SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Orgasmeja
Laatija Kaijalle kullia
Julkaistu 06.05.2016
Teksti

Vedin Kaijan päälleni haarat levällään pillu suutani vasten ja nuolin hitaasti häpyhuulia ja tökin kevyesti klitorista kielelläni, Kaija kastui ja pillusta valui ihanaa nektaria minkä nielin nauttien.

Hän alkoi vohkia äänekkäästi ja työnsi vaativasti pilluaan suutani vasten, välillä häpyhuulet ja perseen ympärys nykivät ja Kaija ulvoi orgasmin tullessa, jatkoin nuolemista ja Kaija pysyi huipulla reuhtoi ja ulvoi.

Kieräytin Kaijan päältäni asetin tyynyjä hänen vatsansa alle ja aloin työntää kullia hänen tiukkaan pilluunsa takaapäin, hivelin klitorista ja pääsin niin syvälle että kullini tapasi pillun pohjan.

Kaija sopersi ihan sekavia kun hitaan rauhallisesti otin hänet ja annoin nauttia kullistani, sormeni klitoriksella pyörien, Kaija puhisi työnsi persettään minua vasten kunnes hän pillu rytmikkäästi nykien sai orgasmin.

Kaija sanoi voipuneella äänellä "ihana mies minä en ole koskaan ennen saanut mitään näin ihanaa kiitos".

Vedin yhä täydessä seisokissa olevan kullini pillusta ja käänsin Kaijan selälleen, hän levitti pilluaan ja työnsin kullin sisään nostin Kaijan jalat olkapäilleni ja painelin nopeaan tahtiin niin että Kaijan rinnat heiluivat edestakaisin.

Nussin rajummin tuntien kuumotuksen leviävän palleista kulliini, työnsin muutaman pitkän hitaan työnnön ja Kaija oli taas tulossa, pääsin mukaan hänen orgasminsa rytmiin kun pillu taas kiristyi ja spermaa alkoi lentää pilluun valtavaa nautintoa tuottaen, puskin kunnes olin saanut yhden parhaista orgasmeista elämässäni.

Pysyimme sisäkkäin suutelimme ja lopulta veltostuva kullini luisti pois Kaijan pillusta, kierähdin hänen viereensä ja silitin kevyesti rintoja ja poskia.

Kaija painautui tiukasti minua vasten ja sanoi, en ole voinut ymmärtää miten hyvää mies voi tehdä kun ottaa minut hyväillen useaan orgasmiin kielellä ja sormin ja kaiken huippuna valtava siitin sai minut menettämään lähes tajuntani kun veit minut nautinnon huipulle.

Vein hänen kätensä kuliini kiinni, hän veteli kädellään limaista patukkaani kunnes nostin hänet päälleni ja Kaija ulvahti kullini upotessa pilluun.

Nytkytin hitaasti kulliani pillussa mutta Kaija alkoi pomppia nopeasti rinnat heiluen ja ulisi, pyöritin sormea klitoriksella ja Kaija vispasi persettään nopeaan tahtiin jännittyi ja lysähti päälleni ulvoi orgasmin huumassa pillun sykkiessä taas ihanalta tuntuen.

Nostin hänet päältäni lattialle nousimme seisomaan ja työnsin kullini edestäpäin pilluun,nylkytin parruani ja otin hänet nostaen pakaroistaan pidellen syliini.

Liikutin vahvoilla käsilläni ulvovaa naista sylissäni ja kesti pitkään kun tunsin miten pallit vetäytyivät ja sain ihanan orgasmin,spermaa suihkusi pilluun ja jalkani olivat pettää.

Laskin Kaijan alas ja hän levitti häpyhuuliaan sperman pulpahdellessa pillustaan, hän kyykistyi ja antoi sperman valua lattialle.

Horjahtelin mennessäni sänkyyn ja jäin kyljelläni maaten katsomaan kun Kaija pinnisteli pillustaan kaiken sperman minkä sai tulemaan.

Hän nousi ja tuli luokseni sanoen: "Mennään suihkuun, haluan pestä valtavan kullisi", nousin ja seurasin Kaijaa joka lantio seksikkäästi keinuen käveli edelläni.

Himoni yltyi taas ja tartuin kiinni lanteisiin minun on helppo saada erektio jo vartin kuluttua laukeamisestani, kellistin Kaijan eteeni perse pystyssä ja työnnyin häneen, painoin kovalla tahdilla kullia pilluun.

Nussin, hiki virtasi kasvoillani ja pumppasin valtavalla aisallani kunnes spermaa alkoi ruiskuta pilluun, painelin rajusti kunnes olin saanut pallit tyhjiksi ja kulli valahti pois Kaijan pillusta.

Kun irrotin otteeni lantiosta Kaija vaipui polvilleen spermaa tuli nyt vähemmän ja Kaija otti sitä sormiinsa vei ne suuhunsa nuollen kuin tikkaria ja nauroi vapautuneesti.

Kullistani venyi pitkä spermanauha ja ohjasin aisani hänen huulilleen Kaijan nuollessa isoa terskaani,saatuaan kullini nuoltua hän nousi tuli suutelemaan ja melkein oksensin kun spermaa tuli suuhuni,en voi sietää sperman makua ja syljin kaiken liman lattialle.

Kaija talutti minut kullistani kiinni pitäen pesuhuoneeseen avasi suihkun pesi hellästi hivellen kullini puhtaaksi ja minä hänen pillunsa, olimme pitkään suihkun alla kietoutuen toisiimme.

Kaija sulki suihkun otti pyyhkeen kuivasimme toisemme.

Menimme takaisin yläkerran sänkyyn ja vedin peiton päällemme nukahtaen lähes heti sylikkäin Kaijan pakarat minun vatsaani vasten.

Heräsin aamulla ja nousin varovasti mennen vessaan,kun tulin takaisin oli Kaija kyljellään enkä voinut vastustaa itseäni vaan menin hänen taakseen aloin hyväillä kiinteää persettä.

Saatuani hänet kiimaiseksi valmiiksi yhdyntään nostin oikean jalkansa ylös työnnyin häneen takaapäin, työntelin hitaan nautinnollisesti kunnes Kaija alkoi tärisemään.

Hivelin klitorista kiihdytin tahtia ja laukesimme molemmat, ensin Kaija sitten minä pallit läiskivät vasten pakaroita kun tyhjenin tiukkaan pilluun, spermaa tuli kunnon lasti, vedin kullin pois pillusta oli kaunista katsoa kun spermaa valui Kaijan pakaraa pitkin tippuen sängylle.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot