SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Tauteja tavaratalossa ja muualla
Laatija Seiväs kuumana pilluissa
Julkaistu 20.10.2017
Teksti

Kauppakeskuksen vaateosastolla kiinnittyi katseeni muodokkaaseen naiseen pitkässä valkoisessa hameessaan, tunnistin hänet entiseksi naapuriksi sanotaan vaikka Irmaksi, menin hänen luokseen seurasin kunnes hän oli suojaisessa ahtaassa välikössä ja menin kiinni häneen kouraisin hameen ylös ja työnsin käden pikkuhousuihin .

Irma hätkähti ja oli jo huutaa kun huomasi minut ja olikin tunnettuaan minut mukana leikissä, runkkasin nopeasti kostunutta pillua ja Irma oli ihan kiimassa, laskin nopeasti hameensa kun välikköön tuli joku nainen, hän katsoi minua nuoli huuliaan ja kosketteli pillunsa kohdalta itseään kädellään.

Sanoin Irmalle, mennään tuonne sovituskoppiin ja astelimme peräkkäin nainen seurasi meitä ja änki myös sinne koppiin, Nostin Irman hameen ylös ja otin pikkuhousut pois, nainen vieressämme laski legginssinsit ja runkkasi karvatonta pilluaan, polvistuin Irman eteen ja nuolin märkää pillua.

Irma huokaili ja nautti mutta katsoi aina välillä sitä vierasta naista, vedin naisen lähemmäs ja runkkasin märkää pilluaan, nainen oli tulossa huipulle ja tärisi voimakkaasti kun hivelin klitorista, lopetin hyväilyn ja keskityin Irmaan joka oli jo ollutkin saamaisillaan nautinnon, nuolin klitorista ja runkkasin pillua kunnes Irma tukki suunsa ja laukesi lennättäen pillustaan nesteet kasvoilleni.

Jatkoin hyväilyitä ja Irma vapisi ja pillu pumppasi orgasmissa Irman lysähtäessä penkille, otin kullin esiin ja laitoin kortsun asetin vieraan naisen eteeni selkä minuun päin ja työnsin kullin hänen pilluunsa seisten, hän taivutti vartalonsa eteenpäin ja nussin kovalla tahdilla kun tunsin jo miten hänen pillunsa sykki voimakkaasti ja nainen sai nautintonsa, rynkytin entistä kovempaa ja tunsin kuinka kuumotus levisi kiveksistä kulliin ja spermaa syöksyi kortsuun,rytyytin kullia pillussa kunnes olin saanut nautinnon.

Kun vedin kullin pois pillusta oli kortsu hajonnut ja spermaa valui pitkin naisen sisäreisiä, en sanonut mitään mutta Irma osoitti naisen haarustaan ja silloin nainen huomasi miten oli käynyt, nostin housuni ja nainen teki samoin tyrkkäsin hänet ulos pukukopista auttaen Irmaa siistimään itsensä.

Lattialla oli spermaa ja Irman kiimanestettä isoja lätäköitä, livahdimme pois ja huomasin miten se vieras nainen seurasi meitä sanoin Irmalle että tehdään pikku kusetus ja menimme parkkihalliin missä nojasimme pakettiautoon kuin omaamme, se vieras nainen oli kauempana ja selvästi otti kuvan auton rekisteristä.

Sitten hän lähti takaisin kauppakeskuksen sisälle, nyt menimme Irman kanssa toiseen halliin ja sisälle autooni, kun olimme lähteneet ajamaan huomasin miten poliisit meni viereiseen parkkihalliin vilkut päällä, jäimme katsomaan pitemmältä ja se nainen mitä olin nussinut ohjasi poliisit sen pakettiauton luokse.

Samalla siihen tuli muutama tummaihoinen nainen jotka taisivat olla sen auton omistajat, tuo nussimani nainen huitoi käsillään ja selvästi kinasteli poliisien kanssa, lopulta ottivat poliisit tuon naisen autoonsa ja lähtivät pois.

Jatkoimme Irman asunnolle ja aloimme rakastella eteisessä, Irma nuoli kulliani kunnes se oli kova ja sykki ylös alas, Irma riisui itsensä ja otin hänet syliini työnsin kullin pilluun ja hypitin Irmaa kovaa kulliani pillussa vempaten, Irma ulisi ja sai orgasmin melko nopeasti nussin kovaan tahtiin mutten vielä lauennut.

Laskin hänet matolle polvilleen ja nussin takaapäin mehevää pillua, Irma oli saavuttamassa tasannevaiheen ja oli orgasmissaan mikä tuntui kovana pillun kiristelynä kullissa, nussin hurjalla temmolla kunnes tuli kuumotus mikä edeltää laukeamista ja painoin kullia niin syvälle että se tapasi esteen pillussa, Irma sätki ja tempoi edessäni ja silloin ruikin spermaa pilluun, karjaisin nautinnosta ja Irma ulisi kun orgasmi sarja sai hänet antautumaan täysin yhdyntäämme painelin niin pitkään kuin pystyin ja Irma valahti lattialle kullin tullessa pois pillustaan.

Hän haukkoi henkeään ja kääntyi levittäen pilluaan kaivoi sieltä spermaa ja imi sen sormistaan, menin imemään pillua ja saatuani spermaa suuhuni menin suutelemaan Irmaa ja päästin nesteen hänen suuhunsa, Irma nieli sperman ja kehui sen olevan hyvän makuista, tuli mieleeni se nainen mitä nussin sovituskopissa ja sanoin Irmalle että on ehkä syytä käydä melkoisen pian testeissä kun kortsu hajosi sen naisen pilluun.

Irma säikähti ja meni huuhtomaan suunsa ja pesi vimmatusti pilluaan, rauhoitin hänet sanoen ettei auta nyt tuollainen vaan testit kyllä aikanaan näyttää jos on jotain vialla, otin hänet syliini kannoin sänkyyn ja aloin nuolla kehoaan kauttaaltaan ja sain hänet villiin kiimaan, hyväilin ja sullani pillua käsillä hivelin kehoaan ja Irma ynisi nautinnossaan, kulli oli taas jäntevän kova ja hieroin sillä häpyhuulia ja klitorista, en työntänyt sitä pilluun vaan hyväilin kunnes Irma sai orgasmin klitoriksen hyväilystä.

Työnsin kullin orgasmissa sykkivään pilluun ja Irma vemppasi itseään rajusti minua vasten ulvoi ja orgasmi jatkui, sain hyvän tuntuman turpeaan pilluun rynkytin nostaen Irman jalat olkapäilleni ja nussin pitkään kestäen kunnes sai niin voimakkaan orgasmin että lysähdin Irman päälle voimattomana nauttien kullissani tuntuvasta aaltoilusta kun orgasmi oli saanut minut antamaan kaikkeni Irmalle joka oli kauniit kasvot punaisena ja hymyili raukeana.

Kuului mukava lisahdus kun otin kullin Irman ihanasta nussitusta pillusta mikä oli avoimena sperman valuessa pitkin persettä ja siitä lattialle, kullini oli vähän arka kun puristin siitä viimeiset spermat irman jalan päälle, nostin hänet ylös ja astelimme saunan pesuhuoneeseen alkaen pestä kiimalimoja toisistamme, myöhemmin selvisi että siltä vieraalta naiselta oli tarttunut visvasyylä mikä vaivasi meitä molempia niin että saimme lääkkeet.

Tapasin myöhemmin sen naisen urheiluhallissa ja huomasin kun hän meni miesten pukutiloihin jonkun vanhemman miehen kanssa, seurasin heitä ja kuulin kuinka se nainen sanoi maksavan satasen suihin otto ja pillua saa viidellä sadalla, mies lupasi maksaa nussimisesta pilluun ja nainen alkoi runkata miehen velttoa kullia, kulli ei kovettunut vaikka nainen vemppasi pitkän aikaa ja lopulta alkoi imemään löysää kullia.

Mies oli tuskastuneen näköinen kun huomasi ettei kulli kovetu, lopulta nainen lopetti kullin hyväilyt ja tiuskaisi että viisikymppiä maksaa vaikkei kulli toiminutkaan, mies nosti housut ja häipyi nopeasti, menin piilostani naisen luo talutin vessaan ja revin häneltä vaatteet pois ja nussin väkisin kunnes olin tyhjentynyt hänen pilluunsa, olin unohtanut kortsun ja tiuskaisin senkin tauti horo nyt on taas ties mikä mulkussa mutta itselläsi on muuten sitten kuppa se on maksu kun tartutit sen visvasyylän viimeksi minuun.

Nainen kirosi ja vaati tonnia itselleen mutta runkkasin kullini kuntoon ja työnsin sen kurkkuunsa ja vemppasin kunnes hän lähes tukehtui, annoin ottaa ilmaa ja taas runkkasin syvälle kurkkuun kunnes tunsin tulevani nautintoon pidin kullia syvällä naisen suussa ja spermaa ruiskusi hänen kitaansa nainen meni tajuttomaksi ja varmistin että hän hengittää ja lähdin pois.

Kuulin jälkeenpäin että nainen on ulkomailta tullut huora ja kävin testeissä missä löytyi taas uusi tauti, no onneksi vain tippuri mutta kiusallinen vaiva sekin, vielä kun harmikseni olin sen itse tartuttanut naapurin tyttöön mitä käyn nussimassa kun vanhempansa ovat mökillään ja tyttö soittaa minut nussimaan kanssaan, hän kyllä ottaa pillereitä mutta ne eivät tauteja estä, meni välit poikki tytön kanssa kun tauti ilmeni ja ehkä hyvä niin kun kiusasikin se että tyttö oli kiintynyt minuun ja sanoi ettei koskaan halua muiden kanssa nussia.

Irman kanssa nussitaan nykyään lähes jokainen viikko kunhan vaan muilta naisilta kerkiän, Irma tietää että olen kova naisten mies ja nussin monia hänellekin tuttuja naisia kun tilaisuus tulee, naiset kertovat toisilleen minusta ja tulevat testaamaan onko kullini sellainen kuin ystävättäret ovat kertoneet, no kukaan ei ole ilman kiitosta lähtenyt luotani ja kaikki on takaisin tulleet kun ei kotonaan saa kunnon kullia mikä tuottaa lähes kaille jo sellaisenaan ilman muuta samanaikaista hyväilyä orgasmin, paska puhetta ettei kullin koko ole tärkeää, miksi sitten kaikki naiseni vakuuttavat että paksu pitkä kestävä kullini saa heidät nauttimaan enemmän kuin kumppaniensa ohuet ja lyhyet nappulat .>>> Seksitarinoita muilla kielillä 19.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 19.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot