SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Maritan Pillu
Laatija Kullilla
Julkaistu 27.10.2017
Teksti

Olin tullut suihkusta kun ovikello soi. Menin avaamaan ja siellä oli Marita, entisen naisystäväni aikuinen tytär. Marita ojensi pienen paketin sanoen ”synttärionnea Rauno!”.

Sanoin ”kiitos Marita, tule sisään!”. Marita katsoi minua ja silloin vasta tajusin että minulla on vain pyyhe lanteilleni kiedottuna. Sanoin: ”tulin just pesulta ja en ehtiny pukea kun soitit ovikelloa”. Marita astui sisään ja meni olohuoneeseen nojatuoliin istumaan. Huikkasin Maritalle että puen päälleni ja keitetään kahvit, johon hän vastasi: ”ole vaan kotonasi kuin kotonasi onhan sulla pyyhe vaatteina”. Ihmettelin vähän Maritan vastausta mutta menin kuitenkin sohvalle pyyhe lanteillani sanoen, ”no onhan kesä ja ei kai tässä nyt enempää vaatetta tarvita kun se ei sua kerran haittaa”.

Kysyin Maritalta kuulumiset ja hän sanoi että on kaivannut niitä juttelutuokioita joita oli usein hänen kanssaan kun vielä olin yhdessä äitinsä kanssa ja Marita asui vielä kotona. Hän myös sanoi, ehkei sua enää kiinnosta, mutta mutsilla on ties kuinka mones mies kierrossa, enkä ole tullut juttuun kenenkään kanssa. Kaikki aina humalassa meluamassa, ja siksi en enää käy usein äitiäni katsomassa kun hänkin on usein ihan kännissä, jopa arkisin. En osannut kuin sanoa: ”ikävää ettei se oikea ole löytynyt äidillesi”. Sitten avasin pienen paketin minkä hän oli tuonut, siellä oli puinen punainen pieni sydän missä oli teksti: ”Kiitos Rauno”. Silmäni kostuivat ja sanoin kiitos Marita, olen minäkin muistellut niitä juttutuokioita ja kun korttiakin joskus yhdessä pelattiin ja petkutettiin pelissä minkä kerkesimme.

Maritan katse oli haarustassani ja nyt tajusin että terska oli esillä pyyhkeen alta. Laskin nopeasti pyyhettä alaspäin ja koetin olla kuin mitään ei olisi ollutkaan, mutta Marita tuli viereeni istumaan laittoi kätensä pyyhkeen alle ja hiveli kulliani, olin nousemassa ylös kun hän sanoi: ”Rauno haluan sinua”. Kullini oli jo melko kovana, ja niinhän siinä sitten alettiin suudella, ja minäkin hyväilin Maritaa varovasti. Hän sanoi, ”en minä rikki mene, koske vaan kunnolla”. Nousimme ylös ja pyyhkeeni jäi sohvalle kullini ollessa nyt vapaudessa. Maritalla oli valkoinen kesämekko minkä otin pois ja nyt Marita oli näteissä pikkuhousuissa ja rintsikoissa edessäni. Hyväilin rintoja ja pakaroita ollen jo kiimainen kuin sonni kevätlaitumella. Kullini sai hyväilyä ja tunsin että kohta laukean sanoen Maritalle, mennään makkariin.

Marita meni edellä kaunis vartalo keinuen, minä seurasin kulli pystyssä. Makarissa otin Maritan selin itseäni vasten ja työnsin sormeni pikkuhousuihin, ja kosteaan pilluun sormi meni helposti Maritan inahtaessa, pyöritin sormeani pillussa ja nostin ritsikat toisella kädelläni ylös niin että Maritan pyöreät pystynänniset rinnat olivat esillä. Oli muuten kiva katsoa ylhäältäpäin rintoja. Painoin Maritan sängylle kontalleen ja riisuin liivit pois alkaen hieroa kullillani pikkuhousujen verhoamaa pillua. Marita hytkyi edessäni ja huohotti raskaasti, vedin housuja vasemman pakaran päälle ja työntelin kullillani edestakaisin pillua hivellen. Marita raotti sormin häpyhuuliaan ja minä työnsin kullini sisään liukkaaseen pilluun, ”aaaah, ihanaa Rauno”, hihkui Marita työntäen vastaan minkä pystyi. Pidin lanteilta kiinni lattialla seisten ja hurmiossa painelin kullilla tiukkaan pilluun. Aloin sormeilla klitorista pikkuhousujen sisällä, Marita notkisti selkänsä ulisten ja vikisten pyllyn pyöriessä ja vatkatessa pallejani vasten, ”Rauno uuuuuh tuleee aaaaaaaa”.

Marita laukesi kulli syvällä sisällään, ja hytkyi ja vaikeroi. Vedin kullini pois vaikka olin jo itsekin lähes laukeamassa, nostin Maritan ylös ottaen hänet syliini ja painoin hänet selkä seinää vasten työntyen taas pikkuhousujen sivusta kulillani ujuttaen pilluun. Marita piteli niskastani kiinni ja minä pidin kovaa pakaroitansa puristaen kullillani hurmiossa painellen, ja samalla karjahtaen orgasmin ihanasti ravistaessa minua. Puskin kullia Maritaan ja ties kuinka monena ryöppynä sperma suihkusi pilluun. Pidin Maritan pakaroista kiinni, kannoin sylissäni ja kellistin hänet selälleen sänkyyn kullin luiskahtaessa pillusta pois. otin venähtäneet märät pikkuhousut pois Maritalta ja nostin hänet päälleni niin että pääsin nuolemaan spermaista pillua hänen lipoessaan kulliani, spermaa pulpahti suuhuni ja sylkäisin sen pois mutta se valuikin pitkin poskeani ja kaulalleni. Marita nautti pylly väristen kun pitkin lipaisuin nuolin pillua ja klitorista, pyöritin kieleni alaosalla klitoriksen päältä Maritan painautuessa kovaa kasvojani vasten. Hän ei enää pystynyt pitämään kulliani suussaan, vaan huusi: ”Raunoooo ihanaaa tee lisäää”, ja minähän en Maritaa pulaan jättänyt vaan ujutin sormeni klitorikselle ja kielen niin syvälle pilluun kuin sain, ja tämä oli Maritalle tarpeeksi, ulvahdellen huohottaen hän sai kovan orgasmin.

Nimeäni toistaen hän lysähti veltoksi päälleni. Annoin hänen olla nauttimassa rauhassa pitkää, ja lopulta Marita kierähti päältäni minun kääntyessäni suutelemaan ihanaa tyydytettyä nuorta lahjan tuojaani. Katselimme toisiamme silmiin ja hymyilimme aina välillä suudellen. Marita sanoi: ”Rauno sinulle on vielä toinenkin lahja”, tarttuen kulliini, ja terskaa hyväillen sai sen jäykistymään. Marita otti sen suuhunsa ja imi ihanaa nautintoa antaen, kunnes päästi sen suustaan sanoen ”toivo mitä tahansa”. Olin hetken hämilläni, mutta koska olin täynnä himoa, sanoin: ”Menen istumaan sängyn reunalle. Tule syliini kasvot minuun päin ja rakastellaan”. Samassa olimme jo sisäkkäin ja nostelin Maritaa vinhasti ylös alas, ja pillu puristi ihanasti kulliani. Pillu tuntui melkein liian tiukalta mutta himoissani hypitin huohottavaa Maritaa kullin upotessa maiskahtelevaan pilluun.

Marita kaatoi minut selälleni, ja ratsasti pilluansa taitavasti käyttäen minut orgasmiin, mikä tuntui kuin olisi tajunta kadonnut! Marita vaan jatkoi, ja hieroi kiihkeästi klitoristaan ja heitti päänsä taaksepäin pillun sykkiessä selvästi orgasmissa kullini ympärillä, joka jo alkoi veltostua. Se ei Maritaa haitannut, kun hän orgasmissaan hankasi yhä pillullaan päälläni ulvoen: ”Raauunoo iiihanaaa”. Makailimme pitkään sängyllä ja juteltiin muistellen aikoja kun Marita oli vielä lukiotyttö, ja minä olin kait jonkin tapainen isähahmo hänelle silloin, mutta siitä on jo aikaa. Marita sanoi että hän käyttää ehkäisypillereitä, joten ei tarvitse olla huolissaan. Ja tauteja hänellä ei ole, kun on aina ennen ollut yhdynnässä vain kortsua käyttäen.

Sanoin hänelle että minä olin kerran Venäjällä ja retkahdin suojaamattomaan seksiin, mutta siitä on kaksi vuotta ja olen käynyt kolmesti testissä, ja onneksi ei mitään ollut tarttunut, hiviä minä eniten pelkäsin. Sen jälkeen on ollut melko vähän kontakteja, ja aina suojattuna joten voit olla myös huoletta Marita. Marita kysyi: ”voidaanko mennä yhdessä pesulle?”. Tottahan minä Maritan pesemään lähdin , ja hän minut. Olemme tapailleet siitä lähtien melko usein, ja kerta kerralta kiihkeämmin rakastellen. Marita on sanonut haluavansa itseään vanhempaa miestä, ja minullehan se kyllä käy. Nuori himokas nainen, aina valmiina rakasteluun.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot