SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Marja juhlissa
Lähettäjä Tytölle suurta aisaa
Julkaistu 05.01.2017
Teksti

Marja oli tullut auttamaan juhlien tarjoilussa ja minä kiinnitin heti huomioni pitkäsääriseen muodokkaaseen nuoreen naiseen, juhlissa kun olin ihan väkisin kun ne oli tätini 80 vuotis juhlat ja vieraat lähes kaikki yhtä vanhoja.

Juhlat olivat jo hyvässä vauhdissa ja Marja alkoi keräillä astioita sitä mukaa kun niitä kertyi terassin pöydälle.

Kun jokainen vieras oli saanut kylläkseen tarjottavista, lähes kaikki olivat puutarhassa olevassa suuressa vierasmajassa, minä menin käymään sisällä talossa ja Marjaa ei näkynyt missään, jatkoin matkaani pesuhuoneen vessaan koska toinen wc oli varattu ja oletin Marjan olevan siellä.

Kun avasin pesuhuoneen oven oli Marja wc pytyn kannen päällä reidet levällään ja sormet lipsuttivat klitorista ja häpyhuulia, hän pelästyi ja peitti pillunsa kädellään.

Minä lukitsin oven ja polvistuin kauhistuneen nuoren naisen eteen levittäen hänen reitensä ja aloin nuolla mäkiä häpyhuulia, Marja yritti estellä mutta sain pidettyä hänet aloillaan ja nuolin ja imin klitorista.

Marja rentoutui ja voihki hiljaa kun jatkoin nuolentaa, hän työnsi pilluaan suutani vasten ja limaa valui pitkin leukaani, Marja alkoi huokailla kiihkeämmin ja pillunhuulet väliliha ja perse nykivät lupaavasti, Marjan pillu supisteli voimakkaasti kun hän sai orgasmin, perse täristen hän painui lujempaa suutani vasten ja pillusta valui limaa mikä tahrasi juhla takkini, solmion ja paidan.

Päästin hänet jalat levällään lepäämään selkä wc säiliöön nojaten, ja aloin laskea housujani alas, Kullini oli kuin tulessa kun sain sen esiin, nousin ja nostin Marjan ylös ja menin itse istumaan pytyn kannelle.

Notkeasti Marja tuli syliini ja ohjasi kovan kullini pillunsa huulille, hän laskeutui hitaasti alas ja puri olkapäätäni ettei huuto minkä iso kullini sai aikaan kuuluisi ulkopuolelle.

Marjan pillu oli märkä lämmin ja tiukka, hän oli jonkin aikaa paikoillaan kulli kokonaan pillussaan sanoen, sinulla on maailman suurin kyrpä kuin mustilla miehillä vähitellen hän alkoi nostaa ja laskea itseään tukien käsillään olkapäistäni.

Hän värisi jatkuvasti kun kullini porautui tiukkaan pilluun, tartuin hänen lanteisiinsa ja nostelin kovaan tahtiin nuorta naista joka alkoi olla taas lähellä orgasmia, Marjan pillu kiristyi ja sykki kun hän sai taas rajun orgasmin, hän tärisi ja heilui ihan sekapäisenä kiimastaan.

Minä nostin hänen lanteistaan kiinni pitäen niin nopeasti kuin pystyin ja tunsin miten orgasmin polte lähti leviämään kiveksistä ja kullini ruiskusi spermaa Marjan tiukkaan pilluun, Hän puri edelleen olkapäätäni orgasminsa jatkuessa muuten olisi varmaan huutanut ja saanut muut juhlavieraat kuulemaan rakastelumme huipentuman.

Kullini porautui yhä pilluun mutta veltostui melko nopeasti lauettuani ja luiskahti pois pillusta roikkuen suurena spermaisena paloletkuna reittäni vasten, Marja nousi ja katsoin miten spermaa valui tytön reisien sisäpintaa ja osa tipahteli lattialle, Marja oli ihan kalpea ja kuiskasi.

Meillä ei ollut mitään ehkäisyä ja voin tulla raskaaksi, hätkähdin itsekin ja kauhu valtasi minut, miten tyhmää oli rakastella ilman kortsua, mutta katuminen ei nyt auttanut vaan sanoin Marjalle, on pakko hommata pilleri ettet tule raskaaksi, maksan tietysti kaiken mutta on toimittava pian.

Marja sanoi menevänsä ilmoittamaan ettei hän pysty jatkamaan, koska päänsärky on yltynyt liian kovaksi ja on pakko päästä kotiin lepäämään, sovittiin että tarjoudun viemään hänet kotiinsa, ja matkalla mennään apteekkiin.

Muut eivät olleet huomanneet meidän poissaoloamme, joten oli helppo toimia suunnitelman mukaan, tätini pahoitteli Marjalle ettei ollut auttanut tarpeeksi tarjoilussa ja muussa touhussa kun koki että Marja oli rasittunut liikaa hoitaessaan lähes kaiken tarjoilun.

Vieraille ilmoitettiin asiasta ja kaikki kiittivät ja hyvästelivät Marjan toivottaen pikaista paranemista, kukaan ei ainakaan näyttänyt hämmästyneeltä kun minäkin kiitin juhlista ja sanoin kyyditseväni Marjan kotiinsa.

Toivotin hyvää loppuiltaa ja menin Marjan kanssa autooni ja lähdimme kohti apteekkia, Marja sanoi ettei ollut koskaan saanut noin voimakkaita orgasmeita, vaikka onkin nuoresta iästään huolimatta ollut monen kanssa yhdynnässä, tunsin pientä ylpeyttä vaikka mielessäni olikin huoli mahdollisesta tautitartunnasta kun ei ollut kortsua yhdynnän aikana.

Sanoin Marjalle huolestani, ja hän vastasi olevansa myös peloissaan kun hänellä on myös huoli, jos minä olen tartuttanut häneen taudin.

Vastasin etten tiedä olevani minkään taudin kantaja, mutta olen kyllä nussinut ennenkin ilman kortsua, joskin olen käynyt sen jälkeen testissä eikä mitään ole löytynyt.

Marja huokaisi helpottuneena ja sanoi että muiden kanssa on käyttänyt kortsua, hänellä ole mitään tautia koska on varma aikaisemmista yhdynnöistään.

Kun tulimme apteekin eteen, Marja sanoi hakevansa pillerin ja sitten ei tarvitse pelätä enää mitään jälkijuttuja.

Kun hän tuli takaisin oli pilleri ostettu ja vein hänet asunnolleen, hän pyysi minua sisälle mutta sanoin etten halua ja kaduttaa koko homma, Marja näytti pettyneeltä.

Ehkä me voitais joskus taas tavata ja vähän muistella näitä tapahtumia , sanoin etten nyt voi ainakaan sopia mitään vaan painun kotiini, ja katsotaan jos tavataan, vaihdoimme numerot ja erosimme.

Emme ole sen jälkeen koskaan olleet yhteydessä, ja parasta niin ainakin minun mielestäni, onhan Marja yli puolet nuorempi kuin minä, ei sillä etteikö nuori tyttö olisi kiva nussittava mutta minulla riittää niin paljon kypsiä ikäisiäni naisia kuin pystyn panemaan joten yksi tyttö ei puutetta tee.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot