SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Pornoa tuntemattoman naisen kanssa
Laatija Alokas
Julkaistu 17.12.2017
Teksti

Oli sateinen kesäyö, kello oli jo vähän ylitse puolen yön. Istuin tavalliseen tapaan puiston penkillä, sillä minulla oli tapana olla öisin lenkillä. Kunnes näen kauniin nuoren naisen kävelevän minua kohti. Hänen pitkät ruskeat hiuksensa olivat ihan märät sateesta, mutta niin oli minunkin sänkitukkani. Näin hänen kauniit ruskeat silmät katuvalon valaisemana. Hän tuijotti minua kiihkeästi suoraan silmiini, katsoin hänen tissejään ja lantiota. Hän oli hyvin kurvikas nainen.

Käskin häntä istuutumaan viereeni. Kyselin häneltä miksi ihmeessä hän oli täällä pimeässä puistossa keskellä yötä. Nainen vastasi että ei saanut nukuttua. Hänen äänensä oli korkea ja kaunis. Kerroin hänelle että minäkään en saanut unta. Katselin hänen kehoaan,teki niin mieli panna.

Hän huomasi katseluni ja alkoi vähitellen riisuutumaan ja kysyi mikäli haluaisin hyväillä häntä. Vastasin tietysti myöntävästi. Hyväilin hänen tissejään. Puristelin hänen pehmeitä rintojaan, tein varovaisen nuolaisun. Samalla hän hieroi penistäni, penikseni jäykistyi. Olin saavuttanut erektion. Aloin intohimoisesti nuolemaan rajummin hänen isoja rintojaan. Imin hänen rintojaan. Siirryin kaulaan ja suutelin hänen kaulaansa kiihkeästi ja intohimoisesti. Imin kaulaan muutaman fritsun. Hän päästi tyytyväisen huohotuksen. Hän silitti rinta ja vatsalihaksiani, samalla kun suutelimme kiihkeästi. Teimme kielisuudelmiakin parit.

Nopein liikkein otin hänen paksuista pakaroistaan kiinni ja puristelin hellästi. Hän meni penkille levitti haaransa ja minä menin sisään. Työnsin hitaasti penistäni syvemmälle ja otin pois. Työnsin penikseni uudestaan ja uudestaan hänen ihanan kosteaan vittuunsa. Huohotimme molemmat. Hän otti penikseni ja alkoi imemään sitä. Laukesin hänen suuhunsa. Hän lutkutti munaani se tuntui ihanalta. Emme edes huomanneet koko sadetta enää. Aloimme sitten pukemaan litimärkiä vaatteitamme yllemme ja lähdimme kummatkin omille teillemme.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot