SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Salongissa tapahtui
Laatija Piia-82
Julkaistu 16.04.2018
Teksti

Ihan ekaks pitää sanoo, että mä en oo mikään neropatti tai älykkö tai kirjailija. Mä kirjotan niiku puhun, joten jos joku ei jaksa lukee niin sori, mutta jos joku jaksaa niiin bueno.

Mä oon kohta kolmevitonen mimmi pk-seudulta, naimaton, lapseton, mutta en onneton. Kotosin oon Etelä-Karjalasta, Imatralta, josta tulin suureen Stadiin joskus 20 veenä pikkulikkana, miehen perässä, kuinkas muuten. En aviomiehen peräs, vaan jonkun sen aikasen random ihastuksen joka tuli ja meni, mutta mä jäin Stadiin.

Mä oon aina ollut vähän villi jotenkin, tai teininäkin koulun "pahis". Olin kovislikkojen johtaja yläasteella, mutta tuli musta ihan kunnon ihminen. Meinas tulla syrjäytynyt, mutta sain 27 vuotiaana ängettyy itteni aikuisopistoon, ja opiskelin parturi-kampaajaks.

Oman firma oli pystyssä kolmekymppisenä, eli unelmien täyttymys: oma pikkunen parturi-kampaamo salonki.

Mulla käy asiakkaana miehii ja naisii, tyttöi ja poikii. Miehet tykkää musta, ehkä siks että oon reilu ja ilonen ja rempsee, ja mun kanssa voi heittää ronskiakin läppää samalla ku leikkelen hiuksii. En oo ihan pahan näkönenkään, vaan kehutaan nätiksikin joskus, tai jopa seksikkääksi. No joo, vaatteet tekee seksikkyyden, ainakin jos anteliaan kaula-aukon yhdistää suht isoihin tisseihin, joilla mua on siunattu.

Muuten oon aika perus suomalainen nainen: vaaleenruskeet suorat hiukset, levee iso takapuoli, reitevä ja rintava. Hiukset ja meikki mallia casual but pretty, ainakin tarkotus olla.

Mulla on käyny pitkään asiakkana yks Ville. Mä sanon sitä Ville Vallattomaks, vaikka se on melkee 50 v. äijä. Se on päälaelta kalju, mutta käy säännöllisesti siistimässä sitä osaa hiuksistaan joka on jäljellä, + parranajossa. Se on tosin paljastanu käyvänsä parturissa senkin takia, että tykkää olla nuorten naisten kosketeltavana. Ilmeisesti pitää muakin siis nuorena, kolmekymppistä tätiä. No, oonhan mä sitä 14 v nuorempi.

Kerran Ville pyys mut kaveriks Facebookissa. Se tuli vähä yllättäen, kun yleensä asiakas+ammattilainen ei oo facebook kavereita, mutta mä toki hyväksyin pyynnön. Ei ollu syytä kieltäytyäkään, varsinkin ku oon sinkku ja vapaa kuin taivaan lintu. Ville puolestaan on naimisissa, sen tiedän, ja sillä yli 20 v. tytärkin.

Ville viestitteli pikku juttuja mulle facebookissa, mutta ei mitään kovin tuhmaa tai härskiä sentään. Olinhan mä sen luotto parturi. Kerran tosin kun sillä oli aika varattu hiustenleikkuuseen, se pisti edellisenä päivänä mulle vähän erikoisen jännii viestejä.

"Moi Piitu. Mullahan on huomenna se aika, ja se on päivän viimenen aika niiku sovittiin. Voisinkohan pyytää yhtä pientä asiaa sulta?"

Tällänen oli viesti, johon mä vastasin että "joo, toki". Tulin tietysti uteliaaksi, vaikka viesti olikin vähän hämärä.

Hra Vallaton jatkoi "Voisitkohan mitenkään pukea töihin hameen ja sukkahousut?"

Pyyntö ei ollu kovin iso, joskin se oli erikoinen. Yleensä pukeuduin töissä mustaan avokaulaiseen t-paitaan, jonka kanssa mustat housut tai siniset farkut. Jalkineet on usein töissä mukavimmat mahdolliset, eli matalat sandaalit tai tennarit.

En kyselly Villen motiiveja pyyntöön tarkemmin, ja aattelin ekaks että paskat. Mutta sitten seuraavana aamuna vedin kuin vedinkin ylleni mustan polvipitusen hameen, jonka alle ohuen ohuet tummat sukkahousut. Jalkineiksi töihin otin vähän korkeammat sandaalit kuin yleensä.

Työpäivä sujui ok, vaikka joku naisasiakas huomautti että "ollaampas sitä simpsakkana tänään".

Saanhan mä omassa firmassani olla niin simpsakkana kuin lystään.

Kello tuli sitten 17, ja oli päivän viimeisen asiakkaan vuoro. Ville saapu ajallaan, henki hieman alkoholilta lemahtaen. Kovasti kännissä se ei onneks ollut. Humalasiten palveleminen ei yleensä käy laatuun, eikä ainoastaan sen vuoksi että mun isä on alkoholisti ja mulla siitä traumoja.

"Heissan Piitu!", Ville tervehti iloisesti. Se kutsui mua jo lempinimelläni, jota käyttää vain ystäväni.

"Heissan Ville!", vastasin. "Ole hyvä, penkki on sinun."

Ville istuutui parturituoliini, mä laitoin kapan ja aloin tehdä linjauksia tehtävästä hommasta. Hiusten tasoitus takaa ja sivulta, viiksien siistiminen, parranajo.

"Sulla on nätit vaatteet tänään", Ville sanoi kun leikkasin hiusia, ikäänkuin ei olis muistanu itse viestitelleensä mulle kledjuista.

"Juu kiitos. Joku ehdotti mulle hametta.", vastasin iloisesti.

"Ootkos sä altis tyttö ehdotuksille?", Ville virnuili ja mä tunsin hieman kun syke kiihty. Sekä Villellä että itselläni.

"Joskus oon, joskus en", vastasin pokkana ja jatkoin työtäni.

Mitäpä pelättävää mulla, itsevarmalla sinkulla tässä oisi. Varattu Villehän tässä riskejä ottaa, jos alkaa flirttamaan vieraalle naiselle.

Yhtäkkiä se alkoi. Villen käsi kosketti mun säärtä. Se oli kurottautunut jostain kapan alta alaspäin, ja osunut mun hameen helmaan ja siitä alaspäin mun säärelle

"Sä oot todella kaunis nainen", Ville kuiskas. Sen ääni särkyi käheäksi ja vaimeaksi, mutta kuului hyvin. Se ilmeisesti jännitti ja oli jossain kiihkossa, samanaikaisesti.

"Älä höpsi, Ville Vallaton", vastasin ja jatkoin hiusten klipsuttelua. Samalla Villen käsi silitteli sääriäni hellästi mutta jotenkin määrätietoisesti

Mä siirryin sen eteen siistimään sen movember- viiksiä, jolloin sen käsi ei enää yltänyt sääriini, mutta antoi sille näkymän mun kaula-aukkoon.

"Upeat kumpareet", Ville sihahti ja sen katse tuntu suorastaan porautuvan mun tissivakoon. "Saaks kysyy mitä kokoa?"

Mä naksautin mun suuta paheksuvasti, enkä sanonu mitää pariin sekuntiin. Vastasin sitten kuivakkaalla äänellä että "D. Kasiviis D."

Lopulta mä menin taas sen sivulla ja taakse näyttämään peilistä hiustenleikkuun lopputulosta ja harjaamaan irtohiuksia pois.

Villen vallaton käsi löys taas mun säärelle ja jatko silittelyä.

"Kiinnostasko sua Piitu ihan tosi tosi hyvä tippi?", Ville kuiskas ikäänkuin varoen ettei muut kuule, vaikka muita ei ollut paikalla.

"jaa millanen ja mistä hyvästä?", mä kysyin kuivasti.

"Sä et oo ihan kokematon tytteli, ja oot upee ja makee mimmi", Ville muotoili. "Ihan pikasesti jos sais puikottaa, niin saisit 150 egee".

Mä katsoin villee suu auki ja varmaan silmät renkaina, ja Ville jatkoi: "Sun ei tarvii tehä mitään. Makaat vaan hetken.. vaikka tossa sohvalla selällään... ihan rauhassa. Eikä kerrota kelleen."

Sain vihdoin puhekykyni takasin.

"Siis meinaaks että mä oon joku huora?"

"Ei ei ei", Ville toppuutteli. "Jos oisit huora, en edes anelis näin kauniisti. Sä oot hieno aikuinen nainen... ja tiedän että tää ois poikkeus".

"Pidä kuule likaset setelis", vastasin topakasti.

"Okei okei", Ville sanoi. "220 euroa, viimeiene tarjous. Enempään ei oo varaa."

Aloin miettiä. 220 on ihan hyvä summa, varsinkin mun laiselle velkaantuneelle shoppailu-addiktille. Parilla huntilla saisin kaikkea kivaa, tai vaikka parikin hauskaa juopotteluiltaa kaverien kanssa jossain kivassa raflassa.

Ville huomasi empimiseni, ja kiiruhti jatkamaan tarjoustaan:

"SIis kaks kymppiä hiustenleikkuusta, kaks sataa panosta."

Kumarruin kuiskaamaan Villen korvaan:

"Jos kerrot tästä sitten kellekään, mä hoidan niin että sun muijas ja tyttäres saa tietää."

"Juujuu, ollaan ihan suut supussa vaan molemmat", Ville vastasi auliisti.

Kävin pistämässä salonkini oven lukkoon. Otin Villeä kädestä, ja me käveltiin käsi kädessä kampaamoni sosiaalitilaan; takahuoneeseen, jossa oli muun muassa sohva. Ei kovin mukava sohva, mutta ehkä paras mahdollinen paikka nyt siihen mitä aioimme.

Menin sohvalle istumaan ja taputin paikkaa vieressä. Ville istuutu mun viereen, ja katteli mua himokkaan näkösenä. Ville ei oo kovin iso mies. Se on mua sentin tai pari lyhyempi ja kenties kevyempikin: hoikka ja jotenkin kuivakka. Sillä on viikset ja silmälasit, ja siitä tulee mieleen joku opettaja. Kuvittelin olevani pelehtimässä jonkun mun miespuolisen yläasteen maikan kanssa.

Ville alkoi lääppiä mun sääriä, ja nosti mun hameenhelman yllös ja puristeli reisiä niin melkein koski.

"Auts, varo vähän", mä vinkasin.

"Saaks mä rikkoo sun sukkikset?", Ville kysy. "Lisätään niiden hinta laskuun, hehheh."

Ville selätti mut sohvalle ja makasin siinä melkosen antautuneessa asennossa, joskin vielä vaatteet päällä. Ville hyppäs ylös ja alko kiskoo housuja jalastaan. "Oo siinä ihan 10 sekkaa että saan housut veks", se huusi. Kun se suoriutu ulos housuistaan ja boksereistaan, huomasin että sen kalu sojotti suorana ja kovan näköisenä, vaativana kuin joku ase. Sen vaaleenpunasessa kärjessä saatto jo erottaa touhutipan.

"Enks mä riisu sukkiksia?", kyselin hämmentyneeä sohvalta.

"Ei ei tartte,.. anna mä hoidan vaan".

Villen sormet tarttui sukkisten haarakiilaan ja kuulu äänekäs rasaus kun mun sukkikset repes haaroista. Siellä oli esteenä vielä mun pikkarit alla, mutta niitä se venytti ja kiskoi sormillaan pois tieltä.

Mä tunsin itteni vähän avuttomaks siinä selälläni reidet avoinna, sukkikset hajalla, puolitutun miehen, mun asiakkan, armoilla. Viile on mua pienempi, mutta selkeempi vahvempi. Kuivakassa opettajahahmossa piili alfa.

Ville veti mun reidet erilleen ja tuli niiden väliin. Se tökki ja asetteli kaluaan jostakin sieltä mun revenneiden sukkisten ja venyvien pikkarien lomasta kohti mun pillua. Hieman yllättäen mä tunsin kostuvani runsaasti, joka toki auttoi tilanteen suvumista.

"Pillu tuoksuu... säkin haluut", Ville väläytti.

"Vaikka haluisin, niin maksat kyll silti", mä näsäytin takas.

Lopulta Villen kyrpä liuku mun pilluun, ja me alettiin touhu. Ville halus pitkittää nautintoaan, ja hidasti välillä työntöjä. Se ähki ja puhis mun päällä, ja onnes se ei oo kovin painava karpaasi. Sen kyrpä tuntu kivikovalta ja jotenkin se teki makeella tavalla kipeetä... välillä se hankas niin hyvästä kohtaa että mä voihkasin aika spontaanisti. Panemisen hajut ja äänet täytti mun parturi-kampaamon takahuoneen.

"Oi mikä... huora", Ville ähkyi silmät kiinni mun päällä.

Se kuulosti vähän pahalta ja sekunnin murto-osan meinasin alkaa rimpuilla irti. Mutta en voinu antaa tapahtuman keskeytyy, niin julma en ollut.

"Mitäh.. vitt.. sä sanoit..?" ähkin hänen allaan.

"Sori kulta... upee nainen", Ville kurotti antamaan pusun poskelleni samalla kun jatko työntöjä.

Se oli rullannut t-paitani helman ylös niin että mun rintsikat oli näkyvillä, mutta rintsikat oli yhä ylläni. Lopulta mun toinen rinta muljahti ulos kupista, ja Ville hamus mun nännin ahnaasti suuhunsa. Se lutkutti sitä kuin vauva. viiskymppinen iso mies.

Sitten Ville kohottautu käsiensä varaan, että sai katella mua hieman ylempää. Samalla mä silitin ja lääpin sen rintakarvoja.

"Ohh... ai vitttu... kun tekee hyvää!", Ville huudahti.

Mä kiedoin mun jalat sen ympärille, ja Ville hidasti tahtia ja veteli pitkiä hartaita työntöjä.

"Sä oot aika kova... äijä", huohotin sille ja tunsin hikoavani joka kohdasta.

"Nosta jalat mun olkapäille, huora!", Ville komensi.

Mä tein työtä käskettyä enkä edes loukkaantunu enää. Ville kiihdytti loppusuoralle ja tikkas mua hurjalla nopeudella. Mä puhkesin spontaaniin voihkintaan.

"Ahh ahh uuuu ahh ahha mmmm.... oihhh... ahh...mmmm..." mä vikisin.

"Arrhhh!!!", Ville karjas kun sen sperma alko suihkuta. Viimesillä työnnöillä sen jokanen liike pumppas muhun kuumaa lientä sen hepistä, ja kohta tunsin miten koko sohva ja mun pillu ja reidet ja joka paikka oli täynnä valkosta lämmintä spermaa.

"Piitu sä oot aivan mahtava", Ville hymyili tyytyväisenä.

"Mä voin siivota kyllä. Lähde nyt vaan, pliis", vastasin vähän hämilläni.

Yritin siistiä vaatteitani, ja nolona asettelin hajonneet sukkahousuni jalkaan niin hyvin kuin ne sai. Olis pitäny ottaa vaihtovaatteita töitin mukaan. Mentiin salongin puolelle, ja Ville makso sen mikä oli sovittu.

Sanottiin moi moit ja hei heit samaan tapaan kuin aina, ihan niiku pelkästä hiusten leikkuusta lähtiessä.

Ovi kolahti ja Ville oli mennyt. Mä otin jostain siivousrätin ja rupesin pyyhkimään sohvaa.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot