SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Pieni pilluni sai aisaa
Laatija Tytön halut
Julkaistu 13.12.2016
Teksti

Iskin miehen ravintolasta ja vein pikkuiseen yksiööni kylän laidalle, aikomus oli saada hieman hyväilyä mutta miten sitten kävikään pienen vittuni. Mies riisui minut heti asuntooni päästyämme.

Avasin häneltä eteisessä paidan napit yksi kerrallaan ja esiin tuli todella ihanan karvainen rinta. Hän alkoi hyväillä ja suudella rintojani sekä nännejäni jotka olivat kivikovat.

Nousimme seisomaan ja suutelimme kiihkeästi, minä kourin kyrpää housujen päältä ja aloin avata vetoketjua, kun sain housut auki kyrpä pomppasi esiin ja minä riisuin häneltä myös alushousut, Tämä kyrpä oli todella iso ja paksu. Aloin runkata sitä hitaasti edestakaisin ja se koveni entisestään, se oli ainakin 25 senttiä pitkä ja todella paksu.

Hän otti minua perseestä kiinni ja nosti minut seinää vasten. Sanoin hänelle että opeta minua rakastelemaan, ole niin kiltti, hän kantoi minut sänkyyni.

Minä olin peloissani mutta silti niin kiimainen että en halunnut lopettaakaan. Hän asetti haarani levälleen ja tuli päälleni, asettaen kullinsa pään vitun huulilleni härnäten minua. Otin häntä pakaroista kiinni vetäen lähemmäs.

Sitten väänsi kulliaan ja alkoi työntää sitä varovasti sisääni. Tuntui että paikkani repesivät ja se sattui. Voihkin ja melkein kiljuin kun tuo iso ase työntyi pieneen pilluuni sanoin tuo sattuu , mutta hän vain painoi sisään. Kun tuo iso kulli oli kokonaan sisälläni, mies makasi hetken päälläni hiljaa. Sitten hän otti minua hartioistani kiinni ja alkoi nostaa lantiotaan hitaasti. Minäkin tarrasin nopeasti hänen selkäänsä kiinni ja painoin melkein pitkät kynteni hänen ihoonsa.

Mies teki hiljalleen ja hellästi edestakas liikkeitä ja minun oli aivan pakko ulvoa ja huutaa, en voinut itselleni mitään. Levitin haarojani entisestään että hän pääsi paremmin naimaan minua. Näin me sitten rakastelimme, olin saanut vieteltyä tuon ihanan miehen ja nyt hän kirnusi pientä vittuani tuolla melkein neekerinkullin kokoisella aseellaan.

Mies alkoi huohottaa lujasti ja tahti alkoi kiihtyä, minun oli pakko huutaa koska se sattui niin kovasti, älä niin rajusti ulvoin, mutta hän vain nussi ja tihensi tahtiaan enemmän kun yritin sanoa hänelle niin. Hänen kiveksensä läpsivät ihanasti persettäni, tässä pienessä vuokra kämpässäni alkoi olla todella villi ja kiimainen meno. Sänkyni natisi ja luulin että se hajoaa kun mies vain kiihdytti entisestään.

Kiimani oli valtava ja huusin niin että seinissä kaikui hän sai minut vähän vaikenemaan suutelemalla tunsin että miehen orgasmi oli jo lähellä kun hän kiihdytti vielä entisestään ja alkoi huohottamaan, minäkin nautin ja otin tiukemman otteen hänestä. Sitten mies sai orgasmin karjui ja painoi kyrvän pohjaan asti laukaisi rajusti spermat sisääni, juuri sinä hetkenä kun hän työnsi kullinsa juurta myöten sisään minäkin sain ihanan orgasmin ja huusin täyttä huutoa, pilluni oikein lypsi tuota kyrpää pillustani pursui spermaa pitkin miehen kyrvän vartta.

Mies nousi päältäni ja siirtyi viereeni makaamaan hän otti minut päälleen ja makasin hänen ihanan karvaisen rintansa päällä, huomasin valtavan kyrvän hieman veltostuvan ja otin siitä kiinni ja aloin runkata esinahkaa kädelläni.

Siirryin niin että suuni oli hänen kullinsa kohdalla hän nuoli pilluani, Minä otin kädelläni hänen kullistaan kiinni ja imin terskan suuhuni, se ei meinannut mahtua suuhuni,mies alkoi nytkyä kun minä nuolin ja hyväilin hänen kyrpäänsä. Puristelin toisella kädellä hänen kiveksiään,mies nuoli vittuani ihanasti.

Mies oli jälleen saamassa orgasmin huomasin sen aloin nuolla ja imeä voimakkaasti kuumaa terskaa. Hän laski lastinsa suuhuni ja minä nielin kaiken sperman.

Hänen kullinsa ei veltostunut lainkaan, käännyin kontalleni sanoin nussi haluan sua valtavasti, tule takaapäin, minä pyllistin kunnolla hänelle perseeni ja hän asetti kullinsa taas vitulleni hän työntyi sisääni hitaasti ja otti lantiostani kaksin käsin kiinni.

Minun rintani heiluivat miehen nussiessa takaapäin pientä tiukkaa vittuani hän tarrasi molempiin rintoihin kiinni ja puristeli niitä, minä voihkin ja huusin kiimaisena.

Mies nylkytti taas kuin viimeistä päivää ja minä vain huusin nautinnosta. Olin jälleen orgasmin partaalla ja minä huusin lujempaa, lujempaa hän tarttui kunnolla perseeseeni ja nussi minua rajusti valtavalla kyrvällään, kivekset lätkivät persettäni Pillustani kuului litinää kun hän nussi lujemmin.

Sitten se tuli pitkä ihana orgasmi menetin melkein tajuntani havahduin vasta siihen kun olin lysähtänyt makuulle sängylleni ja mies oli yhä sisälläni antaen kyrvän jäädä sisään hän suukotteli niskaani ja selkääni.

Hän nousi ja minä käännyin selälleni, huomasin kuinka hänen kyrpänsä heilui hänen jalkovälissään kuin porno videon mustilla miehillä.

Vittuni oli ihan turta, olin saanut tuon valtavan kyrvän antamaan itselleni mahti orgasmit ja tunsin etten voi olla enää ilman sitä.

Muutama pieni kullinen poika oli yrittänyt nussia minua mutta en ollut antanut onneksi kun jotenkin vain tiesin että jotain suurta on tulossa ja nyt se roikkui paksuna tuon miehen jalkoja vasten pomppien.

Mies tuli nuolemaan vittuani ja tunsin miten kiimani yltyi, hän nuoli klitorista ja työnsi sormeaan pilluuni, silloin tuntui kun orgasmi tuli ja rääkyen onnesta lantion hyppiessä tuon ihanan miehen kasvoja vasten antauduin täysin vietäväksi, hän tuli nopeasti otti minut syliinsä ja tunki valtavan kyrpänsä vittuuni.

Hän hypitti minua ja laukesin ties kuinka monesti, kaikki sumeni ja tajuntani palatessa olimme sängyllä vitusta pursui siemennestettä valtoimenaan, mies nauroi ja sanoi: Mikä kiima pillu oletkaan sait sarjaorgasmin ja vittusi oli niin kireä etten hetkeen pystynyt liikuttamaan kyrpääni vaan laitoin sinut sänkyyn selälleen ja nussin kunnes sain mahtavan orgasmin.

Nyt levätään ja sitten opetan sinulle miten mies tyydyttää hitaan kiusoittelevasti nuoren kiimapilluisen naisen.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot