SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Riitta kiimainen laiheliini 2
Laatija Riitelevät naapurit
Julkaistu 04.12.2016
Teksti

Riitta haki seuraavana aamuna tavarat pois ukkonsa asunnosta ja tuli luokseni, avasin oven, hän laittoi matkalaukun eteisen lattialle ja tuli eteeni avasi housuni ja otti kullini esiin.

Riitta oli polvillaan edessäni, miten ihanasti hän kulliani hyväili, polvet oli pettää kun teki niin hyvää. Huokaisin kohta tulee jos jatkat, Riitta päästi irti ja nousi niin että pääsin riisumaan hänet. Hänen laiha vartalonsa on kyllä niin kaunis että jo sen näkeminen saa pallit kutisemaan.

Riisuin myös ja vaatteet ne jäi myttyyn eteiseen kun mentiin makuuhuoneeseen, suudeltiin ja hyväiltiin pitkään kun Riitta sanoi, nuole taas mua, otin hänet päälleni makaamaan pillu kasvojani vasten ja Riitta pääsi ottamaan kullini suuhunsa, Hän ynisi tyytyväisenä kun nuolin reisien sisäpintaa siirryin häpyhuulille ja klitorikselle, käsin hyväilin pakaroita selkää rintoja ja välillä sormeni oli pillussa nuollessani klitorista.

Riitta nuoli ja imi kulliani joka alkoi olla laukeamaisillaan, sanoin pidä vähän taukoa niin saat sen kohta sisääsi, Hän nousi istumaan hajareisin kasvoilleni ja huokaili ja kiemurteli kun imin klitorista ja join pillun limaa, Riitta tuli ihan villiksi kun lantiostaan kiinni pitäen heilutin häntä kieltäni vasten, Klitoris oli paisunut ja Riitta voihki orgasmin tullessa ja pudottautui kontalleen sanoen nyt tule pian ota minut takaa.

Menin polvilleen hänen taakseen ja työnsin kovan kullini vaikeroivaan naiseen, Riitta vatkasi lantiotaan vasten minua, ihanaa purkesi hänen huuliltaan.

Lipsutin sormellani klitorista ja Riitta ulisi ja laukesi uudestaan, työnsin kulliani vielä pitkään hänen ihanaan pilluunsa ja orgasmi oli raju kun spermani alkoi tulvia Riitan sisälle, Vielä muutama työntö ja olimme saaneet tyydytettyä toisemme kullini luisti pois Riitan ihanasta pillusta spermaa valui norona ja sängylle tuli läikkiä, Riitta kierähti selälleen pyysi imaisemaan spermaa pillustaan ja hän halusi ne suuhunsa.

Kun suutelimme päästin sperman Riitan suuhun hän ahnaasti nieli sen, sitten silmät kirkkaina minuun hymyillen katsoen sanoi, olen odottanut tätä hetkeä kun vapaasti ollen tyydytät minut ja olet aina niin ihana kun annat minun nauttia pitkään ja vasta kun saan varmasti orgasmini otat ensin minut itsekkään rajusti ja useimmiten me molemmat laukeamme ja spermaa tulee aina paljon pieneen pilluuni.

Kyllä kai se on tää ikä mikä on opettanut olemaan rauhassa ja pystyn kyllä aika hyvin pidättämään omaa orgasmiani, mutta ei se aina onnistu himot ne kun jyllää mullakin kun olet päälläni kulli sisälläsi en pysty pitkään hillitsemään vaan laukean melko nopeasti.

Riitta meni käymään vessaan ja minä makailin nautiskellen hyvästä olosta, Kun hän tuli takaisin hivuttautui hän päälleni hiveli velttoa kulliani ja suutelimme minun puristellessani Riitan kiinteitä pakaroita ja lipsuttelin sormellani pillua, Se oli pesty mutta kostui lähes samantien kun sormeni tutkiskeli sen huulia ja klitorista, kullini oli jo kovettunut kun Riitta alkoi ottaa sitä sisäänsä, Hän istui päälläni ja pääsin hyväilemään ihania pikku rintoja joissa nännit olivat pystyssä, otin lanteilta kiinni mutta Riitta pyysi,anna minä teen sen nauti sinä.

Hän kiemurteli ja nosteli itseään välillä makasi rintaani vasten ja otti minua sisäänsä tahdin määräten, voihkin jo kuumotuksen levitessä lantiooni ja ujutin sormen Riitan klitorikselle, Löysimme yhteisen rytmin olimme saamassa orgasmin kun tahtimme oli jo niin kova että sänky narahteli tuli minulle mahtava orgasmi.

Riitta oli myös taas huipullaan ja lysähti ensin päälleni nosti ylävartalonsa taas ylös ja huusi kovaa orgasmin saaneena, retkahtaen velttona päälleni, Makasimme pitkään kullin pysyessä pillussa, hän sanoi, tuntuu niin ihanalta vieläkin vaikka kulli on jo löystynyt, pysytään vielä näin.

Vedin peiton päällemme ja uni voitti meidät, oli mennyt ehkä tunti kun heräsin ja Riitta avasi silmänsä aina niin kaunis hymy oli hänen kasvoillaan kun hän minuun katsoi, Mennäänkö pesulle kysyin, vai saisiko kiimaiselle rouvalle olla vielä jotakin, vaikkapa 25 senttinen jäntevä paksu kulli.

Riitta tivasi minulta koska hän saa minut oikeasti omakseen tarkoittaen suhteemme virallistamista, otin kiinni hänestä ja asetin makaamaan tyynypinon päälle vatsalleen sängylle perse pystyssä, nuolin kunnes hän laukesi nuolin lisää kiusasin hänet ihan läkähdyksiin nuollen ja sormillani pilluaan runkaten, sitten työnnyin kyrvälläni pilluun pumppasin vaikka Riitta huusi ei en kestä, annoin mennä rajulla tahdilla kunnes hän sai taas orgasmin ja minä rynkytin ulvoen kunnes spermat suihkusi pilluun voimalla.

Siinä sinulle sitä virallista nyt on ja spermaa alkoi tulvia Riitan pillusta kun vedin kullini pois, hän kierähti selälleen ja otti spermaa sormiinsa nuoli sen nauttien ja hymyili raukeana.

Levättyämme ehkäpä tunnin verran kova kullini tykytti valmiina yhdyntään koskettaen hänen märkää pilluaan, suutelimme ja hyväilimme toisiamme, nostin Riitan helposti istuma asentoon ja sanoin että voi itse asettua kuin haluaa, Riitta siirtyi vielä istumaan pidemmälle jalkopäähän ja hiveli silmät kiiluen kookasta kulliani.

Riitta nosti lantionsa kullin päälle ja ohjasi sen pillunhuulilleen, nytkytti hitaasti, kulli meni syvemmälle ja Riitan pillu puristi tiukasti kulliani

Hän hytkyi ja huokaili, heitteli päätään kun kiihdytti vauhtiaan, Riitta värisi ja nytkytti silmät kiinni saaden minut t,untemaan ettei ole kaukana kun sperma purkautuu, pysäytin liikkeen ja sanoin Riitalle nouse ylös ja mene makaamaan sänkyyn vatsallesi.

Levitin Riitan jalat ja tungin paksun pitkän kullini häneen ollessani hajareisin jalat hänen lanteittensa ulkopuolella, nussin villin kiimaista naista kunnes hän ulvoi ja perse pumppasi rytmikkäästi, kulli pois pillusta ja runkkasin kahdella sormella kunnes nestettä purskahteli horkassa tärisevän naisen sisältä.

Työnnyin takaisin pilluun ja pumppasin kovaan tahtiin kunnes Riitta repi peittoa ryppyyn ja sai niin valtavan orgasmin että oli hetken ehkä tajuttomana, koskei enää reagoinut kun rynkytin kulliani hänen sisällään.

Riitta palasi tajuihinsa vaikeroiden pilluun sattuu se on nussittu kait ihan kuivaksi, ole varovainen suuren kullisi kanssa, vedin kullin ulos käänsin hänet selälleen ja Riitta alkoi runkkaamaan kulliani kaksin käsin.

Murahtelin nautinnosta kun tunsin miten hän saa minut pian laukeamaan ja silloin ensimmäinen sperma ruiskaus osui Riitan kasvoille seuraava roiskahti rinnoille ja kolmas lennähti taas pitemmälle hiuksiin ja otsalle, vielä riitti muutama roiskaus mitkä tipahtivat vatsan päälle ja retkahdin voipuneena Riitan viereen.

Nukahdimme kietoutuneina toisiimme, limat kuivui kiinni vartaloihimme ja vasta aamulla kävimme vessassa ja pesulla, sitten Nuolin ja hyväilin hitaasti kiusaten hänet orgasmiin ollen polvillani hänen edessään suihkuhuoneen lattialla ja nousin nopeasti työnsin kullini edestäpäin pystyasennossa Riitan pilluun, hän ulvoi ja riuhtoi kun tulin pieneen orgasmissa pumppaavaan pilluunsa, nussin Riittaa todella pitkään kunnes kullistani roiskui spermaa Riitan kireään pilluun.

Myöhemmin iltapäivällä olimme taas toistemme kimpussa ja kiimaisina kuin keväiset jänikset, käsittämätöntä himoa ja niin kaunista niin rivon rietasta mutta ihanaa.

Asetin Riitan eteeni selkä seinää vasten nostaen vasemman jalkansa polvitaipeesta ylös, ja hän ohjasi kullini sisäänsä, Pehmeä kostea pillu imi minut sisään, ja hän vaikeroi ja hoki tule kovaa anna ihanaa kullia.

Oli täysi työ saada pideltyä Riitta pystyssä vaikkakin seinää vasten kun hän alkoi nytkyen saavuttaa orgasmiaan, sain toisella kädelläni hiveltyä klitorista, ja silloin häneltä tuli.

Riitta tarrasi minuun kovaa ja sätki ja ulvahteli, työnsin kulliani sykkivään pilluun vauhdilla ja pian myös oma orgasmini sai sperman kullin sykkiessä purkautumaan pilluun, valahdimme lattialle täysin voipuneina, spermainen kullini oli vielä jäykkä kun se maiskahtaen lipesi pois pillusta.

Riitta oli melko hengästynyt mutta sai sanotuksi, hitto kun tuntui hyvältä, menin Wc istuimen kannen päälle hän tuli syliini ja ohjasin kullini pilluun, Riitta hyppi sylissäni ja sai jo pieniä orgasmeja, nousin ylös Riitta sylissäni ja rytyytin kunnes tulimme molemmat huipulle otin hänet todella rajusti ja sen kuuli kyllä myös naapurit.

Levättyämme hieman Riitta halusi saada kullini suuhunsa, yritin sanoa että tuskin se heti seisoo, mutta kulli oli jo suussa, Ei siihen heti jäntevyyttä tullut, mutta kun hän pyöritti kieltään terskani alapinnalla alkoi kulli seistä ja hän imi ja nuoli sitä silmät kiinni.

Seisoin hänen edessään ja tunsin että kohta saan orgasmin, hän imi yhä kovempaa hiveli käsin kullinvartta ja spermaa ruiskahti hänen suuhunsa

hän nieli kaiken ja piti kulliani suussaan kunnes se veltostui, polveni olivat kuin keitettyä spagettia ja oli pakko mennä sängylle lepäämään.

Riitta sanoi että oli ihan pakko päästä imemään kulliani, spermasi on niin ihanan makuista sitä täytyy aina saada maistaa lisää.

Otin Riitan päälleni makaamaan ja pillu tietysti nuoltavaksi,hän oli rauhallisesti päälläni kun aloin nuolla ja sormeilla pillua, kun hipaisin aina välillä klitorista Riitan lantioon tuli liikettä, hän vaikeroi ja hieroi pilluaan kasvoihini, ja oli jo niin kiimainen että voihki.

Kun imin klitorista hän hytkyi ja lantio aaltoili, nuolin Riitan hellin kevyin ottein orgasmiin mikä sai hänet ulvahtelemaan, ja hän lysähti rennoksi päälleni vartalon kuitenkin muutaman kerran vielä nytkähtäen rajusti naisen vaipuessa nauttimaan tyydytetystä olostaan.

Näin on Riitta nussittu niin hyvin että hän vaatii minut olemaan vain hänen kanssaan mutta eihän tällainen kulli hirmu voi yhteen naiseen tyytyä kun on maailma eri ikäisiä kiimapilluja tulvillaan ja naiset niitä minulle tyrkyttää.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot