SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Sekoitus Tarinoista
Laatija Pillunnussija
Julkaistu 07.07.2017
Teksti

Hypitin häntä kiivaasti kullin poratessa tietään pilluunsa ja nainen vinkui ja huohotti, laskin hänet sylistäni hänen sanoessaan, "et lopeta anna heti lisää", talutimme hänet makuuhuoneeseen ja asetin rouvat sänkyyn päällekkäin vatsat toisiaan vasten.

Sai nyt nussittua molempia vuorotellen kunnes sai taas orgasmin ja kierähti pois naapurimme päältä, työnsin kullin naapurin pilluun ja nylkytin kovaan tahtiin kunnes hänkin sai orgasmin, kietoi jalat ympärilleni ja puristi lujaa koko kehonsa täristessä.

Nostin hänen jalkansa vasten olkapäitäni ja runnoin hurmiossa kulliani pilluun ja lopulta sai itsekin orgasmin mikä tuli taas voimakkaana ja ulvoin onnesta kun tyhjensin spermat pilluun.

Otti kiinni kullistani ja alkoi imeä sitä nuollen terskaa, kulli oli taas jäykkänä ja osoitti kohti kattoa kun päästi sen suustaan, sanoi "nussi minua takaapäin kunnes saan taas orgasmin.

Asetin hänet jumppapatja kasan päälle vatsalleen ja työnsin kullin pilluun, nussimme rauhallisesti ja nautimme nyt pitkään kunnes oli taas tulossa.

Hän vaati nussimaan rajusti ja minähän tein työtä käskettyä, rytyytin kunnes hän ulvoi ihan sekaisena kiimasta ja retkautti itsensä irti kullistani roiskaisi nesteet pillustaan ja vaati kullin heti takaisin pilluunsa.

Pillu mehevän märkä ja nainen huohottaa, "tule pian isolla kullillasi minuun", asetin kullin pillunhuulille ja työnnyin sisälle tuntien pillun erityisen mehevyyden mikä tuntui kuin olisi ollut imevät huulet mitkä suutelevat kullia joka kohdasta.

Painelin käsieni varassa rytmiä vaihdellen kiusoittelevasti ja huohotti kokoajan kiihkeämmin, hän sanoi "ota minut takaapäin nussi minut orgasmiin ja anna spermasi tulla pilluuni".

Käänsin hänet ja avasin rintaliivien hakaset kauniiden rintojen ollen nyt vapaina hyväiltäviksi ja työnsin kullin nautinnollisesti pilluun ulvoessa ja työnnellessä kiihkeästi vastaan.

Sormeni lipsutti klitorista ja hän huokaili kiihkeästi, pillu supisteli rytmikkäästi ja pallini olivat jo kohonneet ja lähes valmiina laukaisemaan spermaa, pidättelin vielä tulemistani ja rytmiä vaihdellen vein ensin orgasmiin.

Hän tärisi ja ulvoi vatkasi perseellään, puski kovaa minua vasten ja kiihdytin työntöjä kunnes spermaa ruiskusi kullistani sykkivään pilluun.

Makasimme sisäkkäin kunnes Kulli luisti veltostuneena pois pillusta ja käänsin selälleen imien pillusta spermaa purskautin sen suuhun.

villiintyi ja ruiski uudelleen nesteet kasvoilleni retkahti kyljelleen ja haukkoi henkeään, nostin jalan ylös ja työnnyin rajusti Vittuun kullillani rynkytin nopeaan tahtiin huusi onnesta.

Nussimme ainakin vartin kunnes vedin kullin vitusta ja nostin eteeni perse pystyssä, kulli rajusti vittuun ja panin niin nopealla tahdilla kuin kykenin, voihki ihan sekaisena jatkuvan orgasmien sarjan ravistaessa kehoaan ja vittu tuntui imevän minut yhä syvemmälle.

Pyöritin sormella klitoriksen ympäri ja nytkähti kaksi kertaa rajusti vittu kiristyi ja sai orgasmini tulemaan sellaisella voimalla että tunsin tajunnan olevan menossa, kulli syvällä vitussa ja spermaa ruiskusi useana ihanaa nautintoa antavana ryöppynä.

Pysyimme pitkään sisäkkäin ja nautimme tunteesta mikä seuraa kun on saatu niin täydelliset orgasmit kuin vain voimme toisillemme antaa.

Vedin kullin vitusta ja spermaa valui useana suurena roiskauksena ja lopulta pitkinä nauhoina reisien sisäpintaa pitkin, nuolin spermaani ja purskautin kaiken suuhun, hän nieli sen himokkaasti ja sanoi " ihanaa saada taas juoda lemmen nestettäsi".

Nostin ylös koppasin hänet syliini vittu suutani vasten ja nuolin limaista vittua kunnes huusi taas ihan villinä orgasmin taas saadessa vartalonsa tärisemään jatkoi kunnes voihki ettei pysty enää ottamaan vastaan enempää hyväilyä.

En välittänyt siitä vaan laskin hänet lattialle seisaalleen ja tunkeuduin rajusti edestäpäin vittuun huutaessa "se saa minut ihan täyteen", panin raivoisasti ja annoin kullini 24 sentin pituuden tehdä työtä vitussa, nussin todella pitkään ja tunsin ettei orgasmi tule kovin helpolla.

Laskeuduimme hitaasti lattialle pysyen sisäkkäin ja ratsasti villinä ottaen kullini kokonaan vittuunsa ja tunsin miten kuumotus mikä edeltää orgasmia tuntui palleissa ja ruiskusin spermaa vittuun huutaen ja repien perseestä itseäni vasten.

Talutin hänet vuoteen viereen ja asetin selälleen. Nuolin siroa vartaloa kauttaaltaan kunnes hän oli ihan kiimassa ja hyväili itse pilluaan.

Venytin pikkuhousut pillun tieltä nuolaisin kevyesti häpyhuulia nytkähti kun kieleni kosketti klitorista Pillusta valui limaa Se maistui hyvälle ja nielin sitä nauttien kiusoittelin hänet lähes orgasmiin ja lopetin juuri ennen laukeamista.

Nousin päälle ja ohjasin terskani häpyhuulille Hyväilin sillä liukasta pillua ja klitorista kunnes alkoi pyörittää voimakkaasti lantiotaan ja minä pidin kullini paikallaan hänen hangatessaan siten kuin tahtoi

huokaili, tarttui kulliini pyöritti terskaani klitoriksen ympärillä hankasi häpyhuuliaan ja tunsin miten pillun kouristukset alkoivat kun hän oli saamassa orgasmin.

vatkasi villisti kulliani pillunsa lotistessa ja voihki äänekkäästi,laitoin terskan häpyhuulten väliin ja työnnyin orgasmissa kouristelevaan pilluun varovasti villiintyi yhä enemmän, raapi minua kynsillään Aloin työnnellä voimakkaita pitkiä liikkeitä ulvoi ja nautti.

Vedin kullin pois Käänsin hänet eteeni kontalleen ja työnnyin rajusti pilluun Katsoen hurmioituneena ampiaisvartaloa kun uppouduin häneen ja tunsin miten pillu supisteli orgasmissa.

Nylkytin nopeaan tahtiin ja hetki tuli, Puristin pakaroita kun spermaa ruiski pilluun. Nytkyin kullia pillussa kunnes olin ihan uupunut orgasmin ihanuudesta.

valahti vatsalleen ja kulli luisti avoimesta pillusta Spermaa tulvahti heti lätäkkö sängylle, Levitin pillua ja katsoin kun spermaa lirahteli pillusta, kuinka kaunista. Otin sormiini spermaa, Vein ne suuhun ja hän imi ne puhtaaksi kääntyi selälleen jalat levällään ja kahmi itse lisää suuhunsa lemmensekoitustamme.

Levättyämme vartin verran sain taas kullini kunnon seisokkiin ja panin pystyssä edestäpäin rajusti pieneen pilluunsa tunkeutuen, huojuimme mutta pysyimme pystyssä kun hän tarrasi minuun lujalla otteella reuhtoen sekopäisenä kiimastaan huutaen nussi ihanaa anna kullia tulee taas.

Pillu tiukkeni ja sykki rytmikkäästi kun ulvoen laukesi ja huusi saan aina orgasmin kun nussit minua kovalla kyrvällä, kiihotuin ihan villiksi huudosta ja orgasmin tullessa tuntui että menee pallit mukana pilluun kun roiskin spermat sisään pilluun.

Kullini veltostui ja lerpahti maiskahtaen äänekkäästi valuessaan pois pillusta, spermaani oli riittänyt ihmeen paljon kun hän levitti haarojaan katsoimme miten siemen valui venyen pillusta ja lopulta tipahdellen lattialle.

Kuului kun auto tuli pihaan ja menin uimaan alastomana pesten lemmen nesteet pois kullista, tuli saunalle katsoi joka oli edelleen voipuneena pillu levällään lattialla.

Riisui itsensä ja tuli laiturille, kun nousin vedestä hän alkoi runkkaamaan kulliani ja kesti pitkään kunnes kyrpä paisui hyväilyistä, hän makasi laiturilla ja nuolin vittua kunnes hän oli tulossa huipulle.

Hän veti minut päälleen ja ohjasi kyrpäni vittuunsa, laituri natisi kun nussin häntä, oli tullut katsomaan ja istui ihan kiinni meihin, yletyin sormeilemaan hänen spermaista pilluaan ja kiihotuin runnoen vittuun kullillani kunnes hän laukesi ulisten.

Vedin kullin pois vitusta ja käänsin kontalleen laiturille työntyen tiukkaan pilluun kiimaisella kyrvälläni, ulvoi niin lujaa että tuli hädissään katsomaan ja tuijotti kalpeana kun nussin rajusti kunnes sai mahtavan orgasmin

Pitkitin vielä nautintoa kunnes tunsin kyrpäni nytkähtelevän ja ulvahtaen laukesin sperman pursuessa kullistani, runkkasin kunnes spermaa oli tullut kunnon lätäkkö vatsalleni ja kullin vartta pitkin valui vielä spermaa kohti palleja.

Puristelin kullia eikä se edes meinannutkaan veltostua vaan kovana törrötti valmiina ottamaan vastaan lisää hyväilyäni, nyt katsoin kuvaa missä oli tiukoissa legginseissä jalat sopivasti harallaan.

Himo oli niin valtava että runkkasin taas huokaillen ja varmaan voihkin kun kuvittelin että vedän legginsit pois ja otan sen edestäpäin seisaaltaan, voi mikä kiima runkkasin villisti terska pulleana ja pientä liikettä terskan ympäri kädellä hivellen menin kohti huippua.

Tunsin miten pallit vetäytyi kullin varteen ja karjaisin että nyt tulee, samalla spermaa ruiskahteli ja valtavaa nautintoa tuntien vemppasin kyrpääni kuvitellen sen olevan pillussa.

Nautinto kesti pitkään ja spermaa oli taas kunnon lastit, sitä oli lentänyt kuvaankin ja sen huomatessani roiskahti vielä kerran kunnon kaari spermaa ja ulvoin nautinnosta.

Rojahdin lattialle ja makasin kulliani hivellen ja puristin lujaa palleista kunnes spermaa mikä oli jäänyt roiskumatta tuli terskan päästä parina ryöppynä, tuntui kuin olisin saanut nussia sen pari kiihkeää kertaa.

No hotellissa juhannuspanomme jatkui ja oli selvästi tulossa mukaan nautintoon kun hitaan rauhallisesti nussin pientä pilluaan, hyväilin häntä kauttaaltaan ja ulvahti, se taitaa tulla työnnä kovaa työnnä, huuto kantoi varmaan naapuri huoneisiin kun hän sai elämänsä ensimmäisen orgasmin minun tukevasta kullistani.

Heitteli päätään sivuttain raapi kylkiäni pillu sykki kullini ympärillä tiukkana ja laukesi pitkään voihkien ja lopulta rentoutui mutta minullakin oli orgasmi jo tulossa ja rynkytin voimakkailla työnnöillä kunnes karjahtaen roiskin spermaa vielä sykkivään pilluun, pumppasin kunnes olin saanut täyden nautinnon.

Tossa vieressä on pieni sohva ota minut siinä meni polvilleen sohvalle ja minä nostin perseensä pystympään ja tunkeuduin kerta työnnöllä pilluun.

Rynkytin melko nopeaa tahtia ja sormeilin taas klitorista,lykki vastaan ja koetti estää ääntelyään mutta huokaili kuitenkin kiivaasti,tunsin miten aloin olla saamassa ja lisäsin vauhtia pallit vetäytyi ja kyrpä nytkyi kun parahtaen purkauduin pilluun,painoin kunnes tunsin Kyrpäni veltostuvan.

Tiesin ettei ehtinyt saada orgasmia ja kuiskasin etten voinut mitään,mutta kierähti selälleen ja kehotti kääntymään kasvot pillulleen ja aloinkin nuolla spermaa valuvaa pillua,syljin spermaa pois kun sitä tuli kieleeni mutta jatkoin hyväilyä kun sain kieleni klitorikselle inisi vatkaten lantiotaan.

Hän voihkaisi,jatka vaan tulee nyt tulee perse vemppasi voihki hän jännittyi ja ulisi kun orgasmi tuli,häpyhuulet nykivät ja klitoris myös hän puristi jalkojaan yhteen ja rentoutui lopulta inisten ja huohottaen

Menin kalu pystyssä kiinni häneen ja suutelimme, ja hyväilymme kävivät yhä kiihkeämmiksi ja hivelin hänen rintojaan ottaen toisen nännin suuhuni samalla sormellani hivellen hänen valuvaa pilluansa, kääntyi selin minuun tarttuen kulliini ja kumartuen eteenpäin vetäen minut sisäänsä.

Kaluni liukui nyt hänen tiukassa pillussaan, ja hän alkoi villisti puskea vastaan supistellen aivan ihanasti pilluaan kuin se olisi imenyt ja suudellut kulliani, rinnoista kiinni pitäen puskin kulliani tähän villiin kiimaiseen naiseen.

huohotti ja vaikeroi kunnes täristen sai orgasmin, minun ei tarvinnut enää kuin nauttien työnnellä kulliani supistelevaan pilluunsa.

Kun nussin aivan hurjana lennähti spermat tuon kaunokaisen pilluun.

Hän ojentautui samalla kääntyen ja otti kullini suuhunsa nuollen sen spermaista terskaa.

Kun sai kullini nuoltua hän sanoi, meillä lutkilla on tapana tehdä työ loppuun, kaadoin hänet takana olevalle pöydälle ja nuolin hänen pilluaan joka tulvahteli spermaani.

En ollut koskaan ennen maistanut omaa spermaani, mutta ei ollut ollenkaan huono kokemus, varsinkin kun se oli sekoittunut kiimanesteeseen, hän pyöritti villinä lantiotaan kun otin suuhuni hänen klitoriksensa.

Se oli paisunut kuin viinirypäle ja oli tosi kiihottavaa nuolla tätä kiimapillua, vedin hänet nyt pöydän reunaan työntyen häneen uudelleen heränneellä kullillani.

Työntelin nyt rahallisemmin kulliani imevään pilluun, mutta hän risti jalat ympärilleni ja alkoi sellaisen ratsastuksen ettei ollut epäselvää, kuka oli ohjaksissa.

Veteli minua sisäänsä voihkien jotain sekavia sanoja ja tunsin kuinka hänen pillunsa vaativasti imi spermat minusta sisälleen, otin kullini ulos pillusta ja nuolin hänelle orgasmin, joka sai hänet kiljahtamaan ja hyppimään niin että oli tosi vaikeaa pysyä tämän himottaren vauhdissa mukana.

Otin tukevan otteen lantiosta ja nostelin häntä yrittäen ottaa määräävän osan rakastelussamme, hän liikutteli pilluaan kuin se olisi suudellut ja imenyt kulliani, olin ihan hänen vallassaan ja tunsin jo miten lantiossani kuumotti orgasmin tuloa enteillen.

Painoin perseestään itseäni vasten ja pitkitin nautintoa tai niin luulin kun taas puristeli pilluaan ja sai minut niin kiimaiseksi etten enää kestänyt vaan kieräytin hänet alleni nostin jalat olkapäilleni ja panin sanalla sanoen kuin villimies, pääsin työntymään syvälle ja kullini osui ihanasti joustavaan pillunsa pohjaan, hän pyöritti sormellaan klitoristaan kun laukesin ulvoen hänen supistelevaan pilluunsa antoi minun nauttia rauhassa ja käytti kokoajan tekniikkaa mitä en voi sanoin kuvailla niin hyvin hän oli pillunsa opetellut hallitsemaan.

laski jalkansa alas mutta pyysi minut pitämään kullini sisällään, hän nytkytti pientä liikettä ja hyväili klitoristaan, nytkyi ja huokaili silmät kiinni ääntely voimistui jatkuen taukoamatta villiintyi täysin pillu pumppasi ja kiimainen nainen vatkasi klitoristaan haukkoi henkeään ja nytkähteli orgasmin tulessa, kullini olikin vielä tarpeeksi kova ja tunsin pillun rytmikkään nytkytyksen ja uskon että sai myös kullistani täyttä nautintoa kun hän risti jalkansa selkääni ja nylkytti pitäen kullin taitavasti sisällään.

Levättyämme otin hänet vielä pystyssä takaapäin ja nylkytin ainakin kymmenen minuuttia laukesi kaksi kertaa ja oli ihan läkähtynyt kun minä tunsin kutinaa palleissa ja rynkytin niin kovaa että ulvoi "pilluni ei kestä sun jätti kyrpää" mutta kyllä se kesti ja spermaa ruiskusi pilluun kunnes olin ihan voipuneena ja valuimme hitaasti lattialle.

Makasi kyljellään ja spermaa valui pillusta pitkänä purona reidelle ja siitä lattialle hymyili ja sanoi "en päästä sua pois ennen kuin olet antanut ainakin kymmenen orgasmia, no lupasin nussia kunnes kivekset kolisee kuin kulkuset ja aamuun mennessä oli molemmilla kiintiö täynnä ja sanoi ettei pillunsa ole ikinä ennen ollut näin hyvin nussittu.

Hän laskeutui alas kasvoiltani ja otti kullini sisäänsä raottaen pikkuhousujaan, ihana tunne kun kuuma pillu ympäröi kullini. Saimme yhteisen rytmin ja rakastelumme oli kiimaista mutta nautinnollisen hidasta, tunnustelimme toisiamme ja hyväilin hänen rintojaan missä nännit olivat kovina huokaisi kullini olevan mukavan suuri, juuri sopiva hänelle, jatkoimme kokoajan käsin toistemme hyväilyä lisäten hyvää oloa.

Aloin olla valmis laukeamaan, ja tarrasin tukevalla otteella hänen lantioonsa nostellen kiihtyvästi pillun jo supistellessa orgasmin tullessa, ulvoi ja laukesi, pomppi päälläni ja hieroi klitoristaan orgasminsa jatkuen, sain itse niin rajun orgasmin kun hän minun kulliani pillullaan puristeli, että huusin suoraa huutoa kun sperma ryöppysi pilluun.

Makasimme päällekkäin hikisinä, ja hengityksemme tasaantui, silti olimme vielä yhdynnässä ja se tuntui mukavalta kysyi saanko kullini pian uuteen erektioon, mihin vastasin sen ottavan joskus pitkänkin ajan joskus se herää nopeammin. Hän nousi ja runkkasi kulliani se seisoikin pian osoittaen kohti napaani, hän riisui pikkuhousunsa tuli päälleni ja seivästi itsensä kulliini.

Reuhtoi mielettömässä kiimassa päälläni ja sai orgasmi sarjan ulvoen ja heitteli päätään sivuttain, orgasmi kesti ainakin viisi minuuttia ja tunsin jo lähes saavani itse oman täyttymyksen mutta pystyin pidättämään orgasmia, käänsin pois päältäni asetin eteeni nelinkontin työnnyin pilluun ja rynkytin villisti kyrpääni pieneen pilluun kunnes laukesimme molemmat ulvoen nautinnosta.

Spermaa valui avoimesta pillusta kun kullini luisti pois ja ponnisteli saaden komean lätäkön sängylle, laitoin sormen pilluun ja pyöritin nopeaan tahtiin etsin herkimpiä alueita ja sanoi vaikeroiden jatka anna minun saada pillu kiristyi sormeni ympärille koukistin sormea ja se osui kohdalleen kun pillusta roiskahti nesteet ulos ja hän huusi orgasmin taas ravistaessa vartaloaan.

Uskomaton kiima nainen laukesi noin kymmenen kertaa ja oli silti valmis taas uuteen yhdyntään, Nousimme seisaalleen ja työnnyin edestäpäin ja suutelimme imien toistemme kieltä, yhdyntä kesti ainakin varttitunnin ja tuli kahdesti huipulle, kannattelin tukevalla otteella ja rynkytin kyrpää niin voimakkaasti että kiljui ja vaikeroi pillu kireänä kyrpäni ympärillä.

Tunsin olevani tulossa ja otin kaiken irti nautinnosta kun vemppasin kulliani ja spermaa ruiski taas tiukkaan pilluun kunnes kullini valui ulos veltostuneena mutta silti suurena, meni polvilleen eteeni ja nuoli kulliani imi voimakkaasti sai spermaa kielelleen ja nousi nopeasti purskauttaen sperman minun suuhun

Huokaili silmät loistaen ja oli selvästi tyytyväinen kun sai tehdä mitä miellytti, hän liikutti terskaani melko nopeaan tahtiin klitoriksensa ympäri ja ulvahti, alkoi täristä orgasmin tullessa kuin varkain. vei kullini heti pilluunsa alkoi ratsastaa, ja pystyin tuntemaan miten pillu supisteli orgasmissa.

Tikkasi vinhaa tahtia huokaili ja orgasmi jatkui pitkään, en ollut saanut koskaan nauttia näin ihanasta panosta. Tunsin kuinka orgasmini alkoi tulla jatkoi hurmiossa ulvahdellen pillun imaistessa spermani sisäänsä. Pystyin pitämään käteni vaivoin irti lantiosta kun kullini ruikki spermaa pilluun, kuitenkin se oli niin ihanan erilaista kuin pidellä naista lujassa otteessa ja määrätä tahti.

Tuli uudestaan huipulle, ja hyppi kulli sisällään, valahti päälleni voihkien jäi tärisevänä makaamaan ja antoi raukean tyydytetyn olon jatkua. Makasimme kaikessa rauhassa suudellen ja kielemme pyörivät vastakkain, nousi hymyillen ja spermaa valui päälleni, hän nuoli kulliani tyvestä edeten terskaan, ja nieli kaiken sperman.

Olin hiljaa makuullaan ja annoin hänen tehdä kaiken. Kun spermat oli nuoltu sanoi: ”kiitos kun annoit minun tehdä sen mitä olen aina halunnut, Sain useita pieniä orgasmeita, ja ainakin kaksi suurempaa”.

”Kuulehan himotar, minulta tuntui tulevan oikea spermatulva kun sain olla vastaanottavana allasi ja nauttia”. naurahti ja sanoi: ”spermaa kyllä sain niellä kyllikseni, ja pillussani on varmasti lisää”. Käänsin selälleen ja aloin nuolla ja imeä pillua, missä todella riitti spermaa. Nuolin ja imeskelin vatsan kohoillessa, kun osuin kielelläni hipaisten selvästi arkaan klitorikseen.

Jatkoin nuollen ja sormella hivellen, kuitenkin pitäen kosketukset kevyinä.

Alkoi tulla mukaan, alkoi nostella lantiotaan ja painoi itseänsä kieltäni vasten. pyysin hänet kääntymään vatsalleen ja asettelin useita tyynyjä niin, että hän sai olla rennosti niiden päällä.

Lipsuttelin sormellani häpyhuulia ja klitorista, nauttiessa rennosti hyväilyistä. Jatkoin melko pitkään, hän osoitti jo merkkejä joita halusinkin.

Lantio alkoi nykiä oli saamassa taas orgasmin, pyöritin sormella klitoriksen ympäri kun lantion pohja alkoi nytkiä, näin kuinka pillu supisteli kiinni auki ja voihkien pääsi taas huipulleen.

Orgasmi oli rauhallinen ja oli kaunista katsoa kun hän sen sai, kierähti selälleen ja veti polvet koukkuun pysyen siinä pitkään. Laitoin peiton hänen päälleen ja annoin hänen jäädä lepäämään, itse menin vessaan pesin kullini ja kävin keittiössä juomassa vettä

Kierähdin selälleen lattialle ja naiset tulivat kiinni minuun, sanoi ettei pillunsa enää koskaan halua kuin minun kullini sisäänsä samaa vakuuttelivat, levättyämme menimme uimaan ja naiset pesivät järvessä innokkaasti kulliani mikä alkoi taas kasvaa.

Menivät nojaamaan laiturin kaiteeseen missä tungin vuorotellen pillusta toiseen kunnes naiset olivat jokainen saamassa orgasmin, nussin kuin hengen hädässä kulli pillusta toiseen ja vuoron perään kunnes naiset saivat orgasmit.

Järvellä kaikui kiima huudot kun sain tyydytettyä, painelin pilluun kulliani kunnes olin jo lähes orgasmissa, vajosi alas ja työnnyin nopeasti, kolmisen kymmentä rajua työntöä ja spermaa ruiskusi pilluun, karjaisin kuin apina mies ja rytyytin kunnes olin saanut täyden tyydytyksen

Pikkuhousut pois ja tunki syliini seivästi itsensä kulliini ja hyppi hurmiossa, en välittänyt vaikkei ollut kortsua pillu teki tosi hyvää ja tunsin sen kouristelevan orgasmin tullessa.

Nostin naisen ylös ja käänsin eteeni työntyen takaapäin häneen, pumppasin rajusti kunnes sain mahtavan orgasmin ja vedin nopeasti kullini pois pillusta ruiskien nesteeni hänen selkäänsä ja pakaroille, nainen vaipui lattialle ja haukkoi henkeään.

Sanoi ettei olisi ikinä kuvitellut minun panevan ketä tahansa tänne tulijaa ja oli ärtynyt kun en ollut välittänyt ehkäisystä, sanoi taidat ollakkin oikea huorapukki eikä meidän kannata toisten enää olla yhdynnässä, nussi tuota tummaa tätiäsi niin paljon kuin lystäät minä lähden.

Meni kiukkuisesti pois ja siivooja oli kääntynyt selälleen lattialla, runkkasin kulliani kunnes se taas oli pystyssä ja menin naisen päälle työntyen pilluun rajusti, nostin jalat olkapäilleni ja rytyytin pitkään ja hivelin klitorista.

Nainen oli tulossa huipulle ja nopeutin tahtia, hän ulvahti kovaa saadessaan orgasmin ja pilluaan supistellen sai minutkin laukeamaan tuohon eksoottiseen luolaansa, rynkytin loppuun asti ja nousin.

Asetin hänet hellästi reidet levällään sohvalle ja menin itse hänen päällensä niin että olimme kasvot toistemme jalkovälissä, aloin lipoa kielelläni niin hiljaa kuin pystyin hänen häpyhuuliaan ja klitoristaan ja hän hiveli varovasti kaluani kädellään, nostin kasvojani ja sanoin, jos tahdot voit nuolla sitä, hän lipaisi varovasti terskaani ja sanoi että en ole koskaan saanut maistaa kullia. Nyt on tullut aika sanoin ja jatkoin hänen ihanan valuvan pillunsa nuolemista, tunsin samalla miten hän otti koko terskani suuhunsa ja lipoi sitä hellästi, olimme molemmat villissä kiimassa ja jatkoimme toistemme hyväilyä, tunsin yhtäkkiä nuollessani hänen klitoristaan miten hän hiljaa tärisi, ja päästäen kullini pois suustaan alkoi vaikeroida ja huohotti, ihanaa samassa jännittyen ja saaden orgasmin, nuolin hänen häpyään ja klitoristaan yhä vain lisää ja hän sai heti uuden orgasmin, hän tärisi painoi häpyään kieltäni vasten ja huohotti niin että tunsin kuinka nainen todella nautti rakastelustamme, olin itsekin niin kiihottunut että melkein laukesin ilman kosketusta.

Kun hän hetken lepäsi nousimme istumaan ja halasimme toisiamme hänen kyynelsilmin sanoessaan, en ole koskaan osannut edes kuvitella miten ihanaa se tekee, vaikka olen lukenut useasti sen kertomuksen ja samalla hyväillyt itseäni toivoen, että saisin itse kokea miltä tuntuu kun saa nauttia nuolemisesta. Sitten hän sanoi että on ensimmäinen kerta elämässä kun saan orgasmin miehen kanssa, johon sanoin että taisit saada kaksikin. Sitten hän suuteli minua hellästi ja kysyi, mitä minä voin tehdä sinulle, kun en osaa oikein mitään?

Pyysin häntä hakemaan alushousunsa ja pukemaan ne jalkaansa, hän teki niin ja tuli luokseni sohvalle, pyysin häntä menemään polvilleen sohvalle ja menin hänen taakseen painaen hellästi hänen rintansa sohvaa vasten. Siinä hän nyt oli edessäni kiimasta märkänä. Raotin hänen pikkuhousujaan ja sain nähdä ihanan pillunsa mikä ihan valui lemmennestettään, otin seisovasta kullistani kiinni ja painoin sen hellästi hänen ihanaan pilluunsa. Hän inahti kun aloin hiljaa työnnellä kulliani häneen, huohotin ja sanoin että en ole koskaan tuntenut näin ihanaa tunnetta kuin nyt tunnen, hän puski vastaan ja lähes itki ja vaikeroi kunnes hän laukesi pillun supistellessa tosi kireänä, vaikka minulla on ihan normaalin kokoinen kulli tuntui nyt kuin se nyt olisi todella suuri, kiihdytin työntöjäni ja sain niin ihanan orgasmin että meinasi tajunta kadota, kullini suihki useana ryöppynä spermaa hänen ihanaan pilluunsa, ja lysähdimme päällekkäin sohvalle.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot