SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Riitta kiimainen laiheliini
Laatija Riitelevät naapurit
Julkaistu 27.11.2016
Teksti

Ovikello soi keskellä yötä ja menin katsomaan ovisilmästä kuka on oven takana, siellä oli naapurini rouva Riitta 5-kymppinen laiha kiimainen blondi jota olen nussinut muutaman kymmentä kertaa kun on ollut tyrkyllä minulle, ensimmäisellä kerralla lähes raiskattuani hänet talomme saunan pukuhuoneessa aikoinaan.

Avasin oven ja Riitta sanoi itkuisena, ukko heitti ulos oli tutkinut kännykkäni viestit ja löysi sen lähettämäsi missä olit luvannut nussia minua koko yön kunhan tulen luoksesi.

Vedin oven kiinni ja kysyin tietääkö miehesi meistä? Riitta vastasi ettei ukkonsa tiedä keneltä viesti on mutta vaati minut poistumaan kun hän on asunnon vuokrannut ja minä olen vain kuulemma turha riesa mikä lähti kun käskettiin.

Riitalla oli vain College housut ja ohut paita, nännit törrötti paidan kangasta kiristäen vaikka rinnat onkin ihan pienet on ne mukavat hivellä kun rakastelemme.

Sanoin, käy taloksi olin jo lähes nukkumassa ja vuoteessani on myös paikka sinulle jos niin tahdot, Riitta hymyili ja tarttui minuun halasi suuteli ja sanoi pesevänsä pillun jos olet halukas hieman tutkimaan sen ominaisuuksia kuten viimeksi kun oltiin talon vintillä ja tutkittuasi pilluani kielelläsi nussit minut lopulta ainakin kolmeen orgasmiin ja ruiskutit siementä niin että oma ukko luuli saaneensa minut ihan läpimäräksi kun hiveli kehoani ja ulisi kun sanoi nussiessaan että on nyt oikea machomies kun sai minut niin märäksi.

Ei raukka tajunnut nussivansa sinun spermasi limoittamaa pilluani vaan onnessaan työnteli sen kolmetoista kertaa ja päästi sitten pilistään ruikkauksen möhnää sinne sinun spermasi sekaan.

Vielä sormeili pilluani ja spermaa valui melkoisesti, luuli taas poika parka sen tulleen itseltään, silloinkin jäin vaille tyydytystä niin kuin oikeastaan aina kun hän on äheltänyt kimpussani ihan suhteen alusta asti, ja sinähän se opetit minulle silloin kun minut otit saunan pukuhuoneessa ja sain ensimmäisen orgasmin koko elämässäni noin 40 vuotiaana, opetit mitä on olla nainen joka saa hellyyttä ja olet opettanut oikeastaan kaiken mistä olen saanut nautinnon kun olet minua hyväillyt ja nussinut monipuolisesti.

Riitta tuli sänkyyn ja olimme alasti, minulla kyrpä suurena kaarevana yläviistoon osoittaen kun olin kontallani sängyllä ja valmiina toimimaan kuten Riitta haluaa, hän tuli nuolemaan kehoani kauttaaltaan ja välillä lipaisi kivan kiusaavasti sykkivän kyrpäni suurta terskaa.

Hyväilin hänen laihaa vartaloaan käsilläni ja tunsin miten kiimaisen naisen pillusta tipahteli limaa kun sormellani hyväilin häpyhuulia, Riitta otti kullin kunnolla suuhunsa ja veteli kädellään pallejani kevyesti tuottaen mahtavan mukavan nautinnon.

Asetin Riitan vatsalleen sänkyyn nostin siroa lantiota ja annoin kyrpäni etsiä tietään Riitan pilluun, kun terska oli pillun huulilla työnsin päättäväisesti hitaan nautinnollisesti kunnes Riitta ynähti Kyrpäni mennessä niin syvälle kuin Riitan pillussa oli tilaa, olisi ollut vielä varaa nussia syvemmälle muttei Riitalla ole tilaa enempää ja häntä sattuu jos työnnän liian kovaa pohjaa myöten.

Nussin hitaasti ja nuolin niskaa korvia ja puristelin kevyesti Riitan lanteita mikä tuottaa hänelle suurta nautintoa, Riitta huohotti ja lykki persettään minua vasten ja löysimme mukavan rytmin keinuen nautinnon kasvaessa ja Riitta alkoi täristen lähestyä orgasmia nylkytti persettään hoki nimeäni ja ulvoi kun sai täyttymyksen.

Vedin hänet itseäni vasten konttausasentoon nussin pitkään ja kokoajan nopeammin kunnes tunsin miten kuumotus mikä edeltää orgasmiani levisi lantiooni ja rynkytin nopeaa tahtia kunnes spermaa alkoi tulla kullistani pilluun, ulvoin ja nautin kun laukesin tuon laihan naisen pillun supistusten tuottaessa nautintoa.

Laskin Riitan vatsalleen mutta pidin kyrpäni pillussa ja nautin kun orgasmin saaneena tunsin raukeuden tulevan ja makasimme pitkään vaitonaisina ja kuuntelimme miten hengityksemme tasaantuivat, Riitta huokasi , on niin hyvä olla vaikka olenkin kai nyt vailla kotia kun ukko minut pisti maailmalle.

En sanonut mitään vaan vedin kyrpäni pois pillusta ja katsoin miten spermaa valui sängylle avoimien häpyhuulten välistä, enkä oikeastaan välittänyt vaikka peittoni tahriintui sperman pillun liman sekoituksesta.

Riitta kierähti selälleen ja katsoi minua sanoi sitten vaimealla äänellä, voinko olla luonasi kun haen huomenna tavarat pois ukon asunnosta? Lupasin että hän voi olla luonani mutta oma paikka kyllä pitää pikimmiten kuitenkin löytää minä kun olen sellainen naisten kierrättäjä ettei kanssani voi kukaan asua, eihän sitä voisi sietää että ajetaan pois vuoteesta kun tulen nussimaan toista naista sinne.

Riitta oli surkean näköinen meni pesulle kun veden ääni loppui menin itsekin pesemään limat pois kullista ja kuivasin Riittaa pyyhkeelläni, siitä hän oli hyvillään ja suuteli minua kyykistyi sitten eteeni ja otti kyrvän suuhunsa saaden sen taas jäykkänä sykkimään, hän ohjasi minut istumaan WC pytyn päälle ja asetti itsensä päälleni kyrvän mennessä pilluun.

Riitta oli kasvot minuun päin ja ratsasti hitaasti silmät kiinni notkisti selkäänsä kaarelle taaksepäin ja sanoi: Sinä aina saat niin kiimaiseksi annat nauttia kunnes laukean ja viet nautintoon millaista ei riitä sanat kertomaan, nytkin on jo tulossa sellainen orgasmi etten ehkä pysty pysymään päälläsi jos et auta pysymään.

Riitta vemppasi itseään kyrpä porasi vaativasti tietään pilluun, Riitta tanssi päälläni pillu supisteli ja hän nosti itsensä irti kyrvästäni pillusta roiskui nesteet päälleni ja Riitta otti taas kyrvän pilluunsa ratsasti ulvoen kunnes retkahti taaksepäin ja sain juuri viime hetkellä estettyä hänen luisumisensa lattialle.

Puristin häntä lujaa itseäni vasten ja kyrpä sykki pillussa olin ihan orgasmin rajoilla ja nousin ylös Riitta sylissä rytyytin laihaa naista sylissäni kovalla temmolla kunnes sain taas tuntea miten laukesin ulvoen tämän naisen pillun ottaessa spermaa sisäänsä.

Laskin hänet alas ja Riitta kyykistyi antaen sperman tipahdella pillustaan lattialle, osan hän otti sormiinsa ja nuoli katsoen silmiini sanoi sitten, en kadu mitään jos et olisi silloin vuosia sitten tullut vahingossa sinne saunan pukuhuoneeseen ja otit minut lähes väkisin kun en silloin tiennyt mitään oikeasta rakastelusta ja anteeksi kun silloin tulin huutaneeksi jopa apua kun pelästyin suurta kyrpääsi minkä vedit esiin ja kiima silmissäsi tulit ja syljit kyrpääsi työnsit sen minuun ja nussit kunnes olin ihan täysin sekaisin kiimaisesta orgasmien sarjasta minkä minulle tuotit.

No silloin oli aika jolloin olin itse puutteessa ja eihän se mikään kovin fiksu kohtaaminen ollut kun avasin pukuhuoneen oven ja näin sinut penkillä jalat levällään sormet pillussasi runkaten, minkä siinä voi nussittavahan silloin on kun naaras on tyrkyllä.

Pesimme toisemme ja menimme sänkyyn, nukahdimme ja aamulla herätessä oli Riitta jo mennyt tekemään aamiaista, kävin WC:ssä ja menin alastomana keittiöön Riitta oli pikkuhousuissaan kiihottavan näköinen ja menin häneen kiinni hivelin kunnes nainen oli märkä venytin pillun esiin ja otin hänet takaapäin keittiön pöytätasoa vasten, nussimme kunnes molemmat saimme taas orgasmit ja runkkasin sitten Riitan pillua kahdella sormella saaden hänet lopulta ruikkimaan nesteet roiskuen pillustaan ja panin sitten rajusti kunnes olimme ihan läkähtyneinä keittiön lattialla Riitta pillu levällään spermaa valuen minä kyrpäpää puristaen ja saaden viimeiset spermat tulemaan pois sen sisältä mitkä Riitta nuoli aamun alkupalaksi.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot