SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Mari seksikäs gimmakaveri
Laatija Töistä kotiin ja kotoa pois
Julkaistu 05.12.2016
Teksti

Tulin töistä ja avattuani oven oli Mari gimmakaverini keimailemassa valkoisessa minimaalisessa alusasussaan ja hyväili pienellä vibralla klitoristaan voihkien minulle.

Tule isokulli ja nussi minua taas niin kauan ettei enää edes muista mikä päivä on, teet sen niin ihanasti aina hitaan rauhallisesti tai rajun kiihkeästi, ota minut mies.

Riisuin ja suuri kyrpäni osoitti nytkyvänä ylöspäin kaarevana taistelu valmiina ottaakseni Marin taas nautintojen suloiseen maailmaan, otin Marin syliini suutelimme ja hyväilin vibralla Marin häpyhuulia ja klitorista.

Asetin hänet vuoteelle laitoin nilkat ja ranteet kiinni käsiraudoilla ja aloin hitaan kiusoittelun sormin huulin ja kullilla hivellen sekä vibralla klitorista ärsyttäen Marin ulvoessa kiimaisena ja valmiina orgasmiin.

Lopetin hyväilyt ja kysyin Marilta oletko nyt ihan tosissaan halukas ja nuolaisin pillun meheviä huulia, sitten taas irti ja Mari aneli minua tyydyttämään itsensä, liikutin kullia pillun huulilla ja Marin kiimalima kasteli terskan, hivelin kullia liikuttaen pitkin Marin värisevää vartaloa aina välillä pyöräyttäen klitoriksen ympärillä hitaan kiusoittelevaa ympyrää kunnes Mari rääkyi kiimassa.

Hän nylkytti lantiotaan vaati karjuen minua tulemaan sisälleen ja työnnyin pikkuhousujaan venyttäen likomärkään tiukkaan kuumaan pilluun, Mari ulisi ja aneli, ota minut anna kullia rakas tee se minulle.

Vedin kullin pois ja nuolin pillua klitorista välilihaa reisien sisäpintaa ja Mari oli ihan villinä, hiki virtasi klitoris pulleana ja orgasmin ensimmäiset nykäykset alkoivat näkyä perseen ympärillä ja välilihassa

sekä häpyhuulissa, työnsin nyt kullia hitaasti pilluun nytkytin pientä edestakaista liikettä upottaen kullin vähitellen syvemmälle.

Työnsin sormen Marin perseeseen ja silloin hän ulvoen laukesi ja reuhtoi ihan hysteerisen villinä orgasmin ravistellessa kaunista Blondiani, jatkoi hitaan rauhallisia työntöjä kiihdyttäen itseäni kohti orgasmia, maltoin nussia riittävän hitaasti pitäen Marin huipullaan ja lopulta rytyytin niin nopeasti kuin pystyin valtavaa kyrpääni Marin pilluun ja spermaa pumppaavat kivekseni annostelivat ainetta mikä syöksyi Marin kiima pilluun monena nautinnollisena roiskauksena.

Mari rynkytti lantiotaan minua vasten ihan sekaisena jatkuvien orgasmien pumpatessa pilluaan, hän voipui lopulta silmät kiinni allani ja huokasi, taas sinä annoit sen ihanan sarjaorgasmin olet maailman paras mies kukaan muu ei saa noin ihanaa nautintoa aikaan.

Vibra oli pudonnut lattialle ja surisi siellä yksikseen, menin ottamaan sen ja vein kiinni Marin klitoriksen, hän ulvahti ja aneli, ei ei nyt on täysin tyydytetty en kestä mitään muuta. En totellut vaan annoin vibran kiusata Marin orgasmeista herkkää klitorista ja nainen ulvoi selkä kaarella pillu aukeni rytmikkäästi ja spermaani ryöppysi ulos.

Menin Marin päälle kontalleni asetin kullini hänen huulilleen ja Mari alkoi kiivaan nuolemisen ja imemisen jolloin kyrpäni tärähti kivikovaksi ja painoin sen hänen kitalakeensa ja vedin ulos Marin yskiessä sylkeä lensi poskilleen ja työnsin kyrpää taas syvälle suuhun.

Pidin kyrvän melko pitkään kitalaessa ja Mari haukkoi hädissään henkeään mitä ei tietenkään saanut, nykäistessäni kyrpäni ulos häneltä lensi oksennus ja Mari itki tuskastuneena voihkien kurkkuaan kakoen.

Päästin hänet irti käsiraudoista ja pyyhimme oksennuksen pois ja lakanat menivät vaihtoon, Mari sanoi ääni särkyneenä, voi miten pahalta tuntui kun kullisi tukki hengityksen luulin tukehtuvani, käänsin hänet eteeni kontalleen sängynpäällä perse pystyssä ja tungin kyrpäni perseeseen Mari ulvoi,ei sinne sattuu mutta painoin niin syvälle kuin pystyin ja rynkytin valittavaa naistani klitoristaan hyväillen ja Silloin hän sai valtavan orgasmin, roiski pillunsa nestettä pitkin sänkyä kyrpäni pumpatessa persettään.

Villi suoli panomme kesti pitkään ja lopulta vedin kyrpäni pois suolesta ja painuin kyrpä sykkien pesemään sen kun oikeastaan inhotti koko homma, kyrpä löystyi ja Mari tuli luokseni vamppasi kyrpää kädellään katsoi silmiini ja sanoi, miksi satutit minua? Sain kyllä melko pian rajun orgasmin mutta aluksi kaikki sattui tosi paljon.

Pyysin anteeksi ja Mari sanoi, tietysti saat anteeksi ja lupaa ottaa minut silti uudestaan joskus noin rajusti en ole milloinkaan kokenut tuollaista kivun ja nautinnon sekamelskaa mikä johti vielä pillun ejakulaatioon, ihanan raju rivo mies mitä sinä mahdat vielä keksiä.

Sanoin vaativasti, Mari ime minut orgasmiin ja runkkaa kyrpääni kunnes se taas velttona roikkuu kuin sinun hevosesi aisa kun olemme nähneet sen nussivan sitä tammaa hevostallilla ja aisa tulee ulos tamman vitusta roiskien valtavan määrän siementä ja vetäytyy taas suipoksi koteloonsa.

Mari kivahti, senkin pervo ja alkoi lutkuttaa kyrpääni nuollen terskaa ja imi lähes kipeää tehden terskaani, hän päästi kyrvän suustaan ja sanoi että jos hevosta haluat nussi minun tammaani mutta pilluani sitten ei enää ole tarjolla, nostin Marin ylös syliini ja porauduin pilluun voimalla.

Siinä sitä tamman pillua, sinä se tamma olet ja nyt saat kyrpää kunnes taju katoaa, nussin valtavalla tahdilla Marin pillua hypitin vahvojen käsieni varassa blondiani ja tunsin miten hänen pillunsa sykki kyrpäni ympärillä, Mari alkoi taas huutaa ja laukesi valtavan orgasmin ottaessa hänet valtaansa, jatkoin kunnes tunsin itsekin olevani tulossa ja päästin Marin maahan kontalleen työnnyin kyrvälläni perseeseen ja rynkytettyäni nopean sarjan kullistani ruiskusi spermaa Marin kireään suoleen.

Rojahdimme ihan läkähtyneinä lattialle ja Marin persereikä pullautteli spermaani irstaan avoimena, Mari sanoi senkin hintti laskit spermat mun anukseen mikä sinun on? Itsehän kerjäsit lisää persepanoa ja nyt sait liukkarin kanssa.

Mari itki onnettomana ja sanoi ettei oikein enää ymmärrä missä mennään kun eihän sinua ennen toi toinen reikä kiinnostanut, sanoin oppia se vaan antaa mistäs tiedät kuka ja mikä sinua vielä nussii kunhan aikaa kuluu, taidat itse haluta sitä hevosen kullia kun aina itseäsi pillusta hivelet kun katsomme niiden isojen elukoitten yhdyntää.

Sanoinkin Marille, otetaan ja mennään talliin ja saat tuntea hevosen kullin sisälläsi, minä avitan että saat sen pilluusi, Mari kivahti ja kiroili pervo ukko mene itse nussimaan sitä tammaa hyi hitto taitaa olla parempi kun lähdet jos olet noin ihmeellisiä alkanut miettimään.

No jäin kuitenkin koska olinhan kotonani jonka lisäksi omistan yksin, sanottuani siitä Mari meni suihkuun ja puki päällensä otti auton tallista ja lähti ties minne, suhteemme oli jo jonkin aikaa ollut köyhtymään päin ja vielä kun olin samana päivänä nussinut uutta sihteeriäni töissä muutamaan kertaan olin jo tullut siihen tulokseen että taitaa olla aika vaihtaa pillua mitä nussin.

No asiat ajallaan ja menin pesulle sitten alastomana sohvalle katsellen uutiset, Mari tulitakaisin ja syöksyi kaulaani sanoen. anteeksi kun noin hermostuin saathan sinä kotonasi olla vapaasti mutta se persepano ei tule sittenkään enää toistumaan sen päätin.

Kerroin hänelle nussineeni uutta kiimaista naista työssä tänään ja nauttineeni hänen takapillustaan muutaman loisteliaan varvin ja nuori nainen oli ulvonut jätti kyrpäni tuottaessa hänelle kuulemma elämänsä kovimmat orgasmit, Mari meni makuuhuoneeseen kovaa kiroillen, huudahti huoran nussija aina saa varautua samaan, lienee ainakin kymmenes kerta kun olet siellä sihteerejäsi nussinut ja muistanet kun tartutit minuun sen taudin viime vuonna senkin pukki.

Kiitos kunniasta vastasin, voit kyllä huomenna kerätä kamppeesi jos ei kyrpäni enää kiinnosta, mutta mistä saat tilalle tällaisen kunnon jätti aisan käyttäjän, ai niin siltä oriltasi tallissa, Mari haistatti minulle tamman vitut ja meni kiljuen peiton alle ja nukahti melko pian.

Itse puin päälleni soitin uudelle sihteerilleni ja lähdin hänen luokseen yöksi, nussimme lähes koko yön ja aamulla soitin Marille kehottaen tyhjentämään kaapeista kamansa kun tulee nuorempi kiimainen takapillu vakio panoksi luokseni asumaan, niin päättyi Marin kanssa elo ja sihteeri piti huolen ettei puute vaivannut vaan olin tyytyväinen kun on nainen mikä tarjoaa pilluansa lähes jokaisessa paikassa kun tilaisuus on. No niin kyllä Marikin oli aina ollut valmiina nussimaan mutta vaihtoon vaan.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot