SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Postin Vienti
Laatija Naista silloin ennen
Julkaistu 01.10.2016
Teksti

Hain postini laatikosta ja huomasin lähinaapurin kirjeen tulleen minun laatikkooni, vein omat postit sisälle ja otin pyöräni vajasta polkeakseni naapuritilan postin vientiin.

Kumi puhki, no ei kun reippaasti kävellen koska ei matkaa ole kuin vajaa kilometri, eikä se täällä maaseudulla oo matka eikä mikään.

Kävelin perille ja koputin oveen samalla jo astuen sisään niin kuin meillä päin on tapana, menin pirttiin muttei ketään ollut sisällä arvasinkin emännän olevan navetalla.

Astelin pihan poikki ja siellähän emäntä olikin navetan vieressä olevassa saunatuvassa, ovi oli auki ja hän luuttusi lattiaa.

Sanoin jo matkanpäästä päivää emäntä, toin tuonne tupaan sinun postit mitkä olivat tulleet ereyksessä minun laatikkoon.

emäntä nousi ja kiitti hymyillen sanoen: päiväkahveet on sitten huolittava, suu kuivana et lähe kotias. No sopii sanoin ja käveltiin talolle, emäntä sanoi pesasevansa ennen kahvin keittoa kun oli ton saunatuvan jynssäyksessä ittensä sotanna. Jäin istumaan tuvan pöydänääreen ja huomasin kun peilin kautta näkyi emäntä riisumassa työ vaatteitaan, jäin tuijottamaan näkymiä mitkä ei olleetkaan hullummat.

Hetken emmin mutta nousin ja menin hänen luokseen, hän hieman hätkähti kun huomasi minut ja peitti rintansa käsillään, no eihän ne niin isot rinnat piiloon menneet ja olihan hän pikkuhoususillaan muutenkin. Oltiin hetki vaiti, kunnes emäntä laski kätensä ja antoi rintojensa näkyä.

Housuissani oli kanki kovana kun katsoin häntä silmiin sanoen, niin jos ei sittenkään niitä kahveja. Hän tarttui käteeni ja vei sen pikkuhousujen sisään, tunnustelin karvamätästä mikä alkoi kastua.

Emäntä laski housunsa ja kävi nyt minun housun kaulukseeni kiinni, kun hän sai avitettua housut alas oli kankeni kovana ja hän sitä puristeli. Vapautettiin minut vaatteista ja hyväilin hänen tukevaa kehoaan ja sormi löysi tiensä karvaisen pillun kosteikkoon.

Emäntä puristi kaluani ja huokaili kun pyöräytin sormella pillua, kun klitoris löytyi hän oli kaatua ja voihkaisi. Emäntä ohjasti kalustani minut makuukammariin, ja meni selälleen haarat avoinna hetekalle, minä laskeuduin hänen tukevien reisiensä väliin sormeilin pillua ja imin mahtavia rintoja.

Emännän käsi ohjasi kaluni häpyhuulille, ja painuin helposti märkään mättääseen sisälle, heteka alkoi narahdella kun emäntä painoi minua kannikoista vauhdittaen tulemaan pilluunsa. Meni melko tovi kun hän ähisi ja parkui työntöjen voimistuessa, alkoi hieroa klitoristaan kunnes jalat ympärilläni rytkytti orgasmin tullessa, minä olin ihan hiessä kun laskin nesteeni emäntään. Mehevä pillu otti lastini sisäänsä minkä minä murahtaen sinne laskin, vielä vatkasin aikani kun hänen pillunsa puristeli mukavasti kaluani.

Rojahdin hänen rehevien rintojensa päälle, kuin kaksi tyynyä olisi ollut minkä välissä pääni lepäsi. Aikamme oltuamme emäntä huokasi miten makiaa mulkku pitkästä aikaa oli tehnyt, minä siihen jotta emännän mätäs kyllä postipalkan antoi. Kun noustiin oli hänellä melkoiset lastit nestettäni valumassa tuuheasta mättäästään, hän otti housunsa ja pyyhkäisi isoimmat valumat niihin, minulla kalu kiilsi limassa kun se rentona lepäsi reittäni vasten.

Soppiiko jos huuhotaan ittemme ja sitten ne kahveet kysyi emäntä, minä siihen jotta niinhän meijän oli tarkotus. Hällä oli pieni sisävessa missä mahtui vuorotellen huuhtomaan alapäät nesteistä, kaluni hän kuivasi pellavapyyhkeellä kun sain sen virutettua.

Puettiin vaatteet ja tupaan oottamaan kahveja, siinä jutusteltiin viime ajan kuulumiset ja tulihan sitä vielä kehaistua emännän tarjoilua, varsinkin sitä etummaista. Sade oli alkanut kahvitellessa, ja emäntä siihen jotta eihän sitä sovi kastumaan mennä, no vappaa kun olen kuten hän jäin yön yli kyläilemään ja tulihan siinä hetekan ääni tutuksi taas iltayöstä.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot