niin ja sain vastauksen että hän pitää spermani maukua hyvänä ja aikoo nuolla sitä nyt kullistani, hän pyysi minut makuulle takapenkille ja tuli nuolemaan vielä kohtuullisen kookkaana ollutta kulliani, tuntui lähes häijyltä kun hän imi kulliani ja nuoli sen päätä.

Yritin vetää itseäni pois mutta Lea piti minut väkisin paikoillaan ja nussi suullaan kulliani ja sai sen taas kovaksi, huohotin ja nautin kun hän jatkoi kullin nuolentaa ja imemistä, Lea puristi minun kivespussiani ja silloin tuli orgasmi kovaa ja sai minut huutamaan nautinnosta, Lea imi vaativasti ja olin ihan voimaton kun orgasmi sumensi tajuntani.

Kun palasin taas tajuihini nauroi Lea ja sanoi " nyt ole sitten jo saanut oppia paljon miten voi naisen kanssa tehdä ja lisää saat kun menemme hänen talolleen", hän otti nenäliinan pyyhki spermaa pillunsa huulilta sekä perseestään ja alkoi pukea ahtaassa autossa kuten minäkin.

Kun saimme vaatteet päälle näimme miten kaksi vanhaa miestä ja nuoren näköinen tyttö olivat katsomassa meitä ja miehillä oli kullit esillä tytön runkatessa niitä yhtaikaa, jäimme katsomaan kun tyttö runkkasi heitä ja toinen mies liikutti kättään tytön pillun kohdalla, toisen miehen kullista lensi spermaa komeassa kaaressa ja hän vajosi polvilleen, toinen mies painoi tytön housut alas ja työntyi tytön pilluun edestäpäin suurella kullillaan.

Mies nosti tytön syliinsä ja nussi tätä voimakkaasti heiluttaen ja tytön ilme kertoi miten hän nautti, mies nylkytti niin nopeasti että luulin tytön halkeavan kunnes tyttö tarrasi mieheen ja sai ilmeisesti rajun orgasmin, mies päästi tytön alas ja työnsi kullinsa tytön suuhun nylkytti kovaan tahtiin ja painoi kullinsa tytön kitalakeen ja selvästi laski spermaa sinne karjahdellen ja kaatui tyttö mukanaan maahan, tyttö yökkäili ja sylki spermaa ja limaa suustaan.

Toinen mies meni tytön päälle ja työnsi kullinsa pilluun raakamaisesti kun tyttö makasi hiekalla, mies nylkytti valtavalla kullillaan ja tyttö huusi ja reuhtoi, huomasimme kun vanhempi nainen lähestyi juosten ja meni repimään miestä pois tytön päältä, ei onnistunut vaan sai kimppuunsa toisen miehen ja hän repi naisen pillun esiin ja runkkasi rajusti sormillaan irstaan näköistä suurta pillua missä oli suuret roikkuvat häpyhuulet, toinen mies sai orgasmin ja spermaa pumppaava kulli oli syvällä tytön pillussa tytön ollessa jalat miehen ympärillä ja tyttö huusi kasvot punaisina ilmeisesti orgasmin saaneena.

Toinen mies runkkasi vanhan naisen pillua ja sai naisen laukeamaan ulvoen ja maahan polvilleen vajoten, nainen oli perse levällään ja irstaan karvainen alapää vemppasi vielä kun nainen nautti sormeilun tuomasta orgasmistaan, astuimme ulos autosta ja autoimme tytön ylös maasta, Lea kysyi oliko hän kunnossa ja tyttö sanoi että nuo ovat nussineet häntä jo useita vuosia kumpikin ukko ja emäntä on ollut hurjana kun nuo ukot on isoilla kulleillaan minua nussineet.

Lea kysyi tytön ikää ja hän vastasi olevan 20 vuotta ja piikana talossa jo monen vuoden ajan, Lea sanoi asian olevan kunnossa ja katsoimme kun ukon köriläät oli nousseet ja laittoivat kullit piiloon ja auttoivat vanhan naisen ylös ja hän laittoi myös pillunsa piiloon.

Toinen mies katsoi Leaa ja sanoi että jos kullia on tarve sopii tulla taloon vaikka yöksi, mutta Lea kääntyi ja meni autoon viittoillen minua myös sinne, Lea käynnisti moottorin ja ajoimme pois heiluttaen noille maalaisirstailijoille ja ajoimme Lean talolle mennen heti sisälle.

Lea oli tukevalla otteella kullissani kiinni sortsien päältä kun suutelin huulia ja puristelin terhakoita rintoja kädet hänen toppinsa alla, nostin hametta hivellen pakaroita ja sormien löytäessä kostean pillun, Lea oli avannut sortsini ja saanut ne valahtamaan nilkkoihini kullini seistessä ylväästi ylöspäin kaarevana sykäyksittäin nytkyen.

Kiusoittelin sormin häpyhuulia ja nipukkaa saaden Lean huohottamaan kiimassa, jatkoin hyväilyä Lean pillun puristuessa keskisormeni ympärille mikä oli syvällä pillussa, hän nylkytti persettään sormeni tehdessä edestakaista liikettä hänen sisällään huokailut voimistuivat ja koskettelin hellästi pikku nipukkaa Lean tullessa huipulle.

Hän vatkasi itseään voihki ja orgasmi tuli rajuna kiimaisen naisen nauttiessa täysillä, en vetänyt pikkuhousuja alas vaan työnsin kullini pilluun venyttäen ne sivuun, mahtava tunne kun sain työntää kullini edestäpäin märkään pilluun minne se upposi kerralla.

Työntelin nautinnollisen hitaasti tuntien jokaisen pillun poimun mikä hyväili kulliani, hän oli mukana heitellen päätään puolelta toiselle ja työnsi vastaan minkä pystyi, kiimainen rakastelumme jatkui ihanan pitkään ja Lea hoki minun nimeäni, lipsutin taas sormella nipukkaa mikä sai hänet pyörittämään entistä nopeammin persettään kullini seuratessa hänen liikkeitään, Lea voihki kovaa.

Pillun supistelu alkoi ja nainen laukesi antautuen täysin nautintoonsa, pallini vetäytyivät kun orgasmin raju kouraisu sai kullini nytkymään sperman purkautuessa pilluun, puskin kunnes jäin paikoilleen kullin ollessa syvällä Lean pillussa, pysyimme sisäkkäin ja suutelimme kunnes kullini luisti pois pillusta.

Nyt tunsin jo ylpeyttä kun olin saanut Lean niin moneen orgasmiin ja sanoinkin hänelle että korjaan autoaan aina kun on tarpeen mutta hän joutuu sitten opettamaan minua nussimaan ja mitä kaikkea nyt voimme keskenämme tehdä, Lea sanoi ettei hän joudu opettamaan vaan saa opettaa ja kullini on niin hyväkestoinen ettei tarvitse muitten enää hänen pilluaan anella vaan nyt päätimme nussia kahdestaan kunnes toisin sovitaan.

Aloimme Lean kanssa olemaan jatkuvasti yhdessä vaikka ikäeroa onkin vuosikymmeniä mutta se ei mitenkään vaikuta muuten paitsi emme kulje kovin usein yhdessä silloin kun naapurit ovat näkemässä, heillä kun varmaan riittää paheksuntaa jos tietäisivät että nussimme Lean kanssa lähes jokaisena päivänä kun vaan pystymme, asun kerrostalossa Lean talon lähellä ja tapaamme vain Lean luona missä saamme vapaasti pitää ääntä kun nautimme toisistamme.

Tapasin sen maalaistytön kaupungissa ja tunnistettuaan minut hän tuli kertomaan ettei ole enää piikana vaan muutti kaupunkiin, ja kävimme kahvilla juteltiin ja tyttö halusi nussia kanssani joten vein hänet Lean talolle ja aloimme kolmistaan nauttia nussien niin paljon ettei minulla enää tullut erektiota kun olin saanut tytön kanssa kolme orgasmia ja Lean kanssa kaksi, mutta tyttö käy usein nussimassa kanssamme ja olenkin oppinut jo nussimaan niin varmoin ottein että pystyn kyllä jo opettamaan joitakin naisia jos sellainen tarve tulee.

Tytön pillu on melkoisen löysä kun isokulliset ukot on maalla nussineet sen niin väljäksi, mutta kyllä se hyvältä tuntuu ja on mukava nussia Lean kireää pillua kun on ensin saanut tytön tyydytettyä, mittasivat kerran minun kullini ja totesivat että on varmasti kolmanneksi kookkain kulli tässä kunnassa kun niillä ukoilla on vielä isomman kalut, tyttö sanoi toisella olevan 24 senttiä pitkän ja toisella 22 senttisen kullin, minulla on 19 senttiä pitkä ja ympärysmittaa on 16 senttiä joten kyllä sillä on hyvä pilluja rynkyttää orgasmeihin.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot