SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Sukkafetisistin elämänvaiheita osa IV
Laatija Mrsockman
Julkaistu 24.11.2016
Teksti

Tiina ja Kati, 16 ja 17 v, siis kaksi serkkuani, odottivat minua saunalla. Kun olin mökissä läpikäynyt tyttöjen pyykkikorin sisällön ja verottanut sen sisällöstä likaisia sukkia hiukan omaa käyttöäni ajatellen, menin saunalle. Huusin saunan eteisestä tytöille että täältä tullaan. Sain kuittauksen että he ovat alasti ja minun pitää tulla myös alasti. Mikäpäs siinä nuoren kundin auttoi kuin heittää kaikki kuteet pois ja mennä löylyyn tyttöjen arvosteltavaksi. Avasin oven ja menin lauteille. Tytöt istuivat siellä vierekkäin ja naureskelivat keskenään. Arvasin että olin ollut keskusteluiden kohteena ja Tiina oli kertonut Katille mökillä tapahtuneesta. Niin olikin. Kati sanoi hetken lauteilla istuttuani että nyt haluan nähdä sen Lassen kullin tai pitäisikö sanoa kyrvän josta Tiina on koko saunomisen ajan puhunut. Että se on niin iso ja tuntui hyvältä. Sanoin hiukan reppavasti että tule vieraan katsomaan ja kokeilemaan. Niin Kati tulikin. Hän otti saman tien kalustani kiinni ja alkoi runkkaamaan sitä. Kalu kovettui nopeasti vaikka olin sekä nussinut että runkannut juuri. Kati kumartui polvilleen eteeni saunassa ja otti kaluni suuhunsa. Hän oli selvästi opetellut asiaa kun imutus ja runkkaus tuntuivat hyvältä. Suihinotto ei ollut löysää vaan suorastaan erinomaista. Kati ei ollut ekaa eikä tokaa kertaa asialla. Hän oli selvästi tätäkin harrastanut. Olin jo lähellä laueta kun sanoin Katille että nyt vaihdamme paikkaa ja minä nuolen häntä. Samaan aikaan katselin kun Tiina hieroi pilluaan ylemmällä lauteella ja seurasi meitä. Kädessään hänellä oli puinen löylykauha jonka pää oli menossa kohti hänen pilluaan. Hiljalleen hän alkoi upottamaan löylykauhan päätä pilluunsa joka näytti kostealta ja kiihottuneelta. Tästä innostuneena aloin nuolla Katia. Hänellä oli myös melkein sänkipillu josta siis karvat oli hiljattain ajettu pois. Tytöt olivat ilmeisesti nuolleet toisiaan sauvaleikkien ohessa ja ajaneet samalla pillukarvansa.

Minulle se sopi. Nuolin ja hieroin Katin klittaa. Kati alkoi vääntelehtiä ja huohottaa, orgasmi oli tulossa. Jatkoin kielelläni vauhdikasta nuolemista, suorastaan livoin pillua. Kati huusi suoraan huutoa ja laukesi. Samaan aikaan seisova kullini oli kädessäni ja ohjasin sen Katin pilluun. Aloitin hurjan nainnin ja vaikka pillu oli tosi märkä nuolemisesta ja orgasmista sekä pillunesteistä oli se myös tiukka ja Kati huusi saamaan aikaan kun työnsi lantiotaan kyrpääni vasten. Tiinaa katsoessani huomasin että saunan löylykauhan varsi kävi nopeata liikettä pillussa. Orgasmi läheni sielläkin ja Kati huusi kovaa: " anna mulle Lasse sun kyrpääs, nussi kovaa Katin pikkupillua..." Niin nussinkin ja Kati huusi taas orgasmin kourissa. Minä laskin saman tien spermani Katin pilluun kun paljaalla kullillani häntä nussin. Kati sanoi että oikeassa Tiina olit. Lassen kyrpä on suurempi kuin Mäkelän Reinon ja Lasse on parempi panijakin. Tiina tuli lauteelta alas ja otti kullini suuhunsa. Hän sanoi että hyvältä maistuu spermat ja Katin pillunesteet. Tiina imutti kulliani ja se alkoi ihmeekseni taas seisomaan. Sanoin Tiinalle että käypä mukavaan asentoon lauteille niin nussin sinuakin. Tiina sanoi että mielellään. Kati nousi ja meni istumaan Tiinan kasvoille ja pyysi nuolemaan spermaa valuvaa vittuaan ja minä poika sain nussia Tiinan pillua. Olimme kolmikkona kiihkeässä tunnelmassa. Tiina huusi ja huohotti kun tungin kullini pilluun ja aloin nussimaan. Kati taas huohotti kun Tiina huudon ja voihkinnan välissä ehti nuolemaan hänen vittuaan. Nussin rajusti ja kovaakin, hieroin samalla Tiinan klittaa. Ja niin Tiina huusi ja vapisi saaden samalla orkkunsa. Hän yritti nuolla Katia mutta ei siitä orgasmin kourissa mitään tahtonut tulla. Siksi sanoin Katille että tulepas tähän ja nussin häntä takaapäin alalauteella hänen pyllistäessään minulle. Kyrpä lipsahti helposti pilluun ja meni pohjaan asti. Nyt oli minullakin lähellä. Kati huusi ja ulvoi ja taas tuli hetki laskea spermat pilluun. Olihan se hetki. Sitten kävimme pesulla kaikki kolme ja menimme pukuhuoneeseen. Tytöt pyyhkivät isotissisiä vartaloitaan ja alkoivat pukeutua. Puhtaat pikkarit, puhtaat paidat, puhtaat shortsit ja ennen kaikkea puhtaat polvisukat. Katilla valkoiset ja Tiinalla sinivalkoraitaiset. Tytöt eivät tienneet minun sukkajutuistani mitään ja hyväuskoisesti pukeutuivat ja vetivät kuteet päällensä. Puukengät jalkaan ja sitten mökille. Mökkiin tultuamme työt heittivät puukengät jalastaan ja mökkimme lattian ollessa likainen takasi se sen että nämäkin sukat päivässä tai parissa likaantuisivat taas ja pääsisin niitä haistelemaan. Menimme nukkumaan. Kuulin kun tytöt juttelivat panostamme saunassa ja kehuivat että "Lasse on nuoreksi jätkäksi kova panomies ja sillä on uskomattoman iso kyrpä. Mäkelän Reinon kyrpäkin tuntuu hyvältä mutta Lassen paremmalta." Kuulosti hyvältä.

Aamulla kun heräsimme sanoin että lähden mummon talolle aamupalalle ja sen jälkeen kalaan. Tytöt sanoivat tulevansa myöhemmin mummolle aamupalalle ja kysyivät milloin palaan Sanoin että menee varmaan melko myöhään illansuuhun asti. En kertonut että aioin taas heidät yllättää runkkaamasta. Mummon kanssa talolle tultuani juteltiin kuulumisia ja kerroin että illalla saunoimme ja nautimme kesäillasta. Lähden kalastelemaan ja järvelle veneilemään ja tulen illalla. Mummo sanoi että moikka ja ole varovainen. Mummoni oli tuolloin ehken 60-65 vuotias. Hyvin säilynyt maatalon emäntä joka piti talosta huolta ja renkipojat pitivät huolta maatilan kaikista töistä. Mummo oli paremmin sellainen herraskainen emäntä. Mutta mukava sellainen. Katselin mummoa ja ajattelin että onkohan hänellä panokaveria ja jos on kuka se on ? No ehkäpä se kesän aikana selviäisi !

Kalastelin ja veneilin Vanajaveden rannoilla. Poikkesin kahvilla Sääksmäen siltakahviossa. Juttelin siellä parin mukavan ikäluokkaani 17-18 v tytön kanssa. Vähän jo treffejäkin puhuttiin. Ja oli näilläkin tytöillä minua kiihottavat sukat jalassaan. Polvisukkamuoti kun oli menossa niin sellaiset oli heilläkin. Toisella valkoiset ja toisella vaaleanpunaraitaiset. Sanna ja Miia, serkukset hekin keskenään. Heillä oli mökki meidän lähellä, vain pari kilometriä meiltä. Miian vanhemmat olivat ostaneet Mäkelän Reinolta maat ja rakentaneet sinne. Tytöt olivat siellä mökillä viikot kahdestaan ja viikonloppuna tuli sinne muukin perheensä. Olivat olleet mökillä jo muutaman viikon. Minulla alkoi seisoa kun katselin tyttöjä ja heidän polvisukkiaan. ajattelin että noita kun pääsisin nussimaan ja sukkia haistelemaan niin olis se juttu. Tytöt olisivat tulleet veneessä kanssani mutta olivat liikkeellä fillareilla. Sovimme että tavataan tiistaina tai keskiviikkona. Lupasin poiketa heidän mökillään. Ajattelin tyttöjä ja sukkia. Teki mieli runkata mutta en kehdannut mennä vessaan ja lähdin soutelemaan kohti mökkirantaamme. Tytöt heiluttelivat ja huusivat että muista Lasse tulla sitten tiistaina tai keskiviikkona. Tuntui että oli heti sellainen säkenöinti ja kiinnostus ilmassa heidänkin puoleltaan seksuaalisestikin. Lupasin ja varmasti menisinkin.

Soutelin ja omalle mökille tultuani minua jo odoteltiin...Tiina ja Kati olivat jo pihassa vastassa. Istuivat odottelemassa portailla. T-paidat, shortsit ja polvisukat oli tytöillä päällään. Kati sanoi että Lasse me on odotettu sun mahtikullisi saapumista pillut märkänä koko päivän. Ollaan runkattu toisiammekin hieromasauvalla ja taas odoteltu ja unelmoitu sun kullistasi. Olisko mahdollista että saatais ottaa sulta suihin heti portailla ? Se sopii sanoin ja avasi housuni. Kullini oli jo kovettunut kun katselin tyttöjä ja heidän päivän aikana likaiseksi tulleita polvisukkiaan. Siitäpä tytöt portaalta ilman kenkiä sukkasillaan tulivat pihalle ja Kati otti kiinni kullistani. Samalla hän kumartui ja otti sen suuhunsa. Se oli hetkessä täysin pystyssä ja kovana. Alkoi suihinottosessio jossa kumpikin tyttö vuorollaan imi munaani. Monella tapaa sain suuseksiä siinä pihassa seisoessani sepalus auki ja tyttöjen ollessa polvillaan edessäni. Vuorotellen Tiina ja Kati. Menin makuulleni pihanurmelle ja Tiina imi minua kunnolla. Samalla huomasin kun Kati veti Tiinan shortsit ja pikkuhousut alas alkaen nuolla tämän vittua. Tiina huohotti nuolemisen ohessa ja tämä koko tilanne sai minut laukeamaan Tiinan suuhun. Tiinan suupielistä valui spermaani ja samalla hän huohotti kiivaasti Katin nuollessa hänen pilluaan takaapäin. Myös Kati riisui shortsinsa ja pikarinsa ja tytöt siirtyivät 69 asentoon ja nuolivat toisiaan. T-paidat päällä ja polvisukat jalassaan.

Kullini alkoi taas osoittaa nousemisen halujaan. Katselin tyttöjä ja heidän likaisten polvisukkiensa pohjia. Värähdellen kullini nousi. Sanoin tytöille että mennään mökkiin sisään. Niin menimmekin ja sanoin tytöille että menkää sohvalle vierekkäin istumaan ja avatkaa haaranne auki ja pillunne tarjottimelle niin nussin molempia vuorotellen. Niin teimmekin ja nostin Katin jalat sukkineen olkapäilleni ja aloin nussia. Tiina runkkaili vieressä. Hän oli kaivanut kassistaan hieromasauvan esiin ja antoi sen liukua märkään ja nuoltuun pilluunsa huohottaen. Nussiessa siirsin Katin jalkoja nenäni eteen saadakseni haistella valkoisten polvisukkien tuoksuja. Niissä oli jalkahien tuoksua ja sen ohessa niiden likaisuus kiihotti minua. Tiina huomasi että ihastelen nussiessani sukkia. Hän iski minulle silmää runkkauksensa ohessa. Vaihdoimme hetken päästä osia kun Katin ensimmäinen orgasmi oli tullut. Hän hieroi nussimiseni aikana klittaansa ja sai vavahdellen orkut. Siirryin Tiinan päälle ja samassa asennossa. Kati otti Tiinan hylkäämän hieromasauvan ja alkoi sitä työnnellä juuri orgasmista värähdelleeseen pilluunsa. Työntelin kulliani Tiinan pillussa joka tuntui taas hyvältä. Tiina siirsi panon aikana jalkojaan kasvoilleni ja iski samalla silmää minulle. Sain haistellea sinivalkoraitasukkia joissa oli erilainen aromit kuin Katilla. Sukat olivat kyllä yhtä likaiset vaikka ne oli eilen vaihdettu. Vaihdoimme asentoa ja nussin takaapäin Tiinaa joka alkoi huohottaa ja sai värähtäen ja kiljuen orgasminsa. Samaan aikaan Kati huusi orgasmin kourissa saaden hieromasauvalta tyydytyksensä. Laskin spermani Tiinan pilluun ja kun istahdin sohvalle Tiinan ja Katin viereen otti Tiina sukat jalastaan ja antoi minulle sanoen että pyyhi kullisi sukkiin jos haluat.

Taidatkin tykätä nussimisen lisäksi sukista ja sukkahien hajuista ? Punastellen myönsin Katille ja Tiinalle että kiihotun sukista ja sukkahousuista kovasti ja olen nuoresta pojasta runkkaillut naisten ja tyttöjen sukkiin ja sukkiksiin tilanteen tullen. Tytöt nauroivat ja sanoivat että he ovat huomanneet että seuraan sukkia heidän jaloissaan ja pyykkikoriakin näyttää pengotun ja että ei siinä kummallista ole. Heillä on pari tuttua oman ikäluokkansa kundikaveria jotka runkkailee naisten ja tyttöjen pikkuhousuihin, ovat runkanneet heidänkin pikkareihinsa. Kati kertoi myös myyneensä pari kertaa eräälle vanhemmalle miehelle likaisia pikkuhousujaan ja saaneensa niistä hyvät rahat. Sukkafetissistäkin tytöt olivat kuulleet ja lukeneet netistä. Kati sanoi että nyt taisi tulla virallinen selitys pyykkikorista kadonneille sukillekin. Lasse on ne tainnut lainata ? Punastuen myönsin lainanneeni niitä ja lupasin palauttaa. Tytöt sanoivat että saat vaikka pitää sukat jos nussit meitä joka päivä koko loman ajan. Se minun oli helppo luvata. Kati nosti jalkansa sohvalla naamalleni ja tarjosi sukkiaan minulle. Haista näitä nyt jalassa ja riisu pois. Saat niitäkin käyttää runkkailuusi. Ne ovat likaiset ja menisivät pyykkikoriin tänään kuitenkin. Otin valkoiset polvisukat Katin jaloista rullaten ja haistelin niitä sekä Tiinan raitasukkia. Ihania aromeita. Tytöt kysyi että miltäs tuoksuu. Vastasin että kiihottavalle. Tytöt sanoivat että he ovat luvanneet illan aikana mennä mummon luo päätalolle ja ehkä käyvät Mäkelän Reinoa tapaamassa myös. Katsoin kelloa ja se oli niin vähän että sanoin käyväni saunalla pesulla ja tulen päätalolla perässä. Tytöt sanoivat ensiksi menevänsä pesulle, pillujaan huuhtelemaan ja sitten vasta minulla olisi vuoro. Sanoin että okei. Niin he menivät ja minä otin sukat ja vein ne muovipussiin tekemääni sukkavarastoon huoneeseeni kaappiin. Menin sitten katsomaan tyttöjen huoneessa pyykkikoriin. Kaivoin sieltä vielä muutamat sukat esiin ja haistelin niiden 1-2 viikon aikana olevaa sukkahien tuoksua. Ajatteli että harmi jos mummo hakee pyykit jossakin vaiheessa pesuun ja sukat menisivät mukana pesuun. Päätin kaivella kaikki Katin ja Tiinan sukat pyykkikorista ja tyttöjen sängyn alta sekä laittaa ne erilliseen muovipussivarastooni piiloon mummolta. Niitä sukkia olikin aika mukava määrä jo aiemmin ottamieni lisäksi. Taisi olla 6 paria aiempien lisäksi. Ja taas kullini alkoi seisomaan. Ajattelin että nyt teen yllärin ja lähdenkin käymään yllätyskäynnillä päivällä tapaamieni Sannan ja Miian luona katsomassa mitä heille kuuluu.

Menin ensiksi mummolan päärakennukseen. Tytöt olivat lähteneet Mäkelän Reinolle Mummo oli yksin kotona. Hän huokaili että pyykinpesukin olisi edessä. Tuotko Lasse huomenna aamulla pyykkinne sieltä tullessasi tänne niin teillä ei lopu puhtaat vaatteet. Sanoin että sopii ja kiittelin mielessäni että olin ottanut sukat tyttöjen pyykkikorista muovipussiin. Sanoin mummolle että menen moikkaamaan Sääksmäen siltakahvilassa tapaamiani nuoria lähimaisemiin. Mummo oli iloinen että olin tavannut uusia tuttavuuksia. Mene vain hän sanoi.

Kävellen lähdin Mäkelän Reinon pihapiiriä kohti. Sen kautta ajattelin mennä tyttöjen mökille. Kävelin ja tulin Reinon talon pihaan. Huomasin serkkutyttöjen pyörät Reinon talon pihassa. Jatkoin matkaa talon vierustan kautta kun aukinaisesta ikkunasta alkoi kuulua tuttua huohotusta ja huokailua. Arvasin jo mistä oli kyse. Pysähdyin ja menin kohti Reinon talon avointa ikkunaa. Kurottauduin hiljaa katsomaan ikkunasta. Siellä oli odottamani näky. Kati ja Tiina. Jälleen t-paidat päällä ja tällä kertaa kummallakin oli alapäät jo paljaana ja valkoiset nilkkasukat jaloissaan Mäkelän Reino pani Tiinaa melkoisella vauhdilla lähetyssaarnaaja-asennossa matolla. Kati oli runkkaamassa itseään lattialla vieressä. Hän työnteli pilluunsa valkoista kynttilää. Kyrpäni jämähti seisomaan. Tytöt pillut levällään ja Reino melko isolla kyrvällään nussi serkkuani Tiinaa jota minä olin hetki sitten nussinut edestä ja takaa. Vain sukat olivat vaihtuneet ja nussija minua reilusti vanhemmaksi. Kiihottuneena otin kullini käteeni ja runkkasin. Ajattelin että en keskeytä heitä enkä anna itseäni heille ilmi. Jatkan matkaani tapaamaan Sannaa ja Miia. Niin tein. Kyrpäni pystyssä menin pihan halki kohti heidän mökkiään. Tulin pihalle ja katsoin että iso uusi mökki oli rakennettu upealle mäelle ja rannassa nurmikentän takana oli sauna josta nousi savua. Menin mökin ovelle joka oli auki. Huutelin sisään mentyäni Sannan ja Miian nimeä. Ketään ei kuulunut eikä näkynyt.

Katsoin mökkiä sisältä tarkemmin. Se oli upea. Varmasti 200 neliön suuruinen. Useita huoneita. Kiertelin huoneiden ovilla ja katsoin sisään huoneisiin. Yhdessä makuuhuoneessa tytöt taisivat asua yhdessä, lattiat oli täynnä vaatteita ja muutoinkin näytti sekaiselta. Likaisia vaatteita lojui sängyillä ja lattialla. Myös minun ilokseni likaisia sukkia. Päivällä tytöillä näkemiäni sukkia siinä ei ollut mutta monet muuta parit kummallakin lojuivat lattialla ja sängyn tuntumassa. Otin parit likaisimmat valkoiset nilkkasukat ja parit polvisukat käteeni ja haistelin niitä. Ihanat tuoksut. Tytöt näyttivät Tiinan ja Katin tavoin kävelevän sisällä ja muuallakin vain sukat jalassaan. Niin pohdin kun haistelin tyttöjen sukkia ja katselin likaisena lattialla lojuvia pyykkikasoja. Yhdet punavalkoraitaiset polvisukat olivat niin ihanan likaiset ja tuoksuivat tytön jalkahielle että kun niitä haistelin oli pakko avata housut ja alkaa runkkaamaan. Vetelin muutaman vedon sukkia haistellen ja samantien spermat lensi kaaressa lattialle. Nyt tuli kiire siivoamaan ne ja otin pyykkikasasta pyyhkeen ja pyyhin siihen lattialta spermani. Samalla mietin uskaltaisinko pölliä muutamat sukat itselleni mutta kun en ollut edes tyttöjä vielä tavannut enkä tiennyt mitä tuleman pitäisi niin ajattelin että en ota vielä yksiäkään.

Keräilin nopeasti pyykkikasoja kaivellen ja lattioita sekä sängyn alta katsoen viidet sukat ja heitin ne toisen sängyn alle kauemmaksi piiloon. Ajattelin että jos mahdollista niin ne haluaisin mukaani ja niitä haistellessa menisi vaikka koko kesä. Niin vahvat olivat käytön aromit ja niin likaisia ne olivat. Kun huvila oli tyhjä lähdin kävelemään saunalle katsomaan olivatko tytöt siellä. Huhuilin Sannaa ja Miiaa kävellessäni. Saunarakennuskin oli iso ja tulin sinne ja huomasin että tytöt olivatkin uimassa. Saunarakennuksen portailla huikkasin tytöille moikkaukset ja kerroin tulleeni hiukan yllättäen. Tytöt huusivat vedestä että ei haittaa, kiva kun tulit. Tuletko uimaan kanssamme ? Totesin että en tällä kertaa vaan odottelen vaikka saunamökissä kun uivat ja käyvät saunassa. Tytöt huusivat että mene saunamökkiin ja ota siellä juotavaa jääkaapista. Niin teinkin ja mökkiin mentyäni huomasin tyttöjen vaatteet riisuttuna sohvalle. Siinäpä oli tämän päivän jalassa olleen valkoiset ja vaaleanpunaraitaiset sukatkin lattialla. Kiireesti otin sukat ja haistelin niitä. Tuore jalkahien tuoksu oli mahtava. Kullini nousi saman tien uudelleen pystyyn. Haistellessa sukkia teki mieli taas runkata mutta nyt ei sitä voinut tehdä koska tytöt tulisivat uimasta hetkellä milloin tahansa.

Tytöt tulivat uimasta ja olivatkin alas. He huusivat että onko Lasse sulla vaikeuksia jos me tullaan saunaan, ollaan nimittäin alasti. Huusin ettei ole ongelmia (vaikka kullini kanssa olikin) että tulkaa vaan. Tytöt tulivat naureskellen ja sain ihailla heidän upeita vartaloitaan, toisella oli ikäisekseen isot rinnat, toisella keskikokoiset. Pillunkarvoitus oli Miialla kaunista vaaleaa ja Sanna oli puolestaan ajellut karvat kokonaan pois. Tytöt tulivat hyvin rennosti kuivailemaan itseään sohvalle ja suorastaan kiusoittelivat minua rauhallisella tyylillään. Sain rauhassa ihailla heitä ja kullini oli kivikovana. Sanna sanoi että Lasse, alkaako shorteissa tulla ahdasta kun niissä näyttää olevan jokin kohouma ? Totesin että jos ei alkaisi tulla olisi jotakin vialla kun teitä saan katsella. Tytöt alkoivat pukea pikkarit jalkaan ja sitten vaan paidat päälle ilman rintsikoita ja sukat jalkaan. Miia totesi pukiessa vaatteita päälleen Sannalle että sukat on kyllä tosi likaiset ja tuoksuvatkin laittaa jalkaan mutta en jaksa hakea meille puhtaita mökiltä joten laitetaanko vielä nämä samat jalkaan ? Sanna totesi että Miian valkoisten sukkien pohjat olivat kyllä tosi tummat liasta ja sama päti hänen omiin raitasukkiinsa, mutta laitetaan vielä täksi loppupäiväksi jalkaan eihän nämä ole ollut jalassa kuin pari päivää. Minä tiesin että molemmissa sukissa oli myös hyvät aromit joita olin juuri saanut tuoksutella kuten myös mökillä heidän makuuhuoneissaan olleissa likaisissa sukissa. Miia huomasi kun tuijotin hänen likaisia valkoisia polvisukkiaan joita hän juuri laittoi jalkaansa. Hän kysyi hymyillen että kiinnostaako ja kiihottaako Lassea sukat vai jalat kun niin tarkkaan niitä ja sukkien jalkaan laittoa katselet ? Hän ei varmaan osannut odottaa että vastasin rehellisesti että tosi paljon kiihottaa ja että olen jo pikkupojasta tykännyt naisten sukista ja sukkiksista vaikka seksuaalisesti normaali olenkin. Tytöt naurahtivat ja totesivat että hassua kun ihmisiä kiihottaa niin erilaiset asiat. Kysyin tytöiltä suoraan mikä heitä puolestaan kiihottaa ? Miia vastasi punastellen että jätkällä iso kulli tietty ja Sanna hiljaa perään että sama tietysti ja kyllä hän tykkää miehiä katsella boxereissa. Juteltiin sitten aiheesta ja muisteltiin että fetisseistä oli puhuttu jossakin koulun terveystiedon tunneillakin seksuaaliasioiden yhteydessä. Sanna veti ihanat raitasukat jalkaansa.

Kullini kovana katselin likaisia sukkia ja likaisia sukkien pohjia. Yhtäkkiä Miia kysyi että haluatko Lasse haistaa mun likaisia sukkia ? Menin punaiseksi ja mietin mitä vastaan. Sain kakistellen sanottua että ilman muuta. Miia sanoi naureskellen että käy sohvalle istumaan niin otan tuolin ja tulen sun eteen istumaan. Niin hän tekikin ja nosti jalkapohjansa nenääni vastaan ja kysyi miltä tuoksuu ? Totesin että nuoren kauniin naisen jalkahieltä mutta ihanalta. Otin kädelläni jalasta ja pidin sitä nenäni korkeudella haistellen sukkia tarkemmin. Sanna sanoi naurahtaen että haisteletko minunkin sukkiani ? Vastasin että ilman muuta ja tytöt vaihtoivat paikkaa Sannan tullessa tuoliin eteeni ja Miian tullessa viereeni. Sanoin Sannalle että upeat ovat sinunkin jalkojesi tuoksut, nautinto, niin ihanalta likaiset raitasukat tuoksuivat. Tytöt nauroivat että Lasse on hullu se haistelee likaisia sukkia ja sanoo tuoksuja ihanaksi. Miia huudahti samalla vierestäni että Lassen kulli seisoo kunnolla. Hänen kätensä tuli yhtäkkiä shortsieni päälle ja alkoi hieroa kulliani. Miia alkoi samalla kertoa että viikot mökillä oli tosi kiusausta. Molemmat olivat jo muutama vuosi sitten aloittaneet seksin ja seurustelleetkin mutta nyt ei kumpikaan vakituisesti seurustellut. Molemmat olivat sinkkuja ja keskittyivät opiskeluun. Sanna sanoi että mökkiviikot olivat menneet runkkaillessa ja sauva oli pitänyt pahimmat puuttee pois. Miia kaivoi kullini shorteista ja huudahti. Jumankauta Sanna ! Tällä Lassella on aivan saatanan suuri kulli tai kait nyt voi sanoo että miehinen kyrpä ! Sanna tuli toiselle puolelle viereeni istumaan ja samantien nappasi kullini suuhunsa alkane imemään kaluani täysillä. Nuoreksi hän osasi imeä ja jouduin jo toppuuttelemaan Sannaa etten tulisi hänen suuhunsa. Miia riisui omat shortsinsa ja pikkarinsa alkane hieromaan alapäätään samalla kun Sanna imi minua. Yhtäkkiä Miia sanoi Sannalle että nyt vaihdetaan ja hän otti kaluni suuhunsa ja tämän tytön imu ja hampaiden käyttö kullissani tuntui hyvältä, äskeistäkin paremmalta. Sanna riisui samalla omat shortsinsa ja pikkarinsa.

Siinä oli kaksi naista pillut paljaana vain t-paidat ja sukat päällään. Ja kiihottavat sukat. Pyysin Sannaa tulemaan lähelleni ja vedin t-paidan sivuun sekä aloin nuolemaan hänen rintojaan ja nännejään. Sanna lopetti imun ja sanoin Miialle että kun olet siinä sopivasti niin istu kullini päälle. Kysyin että kun mulla ei ole kumia onko ehkäisy kunnossa enkä saanut siihen edes kunnon vastausta kun Miia oli jo sovittamassa kyrpääni pilluunsa. Hän aloitti sohvalla sylissäni sovitella kyrpäni pilluunsa ja hitaasti sylissäni ratsastuksen. Iso kullini meni hiljaa sisään tytön äännellessä ja huohottaessa. Kyrpä alkoi kirnuamaan pillussa kuin mäntä moottorissa. Miia huokaili ja ulisi. Sanna hieroi pilluaan vieressä. Minulla oli kova paikka pidätellä etten heti laukeaisi sillä niin tiukka oli Miian pillu. Miia hieroi klitoristaan samalla kun ratsasti kyrpäni päällä. Seurasin sivusilmällä Sannaa joka oli aivan omissa maailmoissaan silmät kiinni hieroen omaa klitoristaan ja pilluaan. Hänen toiseen käteensä oli ilmestynyt suriseva hieromasauva jota hän alkoi työntämään pilluunsa. Tässä kohtaa minä kiihdytin vauhtia ja nussin kuin hullu. Miia huusi kuin raivopäinen ja sai orgasmin toisensä perään. Minä aloin tulla myös ja kysymättä enempää laskin spermani Miian pilluun. Miia oli kyynelsilmin kun oli saanut niin rajun orkun. Hän kehui että Lasse olet paras minua koskaan nussinut jätkä. Sanna runkkasi samaan aikaan itseään sauvalla ja oli saavuttamassa orkun. Menin Sannan viereen ja sanoin että saanko jatkaa ja jatkoin Sannan runkkaamista surisevalla sauvalla. Kohta tuli Sannakin. Otin sauvan pillusta ja jatkoin nuolemalla Sannaa klitoriksesta. Sanna huusi suoraa huutoa kun orgasmit jatkuivat sauvan ja nuolemiseni seurauksena. Raukeana Sannakin lysähti sohvalle.

Tytöt sanoivat että Lasse kuule, vcoitko tulla käymään luonamme joka päivä, saat meiltä molemmilta pillua ja haistella sukkiammekin. Sitten he nauroivat ja sanoivat että saat vaikka sukkia mukaasi jos tykkäät haistella ja runkata niihin. Totesin tytöille että jos lainaatte minulle kaikki likaiset sukkanne mitä teillä nyt on pesemättä niin lupaan käydä joka päivä teitä nuolemassa ja nussimassa. Tytöt sanoivat että saat likaiset sukkamme lainaksi. Mennään mökille ja kerätään ne muovipussiin. Puimme päälle ja lähdimme kävelemään mökille. Tytöt tosin kävelivät ilman kenkiä vain sukat jalassaan nurmikkoa Pitkin ylämökille tai taloksi kait sitä piti kutsua. Niin suuri se oli. Mökillä tytöt sanoivat että saat itse käydä keräämässä makuuhuoneestamme sukat (ajattelin että olen ne jo kerännytkin että hyvä niin) ja tytöt antoivat minulle tyhjän muovipussin ja sanoivat että etsi sänkyjen alta ja katso kaikkialta niitä lojuu vähän joka paikassa. Niin lojuikin, sen jo tiesin. Menin makkariin ja keräsin tyttöjen viikon-parin sukat. Aiemmin sängyn alle heittämäni ja niiden lisäksi löysin 6-7 parialisää kun oli aikaa ja lupa etsiä. Menin olohuoneeseen sukkakassin kanssa. Tytöt nauroivat ja sanoivat että Lasse palautat sukat tai ainakin suurimman osan kun olet niistä nauttinut. Kysyin saanko myös sukat heidän jalastaan ? Saat jos nuolet meille orkut ! Sanoin että housut pois ja kielimies alkaa töihin. Sanoin että haluan ensiksi haistella molempien sukkia heidän jalassaan ja sitten alan nuolla. Tytöt nauroivat että Lasse on kyllä tosi erikoinen fetissikundi mutta okei. Haistelin likaisia sukkia ja sukkien pohjia. Niissä tuoksui hiki ja kullini nousi taas pystyyn. Aloin nuollas ensiksi Miian ja sitten Sanan pillua, vuorotellen kumpaakin.

Tytöillä oli sauva apuna ja aina kun nuolin toista toinen hoiteli itseään sauvalla. Hetken kuluttua otin housuni alas ja sanoin Sannalle että nyt tulee aitoa munaa. Sannan pillu oli myös ihana, eräänlainen takapillu jotta oli myös ihana nussia. Nussin häntä kunnolla, ensiksi takaapäin, sitten lähetyssaarnaajassa. Sanna ulisi ja huusi, oli orgasmin partaalla. Kiihdytin tahtia ja hieroin hänen klittaansa. Hän laukesi huutaen ja vavahdellen. Otin kullin ulos ja työnsin sen Miian kireään pilluun hieromasauvan tilalle. Nussin vauhdikkaasti päältä lähetyssaarnaajassa. Miia alkoi olla lähellä huippuaan ja alkoi hokea: nussi Lasse, pane mua, anna isoa kyrpää. Niin teinkin. Hetken kuluttua hän laukesi huutaen. Minulla oli stondis jäljellä ja menin uudelleen Sannan luo joka imaisi kullini suuhunsa sellaisella imulla, etten kestänyt kuin hetken ja laukesin Sannan suuhun. Sanna nieli spermani ja sanoi että hyvää on. Tytöt ottivat likaiset sukkansa jalastaan ja antoivat ne minulle. Pyyhin kullini Miian valkoisiin sukkiin ja laitoin sukat muovikassiin. Kiitin ihanasta hetkestä ja sukkien lanasta ja lupasin tulla huomenna uudelleen jatkamaan. Mitä sitten tapahtui kun menin mökille Katin ja Tiinan luo, siitä ja muusta kerron seuraavassa. Nussimista ja likaisia sukkia sekä mielenkiintoisia kiihottavia tapahtumia riitti koko kesäksi. Niistä pian enemmän !>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot