SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Marita ja Milla
Laatija Kullittaja
Julkaistu 01.11.2017
Teksti

Maritalla oli 26-vuotis syntymäpäivä, ja päätin onnitella häntä. Soitin Maritalle onnittelut ja hän pyysi minut illalla kotiinsa. Kysyin onko paljon vieraita, johon Marita vastasi, että jos et halua tulla muiden ollessa niin, kello yhdeksän illalla ovat kaikki lähteneet. Sovittiin tapaaminen illaksi.

Menin kukkien kera Maritan ovelle, ja kun hän kelloa soitettuani tuli avaamaan, toivotin ”onnea Marita” ja ojensin kukat. Oven suljettuani syleiltiin, ja suudeltiin pitkään. Maritalla oli kotelomekko mikä näytti istuvan kuin hansikas hänen kauniiden muotojensa verhona. Menimme olohuoneeseen ja sohvalla istui sirovartaloinen nainen joka sanoi ”moi mä olen Milla. Ollaan Maritan kanssa samassa työpaikassa, ja Marita on ollut myös koulussa samalla luokalla aikoinaan”. Käteltiin ja istuin nojatuoliin vastapäätä Millaa. Marita toi kukat vaasissa pöytään ja kysyi haluaisinko kahvia.

Vastasin että mehu maistuisi, kun en yleensä juo kahvia illalla. Marita meni hakemaan mehua, ja alettiin Millan kanssa juttelemaan. Huomasin että hänen kanssaan oli helppoa puhua. Marita toi juomista ja kakkua istuen viereeni nojatuolille. Join, söin ja kiitin kestityksestä kysellen samalla Maritan kuulumiset. Hän kertoi olevansa melko yksinäinen, ja ei ole kyllä edes halunnutkaan vakituista kumppania itselleen. ”Sitä paitsi Rauno, sinä pidät minusta aina hyvää huolta kun tavataan”. Milla oli vähän punakka poskiltaan Maritan sanoista, ja kun kaiken lisäksi Marita tuli syliini, ja suuteli minua en yhtään ihmetellyt Millan hämmennystä.

Marita sanoi että ”Milla on jäämässä yöksi, jos sinulla Rauno ei ole mitään sitä vastaan”. Vastasin hämilläni: ”mitä minulla sitä vastaan on, jos te yövytte yhdessä”. Marita katsoi minua ja sanoi että ”synttärilahjani olisi kivempi, jos saisin kovan paketin yöksi”. Katsahdin Millaa joka oli rennosti minihameessaan sohvalla jalat hieman harallaan paljastaen stay-up -sukkien verhoamat reidet ihan niin syvälle, että pikkuhousut näkyivät. Sanoin ”jos se teille molemmille sopii, niin mikäs siinä”.

Juteltiin ja Millalle kävi selväksi, että ollaan Maritan kanssa silloin tällöin "tapailtu". Marita sanoi laittavansa vuoteen olohuoneen lattialle, ja saisimme Millan kanssa päättää, kumpi sen saa, sillä ”sänkyjä on vaan yksi, ja sohvalla voi tietysti myös nukkua”. Kun Marita toi petivaatteita oli hän riisunut mekkonsa, ja oli nyt yöpaidassaan, Milla otti puseronsa pois ja alla oli valkoiset nätit rintaliivit. Samalla hän riisui minihameensa pois ja olin pakahtua himosta. Valkoiset pikkuhousut ja stay-up –sukat, siro, naisellinen kiinteä vartalo - kullini alkoi seistä ja koetin peittää sen, mutta housut pullottivat niin, etteivät naiset voineet olla huomaamatta mitä tapahtui.

Milla riisui myös sukkansa ja sanoi, että hän on tottunut olemaan alusasuissa vieraiden silmien katsottavana, hän kun on tienannut aikanaan opiskelurahoja alusvaatemannekiinina. Marita hymyili ja sanoi ”mitäs jos te nukutte olkkarissa, ja minä makkarissa?”. Otin paitani pois ja päällyshousut sanoen, talon "rouvahan" sen päättää. Kullini oli edelleen melko jäykkänä, ja mitä enemmän naisia katsoin, sitä kovemmaksi se tuli. Marita tuli kiinni minuun puristaen kulliani, ja laski housuni alas polvistuen eteeni, ja alkaen nuolla terskaani hivellen pallejani.

Milla katseli sohvalla rennosti istuen ja hän oli ottanut liivinsä pois. Pyöreät, pystynänniset rinnat vapaana ja sormet pillun kohdalla pikkuhousujen päällä, voiko enempää toivoa. Kullini oli Maritan hellittävänä, ja sain katsella kun Milla hiveli pikkuhousujen haarustaa reidet levällään. Marita päästi kullini suustaan, riisui ja meni Millan viereen sohvalle kehottaen myös minua tulemaan. Milla katsoi kulliani, ja sormet olivat pikkuhousujen sisällä tehden pyörivää liikettä ja hän huohotti jo raskaasti.

En ollut koskaan tavannut estottomampaa naista kuin Milla! Kun istuin naisten väliin Marita otti taas kullini suuhunsa ja minä hivelin rintoja, sekä levitin reidet sormeillen märkää pillua. Klitorista kiusoitellen sain Maritan voihkimaan kiimassa. Milla painautui myös minua vasten ja laski pikkuhousunsa alas paljastaen karvattoman pillunsa, joka märkänä lotisi hänen sitä sormeillessaan. Milla meni lattialle laitettuun petiin ja Marita lopetti kullini imemisen sanoen ”Milla tarvitsee apua Rauno”. Samalla Marita pyöräytti kortsun kulliini näppärästi.

Milla oli reidet levällään ja menin nuolemaan pillua ja klitorista naisen hytkyessä, ja pilluaan kasvoihini työntäen, vaikeroiden ”aaaah, oiiii, tekee hyvää”. Marita hiveli pallejani kevyesti ja siirryin Millan päälle joka oli kiimasta sekaisin, ja veti avustaen päälleen ohjaten kullini häpyhuulilleen. Pillu oli tiukka ja kulli meni vain vaivoin sisään. Jarruttelin vähän ja pikkuhiljaa pillu avautui, ja aloin työnnellä kiimassa ulisevaan naiseen joka vastasi työntöihin tarttuen kuin henkensä hädässä pakaroihini painaen minua yhä syvemmälle kouristelevaan pilluunsa. Milla sai rääkäisten orgasmin, ja tärisi ja vääntelehti kullini rytmikkäästi upotessa pilluun. Hän puristi minua itseään vasten yhä voihkien.

Marita tuli Millan viereen kontalleen, ja vetäydyin hänestä. Otin kortsun pois painaen kerralla kullini Maritan pilluun, pumpaten, tahtia vaihdellen, ja lanteista kiinni pitäen huohottavaan ihanaan Maritaan. Hyväilin rintoja ja välillä klitorista, ja vauhtia kiihdyttäen taistelin orgasmia vastaan. Lykkiessäni hurmiossa pallit läiskähdellen minkä pystyin, pillun orgasmin supistusten saattamana laskin karjahtaen spermani Maritaan, joka sai myös kovan orgasmin lysähtäen alas kullin tullessa pois pillusta. Spermaa ruiskahti vielä kerran, ja Milla oli kullissani kiinni upottaen sen suuhunsa, niellen sperman rippeet ja nuoleskellen löystyvää kulliani, kuin jäätelötötteröä.

Kun kulli oli nuoltu päästi Milla irti, ja makasimme kaikki tyydytettyinä lattiavuoteella. Kesti ehkä viisi minuuttia kun olimme vain hiljaa, ja nautimme olostamme. Marita kääntyi selälleen ja minä menin nuolemaan spermaista pillua. Yllätyksekseni Millakin puski kasvonsa Maritan haarustaan, ja nuoli pitkin lipaisuin pillua. Saimme aikaan jonkinlaisen vuorottelun kun nuolimme Maritaa, joka voihki ”aaaaaa, lisääää, aaaaaa”. Milla meni Maritan viereen selälleen, ja vuoron perään nuolin hytkyvien naisten pilluja. Klitoriksesta toiseen vaihtaen jatkoin, ja aina kun toista nuolin, hivelin toisen klitorista pitäen kiimaa yllä. Marita oli jo orgasmissaan, ja kiljui niin, että pelkäsin naapurien hätääntyvän! Nyt nuolin Millaa joka alkoi olla huipulla inisten ja lantiota hypittäen.

Käänsin Millan eteeni kontilleen, ja nopeasti otin kortsun lattialla olevasta paketista, rullasin päälle ja työnsin kulliani pilluun, sekä hivelin klitorista Millan lauetessa melko pian rajusti puskien pilluaan minua vasten. Hän oli jo lysähtämässä alas, kun pidin siroa naista helposti kontallaan ja pitkään työnneltyäni laukesin tiukkaan pilluun, tosin sperma jäi kortsuun jonka onneksi olin ehtinyt laittaa kullini suojaksi. Laskin Millan kevyesti vatsalleen kulli yhä sisällään, nautimme taas tyydytetystä olostamme rauhassa.

Kullini luisti pois pillusta, ja Marita otti kumin pois puristellen kulliani, joka oli jo ihan veltto. Olimme nukkuneet usean tunnin, kun Marita herätti minut ja Millan sanoen ”varmaan olisi aika pestä ja jatkaa sitten unia”. Kävimme pesulla vaikka talon säännöt kieltävät suihkuttelun yöaikaan. Oli kivaa olla yhdessä suihkussa ja pestä karvainen- sekä posliinipillu. Naiset pesivät kullini hellästi ja huolella, jopa niin huolella että se oli jo pienessä seisokissa. Mutta uni voitti väsyneet synttärijuhlijat, ja menimme kaikki olohuoneeseen lattiavuoteeseen nukkumaan. Aamulla heräsin ja tunsin kun Milla hiveli kulliani, vai oliko se sittenkin Marita… No siitä lisää toisten>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot