SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Nussimassa Åsaa ja muita
Laatija Isokullinen ratsastajamies
Julkaistu 24.11.2017
Teksti

Olin aloittanut ratsastusharjoittelun, ja halusin aluksi saada kunnollista opastusta turvallisuuden ja tekniikan osalta. Opettajaksi piti tulla mies, mutta hänellä oli jo monta muutakin oppilasta, joten hän kysyi haittaako jos sinua opastaa hyvin kokenut nuori nainen. Hetken harkittuani vastasin, sopiihan se vaikka halusinkin miehisen näkemyksen uuteen harrastukseeni.

Luokseni tuli solakka vaalea hymyilevä nainen joka esittäytyi Åsaksi, kättelimme ja hän alkoi selostaa toimintatapoja ja tekniikkaa. Kävimme läpi useita osa-alueita ennen ensimmäistä ratsastus kokeilua. Hän oli rento ja mukava opettaja, lisäksi todella kaunis kaikin puolin, joten viihdyin hänen opetuksessaan helposti.

Kun tuli esiin varusteiden tärkeys, hän kysyi kokoani ja lupasi ottaa ensikerraksi kypärän, housut, takit, ym, oleellisen. Hän myös kehotti minua kiinnittämään huomiota alus pukeutumiseen, ja näyttikin kuvastoa jossa oli alusasuiksi sopivia vaatteita.

Ostin mielestäni sopivat alusvaatteet seuraavaa kertaa varten, ja tapasimme hänen toimistossaan mikä oli tallin yhteydessä. Hän kysyi minulta onko alusasu mukana? Kun vastasin myöntävästi hän pyysi nähdä sen, olin vähän hämilläni ja kun hän sen huomasi, sanoi ettei tarvitse kainostella tärkeintä on varmistaa että kaikki sopii yhteen.

Riisuin housuni ja paidan, jolloin hän pyysi minua pyörähtämään ympäri nähdäkseen alusasun sopivuuden, kun olin pyörähtänyt hän totesi alushousujen olevan ehkä väljät, ja on riski että ne jäävät ryppyyn hiertämään ratsastushousujen alla.

Hän tuli ja koetti materiaalia todeten sen erinomaiseksi, ja sanoi että hänellä itselläänkin on samaa kangasta olevat alusvaatteet. Jotenkin sen kuuleminen sai minussa kiihottumista aikaan ja kullini alkoi kovettua, yritin peitellä, mutta ei auttanut mitään vaan kohta se oli jo kovana pullottaen housuissani.

Åsa katsoi hieman posket punoittaen vältellen katseellaan näkemäänsä, mutta huomasin hänen vilkuilevan toistuvasti etumukseeni. Hän otti ratsastushousut ja pyysi sovittamaan niitä jalkaani, nousin ja vedin ne päälleni mutten saanut kulliani tungetuksi millään sisälle.

Åsa sanoi että on varmaan parasta että hän näyttää, miten housuihin pitää sujahtaa, ja riisui pois omat ratsastushousunsa tehden oloni vielä kiihottuneemmaksi. Hänellä oli kaunis lantio ja pakarat, katsoin kun hän sujautti kireähköt housut tottuneesti päälleen, kun taas yritin samaa ottaen housuja vähän alemmaksi tuli kullini kokonaan esille seisoen nyt Åsan edessä kovana. Sanoin etten voi mitään, kun se ei nyt suostu yhteistyöhön, mihin Åsa reagoi tulemalla eteeni tarttuen kulliini vedellen kädellään esinahkaa terskan päällä.

Otin hänen pakaroistaan kiinni ja hivelin niitä, Åsa perääntyi lukitsi oven ja otti ratsastushousunsa pois sekä päällyspaidan, nyt näin hänen kauniin vartalonsa vedin housut pois jalastani ja menin hyväilemään häntä. Hän otti paitani pois ja silitti karvaista rintaani, toisella kädellään runkaten kulliani, hyväilin häntä kauttaaltaan ja suutelimme kiihkeästi.

Hän ei vastustellut kun irrotin liivien hakaset ja paljastin pystyt rinnat, mitkä olivat ihanan näköiset pystyine nänneineen. Hyväilyt jatkuivat, ja laitoin sormet hänen pikkuhousujensa sisälle missä tunsin kostuneen pillun, Åsa huokaisi kun kostutin sormeni pillussa ja aloin hyväillä klitorista.

Hän oli ihan kiimassa kuten minäkin, ja kiivaasti hyväillen saimme toisemme kohti orgasmia, kun hivelin pillua ja klitorista nuollen nännejä, Åsa huohotti ja pillu supisteli orgasmin tullessa. Hän voihki ja huokaili jatkaen kullini hyväilyä, ja minä laukesin painautuen häntä vasten kun spermani ruiskusi hänen vatsalleen ja reisille.

Olimme niin raukeina että vajosimme matolle vierekkäin nauttien hyvästä olosta, Åsa kietoutui syliini selin minuun kullini painuessa hänen pakaraansa vasten.

Kun olimme toipuneet, hän kierähti selälleen ja sanoi. Sinulla on mahtavan suuri kulli, ja haluan saada sen sisääni mutta ehkäisy on välttämätön. Nousin ja otin lompakostani kortsun, näytin sen Åsalle sanoen, saamasi pitää.

Hyväilimme taas toisiamme, minulla kesti melko pitkään ennen kuin kullini alkoi kovettua, Åsa oli reidet levällään valmiina ottamaan kullini sisälleen. Laitoin kortsun riisuin häneltä pikkuhousut ja asetin itseni hänen jalkojensa väliin, Åsa sanoi "olethan varovainen ettei se satu". Otin kullistani kiinni ja hivelin sillä pillun huulilta klitorikselle moneen kertaan, Åsan työntyessä vasten minua ja hän pyysi minua tulemaan sisäänsä.

Asetin terskan häpyhuulien väliin ja nytkytin hitaasti vähän kerrallaan kulliani Åsan pilluun, hän ulvahti ja huokasi, ihanaa tule vaan kokonaan. Työnnyin syvemmälle ja terskani tavoitti kohdun suun helposti, Åsa vaikeroi ja kietoi jalkansa minuun ottaen hänelle sopivan tahdin. Annoin hänen rauhassa totutella kulliini, mikä täytti hänet pohjia myöten venyttäen pillun äärimmilleen, hän halusi päälleni ja kieräytin meidät helposti ympäri.

Åsa katsoi minua ja sanoi, anna minun tehdä kaikki niin saan tottua sen kokoon, kun en ole edes tiennyt että kulli voi olla noin suuri. Hän makasi rintaani vasten ja alkoi keinuttaa itseään ottaen kulliani yhä enemmän sisälleen, otin hänen pienistä pakaroistaan kuitenkin kiinni ja pitelin häntä niin ettei kullini ollut kuin juuri ja juuri pillussa.

Åsa painoi kuitenkin itsensä alas kullin mennessä pohjaan, jolloin hän voihki ja oli ihan sekaisin kiimasta, hän nypytti itseään kiihtyvällä tahdilla alkaen voihkia ja huokailla silmät kiinni nautinnollinen ilme kauniilla kasvoillaan. Hän ulvahti, tärisi voimakkaasti ja sai orgasmin hangaten pillullaan kovaa kulliani vinhasti, huokasi useita kertoja retkahtaen velttona päälleni.

Annoin Åsan rauhoittua, ja kun hän avasi silmänsä nostin hänet päältäni, asetin nelinkontin eteeni ja hän laski rintansa lattiaan kun työnnyin takaa hänen kireään pilluunsa. Työnsin hiljalleen syvemmälle ja sormeilin Åsan klitorista hänen pyörittäessään minua vasten ihanaa takamustaan, pääsimme yhteiseen rytmiin mikä kesti pitkään. Kullissani alkoi tuntua kihelmöintiä, ja kiihdytin työntöjäni hivellen Åsan klitorista kokoajan hellästi mutta selvästi nautintoa tuoden.

Åsa tärisi taas ja vatkasi itseään, tunsin kun pillu supisteli ja ulvahtaen laukesin Åsan kireään pilluun, työntelin kunnes ihanat kuumat aallot loppuivat kullissani, Åsa valahti vatsalleen ja minä sain kullini pysymään hänessä kun olimme päällekkäin lattialla. Åsa oli selvästi vielä vähän vailla ja hivutin sormeni klitorikselle hivellen hiljaa, Åsa laukesi huudahtaen ja veltto kullinikin tuli pois pillusta kun hän piehtaroi allani.

Nousimme ylös ja Åsa sanoi katsoen sperman täyttämää kortsua mikä roikkui kullissani, en ole koskaan nauttinut näin ihanasti, kiitos. Naurahdin ja sanoin etten minäkään ole osattomaksi jäänyt, sitä paitsi kiitos on minun puolellani.

Åsa otti varovasti kortsun kullistani, solmi sen näppärästi ja pudotti roskikseen, sitten hän otti käsi- pyyhkeitä kuivasi kullini ja oman pillunsakin samalla. Hän sanoi ettei ole valitettavasti kunnon mahdollisuutta peseytymiseen, vain tuo lavuaari.

No sehän oli ihan riittävä, ja saimme itsemme siistittyä. Åsa sanoi että voimme sovittaa nyt tai myöhemmin ratsastus asuja, tosin olemmehan jo saaneet kumpikin tälle päivälle ratsastusharjoitukset tehtyä, joten voimme jättää sen myöhemmäksi.

Kun olimme pukeutuneet, ja istuin tuolilla tuli Åsa syliini ja kysyi, "oletko vapaa". Kun vastasin olevani, hän katsoi minua sanoen, niin minäkin. Suutelimme pitkään ja Åsa pyysi jos voimme mennä kahville lähihuoltamolle, ja jutella lisää.

Istuttiin ja juteltiin, kunnes Åsa otti minua kädestä kiinni silmiini katsoen kysyi, olisitko halukas jatkossa olemaan seuranani? Vastasin olevani mielelläni kanssasi, ja onhan meillä yhteinen harrastuskin, ratsastushan sujuu mukavasti.

Nauroimme makeasti ja vein Åsan takaisin tallille, tultuamme sinne hän pyysi jos voin tulla huomenna illalla hänen luokseen, niin hän laittaa mielellään pientä iltapalaa.

Oltiin Åsan kotona kun hän oli kutsunut minut pikku ilta palalle.

Syötiin ja viihdyttiin hyvin yhdessä, Åsa sanoi mulle, tää on vähän mulle sellanen nolo juttu mutta mä haluaisin esiintyä sulle erilaisissa asuissa, ja se silloin tallilla ollut omien ratsastushousujeni pois otto ja pukeminen liittyi kyllä ihan tähän mun mieltymykseeni.

Kuulehan kaunokainen, anna palaa vaan mä oon ihan hulluna sun kauniista vartalosta, ja haluan olla alasti kun esittelet asujasi, Åsa oli innoissaan ja pyysi että saa riisua mut.

Hän meni minut riisuttuaan pukeutumaan, ja kun Åsa tuli näkyviin kullini oli pakahtua veritulvasta kun se kovettui hetkessä, Åsalla oli pitsikoristellut rintaliivit ja tosi kireät ratsastushousut mitkä olivat kuin valetut hänen muotoihinsa.

Se miksi kullini kovettui johtui siitä kun Åsa levitti reidet ja paljasti pillunsa edessäni, niissä housuissa oli haarusta avoin, eli ne olivatkin seksiasusteet.

Olin ihan kiimassa kun Åsa pyörähteli edessäni ja kun hän oli selin minuun taivuttaen ylävartalonsa kohti lattiaa, oli pillu niin ihanasti esillä että syöksyin kontalleni hänen taakseen ja aloin nuolla häpyhuulia siirtyen pikkuhiljaa klitorikselle.

Pullautin Åsan rinnat esiin kauniisti koristeltujen liivien suojasta, hivelin nännejä pillun jo vuotaessa kiimalimaa.

Åsa kuitenkin ojentautui sanoen, menen vielä vaihtamaan asua jos maltat, vaivoin sain suostuttua niin paljon teki mieleni rakastella ihanan Åsan kanssa.

Åsa tuli takaisin silkkisissä pikkuhousuissa rinnat peitettynä kapealla silkkikangas kaistaleella.

Minä parka kyrpä kovana ihailemassa Åsaa joka taas keimaili edessäni, ennen kuin ehdin kiinni häneen Åsa sanoi, tule kohta makuuhuoneeseen katsomaan.

Åsa kuiskasi, nyt saat minut ratsastajani, tule ja ota.

Kun menin makuuhuoneeseen oli Åsa jonkinlaisen ratsastussatula telineen päällä perse pystyssä, pillun huuliaan auki pidellen, menin "kyytiin" ja ohjasin ison kullini Åsan pillun huulille, hän työnsi vastaan ja kulli alkoi hakea tietään märkään pilluun.

Tavoitin helposti pillun pohjan kun Åsa työnsi kiimassa itseään minua vasten, hän huokaisi, ota kiinni rinnoistani ja anna kun ratsastan edessäsi, aaah mikä nautinto kun Åsan liukas pillu imi kulliani sisäänsä, ja pullautti sen taas lähes pois pillusta kuitenkin hänen hallitessaan lantiollaan täysin rakasteluamme..

Åsa liikkui nopeaan tahtiin kuin todella ratsastaen edessäni ja oli vauhkona kiimasta, nännit olivat kivikovat kun Åsa jatkoi hurjaa laukkaa, laitoin toisen käden hänen haaroihinsa ja hyväilin kovaa klitorista, kostutin sormiani syljellä ja nyt Åsa tuli ihan villiksi.

Perse viuhtoi ja nainen voihki kiimassa, Åsa oli tulossa huipulle ja pillun supistukset alkoivat niin rajuina , että Åsa ulisi ja vatkasi yhä lujempaa orgasmin saadessa hänen vartalonsa taipumaan kaarelle rinnat ylväästi eteenpäin, ja perse puski minua vasten.

Otin kiinni lanteista ja annoin Åsalle kullia niin että huone raikui kun hän ratsasti itsensä orgasmiin, puskin kulliani häneen ja nautin kiimaisesta ratsastajastani vielä pitkään, kunnes täristen purkauduin Åsan tiukkaan pilluun, ratsastimme kunnes kullini valahti pois pillusta, spermaa valui satulalle ja lattialle.

Nojasin Åsan selkää vasten ja suutelin korvannipukkaa ja niskaa sanoen, Åsa ihana ratsastajani kuinka hyvää voitkaan tehdä.

Åsa vastasi hänellä olevan "varastossa" lisäyllätyksiä mitkä on vielä tulossa, muttei tänään.

Åsa kertoi kerran näyttäneensä "rooliasujaan" eräälle miehelle, ja mies oli huudahtanut ”vitun pervo leiki sinä hevosta jos haluat, mutta tee se itseksesi”.

Mies paiskasi telineen kumoon ja häipyi vielä tuhisten, kaikkia sitä maa päällään kantaa hyi hitto.

Pelkäsin siksi että sinä et hyväksy näitä juttuja, mutta päätin ottaa riskin.

Sanoin Åsalle, kuulehan villikko, tää oli kiihottavinta mitä olen koskaan saanut kokea, saat minusta ratsastus seuraa milloin haluat, tässäkö jotain pervoa, höpö höpö.

Älä sinä luule minun pelästyvän, vaan ole ihan oma salaperäinen itsesi ja sitä paitsi haluan ratsastaa kanssasi uudestaan tällä hevosella, mutta eri asennossa kunhan ensin kerätään voimia.

Åsalla riittää jatkossa lisää ihania yllätyksiä, mitkä saavat meidät "ratsastamaan" usein ihan ilman hevostakin.

Lähdettiin Åsan kanssa ratsastamaan pitkin syrjäisiä metsäpolkuja kunnes tulimme kauniin kallion luo mihin jätimme hevoset, meillä oli eväät mukana ja aloimme nauttia niitä mukavassa suojaisassa kallion syvennyksessä viltin päällä.

Kun oltiin syöty ja juotu istuttiin toisiimme nojaten ihaillen maisemaa mikä aukeni edessämme, käteni hakeutuivat Åsan puseron alle missä sain hyväillä hänen kiinteitä rintojaan, vedin puseron pois ja rintaliivit samantien.

Suutelimme Åsan hivellessä kulliani housujen kätköissä, hän avasi ne ja laski myös alushousuni kullini ponnahtaessa täydessä seisokissa vapauteen, hän meni eteeni polvilleen ja alkoi nuolla kulliani, näin kuinka nuori nainen noin sadan metrin päässä meistä katseli varjosta touhujamme.

En välittänyt sanoa siitä Åsalle, vaan nautin ihanasta tunteesta minkä hän minulle sai hellien kulliani, huomasin että nainen laski housujaan ja sormeili pilluaan meitä tiiviisti tarkkaillen, Åsa nousi riisuen housunsa ja seivästi itsensä mahtavana seisovaan kulliini.

Hypitin häntä lantiosta kiinni pitäen ja katsoin kuinka Åsa nautti silmät ummessa rakastelustamme, samalla minulla oli näkymä naiseen joka oli meitä tarkkailemassa runkaten vimmatusti pilluaan sormillaan.

Åsa ulvahteli ja tikkasi yhä villimmin persettään ylös alas ja alkoi jo olla tulossa huipulle, Minäkin olin valmis laukeamaan ja saimme Åsan kanssa lähes yhtaikaa ihanat orgasmit.

Nainen näytti myös pääsevän huipulle, ja päästi melkoisen voihkaisun kun orgasmi ravisteli hänen kehoaan, Åsa kuuli sen ja sanoi, Kuulitko tuon äänen?

Vastasin että olen katsonut kun joku nuori nainen meitä tarkkaillen tyydytti itseään tuolla varjoisassa paikassa metsän reunassa.

Åsa nousi ja kullini lurpsahti pois hänen ihanasta pillustaan, hänkin näki tuon naisen joka nosteli housujaan pysytellen mahdollisimman piilossa.

Åsa huudahti: Kuulehan siellä, tule käymään täällä olisi asiaa. Nuori nainen katsoi hetken ja lähti tulemaan meitä kohti, Hän oli ihan kalpea kasvoiltaan ja sanoi, anteeksi mutta kun näin teidän ratsastavan tänne jäin jostain syystä katsomaan teitä, ja kun aloitte hyväillä ja rakastella oli minun pakko sormeilla itseni orgasmiin.

Åsa katsoi naista joka tuijotti välillä kulliani mikä spermaisena roikkui yhä melko komean kokoisena, yllätyin kun Åsa sanoi naiselle, haluatko olla kanssamme niin että saat kullia?

Nainen tuli nyt ihan punaiseksi poskiltaan ja vastasi että ei ole koskaan nähnyt suurempaa kullia kuin miehelläsi on, ja samalla sanoi haluavansa saada sen pilluunsa.

Åsa alkoi samantien riisua naista joka oli todella kaunis, Åsa katsoi häntä ja ohjasi samalla naisen eteeni selkä minuun päin.

Aloin sormeilla naisen likomärkää pillua Åsan hivellessä hänen rintojaan, nainen puhisi kiimaisena ja kurotti kätensä kulliini mikä oli taas komeasti pystyssä, Åsa otti kortsun kullini suojaksi ja ohjasi naisen syliini.

Pillu oli todella pieni, ja meni pitkään ennen kuin hän sai kullini uppoamaan sisäänsä, nostelin häntä hitaasti Åsan hivellessä hänen klitoristaan, nainen vaikeroi ja tärisi pillun supistellessa lähes heti orgasmissa.

Hän päästi melkoisen huudon kun orgasmi tuli voimalla, hypitin häntä jättimäisen kullini täyttäessä hänen pienen pillunsa ja venyttäen sen äärimmilleen.

Nostin hänet pois sylistäni ja Åsa auttoi kullini hänen sisäänsä pystyasennossa edestäpäin, pidin hänen vasenta jalkaansa ylhäällä ja seivästin hänet kunnolla kullini viuhtoessa pienessä pillussaan.

Olin itse tulossa huipulle, ja annoin kullini porautua säälimättä häneen, kun kiihdytin tahtia hän rääkäisi laueten taas kiristynyt ilme kasvoillaan, kullini alkoi pumpata spermaa kortsuun ja murahtelin itsekin kun sain pienintä pillua kuin koskaan ennen.

Åsa tuki meitä kun horjuimme lauenneina toisiamme lujaa puristaen, ja Åsa auttoi kullini pois hänen pillustaan varmistaen että kortsu ei luista pois.

Vaivuimme maahan ja lepäsimme pitkään ennenkuin Åsa kysyi naiselta, saitko mitä halusit?Nainen oli vieläkin ihan sekava mutta sai sanottua, ihana jätti kulli kuin pornofilmien mustilla miehillä, pilluni on niin arka mutta samalla tyydytetty etten varmaan pysty edes kunnolla kävelemään vähään aikaan.

Katsoin Åsaa ja sanoin etten olisi koskaan voinut kuvitella että houkuttelet vieraan naisen luoksemme ja autat minua rakastelemaan häntä, Åsa vain naurahti ja sanoi: Sinulla kun riittää kyllä kullia meille molemmille, ja sitä paitsi ei hän mikään vieras ole, vaan yksi meidän tallin nuorista naisista jolle kerroin sinun kullistasi ja sovimme että hän tulee tänne kun olemme rakastelemassa.

Olin kummissani moisesta ja sanoin Åsalle, etkö ole milläsikään vaikka nussin toisen kanssa? Åsa naurahti taas ja vastasi, Sanoinhan sinulle silloin kun rakastelimme minun luonani telineen päällä. etteivät yllätykset tähän lopu.

Me kun olemme tämän Birgin kanssa aika usein hyväilleet toisemme orgasmeihin, ja Birgi kuultuaan kullistasi halusi päästä koe ratsastamaan sen, tässä taas yksi uusi yllätys sinulle.

Sanoin naisille, vai olette te mieltyneet sekä miehiin että naisiin, mikäs siinä kyllä minä ratsastan teitä kumpaakin mielelläni.

Sanoin Åsalle ja Birgille, haluan nähdä kun rakastelette keskenänne ja voin tulla itsekin mukaan jos haluatte, naiset olivat viltin päällä alastomina ja hyväilivät toisiaan selvästi tottunein ottein, kun he olivat nuolleet toisensa orgasmiin komensin heidät eteeni kontalleen ja sanoin, nyt alkaa ratsastus.

Laitoin kortsun kulliini ja työnnyin Åsan pilluun kullin venyttäessä sen äärimmilleen, vaihdoin sen nopeasti Birgin pilluun ja näin sain kiihdytettyä naiset pikkuhiljaa lähelle laukeamista, aina kun nussin toista hyväilin samalla kullitonta sormillani ja kiima pysyi yllä meillä kaikilla.

Åsa työnteli vaativasti itseään minua vasten ja orgasmi sai hänet vaikeroimaan ja ulvomaan, hän vaipui makuulle kun irrottauduin hänestä ja tunkeuduin Birgin tiukkaan pilluun, pidin terhakoista rinnoista kiinni ja annoin kullin upota pohjaan saakka.

Birgi huusi ja viskoi päätään kun mahtava orgasmi sai hänen pillunsa sykkimään rytmikkäästi kullini ympärillä, hänkin vaipui viltille makuulle kun sain kullini pois pillustaan.

Vedin kortsun pois ja aloin vatkaamaan kulliani kädelläni kunnes tunsin olevani lähellä orgasmia, komensin naiset eteeni polvilleen suut avoinna ottamaan spermat suihinsa, kumpikin oli suu ammollaan kun kullini ruiskusi spermaa pikinä ryöppäyksinä.

Sain ohjattua sperman molemmille suuhun ja kasvoille, sitä tuli ihmeen paljon vaikka olinkin saanut tyhjentyä mielestäni hyvin jo aiemmin, kovaa runkaten sain kaiken tulemaan ja naiset alkoivat nuolla kulliani vuorotellen, kunnes se veltostui.

Lopuksi he nuolivat spermani toistensa kasvoilta, ja nielivät nauttien kaiken, lepäsimme illan jo hämärtyessä toisiimme kietoutuneina, ja kuulimme kun hevoset hyrisivät kallio leikkauksen takana.

Åsalla on ihania yllätyksiä joita odotan innokkaasti, kun hän ei koskaan ennalta paljasta mitä on tulossa.

Varmaa on ettei hänen kanssaan tule tekemisen puutetta, on siinä sellainen himokas ratsastaja ettei parempaa voi toivoa.

Åsasta löytyi jatkuvasti uusia ulottuvuuksia, jotkin niistä hämmensivät toiset taas kiihottivat äärimmäisen paljon.

Niinkuin sekin kun Åsa piti koti illan ratsastustallin naisille saunoineen kaikkineen, olin taas suostunut hänen juttuunsa jonka lähdin jännittyneenä toteuttamaan.

Kun naiset olivat saunassa menin Åsan suunnitelman mukaan hänen asuntoonsa, riisuin itseni ja astelin komeasti pystyssä oleva kyrpä edellä saunaan naisten yllättyessä täysin, moikkasin leidejä ja kysyin olisiko mahdollista liittyä seuraan vaikka teillä onkin naisten ilta?

Jotkut peittelivät suloisia paikkojaan, toiset taas olivat heti avoimia ja sanoivat: Tervetuloa seuraan, emme osanneet odottaa tällaista mutta jokainen meistä voi vapaasti tietenkin valita jääkö vai ei, tietysti jos joku tai jotkut haluavat että poistut niin olet siihen varmasti herrasmiehenä valmis.

Vastasin naisille etten halua tungetella, vaan tulin Åsan ystävällisesti kutsumana ja sanokoon nyt samantien ne tai se joka haluaa minun poistuvan.

Naiset katsoivat komeaa kulliani mikä sykki sydämeni lyöntien tahtiin, kaikki jäivät ja kipusin Åsan viereen ja tilanne oli kaikille jännittävä.

Åsa rikkoi hiljaisuuden sanoen, sopiiko että leikimme sormi pelin, siis kun sanon nyt jokainen nainen näyttää toisen käden sormistaan pystyssä sen määrän kuin haluaa, ja ne joilla suurin sama määrä jatkavat kisaa kunnes on kaksi jäljellä, kahta kertaa peräkkäin ei saa olla samaa sormilukua vaan aina on vaihdettava.

Kun on karsittu kahteen naiseen, he saavat tämän komean uroksen pesemään itsensä, niin alkoi kisa ja Åsa tippui heti pois, ja kun kisa ratkesi jäi jäljelle kaksi ihanan muodokasta naista.

Astui alas lauteilta ja pyysin leidit mukaani, aloin pestä heitä kullini ollessa edelleen kovana ylväästi ylöspäin, toinen heistä kosketteli kulliani ja niin myös toinenkin oli kullini varressa kiinni.

Åsa ja muut naiset olivat tulleet katsomaan pesua, ja monilla oli lasi kädessään mistä he naukkailivat viiniä, pesin naiset ja hivelin molempien suurehkoja rintojaan siirtyen sormeilemaan pilluja.

Muut naiset kannustivat meitä, ja lähes jokainen hiveli itseään kiihkoissaan kun jatkoimme voittajien kanssa hyväilyitämme, Åsa tuli asettamaan kortsun kulliini ja toinen naisista kumartui eteeni vetäen minua kullistani sisäänsä, kuulin kuinka naiset huokailivat kun kullini levitti naisen hävyn ammolleen upoten melko syvälle pilluun.

Toinen palkinnon saajista hiveli pallejani kun aloin työnnellä muhkeaa parruani ulvahtelevaan naiseen, nussittava nainen oli niin kiimassa ettei kestänyt kuin parikymmentä työntöä ennen kuin kiljuen laukesi, hän lysähti maahan ja Åsa tuli vaihtamaan kortsun.

Toinen naisista oli lattialla selällään pillu levällään silmät loistaen kun laskeuduin ja aloin sovittaa kullia hänen sisälleen, hän oli helpommin saavutettavissa kuin edellinen, niin pääsimme heti heti villiin yhdyntään.

Melkoinen voihkina pääsi häneltäkin kun otin pakaroista kiinni ja annoin kunnolla kullia vinhasti pallien takoessa persettään vasten, pesuhuoneessa kuului voihketta kun koko naisjoukko tyydytti itseään.

Allani nainen sätki ihan villinä ja alkoi huutaa ja voihkia laueten rajuun orgasmiin.

Vedin kullini pois ja Åsa vaihtoi kortsun sanoen, nyt on vapaa pääsy olkaa hyvät, heti olivat naiset kiinni minussa yhden jo peruuttaessa parruuni, sain hyväilyitä kaikkialta kun tyydytin taas yhden naisista.

Olin rakastellut jokaisen kanssa ja Åsa oli enää jäljellä, hän tuli runkkaamaan minua ja imi välillä taas runkaten kulliani, Hän meni selälleen penkille ja pyysi minut päälleen ottaen kullini rintojensa väliin.

Naiset olivat kannustamassa hihkuen iloisesti kun kullini hieroi Åsan rintojen väliä, tuntui että paine palleissani kasvaa ja sanoin Åsalle huohottaen, kohta tulee.

Åsa hinkkasi vielä hetken ja imaisi sitten terskani suuhunsa, ja silloin sperma ryöppysi niin että karjuin kun kullini pumppasi sitä Åsan suuhun, spermaa valui pitkin Åsan poskea leukaa ja siitä penkille.

Muut naiset hurrasivat ja taputtivat käsiään kun voipuneena nousin pois Åsan päältä, yksi naisista sanoi että nyt on aika pestä tämä ihana mies, ja minut talutettiin suihkun alle missä erityisesti kullini sai perusteellisen pesun.

Åsa haki pyyhkeen alkoi kuivata minua ja ehdotti että nautimme rauhassa vieraastamme hänen olohuoneessaan, missä on tarjolla myös muutakin suuhun pantavaa kuin se mitä hän otti suuhunsa.

Jotkut naisista laittoivat pikkuhousut ja liivit, jotkut olivat pyyhe ympärillään kaikkien ollessa yhtämieltä siitä että minun on oltava ihailtavana alastomana heidän vapaasti katseltavanaan.

Meillä oli hauskaa ja vapautunut tunnelma jatkui useimpien naisten humaltuessa lisää, tosin hyvin kohtuudessa pysyen.

Yksi heistä kysyi minulta ihmetellen, miten kykenin ottamaan heidät kaikki laukeamalla vasta Åsan hyväillessä rinnoillaan ja suullaan minut orgasmiin, vastasin harjoitelleeni pidättämään laukeamistani monia vuosia, tosin myönsin että olin ollut monesti lähellä purkautua kun heitä nussin.

Eräs heistä tuli syliini ja hinkkasi kulliani saaden siihen taas mukavasti kovuutta, hän kehui ettei koskaan ole nähnyt näin kookasta kullia mikä vielä on ollut kaikkien heidän sisällään tyydyttäen jokaisen, hänellä oli pyyhe mikä putosi lattialle kun hän alkoi nousta päälleni ottaakseen kullini sisälleen.

Åsa puuttui peliin ja toi kortsun kulliini sanoen, kumin käyttö on pakollinen sillä ei kai kukaan halua mitään ikäviä jälkiseuraamuksia, nainen laskeutui syliini kireän pillun imiessä kullini sisäänsä, hän alkoi hitaan nautinnollisesti vatkaamaan persettään ja voihki äänekkäästi.

Nyt minulla alkoi tuntua etten pysty pidättämään kauaa, ja hypitin häntä rajusti sylissäni, nainen läähätti ja heitteli päätään kiljuen lopulta pillun sykkiessä rytmikkäästi, olin jäänyt ihan viittä vaille mutta olin kuitenkin valmis ottamaan seuraavan halukkaan naisen nussittavakseni.

Nainen oli kontallaan lattialla venytti pikkuhousunsa pillunsa edestä ja kortsun vaihdettuani puskin kulliani häneen, en kuitenkaan saanut sitä sisälle vaikka hän levitti häpyään anellen tulemaan sisäänsä.

Åsa tuli rasvatuubi kädessään ja purskautti siitä naisen häpyyn kunnon lastin ja nyt alkoi homma onnistua, hän oli tosi tiukka ja pyysi olemaan varovainen, nypytin hiljalleen syventäen työntöjäni kullini tavoittaen pohjan.

Hivelin klitorista samalla kun painelin parruani häneen huudahtaen, nyt tulee illan finaali aion purkautua tähän ihanaan naiseen, sen kuultuaan hän työnsi vastaan minkä pystyi ja perse täristen saavutti huippunsa, jatkoin kiivaaseen tahtiin ja ulvahtelin itsekkin kun purkauduin kulli hänen pillunsa pohjassa.

kun toivuin orgasmistani kaikki naiset taputtivat villinä yhden sanoessa, tämä täytyy jatkua vai onko joku eri mieltä? Naiset hihkuivat haluavansa saada kulliani, mutta jouduin kuitenkin sanomaan heille olevani tällä erää levon tarpeessa.

Kuulin pettyneitä kommentteja, mutta Åsa lupasi järjestää halukkaille uusinnan, ja hänen mielestään olisi viisainta jos kaikki eivät olisi kerralla nussittavana.

Sanoin kuitenkin minulla olevan kotona keinot millä kaikki halukkaat saavat seuraavissa juhlissa kullia kyllikseen, Åsa lupasi järjestää uudet juhlat joihin on myös kaikki tervetulleita.

Osa naisista jäi yöksi kuten minäkin, jotkut menivät koteihinsa hoitamaan kuka mitäkin "velvoitteita", jotkut heistä kun ovat naimisissa ja voi olla että kotona odottava kulli ei enää olekkaan yhtä hyvän tuntuinen kuin ennen juhlia.

Aamulla kaksi naisista halusi vielä rakastella, ja annoinkin heille kyytiä parrun paksuudella, kuin tukkijätkä, molemmat tulivat tyydytettyä kun lopulta jäimme Åsan kanssa kahden rakastellen pitkään nauttien, niin ettei kumpikaan enää jaksanut enempää.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot