SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Sormukset
Laatija Kertoja
Julkaistu 10.06.2017
Teksti

Katselin hänen vihkisormustaan. Ainakin viisi pientä timanttia. Olikohan ollut kalliskin, kaiketi. Timantit eivät oikein ole meikäläisen alaa, mutta juuri nyt katselin niitä silmät himokkaasti tapilla. Sormet nimittäin olivat kiertyneet hellästi mutta vaativasti pallieni ympärille. Minulla alkoi välittömästi seisoa - sitä tuskin olisi tarvinnut sanoakaan.

Toinen käsi veti nauttien jäykistyvän kullini esinahan taakse. Tai ainakin ele oli hidas, ja minulle nautinnollinen. Sitten kieli pisti esiin, vain ihan pikkuisen avautuvien huulten lomasta, ja alkoi vähän lipoa terskaa. Hitaasti kielen liikkeet laajenivat. Kun koko terska oli nuoleskellen kierretty ympäri, kieli vetäytyi takaisin. Tilalle tuli ensin suukkoja, sitten suudelmia, jotka vähitellen muuttuivat syviksi sukelluksiksi.

Äkkiä suu vetäytyi, kullini jäi nytkimään kahden käden otteeseen. Nainen sanoi:

- Anna tulla vaan, tämähän on korvausta. Älä yhtään pidättele!

- Sinä se näyt tietävän, miten vieraat saadaan viihtymään.

Vaikka tämänkin lauseen sanoi naisen ääni, vieläpä hiukan käheä ja ehkä jonkin verran juopunutkin, olin joutua paniikkiin pelästyksestä. Mutta vihki- ja kihlasormukset olivat yhä kivesteni ympärillä, joten en päässyt minnekään.

Tässä kohtaa lienee syytä selvittää miksi minä, juuri 21 täyttänyt opiskelijapoika olin juuri tuossa paikassa. Lyhyesti kerrottuna, olin lukemassa tenttiin kämpässäni, joka taas on isossa opiskelijakolossissa. Talot näyttivät siltä kuin joku olisi ne pudottanut taivaasta pellolle. Kun asiat alkoivat pyöriä päässäni liian vinhaa vauhtia, päätin tehdä vähän pidemmän kävelylenkin. Tien valitsemisessa ei ollut ongelmia, vain yksi vei poispäin.

Seuraavat asumukset olivat vaurasta omakotialuetta. Siellä oli myös lähin ravintola, ja kun olin päässyt vähän matkaa sen ohi, näin maassa konttaavan miehen. Ympäri päissään, mutta eihän se kait ole syy olla auttamatta miestä? Örvellyksen ja yhden pienen yrjön lomassa - ehdin kyllä väistää - miehestä sai sen verran selvää, että hän asui ihan lähellä. No, kainalosta ukko ylös ja kohti hänen mielestään oikeaa suuntaa.

Aikamme hoippuroituamme olimme ukon talon kohdalla. Olin ajatellut vain vipata ukon sisään ja poistua paikalta, mutta kun olimme päässeet sisään, ukko romahti maahan ja veti minut mukanaan.

Siinä eteisen lattialla pyllyillessämme paikalle porhalsi nainen kylpytakissaan. Kiroili ja huusi, ja monotti minua kiukkuisesti kylkeen. Hyvä kun pystyyn pääsin.

No, puhumalla asiat selvisivät. Tosin sain käyttää kyllä aika paljon aikaa selittämiseen, semminkin kun ukko oli ilmeisesti sammunut siihen mihin kaatui. Nainen ei ollut hullumman näköinen, tosin minua ehkä kaksi kertaa vanhempi.

Yksissä tuumin sitten kannoimme sammuneen kodinhoitohuoneeseen - Se oksentaa kuitenkin, ja lattia on lämmin, sanoi emäntä. Kylkeeni vähän vielä tuntui, minkä nainen myös huomasi. Siinä kantotouhussa naisen kylpytakki oli auennut, eikä hän näyttänyt piittaavan moisesta. Vilkuilin vaivihkaa pieniä tissejä ja tummaa kolmiota, mutten kehdannut oikein tuijottaa. Katseeni ei tosin näyttänyt naista vaivaavan.

- Pyydän kovasti anteeksi potkua, ja koetan hyvittää, kunhan tämän saamme korjuuseen, nainen sanoi.

Kantourakan jälkeen minut ohjattiin olohuoneeseen. Nainen istahti tuolin laidalle, kylpytakki anteliaasti auki, ja sanoi:

- Mitähän sellaista pientä minä voisin tehdä, ettei sattuisi niin paljon.

Katseeni taisi olla tiukasti kiinnittyneenä hänen vartaloonsa, eikä vastaukseni tainnut sisältää mitään järjellistä.

Nainen hymyili, ojensi kätensä ja veti minut eteensä, alkoi muitta mutkitta kiskoa housujani alas. Minä olin sen verran äimänä, että taisin hiukan liikahtaa vaivaantuneesti.

- Etkö tykkää imemisestä? Ääni oli kummastunut, minä sain vain änkytettyä jotain epämääräistä.

- Älä jännitä. Tämä tekee hyvää!

Sitten hänen kätensä tarttui, kuten sanottu, kiveksiini. Ote oli selvästi harjaantunut, mutta sen tajusin vasta myöhemmin. Mutta lupaavasti alkanut touhu siis keskeytyi tuohon kommenttiin vieraiden viihtymisestä. Juuri kun olin elämäni ensimmäistä kertaa saamassa loppuun asti vietyä suuseksiä. Vähällä oli, etten rynnännyt ulos pettymyksestä ja kiimasta sekaisin. Onneksi kummankaan käden ote ei hellittänyt, vaikka seisokkini laski vähintään puoliveltoksi.

- Älä jännitä, kun se ukko on sammunut, se ei liiku ennen huomista, jatkoi toinen ääni. Ääni kuului selvästi nuoremmalle naiselle, joka oli tukka märkänä ja alasti tullut huoneeseen. Todellinen namipala, vaikka hänkin minua reilusti vanhempi: juuri sopivat tissit, rehevä lantio ja niin vaalea tussu, että karvoja tuskin erotti.

Piittaamatta pullistuneista silmistäni ja pullottavasta kalustani nainen käveli minun luokseni.

- Tarja ei taida päästää sinua liikkumaan, joten minun on kait tultava tervehtimään. Minä olen Pia, hän sanoi, ja ojensi kätensä. Minäkin aloin jo ojentaa omaani, mutta tämäkin nainen tarttui muitta mutkitta kaluuni, ja ravisteltuaan sitä kuin tervehtiäkseen, hän purskahti nauruun.

Kullini oli riemuissaan, mutta minä pyörällä päästäni.

- Jatka Tarja vain! Pia kehotti, istui viereiseen tuoliin yhä hiukan kikattaen.

- Minä olen Reiskan sisko, Tarja hänen vaimonsa, tai kohta entinen. Repe on juoppo, ja olimme saunassa, kun tulitte. Tarja ei kestä sen juomista enää, mutta ei kait ukkoa voi kadullekaan heittää. Kuulin kyllä mitä puuhasitte, mutten viitsinyt tulla väliin. Mutta anna nyt Tarjan tehdä homma loppuun.

Kyrpäni oli kovasti samaa mieltä. Heti kun tilanne ei enää ollut uhkaava, se oli saanut takaisin entisen intonsa. Laskelmoiva osa minusta mietti, voisinko kenties saada oikein pilluakin vielä, mutta vietti ja Tarjan taidot olivat liikaa.

Hän nimittäin oli jatkanut siitä mihin jäi. Tumma tukka heilui hiukan edestakaisin, toinen käsi puristi tiukasti kullin tyveä, toinen hellästi kiveksiä. Suu muljautteli välillä vehjettäni ulos, kieli lipoi väliin ulkona, väliin sisällä.

Pia katseli kiinnostuneena touhua. Tuijotin hetken hänen tissejään, mihin Pia vastasi hieraisemalla ohimennen nänniään ja virnistämällä. Siirsin katseeni alemmas, mutta hänen kätensä ei seurannut liikettä.

Minulla alkoi olla tekeminen Tarjan käsittelyssä. Tunsin, kuinka pallit vetäytyivät kokoon ja stondis kivettyi laukeamista enteillen. Tarja huomasi saman, ja laski kivekset ja kyrvän tyven irti. Olin pelkästään hänen suussaan. Pää hidasti edestakaista liikettään. Minulta pääsi voihkaisu. Sitten kyyti alkoi nopeutua, hetken päästä käpytikkakin olisi ollut kade Tarjan rytmistä. Sitten taas hidastus, joka sai minut melkein kouristelemaan.

Tässä vaiheessa Pia oli noussut ja tullut viereeni. Toinen käsi oli jalkovälissä ja sormi vipotti edestakaisin, ja hän ojentui suutelemaan minua. Tarja jatkoi verkkaista tahtiaan, mutta upotti kullini kerta kerralta syvemmälle. Tartuin Piaa molemmista tisseistä kiinni, upotin kieleni hänen suuhunsa ja laukesin.

Viimeinen tarkka aistimus tuntui siltä kuin varpaankynnetkin olisivat muuttuneet ihanaksi mehuksi ja lähteneet ulos kullini kautta. Kun tajuntani palasi, huomasin istuvani sohvassa, Pian vieressä. Tarja tuli hetken päästä takaisin kolmen kaljapullon kera.

- Saunaan, saunaan! Siellä mieskin uudistuu, hän naureskeli. Mikäs siinä sitten.

Löylyt olivat oikean puukiukaan leppoisat ja pehmeät. Mutta ei saunassa naimaan pysty, ei edes nuori ja hyväkuntoinen mies. Siellä hengästyy liikaa, eikä sydän jaksa.

En nimittäin siellä löylyssä kovin kauan saanut olla rauhassa. Tuskin olisin halunnutkaan, ei sen puoleen. Pia oli ilmiselvästi vasta pääsemässä vauhtiin ja Tarjakin taisi haluta jonkin muun kuin hyvityksen antamista. Hetken perästä minulla oli puristeltavanani kahdet erikokoiset tissit, ja vähän myöhemmin käteni olivat kahdessa tussussa yhtä aikaa. Ilokseni kalunikin nousi terhakkaasti pystyyn, eikä tuntunut edes kovin hellältä.

Kun olin kellistänyt Pian alleni lauteille ja työntänyt kaksi sormea vieressä kumarassa seisovaan Tarjaan, ja painanut muutaman onnellisen työnnön, sovimme yhdessä että siirrymme suihkun kautta mukavampaan paikkaan.

Suihkussa voi hyvin sivellä, hivellä, puristella ja runkata. Naiminen ei sielläkään oikein onnistunut, koska naiset olivat minua selvästi lyhyempiä. Minut raahattiin siis makuuhuoneeseen, kun olin aikani hinkannut vuoroin toista, vuoroin toista klitorista, vuoroin työntänyt eri määriä sormia vittujen sisään. Samaan aikaan noin neljä kättä kilpaili siitä, kuka saa puristaa kulliani mistäkin kohtaa. Suuteleminen sinne tänne tietty jatkui myös koko ajan.

Makuuhuoneessa minut painettiin selälleen, ja Tarja aloitti ratsastuksen. Pia ohjaili kättäni pilluunsa, veti vuoroin sisälle, vuoroin painoi sormia klitorista kohti.

En halunnut laueta, joten keskityin Pian runkkaamiseen. Valitettavasti minun täytyi tehdä se yhdellä kädellä. Onnistuin jopa kysymään, kuinka lujaa hänen herkkunappiaan pitää painaa. Vastaus ei kyllä selventänyt asiaa juurikaan. Mutta käteni etsi ja kaikesta päättäen löysi kyllä myös hänen G-pisteensä. Jossain vaiheessa Pia alkoi töniä Tarjaa pois päältäni. Sain hypätä perinteiseen lähetyssaarnaajan asentoon Pian päälle. Koetin tunnustella, onko vituissa eroa, mutta vastaus oli molempi parempi.

Tarja makasi hetken vieressämme, ja minä jyystin mahdollisimman verkkaisesti, etten olisi tulittanut taas. Saatuaan vähän henkeä takaisin Tarja käänsi lantionsa naamojemme kohdalle, levitti jalkansa ja alkoi kiskoa päätäni kohti pilluaan. Kurotuin ja ylsin kuin ylsinkin nuolemaan hänen klitoristaan. Nuolemista olin päässyt harjoittelemaan jo edellisten kokemuksieni kera, ja saanut siihen opastusta todella päteviltä ohjaajilta, joten saatoin taas keskittyä muuhunkin kuin sperman pitämiseen sisällä.

Tarja oli puoliksi kyljellään, toinen jalka koukussa ja työnsi limaista tussuaan livottavaksi. Pia huokaili puoliksi allani, vaikka luulisin hänenkin kaivanneen kokonaan itselleen omistautuvaa miestä. Yritin ujuttaa kättäni väliimme, jotta olisin päässyt näpelöimään hänen klitoristaan. Kun Pia tajusi aikeeni, hän vääntäytyi altani pois, mutta vain kääntyäkseen mahalleen. Sain työntää kalun taas sisään, ja samalla yletyin mukavasti painelemaan klitorista.

Vaikea keksiä paikkaa, jossa olisin paremmin viihtynyt. Toki myöntää täytyy, että pystyin keskittymään vain yhteen asiaan kerrallaan. Lähinnä se oli Tarjan nuoleminen, mutta aina välillä Pia piti kättäni aloillaan tai hoputti minua työnnöissäni kuin hevosta ikään.

Ensimmäisenä sai kyllikseen Pia. Hän vääntäytyi altani taas kerran pois, veti vähän aikaa henkeä ja sanoi menevänsä saunaan. Tarja oli vilauksessa taas päälläni. Vähän aikaa ratsasteltuaan hän pyysi minut päällensä.

Mutta minä käänsinkin hänet kontilleen ja aloin sydämeni halusta upottaa kullia herkulliseen peppuun. Tungin vähän sormenpäätä myös persereikään, mikä sai Tarjan ensin hiukan hypähtämään. Sitten hän päättäväisesti työnsi takapuoltaan ylös ja taakse, pikemminkin sormeani kuin kullia kohti.

Vedin vehkeen ulos, livauttelin sitä ensin vähän klitorikseen päin ja sitten peräreiälle. Kulli takaisin sisään, peukku syvällä peräreikään ja muutamia työntöjä. Sitten kurkotin toisen kourani klitorikselle ja vedin kullin ja peukun ulos. Runkkasin varoen vitun etuosaa, sieltä ei kyllä erottanut mitään, toisin kuin Pian selvästi sormeen tuntuva näppylä. Huohotuksesta ja liikkeistä päätellen se kuitenkin osui kohdalle. Hivelyn ohessa aloin ujuttaa kaluani kohti anusta. Tarja ei pannut hanttiin, ja kun olin saanut terskani sisään, hän alkoi painaa vastaan. Innoissani tuuppasin lisää, mutta silloin hän vuorostaan vetäytyi. Niinpä jähmetyin paikoilleni ja annoin Tarjan peruuttaa, kunnes kalu oli pohjassa.

Anustakaan en ole saanut kyllin - tai oikeastaan koskaan, joten keskityin tunnustelemaan miten suoli soljui kullini ympärillä. Päästäkseen loppuun asti vedin käteni pois klitorikselta, mikä ei tuntunut Tarjaa häiritsevän. Luultavasti hän keskittyi peräaukkoonsa, jotta ei olisi satuttanut itseään. Kullin tyven tultua vastaan laitoin käteni hänen lantionsa molemmin puolin ja aloin varoen pumpata. Mutta sitten päässäni sumeni ja vauhti kiihtyi. Tarja valitti vähän, muttei väistynyt pois. Tiukka ryppynaru kullin tyvessä tuntui jännältä ja erehdyttyäni vilkaisemaan alaspäin, huomasin, etten pysty pidättämään enää. Annoin tulla, ryskytin oikein olan takaa ja lopuksi laukesin.

Saunaanhan sitä piti mennä, pesemään vehkeet oikein kunnolla. Sain siellä myös kauniin muiston, sillä muutaman lisäkaljan voimalla naiset intoutuivat tekemään minusta kamarikampaajan. Arvannette mitä jouduin kampaamaan ja ajelemaan. Vein siis kämpille vessapaperiin kiedottuna sekä tummia että vaaleita häpykarvoja. Ne liimasin päiväkirjaani, todisteeksi. Toki sain posliiniakin kun olimme vähän toipuneet, mutta sitä ei voi laittaa päiväkirjaan kuin sanallisessa muodossa.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot